Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

ΟΙ ΔΙΣ-ΤΥΧΕΙΣ ΦΡΕΣΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ...τι θα ακολουθησει;


OI ΔΙΣ-ΕΒΕΙΣ, ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΕΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΕΤΡΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ! 

2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ




Ιερά Σύνοδος: Προτροπή για τήρηση των μέτρων στους ναούς

«Η Εκκλησία της Ελλάδος, όπως έπραξε από την αρχή της υγειονομικής κρίσεως, συνεχίζει να τηρεί υπεύθυνη θέση έναντι του ιερού Κλήρου και του πιστού Λαού Της,

ενδιαφερόμενη τόσο για την υγεία των ανθρώπων όσο και για την εξασφάλιση της ακωλύτου τελέσεως της Θείας Λατρείας», ανακοίνωσε σήμερα το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Συνόδου.

Μάλιστα, κάνει γνωστό ότι εστάλη σήμερα εγκύκλιο σημείωμα προς την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και τις Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος, διά του οποίου έγινε υπενθύμιση των σχετικών αποφάσεων της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου ως προς την ακριβή και συνεπή τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων προφύλαξης για την προστασία της δημόσιας υγείας στους Ιερούς Ναούς, με την προτροπή προς όλους τους κληρικούς, τους μοναχούς και τις μοναχές και τα μέλη των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων και Ηγουμενοσυμβουλίων, για την πιστή και μετά προσοχής τήρησή τους.


Και αυτό, ενόψει των επικειμένων μεγάλων εορτών της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, κατά τις στις οποίες παρουσιάζεται μεγάλη συμμετοχή πιστών στις Ιερές Ακολουθίες και με αφορμή την αύξηση των κρουσμάτων του νέου κορονοϊού ιδιαιτέρως στο Λεκανοπέδιο των Αθηνών...


Μάαλιστα! Όταν πλησιάζουν μεγάλες γιορτές αυξάνονται τα κρούσματα που δεν είναι κρούσματα, γιατί κρούσμα είναι όταν νοσεί κάποιος ενώ αυτοί βαφτίζουν κρούσμα όποιον έχει αντισώματα στον παλιό SARS γιατί αυτόν ανιχνεύουν τα τέστ αφού όπως έχει αποδειχθεί ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥ!









Επομένως πάψτε να το παίζετε τα καλά παιδιά του συστήματος γιατί δεν απέχετε πολύ από το να γίνετε γελοίοι, όπως ο παπικός ιερέας (από τον οποίο μετά την ψευδοσύνοδο της Κρήτης επίσης δεν απέχετε πολύ) που έριχνε αγιασμό στους πιστούς με το νεροπίστολο!!!

ΗΠΑ: Ιερέας ψεκάζει τον αγιασμό με νεροπίστολο και γίνεται viral ...

ΕΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΜΑΣΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ



(ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ, ΟΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΝΑΟΙ)...

ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!
Ο ΛΑΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΘΕΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ!
ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...


ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΛΑ;
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ  ΜΑΣΚΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΛΑΒΙΔΑ!!!... 
ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ!!!


1 σχόλιο:

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΑΣΕΒΕΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΟΙ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή