Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙ ΑΥΤΗΣ Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!


Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…

Γράφει ο Γεωκών

Π Ο Ι Ο Ι παράγοντες δεν επέτρεψαν, αλλά απαγόρευσαν την Ανάσταση του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ; Ποιοι Γραμματείς και Φαρισαίοι, Πιλάτοι και Κεντυρίωνες, Κουστωδίες και Ιούδες, 

Απαγόρευσαν και απαγορεύουν την Ανάσταση ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ; Ποιοι άπιστοι, ολιγόπιστοι, δειλοί, απαρνη- σάμενοι, αργυρώνυτοι, Βαραββόφρονες, οδήγησαν τον λαό της Αναστάσεως στο να μην πιστεύει ότι είναι ο ίδιος Αναστάσιμος; 

Ποιοι τον κατάντησαν να υποτάσσεται, να συμπράττει, να συμβιβάζεται και να διαπραγματεύεται με τους σταυρωτές του;

Η Μ Ε Γ Α Λ Υ Τ Ε Ρ Η ήττα δεν είναι τελικά η Σταύρωση. Δεν είναι ο Γολγοθάς. Δεν είναι τα Τριάκοντα Αργύρια, οι Κουστωδίες, οι Φαρισαίοι κι οι Πιλάτοι. Αλλά η αναίρεση, η θανάτωση της πίστης στην Ανάσταση. 

Η αποτροπή κι η εξάλειψη εκείνη της αναστάσιμης πίστης που, μόνη αυτή, θα μπορούσε να οδηγήσει τον σταυρωμένο λαό, μονιασμένο, να διοργανώσει, επίμονα κι επίπονα, τα βήματά του, τις δυνάμεις του, τις ενέργειες, το νου και την καρδιά του, ψυχή τε και σώματι, στην Ανάσταση της πατρίδας, τη λευτεριά της.

 Α Ν Α Σ Τ Α Σ Η σημαίνει, πρώτα  απ’ όλα, την πίστη σε αυτήν. Την ακράδαντη κι ανέκπτωτη πίστη ότι είναι η νομιμότερη και η υπέρτατη προσδοκία και δικαίωμα και καθήκον. Την πίστη ότι, με την ευψυχία στα έργα και στην επιμονή τους, οι αναστάσιμες δυνάμεις μπορούν να την καταστήσουν εφικτή. 

Η υποταγή στους σταυρωτές, οι συμβιβασμοί με τα σχέδια των Πιλάτων, η συνάφεια κι η συνδιαλλαγή με τις Κουστωδίες και τους Κεντυρίωνες, δεν οδηγεί, αλλά απαγορεύει την Ανάσταση. Σημερινή…

Οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις ανίσχυρες, μειοδοτικές και ξενοκίνητες, υπόσκαψαν τις ρίζες του Έθνους με την υπονόμευση της εθνικής υπόστασης του λαού και η συνέχεια υπήρξε καταλυτική με αποτέλεσμα, αυτό που ζούμε σήμερα να είναι απλώς το φάντασμα του ελληνισμού που σέρνεται στα σοκάκια της Ιστορίας πασχίζοντας να βρει την ΛΕΥΤΕΡΙΑ του. 
Την ΛΕΥΤΕΡΙΑ του ΕΘΝΟΥΣ!!!

Έχουν θέσει τους Έλληνες υπό διωγμό…Έχουν κηρύξει ένα πνευματικό ανελέητο πόλεμο βομβαρδίζοντάς μας με κάθε λογής τοξικά απόβλητα, στην προσπάθειά τους να μας ισοπεδώσουν, να μας ευνουχίσουν πνευματικά, να μας αποκόψουν από καθετί που μας συνδέει με την μεγάλη πνευματική μας κληρονομιά και τα ιερά μας ιδανικά, να μας αποτελειώσουν, να ξεριζώσουν ότι αξιόλογο μας απόμεινε αποτεφρώνοντας τα πάντα. 

Η Ελλάς κατάντησε μία χώρα χωρίς στρατηγική, χωρίς ηγέτες ικανούς και οραματιστές, μία χώρα λεηλατημένη και πεταμένη στον κάλαθο της ιστορικής απόρριψης.  περιμένοντας την προδιαγεγραμμένη μοιραία κατάληξη 

Ο εχθρός τώρα είναι και εντός των συνόρων. αλλά ο εχθρός, χωρίς την βοήθεια των εσωτερικών πρακτόρων του, δεν μπορούσε να επιτύχει και η προσπάθεια του διεθνούς Σιωνισμού ο οποίος με τα εγχώρια προγεφυρώματά του επιδιώκει  τον  αφανισμό μας ως Έθνος, θα απέβαινε άκαρπη. 

Σήμερα, η Ελλάδα απειλείται  με άλωση από τους Μογγόλους, και από αόρατους αλλά γνωστούς εχθρούς…αδίστακτοι, ύπουλοι, ραδιούργοι που σφίγγουν ασφυκτικά την  θηλειά γύρω από το λαιμό του ελληνικού  λαού.  

Και, πράγμα τραγικό, οι προδοτικὲς φωνές  έχουν πληθύνει απελπιστικά. Και οι ἀπ᾿ έξω και οι  μέσα σχεδιάζουν διπλή υποδούλωση: του τόπου και της ψυχής του.  Του τόπου με απώλεια της εθνικής του κυριαρχίας…Της ψυχής του με την υποταγή της στο

εωσφορικό είδωλο του πανθρησκειακου  συγκρητισμού. Και οι εχθροί, συνασπισμένοι και δολεροί, θαρρούν πώς είναι κοντά στον σκοπό τους...

Τώρα όμως είναι γι᾿ αυτοὺς  πολύ  αργά…Ἡ βασιλεύουσα ψυχή των  Ελλήνων εχει

εδω και δύο χιλιάδες χρόνια στο ίδιο της  το γονιδίωμα  την αλήθεια της Ορθοδοξίας και  έγινε

ένα με την πίστη και πια, μένοντας ενωμένη με την Ορθοδοξία, είναι ανίκητη, ακόμα και σε τούτους τους καιρούς της μεγάλης αποστασίας. Και ούτε οι εχθροί την φοβίζουν πια ούτε οι προδοτικές φωνές την λυγίζουν.

Ετοιμάζεται τώρα για το μεγάλο, το τελικό της άλμα:  Νὰ γίνει το προζύμι της μεγάλης αλλαγής! να μεταδώσει την αλήθεια της Ορθοδοξίας σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της γης και να γίνει βασιλεύουσα της ψυχής του κόσμου!

Και τώρα έχουμε  χρέος να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις και να μετατρέψουμε τη σιωπή σε ΚΡΑΥΓΗ, την αδράνεια σε ΑΓΩΝΑ, τον τρόμο σε ΧΑΜΟΓΕΛΟ, το θάνατο σε ΖΩΗ. 

Nα κάνομε αυτό που πρέπει για την πατρίδα μας και ας γίνει οτιδήποτε, με πίστη στον αγώνα, διότι η  πίστη είναι πιο δυνατή και από τη φωτιά. 

Το «φτάνει πια…» που ξεπηδά από το στόμα του αγανακτισμένου Λαού επιβάλλει την συσπείρωση όλων των Ελλήνων, όλων εκείνων οι οποίοι πιστεύουν στα Μεγάλα πεπρωμένα της Φυλής μας, στην υπόσταση  και στα απαράγραπτα δικαιώματα του Έθνους μας που αποτελούν τον λόγο της υπάρξεώς μας. 

Ελπίζω, ο καθ’ ένας χωριστά και όλοι μαζί, να θέσουμε σε κίνηση αυτή την μηχανή της ελπίδας. Ας αρχίσουμε τον αγώνα μας τώρα, από αυτή την στιγμή. 

ΚΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΗ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ δίνοντας το μήνυμα στον εχθρό και στα προγεφυρώματα του, τα οποία σήμερα κυβερνούν, ότι ο δρόμος προς την κόλασή τους δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

Τα λάβαρα λοιπόν ψηλά!  Ψηλά τις σημαίες αδέλφια!  Η Ελλάδα μας δεν χάνεται όσο η ψυχή μας μένει ζωντανή!!! Όσο μένουμε όρθιοι στις επάλξεις του ΕΘΝΟΥΣ, η Ελλάδα θα ΖΕΙ!….AΝΤΙΣΤΑΣΗ

Σήμερα, η Ελλάδα απειλείται  με άλωση από τους Μογγολους, και από αόρατους αλλά γνωστούς εχθρούς…αδίστακτοι, ύπουλοι, ραδιούργοι που σφίγγουν ασφυκτικά την  θηλειὰ γύρω από το λαιμό του ελληνικού  λαού.  

Και, πράγμα τραγικό, οι προδοτικὲς φωνές  έχουν πληθύνει απελπιστικά. Και οι ἀπ᾿ έξω και οι  μέσα σχεδιάζουν διπλή υποδούλωση: του τόπου και της ψυχής του.  Του τόπου με απώλεια της εθνικής του κυριαρχίας… Της ψυχής του με την υποταγή της στο

εωσφορικό είδωλο του πανθρησκειακου  συγκρητισμού. Και οι εχθροί, συνασπισμένοι και δολεροί, θαρρούν πώς είναι κοντά στον σκοπό τους...

Τώρα όμως είναι γι᾿αυτούς πολύ αργά. Ἡ βασιλεύουσα ψυχή των  Ελλήνων έχει εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια στο ίδιο της  το γονιδίωμα  την αλήθεια της Ορθοδοξίας και  έγινε ένα με την πίστη και πια, μένοντας ενωμένη με την Ορθοδοξία, είναι ανίκητη, ακόμα και σε τούτους τους καιρούς της μεγάλης αποστασίας. 

Και ούτε οι εχθροί την φοβίζουν πια ούτε οι προδοτικές φωνές την λυγίζουν.

Ετοιμάζεται τώρα για το μεγάλο, το τελικό της άλμα: Νὰ γίνει το προζύμι της μεγάλης αλλαγής! να μεταδώσει την αλήθεια της Ορθοδοξίας σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της γης και να γίνει βασιλεύουσα της ψυχής του κόσμου! 

 Γεωκών


1 σχόλιο: