Σάββατο 21 Μαΐου 2022

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΠΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!! ΝΑ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ!

 ΣΦΟΔΡΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΑ ΔΑΜΑΣΚΟΥ, ΤΑΡΤΟΥΣ, ΣΑΦΙΤΑ, ΧΟΜΣ … ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΥ!

3 ΒΙΝΤΕΟ



Πριν από λίγο νύχτα Παρασκευής 20 Μαίου η Συριακή τηλεόραση αναφέρει νέο μπαράζ ισραηλινών επιδρομών: Η αεράμυνα μας αντιμετωπίζει εχθρικούς στόχους στον ουρανό της υπαίθρου της Δαμασκού.
Ισραηλινές επιδρομές στοχεύουν ιρανικές τοποθεσίες στην περιοχή της Δαμασκού και της Ταρτούς πόλη λιμάνι στρατηγικής σημασίας με ναυτική βάση Ρωσίας και που η σύνθεση πληθυσμού είναι σχεδόν αποκλειστικά χριστιανοί κι Αλαουίτες. 

Πολύ σφοδρές ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές πραγματοποιούνται αυτήν τη στιγμή σε πολλές περιοχές της Συρίας, καθώς τα συριακά αντιαεροπορικά βάλουν κατά πυραύλων πάνω από τη Δαμασκό και την περιοχή Ταρτούς.

Πολύ δυνατές εκρήξεις ακούστηκαν νότια της Tartus σε Σαφίτα-προπύργιο ελληνορθοδόξων και Drakeish, Masyaf και της επαρχίας Homs ( εδώ η Κοιλάδα των Χριστιανών)




Τοπικές πηγές ανέφεραν ότι ένας ισραηλινός αεροπορικός βομβαρδισμός στόχευσε θέσεις κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Δαμασκού, το αρχηγείο της Πρώτης Μεραρχίας και την περιοχή Tal Manea στην περιοχή Kiswa, νότια της Δαμασκού. Χτύπησαν το αεροδρόμιο Δαμασκού! 2 πτήσεις πολιτικές ακυρώθηκαν και υπάρχει φωτιά κοντά στο αεροδρόμιο άλλες πτήσεις δυσκολεύθηκαν κατά την προσγείωση κινδύνευσαν…

Πληροφορίες για σημαντική φωτιά στο τερματικό σταθμό του Διεθνού αερολιμένα Δαμασκού.


Τα μέσα ενημέρωσης της Συρίας κάνουν λόγο για αεροπορικές επιδρομές σε τοποθεσίες στη νότια ύπαιθρο της Δαμασκού. SANA: Η συριακή αεράμυνα αντιμετωπίζει εχθρικούς στόχους στον ουρανό της επαρχίας της Δαμασκού

al-akhbar: Η συριακή αεράμυνα αντιμετωπίζει ισραηλινούς πυραύλους με στόχο τη Δαμασκό

Η συριακή αεράμυνα αντιμετώπισε εχθρικούς (ισραηλινούς) στόχους στον ουρανό της επαρχίας της Δαμασκού, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η επίσημη συριακή τηλεόραση. Νωρίτερα, το «SANA» μετέδωσε ότι «εκρήξεις ακούστηκαν στον ουρανό της Δαμασκού».




Σύροι κάτοικοι είπαν σήμερα το βράδυ, Παρασκευή 20 Μαΐου 2022, ότι άκουσαν μια ισχυρή έκρηξη στη νότια ύπαιθρο της Δαμασκού, τη στιγμή που το επίσημο Συριακό Πρακτορείο Ειδήσεων μετέδωσε η συριακή αεράμυνα αντιμετωπίζει εχθρικούς στόχους στον ουρανό της επαρχίας της Δαμασκού.

Πηγές του πρακτορείου Awqat Al-Sham στη συριακή πρωτεύουσα ανέφεραν ότι η συριακή αεράμυνα αντιμετωπίζει εχθρικούς στόχους στον ουρανό της επαρχίας της Δαμασκού.

Και το SANA είπε: «Η αεράμυνα μας καταρρίπτει έναν αριθμό εχθρικών πυραύλων στον εναέριο της νότιας επαρχίας της Δαμασκού.» Μέχρι στιγμής, εκρήξεις ακούγονται στην ύπαιθρο της Tartous.


Ο ανταποκριτής του Al-Mayadeen ανέφερε, σήμερα το βράδυ, Παρασκευή, ότι ακούστηκαν διαδοχικές εκρήξεις στον εναέριο χώρο της νότιας επαρχίας της Δαμασκού.

Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Συρίας ανέφεραν ότι «η συριακή αεράμυνα αντιμετωπίζει εχθρικούς στόχους του Ισραήλ στον ουρανό της επαρχίας της Δαμασκού», τονίζοντας ότι «κατέρριψαν έναν αριθμό πυραύλων».

Στρατιωτική πηγή: προς τις 13h23 ο ισραηλινός εχθρός πραγματοποίησε επιθέσεις με εκρήξεις πυραύλων εδάφους-εδάφους από την κατεύθυνση του κατεχόμενου Συριακού Γκολάν, στοχεύοντας ορισμένα σημεία στα νότια της Δαμασκού και τα μέσα αεράμυνας μας αντιμετώπισαν τους πυραύλους της επίθεσης και κατέρριψε τους περισσότερους. Ακούγονται εκρήξεις στον εναέριο χώρο της πρωτεύουσας Δαμασκού( Al Watan )

Στο Λίβανο νόμιζαν ότι γίνονταν σεισμοί στο νότο . Τέτοιο ήταν το μένος του Ισραήλ κατά του Ορθόδοξου θύλακα κατά των Ρωμιών της Συρίας…


Πρώτη Αναφορά για το θάνατο 3 Σύρων στρατιωτικών από τα ισραηλινά πυρά σήμερα. 12 ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές σε λιγότερο από 1 ώρα.

Major Sharaf Ayham Shaaban

Captain Sharaf Yasser Aduj

Lieutenant Sharaf Ghadeer Alia. Τα ισραηλινά μέσα επικαλούμενα το συριακό υπουργείο Άμυνας αναφέρουν πως οι 3 σκοτώθηκαν στο Διεθνές αεροδρόμιο Δαμασκού.

Το ισραηλινό αφήγημα: η σημερινή επίθεση επικεντρώθηκε σε μια σειρά από λογισμικούς στόχους και διαχείρισης που σχετίζονται με τη γραμμή ανεφοδιασμού του Ιράν προς Hezbollah.Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δήλωσε ότι στόχοι της επίθεσης ήταν βάσεις του συριακού στρατού και ιρανικές πολιτοφυλακές σε προάστιο της Δαμασκού.



Ηχώ εκρήξεων ακούστηκε και στην παραλιακή περιοχή της Συρίας στην περιοχή της πόλης Ταρτούς μεταφέρει η JP.

To Israel δεν διδάχθηκε τίποτα από την εξέλιξη στο ουκρανικό. Η Oυκρανία ανενόχλητη έκανε εθνοκάθαρση για 8 χρόνια στο ρωσόφωνο Ντονμπάς αλλά τον 9ο χρόνο δέχθηκε πόλεμο από τη Ρωσία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου