Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΑΖΙ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ LEHI/STERN GANG ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ!

ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΙ ΕΝΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ! ΑΦΙΣΕΣ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ:«ZΕΛΕΝΣΚΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ»! 



Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΛΑΒΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ…

Στο Κίεβο κυκλοφόρησαν αφίσες και φυλλάδια που αναγράφουν: ”ο Ζελένσκι είναι ένας προδότης του Αζόφ. Θα προδώσει κι εσάς.”

Σχεδιάζεται σύντομα πραξικόπημα στο Κίεβο, εμπλέκονται δύο μέρη με διαφορετικούς στόχους.

Ο ένας είναι υψηλόβαθμος στρατιωτικός αξιωματούχος των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων που θέλει να τερματίσει τον πόλεμο λόγω της εξόντωσης του ουκρανικού στρατού και το θάνατο πολλών ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτών παιχνιδιών του.

Ο άλλος είναι ένας πρώην Ουκρανός διπλωμάτης που θέλει να σχηματίσει μια νέα ουκρανική κυβέρνηση στην εξορία, έχει στενούς δεσμούς με τις δεξιές εξτρεμιστικές ομάδες Azov, Right Sector…




Αυτοί οι αξιωματούχοι δεν συνεργάζονται αλλά και οι δύο θέλουν να απομακρυνθεί ο Ζελένσκι, ή κάτι σαν δολοφονία…

Η Πολωνία έρχεται να καταλάβει το έδαφός της Δ Ουκρανίας και είναι επικίνδυνοι καιροί για τον λαό της Ουκρανίας 404, πολύ επικίνδυνοι, ίσως εκκαθαρίσεις και καταστολές από το παρελθόν. Όλα σχεδιάστηκαν χρόνια νωρίτερα. Οι πάτρωνες της μαριονέτας, η Γερμανία και το Ισραήλ.

 Η ιδεολογία ξεκίνησε από τη ναζιστική-σιωνιστική οργάνωση Stern Gang / Lehi ( το Lehi συχνά γνωστό υποτιμητικά ως η Συμμορία της Στερν, ήταν μια σιωνιστική παραστρατιωτική και τρομοκρατική οργάνωση που ιδρύθηκε από τον Αβραάμ (“Yair”) Stern) και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. 

Αλλά ο Πρόεδρος Πούτιν τα είδε όλα αυτά και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να εξαπολύσει την ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Z V… !

 Η συμμορία Stern Gang/Lehi έχει αποκαλυφθεί, συμπεριλαμβανομένης της μαριονέτας της Zelensky, που υποτίθεται ότι θα έμενε στις σόου μπίζνες, ο Zelensky υποτίθεται ότι θα έμενε στη σόου μπίζνες, αλλά η μοίρα του είναι πλέον σφραγισμένη, ο θάνατος.


Το Ισραήλ απομάκρυνε Ζελένσκι, επειδή γίνεται χυδαίος και δεν είναι ικανός να είναι Ισραηλινός εξτρεμιστής. Στην αρχή έδωσε απλώς μια παράσταση, μια εκστρατεία μέσων ενημέρωσης για να φανεί ελκυστικός, το ίδιο και κατά τη διάρκεια του Τρίτου Ράιχ, όλοι οι ηγέτες φαίνονταν ελκυστικοί στις μάζες! Όταν αρχίσει να εξαφανίζεται, θα εξαλειφθεί..

Όσο για τους Αμερικάνους, πάντα υπήρχαν μέσα ναζιστικά στοιχεία, πάντα. Αλλά υπάρχει και μια ομάδα μέσα που θυμάται πώς η Ρωσία βοήθησε τον Βορρά στον Αμερικανικό Εμφύλιο Πόλεμο το 1862! Μην ξεχνάς ποτέ τους αληθινούς σου φίλους! Ποια είναι λοιπόν αυτή η ομάδα; ‘Αραγε θα μάθουμε ποτέ; 

Ο Τραμπ, αμφιβάλλω γιατί απέκλεισε έναν βασικό παράγοντα που ήταν κοντά στη Ρωσία, αυτός ο αξιωματούχος θα μπορούσε να είχε σταματήσει τα πάντα αν δούλευε ακόμα στον διπλωματικό κύκλο, το όνομά του είναι Ρεξ Τίλερσον .

 Επίσης ο Τραμπ κατά τη διάρκεια της τετραετίας προμήθευε όπλα στην Ουκρανία και ενίσχυσε τις ένοπλες δυνάμεις της, συνεργαζόμενος με τη CIA, στρατιωτικούς συμβούλους, συμπεριλαμβανομένου του ΝΑΤΟ.


Δεν είμαι εδώ για να πω ποιος είναι καλύτερος, οι Ρεπουμπλικάνοι ή οι Δημοκρατικοί, γιατί αυτό το ναζι-σιωνιστικό σχέδιο σχεδιάστηκε πριν από πολλά χρόνια, και ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο πρόεδρος, πρέπει να υλοποιηθεί, διαφορετικά θα γίνουν κι αυτοί θύματα. από κάποιο μυστηριώδες ατύχημα ή φόνο. Μην ξεχνάτε τι είπε ο Λαβρόφ για το Ισραήλ.(ZN)




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου