Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ!


ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ




Η πανδημία της σιωπηρής δικτατορίας είναι εδώ. Με αυθαίρετη ταύτιση των κρουσμάτων με την απλή ύπαρξη αντισωμάτων, ανακάλυψαν νέα λοιμοξιολογία, κατά την οποία μέσα σε καύσωνα αυξάνονται τα κρούσματα τα οποία δεν είναι στην ουσία κρούσματα αλλά βαφτίζονταιως τέτοια αφού άκουσον άκουσον κρούσμα είναι και ο ασυμπτωματικός!!!




Ήδη επέβαλαν την μάσκα σε όλους τους κλειστούς χώρους ενώ οι ειδικοί έχουν γράψει για το πόσο επικίνδυνη είναι, ενώ έχουν γίνει επιστημονικές μελέτες που αποδεικνύουν την επικινδυνότητά της και ενώ έχουν γραφτεί επιστημονικές εργασίες που επισημαίνουν τους κινδύνους που που συνεπάγεται η χρήση μάσκας από υγιείς και ενώ γονείς που τα παιδιά τους σαν εργαζόμενα υποχρεούνται να φοράνε μάσκα για πολλές ώρες,  καταγγέλουν ότι από απόλυτα υγιή μετατρέπονται σε σοβαρά ασθενείς.

Όλα αυτά είναι αντισυνταγματικά και πρέπει να ξεσηκωθούν όλοι οι Έλληνες για την πραγματική υγεία και...επιβίωση!!!

Το Σύνταγμα μας προστατεύει με το 

Άρθρο 5: (Ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας, προσωπική ελευθερία)

1. Kαθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Xώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη.

4. Απαγορεύονται ατομικά διοικητικά μέτρα που περιορίζουν σε οποιονδήποτε Έλληνα την ελεύθερη κίνηση ή εγκατάσταση στη Χώρα, καθώς και την ελεύθερη έξοδο και είσοδο σ’ αυτήν. Τέτοιου περιεχομένου περιοριστικά μέτρα είναι δυνατόν να επιβληθούν μόνο ως παρεπόμενη ποινή με απόφαση ποινικού δικαστηρίου, σε εξαιρετικές περιπτώσεις ανάγκης και μόνο για την πρόληψη αξιόποινων πράξεων, όπως νόμος ορίζει.

Ας το προστατεὐσουμε κι εμείς με βάση το

Άρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

 2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ! 
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου