Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ; Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!


Η ΚΥΒΕΡΜΗΣΗ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ: Η ΕΛ.ΑΣ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ!




«Τελειώνουν» τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών «λόγω κορωναϊού»

Η κυβέρνηση πλέον δίνει αυθαίρετα και αντισυνταγματικά εντολή στις δυνάμεις ασφαλείας να εισβάλλουν σε σπίτια χωρίς ένταλμα εισαγγελέα (!) όπου παρατηρούν «συνωστισμό» καταπατώντας κάθε έννοια συντάγματος και προσωπικής ελευθερίας.

Μάλιστα... αυτή η αυθαίρετη κυβερνητική εντολή έρχεται σε μία εποχή που παγκοσμίως επικρατεί μία σχετική ψυχραιμία για τον κορωνοϊό, δημιουργώντας σοβαρά ερωτηματικά σχετικά με την σκοπιμότητα αυτής της απόφασης.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, βρίσκεται στη Μύκονο όπου «ελέγχει» την τήρηση των μέτρων από τα χρεωκωπημένα -πλέον- μαγαζιά εστίασης,

Μάλιστα ο υπουργός πραγματοποίησε επιτόπια αυτοψία στα σοκάκια του νησιού και στα μαγαζιά, ζητώντας από τους αστυνομικούς να εντείνουν τους ελέγχους.

Ένα από τα θέματα που συζήτησαν ήταν και η διεξαγωγή των πάρτι σε σπίτια του νησιού, ένα φαινόμενο που ξεκίνησε πέρυσι και συνεχίζεται φέτος με αμείωτη ένταση.

Αυτό δεν ισχύει μόνο για τη Μύκονο αλλά για όλη την Ελλάδα, αφού νεαρά άτομα που θέλουν να διασκεδάσουν καλούν κόσμο στο σπίτι τους και βάζουν μουσική εκεί αντί να πάνε σε μαγαζί, κάτι που όμως δεν αρέσει σε κυβέρνηση και λοιμωξιολόγους, οι οποίοι φαίνεται πως θέλουν τους πολίτες τρομοκρατημένους.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης ξεκαθάρισε ότι πολύ σύντομα αυτό το φαινόμενο θα πάψει να υφίσταται κι αυτό θα γίνει με την επιβολή περιορισμού ως προς τον αριθμό των καλεσμένων στα σπίτια! Με λίγα λόγια η κυβέρνηση θα ελέγχει πόσο κόσμο μπορεί να καλεί ο κάθε πολίτης στο σπίτι του!

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι δεν θα επιτρέπεται να παρευρίσκονται περισσότερα από 40 άτομα σε κάθε κατοικία και πως πλέον η Αστυνομία θα έχει το δικαίωμα να προχωράει σε ελέγχους εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα η αστυνομία δεν είχε το δικαίωμα να πραγματοποιεί ελέγχους στα σπίτια όπου διεξάγονταν πάρτι ή μαζώξεις παρά μόνο με εντολή εισαγγελέα, όπως συμβαίνει δηλαδή σε όλες τις δημοκρατικές χώρες, οι οποίες έχουν Σύνταγμα.

Πλέον αυτό θα πάψει να ισχύει. Όποιοι πολίτες επιλέγουν να διασκεδάσουν στο σπίτι τους θα κινδυνεύουν να βρεθούν αντιμέτωποι με πάνοπλους αστυνομικούς και πρόστιμα πολλών χιλιάδων ευρώ.

Φυσικά το παρόν μέτρο δεν θα ισχύσει μόνο για τη Μύκονο αλλά για όλη την επικράτεια.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης κατά την διάρκεια της παραμονής του στη Μύκονο θα συναντηθεί με επιχειρηματίες από το χώρο της εστίασης και της διασκέδασης με τους οποίους θα συζητήσει θέματα που αφορούν στην τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.

Η κυβέρνηση έχει βάλει εκ νέου «στο μάτι» την ήδη κατεστραμμένη εστίαση στην οποία αναμένεται να επιβάλλει νέα τιμωρητικά μέτρα που θα οδηγήσουν στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους και στην καταστροφή χιλιάδες επιχειρηματίες.



  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου