Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΠΆΕΙ ΑΛΛΟ!!!


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ   «ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ» ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ…ΠΡΟΔΟΤΕΣ




 Γράφει ο Γεωκών

Χιλιάδες Έλληνες θυσιάστηκαν για την Πατρίδα ! σήμερα, κάποιοι ‘’ελληνες ‘’ θυσιάζουν την Πατρίδα για τον εαυτό τους !

Η Ελευθερία των Ελλήνων ήταν, είναι και πάντοτε θα είναι…«ΑΠ’ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ….ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ»    και ποτέ μα ποτέ από συνομιλίες για «έντιμους συμβιβασμούς».

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν που επιβουλεύεται την χώρα μας, να καταστρέψει ότι με τόσο κόπο, αγώνα, στέρηση, πάθος και αγάπη χτίσαμε και συνεχίζουμε να παλεύουμε να χτίσουμε.

 Η Ελλάδα είναι το ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ και κανείς δεν έχει δικαίωμα, με την απειλή πολέμου, να απαιτεί παραχώρηση Ελληνικών εδαφών, το αντίθετο, εμείς οι Έλληνες απαιτούμαι να μας επιστρέψουν οι τούρκοι, οι Αλβανοί, οι Σκοπιανοί, οι Βούλγαροι και άλλοι,  όλα τα σκλαβωμένα ελληνικά εδάφη που τα έχουν πάρει με την βία, και με την σφαγή χιλιάδων Ελλήνων…

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΗΝ: ΚΥΠΡΟ, ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ, ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΠΟΝΤΟ, ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ, Β. ΗΠΕΙΡΟ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ…

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ-τούρκους, με τους «Συμμάχους μας», και όλους αυτούς που επιβουλεύονται την Πατρίδα μας.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ Άθεους, ανθέλληνες, προδότες, πολιτικούς, που ξεπουλούν την Πατρίδα μας.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ-Δεσποτάδες-ιερείς - μοναχούς και λαϊκούς που έχουν προδώσει ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΜΕ αντάξιοι των προγόνων μας, να αντλήσουμε δύναμη από αυτούς για να δώσουμε την τελευταία μάχη  

Ας ακούσουμε λοιπόν όλοι τις φωνές των προγόνων μας που μας λένε:   Εάν μεν άνδρες ώσιν, ουκ απορήσουσι συμμάχων, εάν δε, ανδράποδα κυρίων» (Εάν φανείτε άνδρες, δεν θα δυσκολευθείτε να βρείτε εύκολα συμμάχους. Εάν είστε ανδρείκελα, δεν θα δυσκολευθείτε να βρείτε αφεντικά).

ΕΛΛΗΝΕΣ… ακολουθείστε τις φωνές μέσα σας και αντισταθείτε, για να μπορείτε αύριο να κοιτάξετε τα παιδιά σας στα μάτια.   

Ν. Κουρής, επίτιμος αρχηγός ΓΕΑ και ΓΕΕΘΑ : Σύμφωνα με τον πτέραρχο Ν. Κουρή,  η Τουρκία είναι «γίγαντας με γυάλινα πόδια», που κάθε φορά που συναντάει την αποφασιστικότητα της Ελλάδας υποχωρεί! 

Eπεκτατικές οι διαθέσεις της γειτονικής χώρας που επιδιώκει τη βίαιη ανατροπή του καθεστώτος της Συνθήκης της Λωζάνης και τον ακρωτηριασμό της Ελλάδας… Η Αγκυρα διεκδικεί πλέον κατοικημένα ελληνικά εδάφη! 

Κανένας και ποτέ, είτε ξένος είτε Έλληνας, δεν λεηλάτησε χωρίς αντίσταση το “σπίτι” των Ελλήνων.

Οι Τούρκοι πρώτα εξαγγέλλουν μεγαφωνικά αστήριχτες και νομικά αβάσιμες διεκδικήσεις. Ύστερα, απαιτούν να ικανοποιηθούν. Στη συνέχεια εκβιάζουν και απειλούν πως, αν δεν ικανοποιηθούν, θα το επιβάλουν διά της ισχύος του τουρκικού στρατού.

 Ακολούθως εμφανίζονται ως «περιστερές ειρήνης» και με επιτηδευμένες δηλώσεις ηγετών τους προτείνουν διάλογο για την επίλυση των δήθεν διαφορών.

Εδώ παρεμβαίνει ο ξένος παράγοντας -συνήθως αμερικανικός ή και ευρωπαϊκός- ο οποίος πιέζει όπως Ελλάδα ή και Κύπρος, και η Τουρκία παρακαθίσουν σε συνομιλίες «για να τα βρουν». Οι Έλληνες, σύρονται να συζητούν επί ανύπαρκτων ζητημάτων, τα οποία δημιουργεί η τουρκική αρπακτικότητα.

Η μεν Αθήνα έχει βαφτίσει την ατολμία, την αδράνεια, την εγκληματική απρονοησία και την τουρκοφοβία της με τη γνωστή απόφανση: «Η Κύπρος κείται μακράν».

Προφανώς και το Καστελόριζο και η Ρόδος και η Κάρπαθος και η Κρήτη κείνται μακράν, για την τρεμαλέα αθηναϊκή ελίτ. Η δε Λευκωσία βάφτισε την αναποφασιστικότητά της, «επαναπροσέγγιση», «επανένωση» και «συνομιλίες» με τον εγκάθετο της κατοχής. 

Με ολέθριες προσπάθειες κατευνασμού και εξημέρωσης του τουρκικού θηρίου, με προσχωρήσεις σε τουρκικές αξιώσεις. Είναι πραγματικά πρωτοφανές στα διεθνή διπλωματικά και πολιτικά χρονικά:

ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Φλώρος, σε μια ασυνήθιστη και εκπληκτική για τα ελληνικά δεδομένα δήλωση-προειδοποίηση (19.6.2020), είπε προς τους Τούρκους:

«Όποιος πατήσει τα πόδια του στο (ελληνικό) έδαφος, πρώτα θα τον κάψουμε και μετά θα ρωτήσουμε ποιος είναι». Και υπογράμμισε: «Όλοι γνωρίζουν πως, όποιος τολμήσει να τα βάλει μαζί μας, θα φύγει με παρά πολύ μεγάλο κόστος……Η πολιτική ηγεσία της Ελλάδος συμμερίζεται τις θέσεις του στρατηγού;

Η Ελλάδα έχει μόνο δύο επιλογές: Είτε θα αντισταθεί, ακόμα και ένοπλα, κατά της τουρκικής βουλιμίας είτε θα συρθεί σε ένα… τανγκό συνομιλιών με μια Τουρκία η οποία δεν δικαιούται τίποτε και απαιτεί τα πάντα. Η Ελλάδα δεν ζητά παρά μόνο σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου, το οποίο η Τουρκία παραβιάζει αδίστακτα. 

Υπό τις δοσμένες, δυσμενείς για τον Ελληνισμό, συνθήκες και το ανισοζύγιο δυνάμεως υπέρ της Τουρκίας, οποιαδήποτε εισήγηση, πίεση τρίτων ή συναίνεση της Ελλάδας για ένα… τανγκό διαπραγματεύσεων με τους Τούρκους θα ισοδυναμούσε με εθνική αυτοκτονία και εδαφική συρρίκνωσή της.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου