Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ:Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ!


 Ε.Ε-«ΟΡΙΖΩΝ 2022»:  ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ-ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ




της Daniele Pozzati. 

Μετάφραση: Ευάγγελος Δ. Νιάνιος

Έκπληξη, έκπληξη!!! Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είχε έτοιμο ένα «χαρτογραφημένο σχέδιο εμβολιασμού» μήνες πριν ξεσπάσει η «πανδημία» του CoV-19. Το σχέδιο προβλέπει να οδηγήσει σε "πρόταση για μια κάρτα / διαβατήριο εμβολιασμού στους πολίτες της ΕΕ από το 2022".


Πρόσφατα, στις 12 Σεπτ. 2019, αυτό το έγγραφο 10 σελίδων επικαιροποιήθηκε από μια «σύνοδο κορυφής παγκόσμιου εμβολιασμού» που οργανώθηκε από κοινού από την ΕΕ και τον ΠΟΥ.
Υπό τον τίτλο "Δέκα δράσεις προς τον εμβολιασμό για όλους, όλοι πρέπει να είναι σε θέση να επωφεληθούν από τη δύναμη του εμβολιασμού", το μανιφέστο της συνόδου κορυφής εκφράζει το παράπονο ότι:

"Παρά την ύπαρξη αποτελεσματικών και ακίνδυνων εμβολίων, η απουσία πρόσβασης, η ανεπάρκεια, η παραπληροφόρηση, η χαλαρότητα έναντι του κινδύνου ασθένειας, η μείωση της εμπιστοσύνης του κοινού στην αξία των εμβολίων και η αύξηση της απώλειας ενδιαφέροντος για αυτά, υποσκάπτει τα ποσοστά εμβολιασμού παγκοσμίως ».

Και, σίγουρα, τα κέρδη των φαρμακευτικών εταιρειών.
Τον Ιούλιο του 2017, παράδειγμα, η Ιταλία κατέστησε υποχρεωτικά δώδεκα εμβόλια στα παιδιά. Το αποτέλεσμα, ακολούθησε μια αύξηση των τιμών των εμβολίων κατά 62%, περνώντας από τα 14 στα 23 ευρώ η δόση.

Η παγκόσμια αγορά εμβολιασμών κυμαίνεται σήμερα σε περίπου 27 δις δολάρια ετησίως. Ο ΠΟΥ εκτιμά ότι θα ξεπεράσει τα 100 δις δολάρια το 2025.

Καθώς η παγκόσμια σύνοδος κορυφής εμβολιασμού των EΕ-ΠΟΥ συζήτησε επίσης μια ανανεωμένη ατζέντα ανοσοποίησης για το 2030, οι μέτοχοι των Big Pharma δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την απόδοση των μετοχών τους μακροπρόθεσμα.
Οι 10 υγειονομικές εντολές

Το μανιφέστο αυτής της παγκόσμιας διάσκεψης κορυφής εμβολιασμού απαριθμεί "10 μαθήματα και δράσεις απαραίτητες για την ανοσοποίηση όλων".
Κάθε «μάθημα» είναι ένα στολίδι αυτού που ο Ιταλός νεο-μαρξιστής φιλόσοφος Ντιέγκο Φουσάρο αποκαλεί «θεραπευτικό καπιταλισμό».

Η διατύπωση είναι κατηγορηματική και δεν αφήνει περιθώρια για αποχρώσεις ή συζητήσεις. Τα επίθετα όπως "όλα", "όλοι", "αδιαμφισβήτητα" αφθονούν. Δεν υπάρχουν δηλώσεις υπό όρους.

Δεν πρόκειται για ένα προσεκτικό, επιστημονικά εμπνευσμένο σχέδιο δράσης ανοιχτό σε αμφιβολίες και σκεπτικισμό. Ο τόνος «να προστατεύσουμε όλους, παντού», «να μην ξεχάσουμε κανέναν», είναι απαράδεκτα μεσσιανικός.

Τι γίνεται με εκείνους που δεν θα ήθελαν να «προστατευθούν» με αυτόν τον τρόπο; Στη Γερμανία, τουλάχιστον το 10% του πληθυσμού είναι αυστηρά κατά του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, δηλ. τουλάχιστον 8 εκ. άτομα

Αλλά ας δούμε τι μπορούμε να μάθουμε αν θέλουμε, από αυτά τα "μαθήματα".

Το μάθημα 1 ξεκινά με: "Εκκληση στην παγκόσμια πολιτική ηγεσία ώστε να συμμετάσχει στην ανοσοποίηση". Φαίνεται ότι είναι αυτό που βλέπουμε τώρα, με τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να προτείνουν ότι θα παραμείνουν οι μάσκες και οι κοινωνικές αποστάσεις μέχρι να βρεθεί ένα εμβόλιο SARS-COV-2.

Τι γίνεται με τους πολιτικούς που αντιτίθενται στον εμβολιασμό;
Θα πούμε στους ανθρώπους που τους ψηφίζουν, αυτό που είπε ο Επίτροπος Προϋπολογισμού της ΕΕ Gunther Oettinger για τους Ιταλούς ψηφοφόρους της Λίγκα το 2018: "Οι αγορές θα τους μάθουν να ψηφίζουν σωστά;"

Μάθημα 4: "Να χτυπήσουμε στη ρίζα τον δισταγμό του εμβολίου, να αυξήσουμε την εμπιστοσύνη στον εμβολιασμό". 

Φαίνεται σαν μια πρωτότυπη προπαγανδιστική εκστρατεία, που προβλέπει, μετά την ανάγνωση του προγράμματος εμβολιασμού της ΕΕ, την "ανάπτυξη μονάδων ηλεκτρονικής κατάρτισης των γενικών γιατρών και των παρόχων υγειονομικής περίθαλψης, με στόχο τη βελτίωση των τεχνικών διαχείρισης διστακτικών πληθυσμών και προώθησης της αλλαγής συμπεριφοράς".

Μάθημα 5: «Να χρησιμοποιήσουμε όλη τη δύναμη των ψηφιακών τεχνολογιών για την ενίσχυση της παρακολούθησης της απόδοσης των προγραμμάτων ανοσοποίησης». 

Αυτό, σε αυτήν την περίοδο, υπονοεί συσκευές ιχνηλάτησης και ηλεκτρονικά βραχιόλια, και είναι θεμιτές οι ανησυχίες για τη μεγαλύτερη κυριαρχία της τεχνολογίας στη ζωή μας και στο σώμα μας.

Για ποιες ψηφιακές τεχνολογίες μιλάμε; Ίσως ένα υποδόριο μικροτσίπ, όπως αυτό που κατοχυρώθηκε πρόσφατα με τον μάλλον σατανικό αριθμό 060606 από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates;

Μάθημα 9: είναι το πιο απειλητικό για τον εναλλακτικό δημοσιογράφο και γενικά για την ελευθερία της έκφρασης:
"Να δώσουμε την εξουσία στους επαγγελματίες υγείας σε όλα τα επίπεδα, καθώς και στα ΜΜΕ, για παροχή διαφανών, αντικειμενικών και αποτελεσματικών πληροφοριών στο κοινό και για την καταπολέμηση ψευδών πληροφοριών και παραπληροφόρησης, μαζί με την καταπολέμηση των ιστότοπων κοινωνικών μέσων και τεχνολογικών εταιρειών».

Αυτό είναι: ο αγώνας ενάντια στις λεγόμενες ψευδείς ειδήσεις έχει επιστρέψει. Όχι άλλη δουλειά για τις ορδές των αυτόκλητων «ελεγκτών γεγονότων» στο Facebook.

Ο όρος Ψευδείς Ειδήσεις είναι φυσικά όρος της Νέας Ομιλίας (Novlangue) του Οργουελ για οποιαδήποτε πληροφορία μη ευθυγραμμισμένη [με τη μοναδική σκέψη], ανεξάρτητα από το περιεχόμενό της, την προέλευσή της ή αν το γεγονός είναι επαληθεύσιμο.

Στην πραγματικότητα, το μανιφέστο για τον παγκόσμιο εμβολιασμό δεν παρέχει κανέναν ορισμό για το τι είναι «αντικειμενικές πληροφορίες» ούτε τι είναι «ψευδείς πληροφορίες ή παραπληροφόρηση».

Καμία ευθύνη για παρενέργειες!

Εάν τα εμβόλια είναι τόσο ασφαλή, όσο λένε η ΕΕ και ο ΠΟΥ χωρίς να παρέχουν καμία απόδειξη, γιατί τότε η κυβέρνηση των ΗΠΑ δημιούργησε τη δεκαετία του 1980 έναν οργανισμό που ονομάζεται «Εθνικό Πρόγραμμα Αποζημίωση για Ζημιές λόγω Εμβολίων » (National Vaccine Injury Compensation Program (VICP) );

Αυτό το διαβάζουμε στον επίσημο ιστότοπο του VICP: "μια άψογη εναλλακτική λύση στο παραδοσιακό νομικό σύστημα για την επίλυση καταγγελιών για βλάβες από εμβόλια".
Με μεγάλη επιτυχία φαίνεται ...

Κατά την περίοδο μεταξύ 1ης Οκτωβρίου 1988 (έναρξη πληρωμών αποζημιώσεων) και 1ης Ιουνίου 2020 (τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία), το VICP χορήγησε συνολικά περίπου 4,4 δις δολάρια σε χρηματικές αποζημιώσεις.

Όμως, όπως εξηγεί πολύ καλά ο σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ Massimo Mazzucco, οι αμερικανικές αρχές δεν περιορίστηκαν στην προστασία των Big Pharma από νομικές ενέργειες. Το 2010, μια σημαντική απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών ανέφερε τον τίτλο 42 του κώδικα των ΗΠΑ ως εξής:
"Ο νόμος καταργεί την ευθύνη των παρασκευαστών από τις αναπόφευκτες παρενέργειες των εμβολίων."

Η ίδια απόφαση εξηγεί περαιτέρω:
"Κανένας παρασκευαστής εμβολίων δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος σε αστική νομική αγωγή για ζημία που προκλήθηκε από βλάβη που σχετίζεται με εμβόλια ή από θάνατο που σχετίζεται με τη χορήγηση εμβολίου μετά την ημερομηνία της 1ης Οκτωβρίου 1988 ... 

Ακόμα και αν ο τραυματισμός ή ο θάνατος προήλθε από παρενέργειες που ήταν αναπόφευκτες ακόμη και όταν το εμβόλιο είχε προετοιμαστεί σωστά και συνοδευόταν από τις κατάλληλες οδηγίες και προειδοποιήσεις για χρήση."

Το 1988 ήταν προφανώς η χρονιά που το VIPC άρχισε να αποζημιώνει τα θύματα των εμβολίων, σώζοντας τις Big Pharma από σοβαρούς και ισχυρούς διαδικαστικούς πονοκεφάλους.

Όπως επισημαίνει ο συστημικός βιολόγος Δρ Shiva Ayyadurai, η αδυναμία παραπομπής στη δικαιοσύνη των φαρμακευτικών εργαστηρίων σχετικά με τα εμβόλια, σε συνδυασμό με την απώλεια κερδών από τις πωλήσεις φαρμάκων, έχει κάνει τα εμβόλια καινούριο επιχειρησιακό πρότυπο των Big Pharma. 

Και τώρα, η ΕΕ και ο ΠΟΥ, που χρηματοδοτούνται από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, ακολουθούν το ίδιο.

Ο Καρλ Μαρξ έγραψε στο «Κομμουνιστικό Μανιφέστο» (1848):
"Η εκτελεστική εξουσία του σύγχρονου κράτους δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια επιτροπή διαχείρισης των κοινών υποθέσεων ολόκληρης της αστικής τάξης".

Εάν ο Μαρξ ζούσε σήμερα, θα είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η διακυβέρνηση από έναν διεθνή οργανισμό δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια επιτροπή διαχείρισης των κοινών υποθέσεων της παγκόσμιας ελίτ.





COVI-PASS: «Η ΛΥΣΗ» ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19




της Estelle Brattesani


Με νόμο των ΗΠΑ, από το 1988, οι φαρμακευτικές εταιρίες απαλλάσσονται από κάθε ευθύνη για τυχόν παρενέργειες των εμβολίων και οι αποζημιώσεις που επιδικάζονται στα θύματα καταβάλλονται από το κράτος!...

Ενώ μερικοί άνθρωποι μιλούν για συνωμοσία όταν τους εξηγούν ότι υπάρχει η βούληση να δημιουργηθούν συστήματα ανίχνευσης για να γνωρίζουν ποιες ασθένειες έχουμε και αν έχουμε εμβολιαστεί ή ανοσοποιηθεί, άλλοι είναι υπέρ ενός διαβατηρίου ψηφιακής υγείας που θα απαντήσει σε τέτοιου είδους ζητήματα: του COVI-PASS.

Διαβατήριο υγείας κατά του COVID-19

Μπορούμε να διαβάσουμε στον ιστότοπο, τον αφιερωμένο σε αυτό το τεχνολογικό εργαλείο, ότι το COVI-PASS είναι "το καινούριο ψηφιακό διαβατήριο υγείας που υποστηρίζεται από την επαναστατική και κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία VCode® και VPlatform® της πολυβραβευμένης βρετανικής εταιρείας κυβερνοασφάλειας, VST Enterprises. "


Παρουσιάζεται ως «μια ασφαλής, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και αξιόπιστη λύση» για να μας βοηθήσει να διευκολύνουμε την «επιστροφή στην εργασία και στη ζωή με πλήρη ασφάλεια» χάρη στη «μοναδική βιομετρική πρόσβαση και τις ενημερωμένες και επικυρωμένες πληροφορίες για την υγεία».


"Το COVI-PASS ™ είναι ικανό να εμφανίζει τα προηγούμενα και τα τρέχοντα αποτελέσματα των τεστ Covid-19" και να κάνει γνωστή "την ανοσοαπόκρισή" μας.

Σκοπός του είναι να μας πιστοποιήσει σε θέματα υγείας, συνδέοντας το "προσωπικό βιομετρικό αναγνωριστικό + αποτέλεσμα δοκιμής Covid-19 + το μοναδικό αναγνωριστικό κωδικό VCode (...) χρησιμοποιώντας μια έξυπνη συσκευή ή έναν αναγνώστη RFID. "

Πιο αποτελεσματικό από έναν κωδικό QR σύμφωνα με την εταιρεία VST, "δυνατότητα σάρωσης σε απόσταση μεγαλύτερη των 100 μέτρων" και αναγνώσιμο κατά τη διάρκεια των "ταξιδιών μας σε διαδικτυακά και εκτός σύνδεσης περιβάλλοντα", αυτός ο κωδικός VCode θα μπορεί να συγκεντρώνει "οποιαδήποτε μορφή πληροφοριών με κάθε ασφάλεια ". 

Μπορείτε να "αποθηκεύσετε οτιδήποτε, στοιχεία ταυτότητας, πληροφορίες έκτακτης ανάγκης, αρχεία υγείας, τρόπους πληρωμής, αριθμούς εγγραφής αυτοκινήτου, στοιχεία επαγγελματικής κάρτας, συνδέσεις σε κοινωνικά δίκτυα και πολλά άλλα με τον ίδιο κώδικα."

Οι γιατροί αποφασίζουν

Για τον COVID-19, συγκεκριμένα, περιγράφεται μια διαδικασία πέντε βημάτων στον ιστότοπο που προορίζεται για επαγγελματίες υγείας: δημιουργία του λογαριασμού ψηφιακού διαβατηρίου, μέσω του τεστ ελέγχου, καταγραφή του αποτελέσματος , παρακολούθηση μετά τη δοκιμή, μέχρι εκχώρηση του ψηφιακού διαβατηρίου που θα επιτρέψει στον ασθενή "επικυρωμένη πρόσβαση στα πρωτόκολλα επιστροφής στην εργασία".

"Ο επαγγελματίας υγείας θα ενημερώνει το αποτέλεσμα στο σύστημα διαχείρισης COVI-PASS ™ και το αποτέλεσμα θα εμφανίζεται στο COVI-PASS του ασθενούς με τη μορφή συστήματος σηματοδότησης - πράσινο (αρνητικό) ή κόκκινο (θετικό) όταν το θελήσει."

Τι θα συμβεί σε εκείνους που θα έχουν κόκκινο φως; Δεν θα μπορούν πλέον να κυκλοφορούν ή να συναθροίζονται;
Ησυχάστε! "Οι ευαίσθητες πληροφορίες μπορούν να διαβαστούν μόνο από εξουσιοδοτημένα άτομα κατόπιν αιτήματος" και το "COVI-PASS ™" ΔΕΝ ακολουθεί τις κινήσεις του ατόμου, διατηρώντας έτσι τις ρυθμίσεις προστασίας και εμπιστευτικότητας."

Συστηματικά τεστ;

Και αν αναρωτιόμαστε για την αξιοπιστία των δοκιμών, η VST έχει μια άλλη λύση να μας προτείνει. Δηλώνει στο λογαριασμό της στο Linked In ότι έχει αναπτύξει ένα 100% αξιόπιστο και ανεξάρτητο τεστ ανίχνευσης. Και χαίρεται που έλαβε "παραγγελίες για σχεδόν 80 εκατομμύρια κάρτες υγείας από περισσότερες από 20 χώρες". 

Τα πρώτα από αυτά «θα κυκλοφορήσουν σε αεροδρόμια, αεροπορικές εταιρείες, θαλάσσιους λιμένες και αρκετές κυβερνήσεις τις επόμενες εβδομάδες».

Αναρωτιόμαστε τι τελικά επιδιώκουν αυτές οι είκοσι χώρες. Επειδή αυτό δεν αναφέρεται αναλυτικά στον ιστότοπό τους ή στον λογαριασμό τους στο Twitter.

 Θα εγκαταστήσουν αίθουσες ανίχνευσης σε αεροδρόμια με μηχανήματα για τεστ, που όπως πιστεύουν, μπορούν να εκτελέσουν "56 τεστ ανά ώρα" και θα εμφανίζουν τις πληροφορίες απευθείας στον VCode; Θα επιτρέπεται η πρόσβαση σε αεροπλάνα και σκάφη μόνο σε άτομα με «πράσινο»; Κανείς δεν ξέρει. Περιμένουμε απαντήσεις τις επόμενες εβδομάδες.

Αρκετές χώρες που έχουν υπογράψει τις παραγγελίες κατονομάζονται σε άρθρο επιστημονικού περιοδικού: είναι η Πορτογαλία, η Γαλλία, η Ινδία, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Σουηδία, η Ισπανία, η Νότια Αφρική, το Μεξικό, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και οι Κάτω Χώρες.


Τεχνολογία ή υγιεινή διατροφή;

Η ανακοίνωση ενός πιθανού δεύτερου επιδημικού κύματος το φθινόπωρο θα μας κάνει να αποδεχτούμε μαζικά αυτή τη μέθοδο; Και αν έλθει αυτό το κύμα, θα ήταν απαραίτητο και νόμιμο να καταφύγουμε σε τέτοιες στρατηγικές για την πρόληψη ή την εξάλειψη της νόσου; 

Αυτό το COVI-PASS θα είναι ένας από τους πρώτους λίθους της παγκοσμιοποιημένης και γενικευμένης υγειονομικής παρακολούθησης και για άλλες ασθένειες;

Ναι, μπορούμε να καταλάβουμε ότι κανείς δεν θέλει να βρεθεί ανάμεσα σε άτομα με Covid-19, με γρίπη ή με οξεία γαστρεντερίτιδα. Αλλά τι πρέπει να προωθηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο στο μέλλον;

 Ενίσχυση της ανοσίας μας, όπως συνέστησε ο γιατρός Ménat, ιδίως μέσω της υγιεινής διατροφής και της πλούσιας και ζωτικής βιοποικιλότητας ή απόπειρα αποφυγής ή εξάλειψης οποιασδήποτε ασθένειας με το εμβόλιο, κοινωνική αποστασιοποίηση, ψηφιακό έλεγχο, μάσκα, καθώς και απομόνωση και χημικό «εξολοθρευτή» με το παραμικρό σύμπτωμα;

Αυτό το συγκεντρωτικό σύστημα δεδομένων θα ευνοήσει την εξεύρεση ισορροπίας μεταξύ πρόληψης και θεραπείας ή θα οδηγήσει στον αυταρχισμό και τον υγειονομισμό;

Εάν δεν μας λένε στον ιστότοπο COVI-PASS για ένα τσιπ ή υποδόρια νανοσωματίδια, αυτή η ψηφιακή ιχνηλάτηση μπορεί να εξομοιωθεί με μια μορφή τσιπαρίσματος εάν γίνει υποχρεωτικό να έχουμε έναν σαρώσιμο κωδικό για βεβαίωση της καλής υγείας μας και της «δυνατότητας επισκεψιμότητάς» μας.

Και αν ο μοναδικός σκοπός είναι να σώσουμε ζωές και να επιτρέψουμε σε όλους και όλες μας να είναι σε καλή υγεία, τότε γιατί δεν δημιουργήσαμε, πριν χρόνια, το "HUNGER-PASS" για την καταπολέμηση της πείνας στον κόσμο που επηρεάζει κατά μέσο όρο 1 στα 9 άτομα στον πλανήτη μας και προκαλεί 25.000 θανάτους την ημέρα;






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου