Σάββατο 21 Μαΐου 2022

Ο Π.Ο.Υ. ΑΠΕΧΕΙ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 194 ΧΩΡΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ…

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ : ΠΡΟΣ ΤΗ "ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ" ΤΟΥ WEF 


Από τον Peter Koenig
Μετάφραση: Απολλόδωρος


Την 1η Δεκεμβρίου 2021 τα 194 μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) κατέληξαν σε συναίνεση για την έναρξη της διαδικασίας σύνταξης και διαπραγμάτευσης μιας σύμβασης, συμφωνίας ή άλλου διεθνούς μέσου στο πλαίσιο του Συντάγματος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την ενίσχυση της πρόληψης, ετοιμότητας και αντιμετώπισης πανδημιών.

Συγκροτήθηκε διακυβερνητική διαπραγματευτική ομάδα, η οποία πραγματοποίησε την πρώτη της συνεδρίαση στις αρχές Μαρτίου 2022, με σκοπό να συμφωνήσει σχετικά με τη διαδικασία και τα χρονοδιαγράμματα για την επίτευξη συναίνεσης επί της λεγόμενης "Συνθήκης για την Πανδημία". 

Μια δεύτερη συνάντηση προγραμματίζεται για την 1η Αυγούστου 2022 για να συζητηθεί η πρόοδος προς την επίτευξη συμφωνίας σχετικά με το περιεχόμενο και τη νομική υπόσταση μιας τέτοιας συνθήκης. Το ενδιάμεσο αποτέλεσμα θα παρουσιαστεί στη συνέχεια στην 76ηΠαγκόσμια Συνέλευση Υγείας το 2023, με στόχο την υιοθέτηση του νέου μέσου, της λεγόμενης περιβόητης "Συνθήκης για την Πανδημία" έως το 2024.

Γιατί η διαβόητη Συνθήκη για την Πανδημία;

Σε μια πρόσφατη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η κα Christine Anderson, μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (MEP), από το γερμανικό κόμμα "Εναλλακτική για τη Γερμανία", έκανε το ακόλουθο πολύ εύστοχο σχόλιο και έθεσε ένα κατάλληλο ερώτημα :

"Πολλοί που τάσσονται υπέρ της συνθήκης πιστεύουν ότι προσφέρει τον καλύτερο τρόπο για να αυξηθεί η πολιτική δέσμευση των κρατών για τη μεταρρύθμιση της παγκόσμιας διακυβέρνησης στον τομέα της υγείας. Ωστόσο, η πανδημία COVID-19 αποδεικνύει ότι η πρόταση αυτή δεν έχει καμία βάση. Οι κυβερνητικές αντιδράσεις στην COVID-19 φέρονται να παραβίασαν ή να χειραγώγησαν πολλές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένων των συμφωνιών για τα ανθρώπινα δικαιώματα".


"Σε ποιο βαθμό η Επιτροπή θα διασφαλίσει ότι ο πολίτης, ο οποίος δεν έχει άμεση ψήφο σε ένα όργανο όπως ο ΠΟΥ, δεν παρακάμπτεται στη διαδικασία λήψης αποφάσεων και ότι η μετατόπιση των αρμοδιοτήτων όλο και πιο μακριά από τον ψηφοφόρο δεν οδηγεί σε μια αυξανόμενη "αποδημοκρατικοποίηση" της κοινωνίας μας;"


Δείτε ολόκληρο το βίντεο των 6 λεπτών 



Αυτό ήταν πράγματι ένα καλοπροαίρετο ερώτημα - ένα ερώτημα που υπογραμμίζει τη σοβαρότητα της νέας Συνθήκης για την Πανδημία. Εάν εγκριθεί από την Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας, η Συνθήκη για την Πανδημία θα είναι πάνω και υπεράνω της κυριαρχίας των 194 χωρών μελών του ΠΟΥ.

Ο ΠΟΥ θα μπορεί να κηρύξει πανδημία όποτε το αποφασίσει ή πάρει οδηγίες από τη σκοτεινή Οικονομική και Εξουσιαστική Συμμαχία που κινεί τα νήματα πίσω από την κουρτίνα του ΟΗΕ.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας θα μπορούσε να αποφασίσει διεθνή λουκέτα, χρήση μάσκας, κοινωνική αποστασιοποίηση - και πολύ χειρότερα, όπως ο αναγκαστικός εμβολιασμός - με, όπως γνωρίζουμε τώρα από τα "εμβόλια" covid-19 , πρόκληση ασθενειών ή και θανάτου. 

Μέχρι τώρα ο κόσμος γνωρίζει ή θα έπρεπε να γνωρίζει, ότι αυτά τα "εμβόλια" δεν είναι εμβόλια, αλλά πειραματικές ενέσεις mRNA - ενέσεις που περιέχουν ποικίλα βιοχημικά και κυρίως δηλητηριώδη, ακόμη και θανατηφόρα παρασκευάσματα.

Ο ΠΟΥ θα μπορούσε να κηρύξει μια παγκόσμια πανδημία για την κοινή γρίπη - λίγο πολύ αυτό που έκανε με το λεγόμενο Covid-19, έναν ιό που ποτέ δεν απομονώθηκε, ποτέ δεν ταυτοποιήθηκε ως κάτι άλλο από τον ιό του Σοβαρού Οξέος Αναπνευστικού Συνδρόμου (SARS) που έπληξε την Κίνα από το 2002 έως το 2004. Το SARS ήταν, στην πραγματικότητα, μια δοκιμή για αυτό που θα ακολουθούσε 17 χρόνια αργότερα - σε παγκόσμια κλίμακα.

Ο ιός SARS κατασκευάστηκε κατά παραγγελία σε βιολογικό εργαστήριο της κατηγορίας 3 των ΗΠΑ. (***) Ο ιός βασίστηκε σε εκτεταμένα δείγματα αίματος που ελήφθησαν από κινεζικούς αγροτικούς πληθυσμούς, για να στοχεύσει το κινεζικό γονιδίωμα. 

Οι κινεζικές αρχές έμαθαν για αυτή τη δυτική συλλογή αίματος από "επιστήμονες" διάσημων αμερικανικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, όπως το Χάρβαρντ και άλλα, τη δεκαετία του 1990.

(***) Σημ.: Ο αρθρογράφος δεν γνωρίζει ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχει αποδειχθεί η ύπαρξη οποιουδήποτε ιού.

Βλέπε ενότητα "Το πρόγραμμα ποικιλομορφίας του ανθρώπινου γονιδιώματος (HGD project) στην Κίνα" του παρόντος κειμένου.

Αυτός ήταν ο λόγος για την εξαιρετική ετοιμότητα της Κίνας κατά την πρώτη ανακοίνωση του "νέου" / παλαιού ιού, του ιού Covid-19, που χτύπησε και πάλι πρώτη την Κίνα (την πόλη Wuhan), τις πρώτες ημέρες του 2020.

Επειδή η Κίνα γνωρίζει ότι τα βιοπολεμικά εργαστήρια μπορούν να σχεδιάσουν συγκεκριμένους ιούς που κατευθύνονται από το DNA, και επειδή η Κίνα γνωρίζει επίσης τα 20 περίπου πολεμικού βαθμού (βαθμού 3) βιολογικά εργαστήρια που χρηματοδοτούνται από τις ΗΠΑ στην Ουκρανία, τα οποία η Ρωσία στην τρέχουσα στρατιωτική της επέμβαση στην Ουκρανία στοχεύει να διαλύσει, και η Κίνα γνωρίζει επίσης τους κινδύνους ότι οι ιοί μπορεί να έχουν σχεδιαστεί για να επιτεθούν ξανά στο κινεζικό γονιδίωμα, όπως ο ιός SARS το 2002-2004 - ως εκ τούτου, οι αρχές της Κίνας προχωρούν σε μια πολιτική "μηδενικού Covid". Επομένως, είναι το σημερινό λουκέτο στη Σαγκάη ένα αυστηρό προληπτικό μέτρο;

Όπως αποδείχθηκε από την επιδημία του Έμπολα - 2014 - 2016 στη Δυτική Αφρική - Λιβερία, Γουινέα και Σιέρα Λεόνε - τα ποσοστά θνησιμότητας του Έμπολα και παρόμοιων επιδημικών ασθενειών μπορεί να φτάσουν το 40% σε σύγκριση με το ποσοστό μόλυνσης. Δείτε αυτό. Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το χαμηλό ποσοστό θνησιμότητας των βοοειδών που είναι 0,07 έως 0,1%.

*

Σύμφωνα με τη νέα "Συνθήκη Πανδημίας" ο ΠΟΥ θα έχει την εξουσία να εμβολιάζει παιδιά, μωρά αμέσως μετά τη γέννηση, όταν το ανοσοποιητικό τους σύστημα είναι ακόμα ουσιαστικά μηδενικό και οι βλάβες θα μπορούσαν να είναι διαρκείς ή ακόμα και να σκοτώνουν τα νεογέννητα.

Ο ΠΟΥ θα μπορούσε να επιβάλει τον γενικό εμβολιασμό κατά οποιασδήποτε ασθένειας που θεωρείται "επικίνδυνη" από τους αρμόδιους, με μια ένεση που δεν είναι στην πραγματικότητα εμβολιασμός αλλά "πειραματικό εμβόλιο" - που ενδεχομένως να οδηγήσει σε εκατομμύρια θανάτους, αν η τρέχουσα κρίση των κολοβακτηριδίων και τα "κολοβακτηριδιακά εμβόλια" αποτελούν ένδειξη. Εκθετικά περισσότεροι θάνατοι προκαλούνται από τα ψεύτικα και εγκληματικά "εμβόλια" covid-19 , παρά από τις λοιμώξεις από covid που έχουν παρόμοια συμπτώματα με αυτά της κοινής γρίπης.


Όπως πλέον γνωρίζουμε, ο σκοπός των covid-vaxxes δεν είναι η πρόληψη μιας ασθένειας, το αντίθετο μάλιστα - είναι η αλόγιστη προώθηση μαζικών αναπηριών και θανάτων που προκαλούνται από πειραματικές ουσίες που εγχέονται στον ανθρώπινο οργανισμό.


Οι "εγκέφαλοι" πίσω από τον ΠΟΥ, καθώς και οι αόρατοι χειριστές τους, είναι ευγονιστές, που ενδιαφέρονται για τη δραστική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Η νέα Συνθήκη για την Πανδημία είναι ένα ιδανικό εργαλείο για την ευγονική ατζέντα.


Σύμφωνα με τη Νέα Συνθήκη για την Πανδημία, ο ΠΟΥ θα μετατραπεί σε Παγκόσμια Τυραννία Υγείας, WHT.

Αυτό είναι το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε σήμερα. Ο ΠΟΥ, γνωστός και ως WHT, χρηματοδοτείται σήμερα κατά τα δύο τρίτα με τρία τέταρτα από ομάδες συμφερόντων, όπως η φαρμακοβιομηχανία και το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς. Μόνο περίπου το ένα τέταρτο ή το ένα τρίτο (μεταβάλλεται από έτος σε έτος) του προϋπολογισμού του ΠΟΥ χρηματοδοτείται από τις χώρες μέλη. Το μεγαλύτερο μέρος της χρηματοδότησης του ΠΟΥ προέρχεται από ομάδες συμφερόντων.

Το Ίδρυμα Gates είναι βασικός δωρητής, ο μεγαλύτερος μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Gates διόρισε επίσης τον σημερινό Γενικό Διευθυντή του ΠΟΥ, Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus. 

Πριν ήταν επικεφαλής της GAVI, της Συμμαχίας Εμβολίων, που στεγάζεται ακριβώς δίπλα στον ΠΟΥ στη Γενεύη. Η GAVI είναι επίσης δημιούργημα του Bill Gates. Ο Dr. Tedros είναι ο πρώτος Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ, ο οποίος δεν είναι γιατρός.

Δείτε αυτό το 5λεπτο βίντεο-συνέντευξη της Dr. Astrid Stuckelberger, πρώην επιστήμονα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), που περιγράφει πώς ο ΠΟΥ απέχει μήνες από το να παρακάμψει το Σύνταγμα των ΗΠΑ και των 194 χωρών-μελών του ΠΟΥ.



Εάν αυτή η νέα "Συνθήκη Πανδημίας" του ΠΟΥ υιοθετηθεί από την Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας, τότε οι εθνικοί νόμοι, αυτοί των κυρίαρχων χωρών, που έγιναν για να προστατεύσουν τους πολίτες τους από ασθένειες και ξεσπάσματα πανδημιών, παρακάμπτονται και καθίστανται άχρηστοι.

*

Λογικά, ένας οργανισμός που είναι υπεύθυνος για την παγκόσμια υγεία, θα πρέπει βασικά να εστιάζει στην πρόληψη των ασθενειών. Ο ΠΟΥ είναι καλωδιωμένος ως οργανισμός θεραπείας, στελεχωμένος κυρίως από γιατρούς και επιστήμονες, εξυπηρετώντας έτσι τα συμφέροντα της φαρμακοβιομηχανίας.

Για όσους δεν γνωρίζουν ακόμη, πώς δημιουργήθηκε ο ΠΟΥ ως εξειδικευμένος οργανισμός του ΟΗΕ, μια γρήγορη υπενθύμιση για το ποιος εφηύρε και δημιούργησε τον ΠΟΥ - και με ποιο σκοπό.

Ο ΠΟΥ δημιουργήθηκε από το ίδρυμα Ροκφέλερ το 1948 - και ακολουθώντας το πρότυπο του Παναμερικανικού Οργανισμού Υγείας (PAHO), που υπήρχε από το 1902 και ενσωματώθηκε το 1948 στον νέο Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Το σύνθημα: Ποιος αποφασίζει για την υγεία και την ασθένεια, αποφασίζει για τη ζωή και το θάνατο. Ακούγεται σαν ένα κατάλληλο αξίωμα για τους ευγονιστές.

Εκείνη την εποχή, ο μεγιστάνας Ροκφέλερ κατείχε επίσης την Standard Oil, μια παγκόσμια εταιρεία υδρογονανθράκων, κυρίως μονοπώλιο βενζίνης. Μέχρι τη δεκαετία του 1950 τα φάρμακα ήταν σε μεγάλο βαθμό φυτικής προέλευσης. 

Οι ιδιοφυΐες της πετρελαϊκής φυλής του Ροκφέλερ θεώρησαν ότι τα φάρμακα ή τα σύγχρονα φαρμακευτικά προϊόντα θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι "κατασκευασμένα" από πετροχημικά. 

Έτσι, αναπτύχθηκε μια νέα φαρμακοβιομηχανία - με γεωμετρική πρόοδο. Τα φάρμακα που διατίθενται σήμερα είναι πολλαπλάσια από εκείνα που ήταν διαθέσιμα όταν η φαρμακευτική αγωγή ήταν φυτικής προέλευσης. Σήμερα τα φυτικά φάρμακα χρησιμοποιούνται σχεδόν αποκλειστικά από τους ιθαγενείς.

τροχημικά παράγουν γενικά επίσης μυριάδες παρενέργειες. Αυτές οι παρενέργειες πρέπει να καταπολεμηθούν με νέα φάρμακα με άλλες παρενέργειες - μερικές από αυτές θανατηφόρες. Και έτσι, το σπιράλ γυρίζει.

Ο νέος ιατρικός μηχανισμός - στον οποίο ο Ροκφέλερ έδωσε την ώθηση - έχει δημιουργήσει έναν ιατρικό λαβύρινθο - έναν μύλο υγείας και ασθένειας, από τον οποίο, αφού πιαστεί κανείς, δεν είναι εύκολο να ξεφύγει. Οι λεγόμενες υπηρεσίες υγείας έχουν γίνει ένας σημαντικός παράγοντας οικονομικής ανάπτυξης. Οι δαπάνες υγείας στις ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά 9,7% το 2020, φθάνοντας τα 4,1 τρισεκατομμύρια δολάρια ή το 19,7% του ΑΕΠ. Ο κάποτε ασθενής, έχει γίνει ένας πελάτης που παράγει εισόδημα στο σημερινό ιατρικό εργοστάσιο.


Η νέα Συνθήκη Πανδημίας του ΠΟΥ μπορεί να καταστήσει το παγκόσμιο σύστημα υγείας σε ένα σπιράλ που μοιάζει με φυλακή, σε σημείο όπου οι άνθρωποι θα βρίσκονται πλήρως στα χέρια ενός τυραννικού παγκόσμιου οργανισμού - υπεύθυνος για την υγεία και την ασθένεια ή τη ζωή και το θάνατο.

Εμείς, οι άνθρωποι, δεν πρέπει να επιτρέψουμε τη δημιουργία μιας τυραννίας στον τομέα της υγείας, όπως προβλέπεται σήμερα και υποστηρίζεται από τον ΠΟΥ και τα τσιράκια του σκότους.

Πρέπει να σταματήσουμε τον ΠΟΥ από το να γίνει μια παγκόσμια τυραννία της υγείας. Στην πραγματικότητα, πρέπει να αρνηθούμε συλλογικά την εξουσία του ΠΟΥ, ζητώντας από τις κυβερνήσεις μας να αποχωρήσουν από τον ΠΟΥ. Δεν χρειαζόμαστε ούτε θέλουμε μια παγκόσμια παγκόσμια τυραννία στον τομέα της υγείας. Διαλύοντάς τον, εμείς οι άνθρωποι, θα βάλουμε επίσης ένα καρφί στο φέρετρο του ΠΟΥ.

*



ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ


The World Health Tyranny: Towards the WEF “Great Reset of Misery”


ΠΗΓΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου