Σάββατο 14 Μαΐου 2022

ΜΟΥΓΚΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΣΑ Η " ΑΡΙΣΤΕΡΑ"! ΜΟΥΓΚΑ ΚΑΙ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΣΤΟΛΩΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ!

BINTEO


Χθες το απόγευμα ο Πλεύρης πήγε στο ξενοδοχείο Divani Caravel σε ένα συνέδριο γιατρών, για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών και εκεί τον περίμενε άγρια αποδοκιμασία από υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας!

Μερικοί τον «στρίμωξαν» μέσα στο ξενοδοχείο ενώ του τα έψαλλαν και απ΄ έξω φωνάζοντάς του «Αίσχος και ντροπή η κάθε αναστολή»
«Οι αναστολές δεν έφεραν υγεία, κόλλησαν και νόσησαν ως και τα φορεία»
και άλλα συνθήματα...

Η οργή αυξάνεται στους υγειονομικούς που παραμένουν αμέτοχοι μιας ιατρικής πράξης χωρίς κανένα πλέον νόημα, αφού η παραγωγή ακίδας του εξαφανισμένου τώρα πια SarsCov 2 τύπου Α του σκευάσματος αυτού που διατίθεται ως εμβόλιο, καμμία προστασία δεν παρέχει για τον SarsCov 2 (και κατ΄ άλλους επιστήμονες Sars Cov 3) τύπου Ο που είναι τώρα στο προσκήνιο και η ακίδα του είναι προϊόν δεκάδων μεταλλάξεων της αρχικής εκείνης ακίδας !!!

Ο Πλεύρης εξακολουθεί να τους κατηγορεί ότι αρνούνται την επιστήμη τους, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει αυτήν την επιστήμη!!!

Παρ όλα αυτά κανείς δεν μιλάει, ο Τσίπρας, ο Κουτσούμπας και λοιποί ψευτοαριστεροί, αλλά και ο Ιατρικός Σύλλογος δια του προέδρου του τηρούν σιγή ιχθύος για τους υγειονομικούς που βρίσκονται εδώ και περίπου οκτώ μήνες μακριά από την εργασία τους, χωρίς κανέναν ιατρικό λόγο με την κυβέρνηση να παραμένει τυφλά και χωρίς κανένα ιατρικό επιχείρημα, εκδικητική, ανάλγητη και αντιεπιστημονικά τιμωρητική απέναντί τους!


Ο Πλεύρης προστατευμένος από άνδρες ασφάλειας, αποχώρησε άρον-άρον!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ





ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΑΧΤΣΟΓΛΟΥ



2 σχόλια:

  1. ΑΙΣΧΟΣ σε όλους τους πολιτικούς,και ακομα πιστευουν μερικοί ότι υπάρχει πανδημία με υγειονομικούς σε αναστολη.ΑΙΣΧΟΣ και στους συναδέλφους αυτών ,κάποτε για εφημερίες απλήρωτες κλπ έκλειναν τα νοσοκομεία των πολιτών,τώρα που είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αίσχος και σε εμάς που ειμαστε αμέτοχοι σε οτι συμβαίνει στην πατρίδα μας ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή