Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟΣ...


Η ΑΟΡΑΤΗ ΔΥΝΑΜΗ



Γράφει η Ηω Αναγνώστου

Η ΔΥΝΑΜΗ, που συγκρατεί τα πάντα σε συγχρονισμό και μετατρέπει το Χάος σε Υπαρξη.

Γαλαξίες με αποστάσεις μεταξύ τους εκατομμύρια έτη φωτός, φαίνονται να συνδέονται με αόρατες Δυναμικές δομές μεγάλης κλίμακας.

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο The Astrophysical Journal τον Οκτώβριο 2019, διαπίστωσε ότι εκατοντάδες γαλαξίες περιστρέφονταν σε συγχρονισμό με τις κινήσεις των γαλαξιών που ήταν δεκάδες εκατομμύρια έτη φωτός μακριά. 


Αυτό υποδηλώνει ότι μια αόρατη Δύναμη τους συνδέει, με κάποιον άγνωστο για εμάς, τρόπο.

Πόσα από αυτά που ξέρεις, κι αυτά που νομίζεις ότι ξέρεις, είναι ψευδή; Είναι άραγε; το μυαλό μας ανοιχτό στην αποδοχή νέων εννοιών της πραγματικότητας, που δεν ταιριάζουν στο πλαίσιο της αποδεκτής γνώσης;

«Είμαστε όλοι συνδεδεμένοι με μια Ζωντανή και Νοήμονα Δύναμη» μια δήλωση που μπορεί να προκαλέσει περίεργα βλέμματα όταν ακούγεται. Αυτό είναι κοινό στις περιπτώσεις τέτοιων θεμάτων ή οποιουδήποτε θέματος που βουτά στον τρομακτικό κόσμο της κβαντικής φυσικής, η οποία φαίνεται να είναι άμεσα συνυφασμένη με την φιλοσοφία και την μεταφυσική, με διάφορους τρόπους. Αυτά τα θέματα πραγματικά έρχονται σε σύγκρουση με τα εμφυτευμένα συστήματα πεποιθήσεων των αγελαίων ανθρωπόζωων.

«Δεν υπάρχει τίποτα νέο να ανακαλυφθεί από την φυσική τώρα. Το μόνο που απομένει είναι όλο και ακριβέστερες μετρήσεις.» η δήλωση αυτή έγινε από τον Λόρδο Kelvin, το 1900, έναν διάσημο Σκωτσέζο μαθηματικό και φυσικό που συνέβαλε σε πολλούς κλάδους της φυσικής και βγήκε απολύτως λάθος λίγα χρόνια αργότερα, από τον Niels Henrik David Bohr, (7 Οκτωβρίου 1885 – 18 Νοεμβρίου 1962, Δανός φυσικός) με τις θεμελιώδεις συνεισφορές στην κατανόηση της ατομικής δομής και της κβαντικής μηχανικής.

 Ο Bohr υπέθεσε στην θεωρία του ότι (α) το ηλεκτρόνιο μπορεί να ακολουθεί μόνον ορισμένες τροχιές κι όχι οποιεσδήποτε και (β) το ηλεκτρόνιο ακτινοβολεί όχι συνεχώς, όπως ήταν η ως τότε κρατούσα άποψη, αλλά μόνο όταν αλλάζει τροχιά. Ερμήνευσε όλες τις φασματικές γραμμές που εκπέμπει το υδρογόνο με αυτή την θεωρία και για την θεωρητική του αυτή εργασία τιμήθηκε με το Βραβείο Νόμπελ Φυσικής το 1922.

Διάσημες στο χώρο της φυσικής είναι οι αντιπαραθέσεις του με τον Αϊνστάιν σχετικά με την τότε νέα κβαντική μηχανική. Ήταν επίσης μέλος της ομάδας των φυσικών που εργάζονταν στο πρόγραμμα Μανχάταν για την κατασκευή της πρώτης ατομικής βόμβας. Ο γιος του, Aage Bohr, (1922-2009), ήταν επίσης φυσικός και τιμήθηκε με Νόμπελ το 1975 για τις έρευνές του σχετικά με την δομή του πυρήνα των ατόμων.

Οι νέες θεωρίες της Κβαντικής Μηχανικής αμφισβήτησαν το τρέχον πλαίσιο κατανόησης, αναγκάζοντας την επιστημονική κοινότητα να ανοιχτεί σε μια εναλλακτική άποψη της πραγματικής φύσης της πραγματικότητας. 

Αυτό χρησιμεύει ως ένα μεγάλο παράδειγμα για το πώς τα πράγματα που λαμβάνονται αρχικά ως αληθή, τις περισσότερες φορές κι εντελώς ξαφνικά αποδεικνύονται μυθοπλασίες, όπως η θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν π.χ. 

Αυτό συμβαίνει αρκετά συχνά σήμερα και με τις αγελαίες ανθρωπόμαζες να προσπαθούν να φέρουν τρόφιμα στο τραπέζι και να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, δεν έχουν πραγματικά χρόνο για να συμβαδίσουν με όλα αυτά που ανακαλύπτονται και μένουν κολλημένες σε απαρχαιωμένες και αναχρονιστικές πεποιθήσεις, ξεπερασμένες εδώ και πολλές δεκαετίες.

Οταν πρόκειται για την σύνδεση μεταξύ όλων των ζωντανών συστημάτων, υπάρχουν μια σειρά από παραδείγματα που θα μπορούσε κανείς να χρησιμοποιήσει από πολλούς διαφορετικούς τομείς σπουδών. 

Βλέπουμε την σύνδεση σε όλες τις διαφορετικές μορφές, συμπεριλαμβανομένων σε όλη την διαδρομή μέχρι τα μικρότερα κομμάτια της ύλης, τα φυσικά «πράγματα», από τα οποία ο κόσμος μας αποτελείται. 

Στην κβαντική εμπλοκή για παράδειγμα, τα σωματίδια παραμένουν συνδεδεμένα έτσι ώστε αν τα διαχωρίσετε, ανεξάρτητα από την απόσταση, όποιες ενέργειες εκτελούνται σε ένα από αυτά να επηρεάζουν το άλλο. Αυτό έχει παρατηρηθεί για παράδειγμα με τα φωτόνια.

Αυτή η παράξενη σύνδεση δεν παρατηρείται μόνο στα μικρότερα επίπεδα του φυσικού κόσμου, αλλά και σε μεγάλη κλίμακα. Αυτό έχει αποδειχθεί από μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Astrophysical Journal τον περασμένο Οκτώβριο, η οποία διαπίστωσε ότι εκατοντάδες γαλαξίες περιστρέφονται σε συγχρονισμό με τις κινήσεις των γαλαξιών που βρίσκονται δεκάδες εκατομμύρια έτη φωτός μακριά τους.

Αυτή είναι μια νέα ανακάλυψη και ένα νέο φαινόμενο που προήλθε από την μελέτη 445 γαλαξιών μέσα σε απόσταση 400 εκατομμυρίων έτη φωτός από τον πλανήτη μας. 

Η παρατηρούμενη συνοχή είναι εκπληκτική και οι επιστήμονες υποθέτουν ότι πρέπει να έχει να κάνει κάτι με «μεγάλης κλίμακας δομές» που ίσως τους συνδέουν, προκαλώντας τους να κινούνται σε τόσο ακριβή συγχρονισμό όπως κάνουν, ειδικά δεδομένου του γεγονότος ότι οι γαλαξίες που παρατηρούνται χωρίζονται από περίπου 20 εκατομμύρια έτη φωτός αποστάσεις. 

Με κάποιον τρόπο «αλληλεπιδρούν άμεσα μεταξύ τους», δήλωσε ο Joon Hyeop Lee, αστρονόμος στο Ινστιτούτο Αστρονομίας και Διαστημικής Επιστήμης της Κορέας.

Το έγγραφο αναφέρει ότι οι συγχρονισμένοι γαλαξίες είναι κατά κάποιο τρόπο ενσωματωμένοι κατά μήκος της ίδιας «μεγάλης κλίμακας δομής», η οποία περιστρέφεται αργά προς την αντίθετη κατεύθυνση και θα μπορούσε να είναι μια εξήγηση για την συνοχή που παρατηρείται μεταξύ της περιστροφής αυτών των γαλαξιών και των γειτόνων τους. 

Προφανώς, πάρα πολλά, ενώ είναι γνωστά στα «Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα» όλων των Σκιωδών Κυβερνήσεων, για τις αγέλες είναι άγνωστα. Οι αγέλες πρέπει να σέρνονται και να πεθαίνουν στους δρόμους με μαζούτ και στους διαδρόμους των νοσοκομείων όπου τους χρησιμοποιούν σαν πειραματόζωα.

«Η δυναμική συνοχή ακόμη και σε εκατομμύρια έτη φωτός απόσταση ήταν απροσδόκητη και μια έκπληξη για εμάς, επειδή τέτοιες αποστάσεις είναι προφανώς πάρα πολύ μακριά για τους γειτονικούς γαλαξίες, στο να αλληλεπιδρούν άμεσα μεταξύ τους. 

Παρ’ όλα αυτά και δεδομένου ότι τα στοιχεία παρατήρησης υποστηρίζουν την προέλευση αλληλεπίδρασης της Δυναμικής συνοχής, δεν θα μπορούσαμε παρά να σκεφτούμε την πιθανότητα ότι είναι το απομεινάρι προηγούμενων αλληλεπιδράσεων.» λέει, δήθεν ξαφνιασμένος, ο Joon Hyeop Lee, πρώτος συντάκτης της μελέτης από το kasi στο Daejeon της Κορέας. 

Περσινά ξινά σταφύλια… αυτά είναι γνωστά από αρχαιοτάτων χρόνων, ας πει κάποιος στον τυπάκο να διαβάσει Ελληνες Φιλόσοφους, ειδικά τους Μέγιστους Ηρακλειτο, Αναξαγόρα και Δημόκριτο...

Αυτές οι «μεγάλες δομές» είναι από τώρα, αόρατες. Οι αστρονόμοι λένε πως δεν μπορούν να προσδιορίσουν τι είναι, αλλά η ανακάλυψη υποδεικνύει ότι οι δομές αποτελούνται κυρίως από σκοτεινή ύλη που συνδέει αυτούς τους γαλαξίες σε κάποιο είδος κοσμικού ιστού, καθώς οι γαλαξίες και το διάστημα γενικά φαίνεται να κυριαρχούνται από σκοτεινή ύλη. 

Αυτή είναι η ΔΥΝΑΜΗ, που συγκρατεί τα πάντα σε συγχρονισμό. 

Εδώ μπαίνει ο κόσμος της επιστήμης των μη φυσικών, καθώς δείχνει να γεφυρώνεται το χάσμα που φαίνεται να χωρίζει την επιστήμη και την μεταφυσική.

Περισσότερα είναι άγνωστα από ό,τι γνωστά.

Ξέρουμε πόση σκοτεινή ενέργεια υπάρχει επειδή ξέρουμε πώς αυτή επηρεάζει την επέκταση του σύμπαντος. Εκτός από αυτό, η σκοτεινή ενέργεια είναι ένα πλήρες μυστήριο. Αλλά είναι ένα σημαντικό μυστήριο. Αποδεικνύεται ότι περίπου το 68% του σύμπαντος είναι σκοτεινή ενέργεια. 

Η σκοτεινή ύλη αποτελεί περίπου το 27%. Τα υπόλοιπα -τα πάντα στην Γη, όλα όσα έχουν παρατηρηθεί με όλα τα όργανά μας, (τεχνητά και βιολογικά) όλη την κανονική ύλη- αφορούν λιγότερο από το 5% του σύμπαντος. Τώρα που το σκέφτομαι, δεν θα έπρεπε να ονομάζεται «κανονική» ύλη, αφού αποτελεί ένα τόσο μικρό κλάσμα του σύμπαντος.

Οι μη υλικές, αόρατες ουσίες (συνειδήσεις, ενέργειες, δομές) κυριαρχούν στον κόσμο μας, δεν είναι αντιληπτές από τις αισθήσεις των ανθρώπων, αλλά μπορούν να ανιχνευθούν.

Αν έχετε εξετάσει την σκοτεινή ύλη, μπορεί επίσης να γνωρίζετε ότι αυτό στο οποίο οι επιστήμονες αναφέρονται ως το κβαντικό κενό, συχνά συγχέεται με την σκοτεινή ύλη ή την σκοτεινή ενέργεια, αλλά δεν ακούμε γι’ αυτό στα κλασσικά μέσα ενημέρωσης των καλοπληρωμένων διανοητικών κολ γκερλς.

Ο χώρος δεν είναι πραγματικά άδειος, άλλα είναι γεμάτος ενέργεια. Η ενέργεια στο διάστημα δεν είναι ασήμαντη, υπάρχει πολλή από αυτήν και μπορούμε πραγματικά να υπολογίσουμε πόση ενέργεια υπάρχει σε αυτόν τον χώρο και ότι η πραγματικότητα πηγάζει από όλη αυτή την σκοτεινή ενέργεια. 

Ο,τι βλέπουμε κι αντιλαμβανόμαστε αναδύεται από αυτόν τον χώρο. Αυτή η ιδέα δημιουργήθηκε πριν από δεκαετίες με το «Casimir Effect» το οποίο δείχνει αυτό που ονομάζεται ενέργεια μηδενικού σημείου.

 Σήμερα, αρχίζουν να βλέπουν ότι αυτές οι έννοιες δεν είναι μόνο θεωρητικές, αλλά είναι πολύ πρακτικές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί επιστήμονες, κατά τον τελευταίο καιρό, έχουν εκφράσει την ιδέα ότι αυτό που ονομάζουμε «Σκοτεινή Υλη» συγχέεται με αυτήν την «ενέργεια μηδενικού σημείου».

Πάρε, για παράδειγμα, το αταξινόμητο έγγραφο της Υπηρεσίας Πληροφοριών Αμυνας με τίτλο «Warp Drive, Dark Energy & The Manipulation of Extra-Dimensions» («Κίνηση στρέβλωσης, σκοτεινή ενέργεια & ο χειρισμός των έξτρα-διαστάσεων») γραμμένο και προετοιμασμένο για την υπηρεσία από τον ανώτερο φυσικό της έρευνας Richard K. Obousky, Ph.D. και Eric W. Davis, Ph.D. Για την Σκοτεινή Ενέργεια, αναφέρει το έγγραφο:

«Ενώ ξέρουμε τι κάνει η Σκοτεινή Ενέργεια, δεν καταλαβαίνουμε πλήρως την φύση της. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί υπάρχει ή πως δημιουργείται, απλά ξέρουμε ότι παρέχει μια παντοτινή ΔΥΝΑΜΗ στον χωρόχρονο, προκαλώντας το σύμπαν να διαστέλλεται. Πραγματικά, πρόσφατες υψηλής ακρίβειας πειραματικές παρατηρήσεις, δείχνουν ότι η Σκοτεινή Ενέργεια είναι Η κοσμολογική Ενέργεια Κενού. 

Αυτές οι παρατηρήσεις βασίζονται στα μεγέθη των μεγάλων κόκκινων υπερκαινοφανών και αποτελούν πηγή υψηλής ερευνητικής δραστηριότητας τελευταία, οφειλόμενη στην μη αναμενόμενη ανακάλυψη ότι ο ρυθμός επέκτασης του σύμπαντος αυξάνεται, συχνά αναφερόμενη ως επιταχυνόμενη επέκταση.» αναφέρει το έγγραφο για την Σκοτεινή Ενέργεια.

Αυτό γίνεται πλέον αποδεκτό ως η «ΟΥΣΙΑ» του διαστήματος. Το διάστημα δεν είναι κενό, εάν εξετάζετε ένα άτομο, αποτελείται συνήθως από το «κενό διάστημα» αλλά ο χώρος δεν είναι πραγματικά κενός, είναι γεμάτος ενέργεια, με απίστευτη ΔΥΝΑΜΗ.

Ο Νικολά Τέσλα γνώριζε καλά αυτή την ΟΥΣΙΑ/ΔΥΝΑΜΗ στις αρχές του 20ου αιώνα: «Ολη η αντιληπτή ύλη προέρχεται από μια πρωτογενή Ουσία ή επιμονή πέραν της σύλληψης, γεμίζοντας όλο το διάστημα, τον φωτίζοντα αιθέρα, ο οποίος ενεργείται από την ζωή-δίνοντας την δημιουργική ΔΥΝΑΜΗ, καλώντας στην ύπαρξη, στους ατελείωτους κύκλους όλα τα πράγματα και τα φαινόμενα» – 

Nikola Tesla, το μεγαλύτερο επίτευγμα του ανθρώπου, 1907


Κοσμική Οργονική Ενέργεια. 
Βίλχελμ Ράιχ


[…] Το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο μελετήθηκαν οι κοσμικές οργονομικές λειτουργίες είναι πολύ μικρό. Δεν καλύ­πτει παραπάνω από μια δεκαετία. Ολες οι παρατηρήσεις, ωστόσο, που έγιναν σ’ αυτό το διάστημα κατέληξαν στο εξής συμπέρασμα:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ «ΚΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΚΕΝΟ». ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. 

ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΝ. ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ. 

ΟΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ «ΚΟΣΜΙΚΗ ΟΡΓΟΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ».

Το κύριο χαρακτηριστικό της Οργονικής Ενέργειας είναι η κίνηση κι ο μεταβολισμός.

«Σε ορισμένες περιπτώσεις, π.χ. σοβαρής ανοργονίας, μπορεί να παρουσιαστεί ένα σταμάτημα (καθόλου κίνηση και μεταβολισμός) της οργονοενεργειακής κίνησης. Ενα τέτοιο σταμάτημα καταλήγει αναπόφευκτα σε μείωση του επιπέδου ικανότητας και στην τελική αποσύνθεση της οργονι­κής μονάδας που λέγεται οργανισμός, όπως στην περίπτωση του θανάτου. 

Αποσύνθεση οφειλόμενη στην απουσία οργονικού μεταβολισμού συμβαίνει και στα ξύλινα οικήματα που έχουν μείνει ακατοίκητα για πολύ καιρό. 

Αν μπορούσαμε να βρούμε γιατί το επίπεδο ικανότητας των οργονικών συστημάτων μειώνεται ύστερα από μια ορισμένη περίοδο λειτουργίας (γέρασμα) θα καταφέρναμε να προσεγγίσουμε πρακτικά το πρόβλημα του πώς να παρατείνουμε την ζωή.

Η ΟΡΓΟΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΠΑΝΤΟΥ» ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΝΑ ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΟ ΣΥΝΕΧΕΣ.

Το συνεχές αυτό ποικίλει από μέρος σε μέρος ανάλογα με την «πυκνότητα» και την «συγκέντρωσή» του. Χρησιμοποιούμε ακόμα αυτούς τους μηχανικούς όρους που δανειστήκαμε από την φυσική της ύλης, παρ’ όλο που η φύση της οργονικής ενέργειας δεν είναι υλική. 

Πρέπει, λοιπόν, να είμαστε έτοιμοι να αντικαταστήσουμε αυτούς τους όρους με άλλους πιο κατάλληλους για να περιγράφουν τις λειτουργίες της οργονικής ενέργειας.

Η οργόνη διεισδύει σε όλο το διάστημα, ακόμα και σ’ αυτό που κατέχεται από στερεά σώματα. Διεισδύει το ίδιο σ’ ένα τσιμεντένιο τοίχο όπως και σ’ ένα χαλύβδινο. Η διαφορά βρίσκεται στην ταχύτητα της διείσδυσης. 

Το τσιμέντο απορροφά κι εκφορτίζει πολύ αργά την οργονική ενέργεια, ο χάλυβας έλκει την οργονική ενέργεια δυνατά και γρήγορα αλλά το ίδιο γρήγορα την αντανακλά, ενώ το μέταλλο δεν φαίνεται να μπορεί να κατακρατήσει την οργονική ενέργεια. Το γεγονός αυτό ίσως να έχει κάποια σχέση με την ταχεία ροή ενέργειας στα μεταλλικά καλώδια.[…]

Αναζήτησε το άρθρο «Κοσμική Οργόνη & Αιθέρας» για να μάθεις πως αυτά που δήθεν «ανακαλύπτουν» οι «επιστήμονες» είναι ήδη γνωστά, μελετημένα και ερευνημένα από ανθρώπους που τους δολοφόνησαν για να μην γίνει γνωστή στους αγελαίους η αλήθεια. 

Είναι πάγια τακτική των Ελίτ της «Mystery Babylon» πρώτα δολοφονούν τους ανεξάρτητους ερευνητές κάθε κλάδου, κλέβουν τις έρευνες τους και τις παρουσιάζουν αργότερα τροποποιημένες κι αλλοιωμένες ως «μεγάλες ανακαλύψεις» από τις δικές τους μαριονέτες. Μοιράζουν και μερικά νομπέλ και το πόπολο κοιμάται ατάραχο κι ασφαλές στην κόψη του καλοακονισμένου ξυραφιού.

Ο παραδοξολόγος φιλόσοφος Ζήνωνας, ο επινοητής της διαλεκτικής, ανατρέπει ολόκληρο το οικοδόμημα των μαθηματικών και τοποθετεί την ανθρώπινη γνώση σε τελείως περιορισμένο πλαίσιο. «Κάθε ανθρώπινη γνώση στηρίζεται σε κάποια υπόθεση, που δεν δύναται να ελεγχθεί». Ολα είναι σχετικά». 

Στην Αθήνα δεν βρέθηκε κανένας να κατηγορήσει τον Ζήνωνα γιατί μονάχα λίγοι ήταν εκείνοι που καταλάβαιναν τι ακριβώς έλεγε. 

Τα συγκλονιστικά συμπεράσματα και οι επισημάνσεις του Ζήνωνα έχουν παραβλεφθεί επίτηδες από τους συστημικούς «επιστήμονες» (αλλά όχι, ευτυχώς, από τους ανεξάρτητους) από τότε μέχρι σήμερα, διότι είναι λύσεις σε θεωρίες που αναιρούν την επιστήμη τους και γι’ αυτό τον λόγο όλοι έχουν αρκεστεί σε μία γελοιωδέστατη κι αστεία προσπάθεια του Αριστοτέλη να απορρίψει τα επιχειρήματα του Ζήνωνα, ξεγελώντας τον εαυτό τους και τους άλλους ότι ο Αριστοτέλης το κατάφερε και άρα το ζήτημα έχει κλείσει!

Ο Δημόκριτος από τα Αβδηρα έλεγε ότι ο Γαλαξίας δεν ήταν τίποτε άλλο από αστρική σκόνη και ενέργεια, ο Εμπεδοκλής στον Ακράγαντα έλεγε ότι το φως των αστέρων χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στην γη κι άρα δεν βλέπουμε την αληθινή εικόνα του ουρανού, ενώ ο Παρμενίδης ο Ελεάτης αμφέβαλλε ότι η γη είναι επίπεδη και θεωρούσε πως είναι σφαιρική κι ο Ενωπίδης στην Χίο είχε υπολογίσει την γωνία που σχηματίζει η ελλειπτική τροχιά της Γης με τον ουράνιο ισημερινό, και ο Ικέτας στις Συρακούσες είχε ήδη διακηρύξει ότι η Γη κινείται γύρω από τον εαυτό της.

Ο Λεύκιππος έλεγε όχι όλος ο κόσμος δεν είναι παρά ένας ατέρμων συνδυασμός κενού και «ατόμων». Τα άτομα αυτά περιστρέφονται στο διάστημα, συνδυάζονται μεταξύ τους και δημιουργούν σχήματα, αντικείμενα, τα πάντα γύρω μας, ορατά κι αόρατα, δεν είναι παρά ένας συνδυασμός ατόμων, τα άτομα είναι η μυστική ουσία των πάντων, ακόμη και της της σκέψης. 

Ανάμεσα στα άτομα, υπάρχει το κενό, και μάλιστα η πραγματικότητα αποτελείται περισσότερο από κενό παρά από άτομα, ο κόσμος «δεν είναι» παρά «είναι», αλλά τα άτομα είναι τα πάντα που ξέρουμε. Ο Λεύκιππος είχε ανακαλύψει την Υλη.

Ο Λεύκιππος έγραψε το σύγγραμμα Μέγας Διάκοσμος, θρυλικό κυριολεκτικά, αφού η πατρότητα του αποδίδεται σε πολλούς άλλους, ενώ αμφισβητείται ακόμη και η ύπαρξη του του Λεύκιππου, για τον οποίο, φυσικά, δεν έχουμε καμία άλλη πληροφορία, ούτε για την ζωή του ούτε για το έργο του. 

Ομως, στα Αβδηρα έτυχε ένας από τους μαθητές του Λεύκιππου να είναι ο Δημόκριτος. Ο Δημόκριτος ανέπτυξε και συμπλήρωσε την θεωρία της «ατομοκρατίας» και τελικά επισκίασε τόσο πολύ τον δάσκαλο του, μέχρι του σημείου να αμφισβητηθεί η ίδια η ύπαρξη του και από τους γνωστούς λαγουμιτζήδες.

Όλους αυτούς τους Ελληνες Φιλόσοφους δεν τους γνωρίζουν οι «επιστήμονες» που τάχα «ανακαλύπτουν» ενώ απλώς αναμασούν και μιμιδίζουν.

Σαφώς και υπάρχει μιά αόρατη ΔΥΝΑΜΗ που συνδέει και συντονίζει τα πάντα, από τα μικροκύτταρα ενός σώματος, μέχρι τους Γαλαξίες, και τα Σύμπαντα, συνδέοντας το διάστημα και συνδέοντας τον Χρόνο και τον Χώρο με τρόπους που μόνον οι εκτός συστήματος έχουν καταφέρει να εντοπίσουν και θεωρώ ότι αυτό που είναι πέρα από αυτή την μη φυσική Ουσία, είναι ο Νους, όπως τον περιγράφει ο Αναξαγόρας.

Αυτή η ΔΥΝΑΜΗ είναι αόρατη, αλλά διαποτίζει τα πάντα. Γιατί δεν διδάσκονται τα παιδιά μας τίποτε στα σχολεία τους για την Συμπαντική ΔΥΝΑΜΗ, παρά μηρυκάζουν θεολογικά παραληρήματα; Εχεις αναρωτηθεί; 

Μα, σκέψου, δεν θα επέτρεπε ποτέ το ιερατείο της «Mystery Babylon» να γνωρίζουν οι μαζάνθρωποι ότι μπορούν να έχουν την ζωή τους, την υγεία τους την μακροημέρευση και την ευδαιμονία τους κυριολεκτικά, στα χέρια τους. Αρκεί να ξέρουν πως να χρησιμοποιούν τον ΝΟΥ τους. Απαγορεύεται αυτό δια ροπάλου.

Ο συγκρητισμός των ανόμοιων και το παραλήρημα του NEW AGE

Επειδή όμως ο άνθρωπος από κατασκευής, είναι περίεργος, ερευνητικός και η αλήθεια δεν κρύβεται, έφτιαξαν τα εκτρώματα των θρησκειών για να κρατούν τα πρόβατα-πιστούς σε ύπνωση. 

Επειδή ήξεραν πως θα φέρουν το ιντερνέτ δεκάδες χρόνια πριν το αμολήσουν στην πλέμπα, έριξαν στο παιχνίδι μερικές εκατοντάδες παρασιτικά μιάσματα όπως η Ελένα Πετρόβνα Μπλαβάτσκυ με την στοά της θεοσοφίας, και τα παρακλάδια της, την Annie Besant, κεφαλή του Βρετανικού τομέως του μικτού Τεκτονικού (Μασονικού) Τάγματος “Le Droit Ηumain” και της θεοσοφικής ομάδος, της The Arcane School (ιδρ. 1923), η οποία δημιούργησε και προώθησε το πασίγνωστο έκτρωμα του New Age, που έχει έντονο μεσσιανικό και συγκριτικό χαρακτήρα.

 Είναι τεκμηριωμένη η επίδραση της θεοσοφίας επί της μυστικής θρησκείας της Μασονίας, με κυριότερο χαρακτηριστικό την μεταδιδόμενη στην Μασονία θεοσοφική διδασκαλία περί ενός μελλοντικού, τελευταίου «Παγκοσμίου Εκπαιδευτού». Παρακλάδι της θεοσοφίας, είναι το ανέκδοτο «Στοά της Ανθρωποσοφίας» ή «Ροδοσταυρική Θεοσοφία» με ιδρυτή τον θεοσοφιστή Rudolf Steiner.

Πρόσθεσε σ’ αυτά τα μιάσματα και τους, φαινομενικά σκόρπιους, στυλ, Georges Gurdjieff, υπεύθυνου για το Οκτωβριανό Πραξικόπημα στην πολύπαθη Ρωσία και θαυμαστή της Μπλαβάτσκυ. Αν προσθέσεις καρύκευμα εξωτικό, λίγο ταντρισμό, λίγη γιόγκα, λίγη αστρολογία, λίγη πράνα, εσωτερικό χριστιανισμό, σουφισμό, συμπληρώνεται μια σούπα παπαρολαγνείας, στο αφήγημα της νέας εποχής. 

Ο εσωτερισμός είναι της μόδας και φοριέται πολύ, με αποτέλεσμα μια συνεχή ροή αγελαίων κι άνοων φουκαράδων και που εξακολουθεί να ανθεί στους αδύναμους και φοβισμένους που δεν τους τσίμπησε η δαγκάνα της εκκλησιάς.

Η «Στοά της Τετάρτης Οδού» Gurdjieff, του βρίσκεται στην πρακτική, με τεχνικές πειθαρχίας-υποταγής. Μαθητής του υπήρξε ο Πήτερ Ουσπένσκι που έφτιαξε το δικό του παρακλάδι με τον ίδιο αχταρμά ναρκομανίας.

 Μετά υπάρχουν και τα παρακατιανά καθικάκια στυλ Κοέλιο και Οσσο για τους πιο ηλίθιους της αγέλης των ανθρωπόζωων που τα παραληρήματα τους μεταδόθηκαν με τέτοιες καταστροφικές συνέπειες που μόνο με την πανούκλα που αφάνισε τα 3/4 των Ευρωπαίων το 16ο αιώνα μπορεί να συγκριθεί.

Σήμερα λέξεις και εκφράσεις χωρίς νόημα, ακατάληπτες σαν μουγκανίσματα, όπως «πνεύμα», «θεραπείες για το σώμα, την ψυχή και το πνεύμα», «γνωρίστε τον εαυτό σας», «ταξιδέψτε μέσα σας», «τσάκρα», «κάρμα», «αύρα», «δεν υπάρχουν συμπτώσεις», «διαίσθηση», «οιωνοί», «όλον», «πεπρωμένο», «ισορροπία», «νέα εποχή», «Ταρό», «Ι-τσινγκ», «συνδεσιμότητα», «παγκόσμιο όραμα», «νέος άνθρωπος», «η καρδιά είναι το παν», «όπως πάνω έτσι κάτω», «Ερμής ο τρισμέγιστος» ο Αιγυπτιακός θεός μπαμπουίνος και φυσικά «αγάπη και φως» » το σύμπαν συνωμοτεί…» για σένα τον 8μάλακα και εκατοντάδες τέτοια ανούσια …πέφτουν σαν φέιγ βολάν στις συζητήσεις ή σαν σλόγκαν μιας παγκόσμιας εκκλησίας που αναζητεί περισσότερα υπάκουα πρόβατα.

Ο Αντονι Ρόμπινς είναι πνευματικός καθοδηγητής των πνευματικών ηγετών, εμπνευστής της μεθόδου Nac, την οποία έχει εφαρμόσει και στον πρόεδρο Κλίντον (ναι, αυτόν με τις κόκκινες γόβες). 

Ο Ντιπάκ Τσόπρα συγγραφέας βιβλίου με τίτλο «Οι επτά πνευματικοί κανόνες για την επιτυχία» στην Καλιφόρνια προτείνει τις δικές του μεθόδους new age σε διάσημες μαριονέτες όπως η Ντέμι Μουρ, η Ντόνα Κάραν κ.ά. Μερικοί μάλιστα από αυτούς τους «καθοδηγητές του πνεύματος», όπως η Σκωτσέζα Ρόζμαρι Αλτια, μέντιουμ και θεραπεύτρια, εμφανίζονται σε talk show για να αναπτύξουν τις απόψεις τους για το «Ελεύθερο πνεύμα». 

Σε επίσκεψή της στην Νότιο Ιταλία, η Αλτια «θεοποιήθηκε» πιστοί την πλησίαζαν στον δρόμο για να την αγγίξουν και να λάβουν λίγη από την χάρη της.

Το «σημασία έχει να περνάμε καλά» και το «αγάπη και φως» κάλυψε την υδρόγειο σαν πυρηνικό μανιτάρι και μετέτρεψε τους ανθρώπους σε ζόμπι ελευθέρας βοσκής.

Στο πιο αποκρυφιστικό συναντάμε τον Αλιστερ Κρόουλι, τον Τζακ Πάρσονς και τον Λ. Ρον Χάµπαρντ με τα εκατοντάδες παρακλάδια τους, από το Τάγμα του O.T.O, μέχρι την Σαηεντολογία.

Από τον Πάολο Κοέλο, τον Τζέιμς Ρέντφιλντ, τον Ντίπακ Τσόπρα ή τον Νιλ Ντόναλντ Γουόλς, που συναντιέται με τον Θεό και σε τρεις τόμους κάνει μια ασυνήθιστη συζήτηση μαζί του παρουσιάζοντάς τον σαν χίπη που ξέμεινε από το Γούντστοκ, αλλά κι από το «Μυστικό» της Ρόντα Μπερν, μέχρι τσελεμεντέδες ευτυχίας, βιβλία αυτοβοήθειας και οδηγούς επιτυχίας, όλα παραληρούν με τόσο κοινότοπη γλώσσα, τόσο υστερικά βαρετή και με τόσο χαζές θέσεις που κάνουν την πλέμπα να αισθάνεται θεός. 

Σαν μπόνους σερβίρουν και μια επιλεκτική περίληψη συγκρητισμού από ανατολίτικες ανοησίες, αστικές φοβίες, λίγη μεταφυσική, λίγο εξωτισμό, λίγο υπερφυσικό και πολύ ακατάληπτο. Δεν αναφέρομαι καν στις εκκλησίες με τις απίστευτες βλακείες περί αμαρτίας και συγχώρεσης, ενοχών και υποταγής που ο πνευματισμός του New Age απειλεί να τους αποκαθηλώσει.

Ολοι ετούτοι -και πάμπολλοι ακόμη- έχουν σκοπό να σε κρατήσουν κοιμισμένο, αδύναμο κι ελεγχόμενο μέχρι θανάτου.

Κοινό τους γνώρισμα ότι δεν τολμούν να μιλήσουν για τους Ελληνες Φιλοσόφους, γιατί θα φανεί η γύμνια και την τρέλα τους.

Να μην μάθεις την ΔΥΝΑΜΗ σου και τι μπορείς να κάνεις με αυτήν.

Πέταξε τους στα σκουπίδια όπου ανήκουν.

Το έγκλημα καθοσιώσεως που κάνουν όλα αυτά τα βδελύγματα, είναι πως ανακατεύουν κάτι εξαιρετικά σημαντικό, όπως η Δύναμη που συνδέει του Γαλαξίες και τα Σύμπαντα, με λέξεις που τις καταντούν σκουπίδια όπως,  πνεύμα, νους, ενέργεια … και πράσσειν άλογα. 

Είναι βασική αρχή προπαγάνδας, κάτι που δεν μπορείς να το κρύψεις, γέμισε το με σκουπίδια να μην βγάζει κανένας άκρη. Ετσι η «Mystery Babylon» κρατάει φυλακισμένες τις αγέλες των ανθρωπόζωων κάτω από την αμάθεια, την υποταγή, την πειθώ και την άγνοια.

 Γιατί, φαντάσου να μάθεις ότι αυτή η Αόρατη Δύναμη είναι διαθέσιμη για να κάνεις ό,τι, μα ό,τι θέλεις. Να μην ασθενείς, να είσαι δυνατός, σθεναρός και να ζήσεις όσο κι όπως θέλεις. Α, πα πα, ποτέ δεν θα σου επιτρέψουν να κινηθείς προς αυτή την κατεύθυνση της Ελευθερίας. Ετσι θα σου παπαγαλίζουν το μυαλό, για απίδια μάντολες.

Συγκλονιστικό να βλέπεις πόσο απίστευτα εύκολο είναι να εξαπατάς με επιτυχία και να κρατάς μεγάλα τμήματα του παγκόσμιου πληθυσμού σε φόβο και καταστολή. Μέσα από όλα τα στρώματα.

Οι συστημικοί επιστήμονες έχουν ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουν μέχρι να μάθουν να είναι αντικειμενικοί κι εκτός στοών και λαγουμιών, καθώς υπάρχουν πολλές απαντήσεις ήδη γνωστές από την αρχαιότητα. 

Αν θέλουν να πάνε πιο πέρα χρειάζεται να βγουν από τα λαγούμια και να συμπορευτούν με τους Μεγάλους Νοες του ανθρώπινου γίγνεσθαι για να μην γελοιοποιούνται, σαν τον κρετίνο τον Αϊνστάιν και τους ομοίους του.

Κάτι δείχνει να είναι ένα κοινός παρανομαστής κι αυτός είναι το γεγονός ότι μιά ΑΟΡΑΤΗ ΔΥΝΑΜΗ όπως η Σκοτεινή Υλη, Σκοτεινή Ενέργεια και το Πεδίο Ενέργειας Μηδενικού Σημείου, Κοσμική Οργονική Ενέργεια. του Βίλχελμ Ράιχ, είναι βασικά συστατικά σε σχέση με την δομή και την φύση της πραγματικότητας, όπως την αντιλαμβάνεται ο άνθρωπος. Γιατί φυσικά, υπάρχουν πολλές πραγματικότητες που διαφορετικά είδη τις αντιλαμβάνονται με διαφορετικό τρόπο.

Τι είναι ακόμα πιο συναρπαστικό; Το γεγονός ότι ο ΝΟΥΣ διαδραματίζει αναπόσπαστο ρόλο στην διαμόρφωση του τρόπου με τον οποίο συμπεριφέρεται ο φυσικός ανθρώπινος κόσμος. Δεν μπορείς να μπεις στην κβαντική φυσική χωρίς να βουτήξεις στον ΝΟΥ. 

Ο Max Planck, ο θεωρητικός φυσικός που πιστώνεται με την προέλευση της κβαντικής θεωρίας εξηγεί το γιατί η κατανόηση της συνείδησης είναι τόσο απαραίτητη: «Θεωρώ τον Νου ως θεμελιώδη. Θεωρώ την ύλη παράγωγο της συνείδησης. Δεν μπορούμε να παρακάμψουμε την συνείδηση. Ο,τι συζητάμε, ό,τι θεωρούμε υπάρχον, αξιώνει τον Νου».

Το Σύμπαν έχει συνείδηση, έχει ΝΟΥ.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να συσσωρεύσεις ΔΥΝΑΜΗ και να συνδεθείς μαζί Του.

Η Δύναμη συσσωρεύεται αφού πετάξεις όλα τα σκουπίδια εκεί που ανήκουν κι αρχίσεις να χρησιμοποιείς τον Νου σου.

Ηω Αναγνώστου



ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 

Η συγγραφέας του άρθρου είναι σαφές ότι ανήκει στους λεγόμενους λάτρεις του αρχαίου πολιτισμού, οι οποίοι δεν δέχονται τον Χριστιανισμό και μάλιστα τον αποκαλούν απαξιωτικά "ιουδαιοχριστιανισμό". Όμως επειδή τα περισσότερα από αυτά που επισημαίνει στο παρόν άρθρο, είναι μέρος της Ορθόδοξης Θεολογίας, αν και εκείνη δεν φαίνεται να το γνωρίζει και επειδή κατακεραυνώνει κάθε θεοσοφία και μάλιστα ως εργαλείο της νέας εποχής, κρίναμε ενδιαφέρον να το αναδημοσιεύσουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου