Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΗΔΗ. ΜΙΑ «ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΥΛΑΚΗ»...



Στα τέλη Αυγούστου του 2020 στο Υπουργείο Αμύνης της Ρωσικής Ομοσπονδίας διεξήχθη μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τίτλο «Στρατός 2020: Ο αγώνας υπέρ της Ιστορίας είναι αγώνας υπέρ του μέλλοντος».

Απόσπασμα της εξαίρετης ομιλίας του Ρώσου φυσικού Μιχαήλ Κοβαλτσούκ (Mikhail Kovalchuk), προέδρου του Ινστιτούτου Πυρηνικών Ερευνών Κουρτσάτωφ (Kurchatov Institute), για την επίθεση υποδούλωσης της ανθρωπότητας που έχει εξαπολυθεί από ορισμένους μισανθρωπιστικούς κύκλους των ΗΠΑ ήδη από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.


1. Ψηφιακή φυλακή

«Στις μέρες μας η αποικιοκρατία ως μορφή υποδούλωσης έχει υποκατασταθεί από την τεχνολογική υποδούλωση.

Τι είναι το Ιντερνετ; Ένα ψηφιακό Γκουλάγκ.

(Σ.Σ. Τα Γκουλάγκ ήταν τα περιβόητα στρατόπεδα συγκέντρωσης-εξόντωσης επί Σοβιετικής ένωσης)

Στο ψηφιακό αυτό Γκουλάγκ, οι άνθρωποι ήρθαν με τη θέλησή τους!

Από τη στιγμή που το άτομο θεωρήσει ότι όλη η γνώση του κόσμου βρίσκεται στη wikipedia, έχει δημιουργηθεί μια κοινωνία πολύ ευάλωτη.

Κάποια στιγμή όταν «πέσει ο διακόπτης» όλοι αυτοί οι άνθρωποι αυτόματα θα «αποκεφαλιστούν» (πνευματικά). Τόσο απλά.»


2. Η χειραγώγηση της μαζικής συνείδησης

«Τι είναι οι «έγχρωμες επαναστάσεις»

(Σ.Σ. με τον τίτλο αυτό περιγράφονται οι υποτιθέμενες λαϊκές εξεγέρσεις καθοδηγούμενες από την Δύση, στις πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες πχ Ουκρανία, Γεωργία κλπ);

Είναι η εφαρμογή της χειραγώγησης της μαζικής συνείδησης.

Και πως το κάνω αυτό σε ένα κράτος;

Πρώτο βήμα είναι η αποβλάκωση του πληθυσμού του μέσω του εκπαιδευτικού συστήματος.

Στη συνέχεια δεν έχουμε παρά να μοιράσουμε στον κόσμο i-phones και να τοποθετήσουμε έναν δορυφόρο.

Και από κει κ πέρα εφαρμόζουμε τις γνωστές γνωστικές-ψυχολογικές τεχνολογίες χειραγώγησης της μαζικής συνείδησης για να κάνουμε τον κόσμο ότι θέλουμε.»


3. «Για να εγκαθιδρύσουμε την Παγκόσμια Κυβέρνηση ...»

«Το όνειρο της ελίτ που κυβερνάει τον κόσμο ήταν πάντα να δημιουργήσει έναν άνθρωπο-υπηρέτη. Ο οποίος θα έχει περιορισμένη αυτοσυνειδησία.

Την ώρα που εμείς εδώ (Σ.Σ. αναφέρεται στους Ρώσσους) χορεύαμε και τραγουδούσαμε πανηγυρίζοντας την νίκη μας στον μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο (Σ.Σ. αναφέρεται στην νίκη έναντι του άξονα στον Β Π.Π.), οι δύο αδερφοί Ντάλες, ο Άλαν (αρχηγός της CIA) και ο Τζων (γενικός γραμματέας των ΗΠΑ επί κυβερνήσεως Αϊζενχάουερ), με την πλήρη κάλυψη και οικονομική στήριξη του Ροκφέλερ, δημιούργησαν τον Οργανισμό που αυτή τη στιγμή ευθύνεται για όλα τα δεινά μας: τον «Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας».

Δεν ίδρυσαν τον Π.Ο.Υ. για να θεραπεύσουν τους ανθρώπους αλλά για να πάρουν υπό τον έλεγχό τους την κατάσταση υγείας ολόκληρου του κόσμου και στη συνέχεια να την επηρεάζουν μέσω εμβολιασμών και με ότι άλλο βάζει ο νους σας.

Ο Π.Ο.Υ. ιδρύθηκε με τα χρήματα του Ροκφέλερ και ο στενότερος συνεργάτης και φίλος του ο Τσίσχολμ, έγινε ο πρώτος Πρόεδρος του Π.Ο.Υ.

Ας δούμε ένα από τα τσιτάτα του:

Για να εγκαθιδρύσουμε την Παγκόσμια Κυβέρνηση είναι απαραίτητο να αποβάλουμε από την συνείδηση των ανθρώπων την προσωπικότητά τους, την προσκόλλησή τους σε οικογενειακές αξίες, τον εθνικό πατριωτισμό και τα θρησκευτικά δόγματα (...) Και αυτό υπάρχει σε Memorandum του 1948.

4. Διαλύοντας το σύστημα των βασικών ηθικών αξιών

Ας δούμε όμως και το Memorandum της Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ του 1974:

«Η πολιτική στον τομέα του παγκόσμιου πληθυσμού καθίσταται πολύ σημαντική για την εξυπηρέτηση των οικονομικών μας συμφερόντων.

Οφείλουμε να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες κοινωνικές και ψυχολογικές προϋποθέσεις για την δήθεν αυθόρμητη μείωση της γεννητικότητας.

Θα πρέπει να φροντίσουμε ώστε οι ενέργειές μας να μην εκλαμβάνονται από τις αναπτυσσόμενες χώρες ως η πολιτική μιας αναπτυγμένης χώρας που στρέφεται εναντίον τους».

Την ίδια περίοδο κυκλοφόρησε το περιοδικό Playboy που συνέβαλε τα μέγιστα στην εξάλειψη της ηθικής.

Το μέλλον που μας ετοιμάζουν το ζούμε ήδη και προς το παρόν χάνουμε τη μάχη για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Το κυριότερο για τους γεωπολιτικούς μας αντιπάλους είναι να διαλύσουν το σύστημα των βασικών ηθικών αξιών και να επιβάλλουν εναλλακτικές νόρμες ηθικής που θα υποκαταστήσουν τις συνηθισμένες πανανθρώπινες νόρμες.

Και βλέπουμε ότι αυτό γίνεται πλέον παντού.»


Υ.Γ.

Να λοιπόν γιατί γέμισε όλη η υφήλιος από την θεοποίηση της σεξουαλικότητας, την LGBT προπαγάνδα, τον αχαλίνωτο καταναλωτισμό, την εξαφάνιση των ηθικών αξιών και την μετατροπή των ανθρώπων σε έναν εύκολα χειραγωγήσιμο όχλο.

Να γιατί μας πλασάρουν «παγκόσμια προβλήματα» (από την «υπερθέρμανση του πλανήτη» και τους «θανατηφόρους ιούς» από τα εργαστήρια, μέχρι την τεχνητή έλλειψη τροφίμων και τα πυρηνικά.

Γιατί τα παγκοσμιοποιημένα προβλήματα απαιτούν την παγκόσμια διακυβέρνηση.


Η ψηφιακή φυλακή και η νεοταξική προπαγάνδα στην υπηρεσία της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Αξίζει να δείτε το βίντεο:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου