Κυριακή 22 Μαΐου 2022

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ LUGAR ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ VAZIANI ΣΤΗΝ ΤΙΦΛΙΔΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ "ΠΑΝΔΗΜΙΑ"!


ΤΟ 2012 ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ! Utah Μάρτιος 2012: δοκιμή διασποράς βιολογικού παράγοντα, η ευλογιά πιθήκων συμπεριλαμβάνεται στη λίστα. Την ανάπτυξη του ιού την είχαν εμπιστευθεί στο Κέντρο Lugar κοντά στην αμερικάνικη στρατιωτική βάση του Vaziani στην Τιφλίδα στη Γεωργία. 

Οι εταιρείες που ενέχονται είναι οι : CH2M Hill (Κολοράντο), Battelle ( Battelle Memorial Institute είναι μια ιδιωτική μη κερδοσκοπική εταιρεία ανάπτυξης εφαρμοσμένων επιστημών και τεχνολογίας με έδρα τον Columbus του Οχάιο) και Metabiota ( εταιρία βιοτεχνολογίας στο Σαν Φρανσίσκο) .

”Το υλικό πρόκλησης βιολογικών δοκιμών μπορεί να διαδοθεί σε αέρια, υγρή ή υπό μορφή σκόνης σ΄ ελεγχόμενη περιβαλλοντική δοκιμή ή σε πεδίο δοκιμής. 

Οι ακόλουθοι πίνακες καταγράφουν κάποιους ελεγχόμενους βιολογικούς παράγοντες και παρόμοιους που παρήχθησαν από το προσωπικό των Επιστημών της Ζωής και διαδόθηκαν κατά τη διάρκεια των δοκιμών” Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνεται ο ιός της ευλογιάς των πιθήκων.

Κρούσματα σε τουλάχιστον 9 χώρες της Ευρώπης ενώ κρούσματα αναφέρθηκαν και στις Ηνωμένες Πολιτείες, Ισραήλ, τον Καναδά, την Αυστραλία. H ιογενής αυτή λοίμωξη μέχρι τώρα καταγραφόταν σε χώρες της κεντρικής και δυτικής Αφρικής.

και άλλες συμπτώσεις…To εμβόλιο για την ευλογιά των πιθήκων εγκρίθηκε ένα μήνα πριν από την εμφάνιση του κορωνοιού.

O Φάουτσι, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) χορήγησε την πρώτη δεκαετία του 2000, 100 εκατομμύρια σε εταιρεία με την επωνυμία Bavarian Nordic για δημιουργία εμβολίου κατά τροποποιημένου ιού της ευλογιάς.

4.11.2021 Ο Γκέιτς δηλώνει ότι είναι πιθανή βιοτρομοκρατική επίθεση με ευλογιά 22.11.2021 Οι μετοχές της φαρμακοβιομηχανίας SIGA που παρασκευάζει φάρμακα κατά βιοτρομοκρατίας κ ευλογιά χτυπάνε ταβάνι 1.12.2021 Ο Καναδάς αγοράζει αποθέματα για την αντιμετώπιση της ευλογιάς.Ο βιολογικός πόλεμος καλά κρατεί για την καταδυνάστευση των πληθυσμών και την υποδούλωση τους στα παγκόσμια κέντρα λήψης αποφάσεων. Οι γκουρού του εγχειρήματος δεν πρόβλεψαν τυχαία ότι ο 21ος αιώνας θα είναι ο αιώνας των επιδημιών-πανδημιών. Η τρομοκρατία κι ο φόβος ως εργαλείο απόλυτης χειραγώγησης των μαζών. Ο νέος ολοκληρωτισμός.


 

2 σχόλια:

 1. 1) Ο ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) πραγματοποίησε προσομοίωση για ξέσπασμα ευλογιάς πιθήκων τον Μάρτιο του 2021!

  https://enromiosini.gr/arthrografia/o-poy-pragmatopoiise-prosomoiosi

  2) Μακαριστός Αρχιμανδρίτης π. Σάββας Αχιλλέως: Ο Αντίχριστος θα πάρει την καθέδρα της υγείας.

  https://www.youtube.com/watch?v=Z9mtrtZ0XRo

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Άγιος Ευμένιος Σαριδάκης: Είναι ο νέος Άγιος Θεράπων (θεραπεύει και την νέα δαιμονική ασθένεια "Ευλογιά των Πιθήκων").

  https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2022/05/blog-post_79.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή