Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ...


ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΣΥΡΤΗΣ. ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ AL MISMARI:«ΣE ΛIΓEΣ ΩΡEΣ ΞEKINA H MEΓAΛH MAXH.» ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...




Αρχίζει η μάχη της Σύρτης σύμφωνα με δραματική δήλωση του εκπρόσωπου τύπου του LNA του κ. Al Mismari που είπε περιμένουμε ότι μια μεγάλη μάχη θα διεξαχθεί σε κάποιες ώρες στα περίχωρα Σύρτης και Al Jufra..

Σε δηλώσεις του που μετέδωσε το El Arabiya είπε: σημαντικές κινήσεις των πολιτοφυλακών του al wefaq και της Τουρκίας στα περίχωρα των δύο πόλεων.

O εκπρόσωπος του El Wifak,ο Mohamed Qnounou ανακοίνωσε: ήρθε η ώρα να επιτεθούμε.

Πληροφορίες αναφέρουν πως εξαιρετικά μαζικές ενισχύσεις του GNA έχουν φτάσει στις πρώτες γραμμές της Sirte και στις περιοχές στην έρημο, κοντά στην αεροπορική βάση Al-Jufra, ως προετοιμασία για την έναρξη της μεγάλης επίθεσης τόσο στην αεροπορική βάση Al-Jufra όσο και στη Sirte. 

Το AlarabyTV μεταδίδει πως οι ρωσικές δυνάμεις Wagner έχουν αρχίσει να εκκενώνουν τις θέσεις τους στο νότο της πόλης της Sirte και δυτικά από την αεροπορική βάση Al-Jufra και τις γειτονικές περιοχές.






Είναι η ώρα της αλήθειας αν κατ΄ουσίαν η κόκκινη γραμμή ήταν ρώσικης κοπής ή αιγυπτιακής ό,τι και να ήταν αναμένεται σφοδρή απάντηση από την πλευρά συμμάχων του LNA.

Η επικείμενη μάχη δεν θα είναι μόνο λιβυκή…Θα εμπλακούν και ξένες δυνάμεις και αραβικές χώρες αφού η Τουρκία απειλεί ν΄αποσταθεροποιήσει όλη την περιοχή. H Τουρκία μετέφερε βαρύ οπλισμό και Τούρκοι αξιωματικοί επισκέφθηκαν κοντά σε Sirte – Al Jufra…

Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν-Τραμπ φαίνεται πως ο πρώτος πήρε το Ο.Κ.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου