Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

AΠOKΡΥΦIΣTEΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΩΔΕΙΣ!!!


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ...ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ!!!

Γράφει ο Ηλίας Σκουντριάνος


Κι όμως … αγωνίζονται νόμιμα, σύμφωνα με τους κανόνες που έχει θέσει ο Αγωνοθέτης Χριστός.  

Είναι άξιοι επαίνου, διότι οργανώθηκαν επί δεκαετίες, εργαζόμενοι άκρως επαγγελματικά για να πετύχουν το στόχο τους, παίζοντας μπάλα σε ρυθμούς προπόνησης, αφού οι αντίπαλη ομάδα (Χριστιανοί Ορθόδοξοι) όχι μόνο δεν παίζει τη μπάλα που μπορεί, αλλά κι όταν παίζει βάζει συνέχεια αυτογκόλ.

Το μόνο αρνητικό γι’ αυτούς είναι ότι ο Αγωνοθέτης είναι συγχρόνως και ιδιοκτήτης της αντίπαλης ομάδας και αλλάζοντας θέση στο σταυροπόδι Του θα τους γκρεμίσει όλο το οικοδόμημα της διαφαινόμενης νίκης τους. 

Το πώς θα το καταφέρει … είναι δικό Του θέμα!!!





 


2 σχόλια:

  1. Με πάσα επιφύλαξη υποθέτω, ότι αυτή τη "θεά Auramoth" στην οποία αναφέρεται ο εν λόγω αποκρυφιστικός συμβολισμός είναι η βδελυρή βασίλισσα την οποία αναφέρει στην προφητεία του ο Άγιος Ανδρέας, ο δια Χριστόν Σαλός. Ιδού το σχετικό απόσπασμα:

    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ «ΒΔΕΛΥΡΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ»

    Εκ της γνωστής προφητείας του Αγ. Ανδρέα, δια Χριστόν Σαλού
    “Ύστερα θα στραφεί προς την ανατολή και θα πει με αυθάδεια στον Ύψιστο: «Ε, συ που σε ονομάζουν Θεό, μήπως δίστασα να εξαλείψω το πρόσωπό σου από την γη; Κοίταξε πόσα σου έκανα, κι εσύ δε μπόρεσες να μου πειράξεις ούτε μία τρίχα. Περίμενε λίγο και θα σχίσω τον ουρανό και θα έρθω να αναμετρηθώ μαζί σου, και τότε θα δω ποιος Θεός είναι δυνατότερος και ισχυρότερος».
    Αυτά θα πει η γάγγραινα και θα πράξει ακόμη χειρότερα, φτύνοντας προς τον ουρανό και πετώντας πέτρες. Τα αισχρότερα όμως έργα της δεν θα τα αναφέρω.

    Τότε ο παντοκράτωρ Κύριος θα στρέψει με θυμό το τόξο Του προς τη μεγάλη αυτή Πόλη και θ’ απλώσει το χέρι Του με τρομερή δύναμη επάνω της. Θα την αδράξει γερά, θα κόψει με το δρεπάνι της δυνάμεώς Του το έδαφος, πάνω στο οποίο στηρίζεται, και θα διατάξει τα κύματα της θαλάσσης να την καταπιούν. Εκείνα θα υπακούσουν και θα ορμήσουν κι από τα δύο μέρη με καταπληκτική ταχύτητα και μεγάλη βοή. Τότε ο Κύριος θα ξεκολλήσει τη βάση της πόλεως από τη γη, και θα τη σηκώσει ψηλά στριφογυρίζοντάς την σαν μύλο, ενώ οι κάτοικοι με φρίκη πολλή θα κράζουν «αλλοίμονο». Έπειτα θα την ρήξη πάνω σ’ αυτά τα κύματα, που θα την κατακλύσουν ορμητικά, θα την σκεπάσουν και θα την παρασύρουν στο φοβερό και αχανές πέλαγος.”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πίσω από τον “λεγόμενο” Διεθνή Σιωνισμό, βρίσκεται ο Διεθνής Σατανισμός που δεν δίστασε να πνίξει στο αίμα την ανθρωπότητα και να οδηγήσει τον Εβραϊκό λαό στο ολοκαύτωμα, για να πραγματοποιήσει τον πρώτο σκοπό του. Γι’ αυτό είπα, ότι και ο λαός του Ισραήλ είναι ένα μεγάλο θύμα του Διεθνούς Σατανισμού.
    ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ, όταν οι εγκληματίες Ναζί που δικάζονταν για τα εγκλήματα της γενοκτονίας των Εβραίων, δήλωσαν στους δικαστές, ότι έπαιρναν εντολές, από το μυστικό ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΜΠΑΛΑ των ΙΜΑΛΑΪΩΝ. (αναφέρεται στα πρακτικά της δίκης της Νυρεμβέργης).

    Η ίδρυση του Ισραήλ ήταν το πρώτο βήμα. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΥ “ΜΕΣΣΙΑ”, ως Παγκόσμιου Κυβερνήτη με έδρα την Ιερουσαλήμ.

    Είναι πλέον αναμφισβήτητο ότι δουλεύουν για τον ερχόμενο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ και σαφώς υπηρετούν τα σχέδια του ΣΑΤΑΝΑ.

    (Απόσπασμα από άρθρο του Ιωάννη Λαμπρόπουλου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή