Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...


«ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ+50» ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2022... «ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ» ΤΟ 2023...  «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΝΔΗΜΙΩΝ» ΤΟ 2024...

Από τον James Corbett
Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

«Στοκχόλμη+50» τον Ιούνιο του 2022...»Σύνοδος Κορυφής του Μέλλοντος» το 2023...»Παγκόσμια Συνθήκη για την αντιμετώπιση Πανδημιών» το 2024...! Αν μη τι άλλο...υπάρχει οργάνωση!!

Όσοι επιδιώκουν να μονοπωλήσουν τους πόρους του πλανήτη και να θεσμοθετήσουν ένα σύστημα τέλειου τεχνοκρατικού ελέγχου, δεν είναι μυστικοπαθείς σχετικά με τα σχέδιά τους. Μας τα ανακοινώνουν...αρκεί να ανοίξουμε τα μάτια μας και να τα δούμε!

Όπως θα πρέπει να γνωρίζετε μέχρι τώρα, η απειλή που αντιμετωπίζει η ελεύθερη ανθρωπότητα δεν είναι μια μυστική συνωμοσία αλλά μια απολύτως φανερή

Όσοι επιδιώκουν να μονοπωλήσουν τους πόρους του πλανήτη και να θεσμοθετήσουν ένα σύστημα τέλειου τεχνοκρατικού ελέγχου, γενικά μιλώντας, δεν είναι μυστικοπαθείς σχετικά με τα σχέδιά τους. 

Αντιθέτως. Οποιοσδήποτε αριθμός διαθέσιμων στο κοινό εγγραφών—από βιβλία και λευκές βίβλους έως αναρτήσεις ιστολογίου , φόρουμ και διαλέξεις —δίνει στο ενδιαφερόμενο κοινό αρκετό χρόνο για να προετοιμαστεί για τα επόμενα βήματα στην εκτυλισσόμενη παγκοσμιοποίηση ατζέντα.

Έτσι, στη μεγάλη παράδοση Corbett Report του Listening to the Enemy , ας χρησιμοποιήσουμε μία από τις απλούστερες μεθόδους για να κατανοήσουμε τι θα ακολουθήσει στο παγκόσμιο σχέδιο: ας συμβουλευτούμε το ημερολόγιο των επίδοξων ελεγκτών του κόσμου.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2022: Στοκχόλμη+50Ως «μεταπτυχιακοί φοιτητές» του «Πανεπιστημίου του Corbett», θα γνωρίζετε ήδη για τη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το Ανθρώπινο Περιβάλλον που πραγματοποιήθηκε στη Στοκχόλμη της Σουηδίας το 1972. . . αλλά σε περίπτωση που χρειάζεστε μια ανανέωση, μπορεί να θέλετε να συμβουλευτείτε το Πώς και γιατί το Big Oil κατέκτησε τον κόσμο , όπου μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τη σύνοδο κορυφής της Στοκχόλμης.

Εκτός από την είσοδο του Maurice Strong στον συναρπαστικό (και προσοδοφόρο) κόσμο του περιβαλλοντισμού Big Oil , το συνέδριο έθεσε επίσης τις βάσεις για την εταιρική ανάληψη των πόρων του κόσμου υπό το πρόσχημα της «σωτηρίας της Μητέρας Γης» από τα Ηνωμένα Έθνη. 

Υπηρέτησε μια τριπλή λειτουργία για τους παγκοσμιοποιητές: ξεκίνησε το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών (UNEP), παρείχε ένα πρότυπο για τη Σύνοδο Κορυφής για τη Γη το 1992 στο Ρίο και φιλοξένησε το πρώτο κατάστημα ομιλίας για αυτό που θα γινόταν η Ατζέντα 21 και, τελικά, η Ατζέντα 2030.

Λοιπόν, μάντεψε τι; Επέστρεψαααααν!

Σωστά, οι καλοί, πλανητόφιλοι άρχοντές μας στα Ηνωμένα Έθνη επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος για να τιμήσουν την 50ή επέτειο της διάσκεψης της Στοκχόλμης με μια νέα σύνοδο κορυφής στη σουηδική πρωτεύουσα, αυτή με το χαρακτηριστικό όνομα "Στοκχόλμη+" 50: ένας υγιής πλανήτης για την ευημερία όλων – η ευθύνη μας, η ευκαιρία μας».

Για να μην πιστεύετε ότι το "Stockholm+50" θα είναι απλώς μια δικαιολογία για το παγκόσμιο τζετ σετ να χτυπήσει τον εαυτό του στην πλάτη με μερικές αξέχαστες πολιτικές ομιλίες ή τα αποκαλυπτήρια μιας νέας πλακέτας, θα πρέπει να ξέρετε ότι ένας μεγάλος σχεδιασμός έχει μπει σε αυτό: Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ έχει εγκρίνει όχι ένα αλλά δύο ψηφίσματα σχετικά με την ίδρυση της διάσκεψης και την ατζέντα της.
Ένας ειδικός ιστότοπος για το συνέδριο έχει δημιουργηθεί για να ενημερώνεται για τις τελευταίες εξελίξεις.
Ένα "ιστολόγιο από νομικούς για διπλωμάτες" με τίτλο Pathway to the 2022 Declaration έχει ξεκινήσει για να επηρεάσει τη συζήτηση γύρω από την "Πολιτική Διακήρυξη" (κεφαλαία γράμματα και όλα) ότι " θα υιοθετηθεί " στη διάσκεψη (η έμφαση δική τους).
Και ακόμη ένας άλλος ιστότοπος έχει δημιουργηθεί για να φιλοξενήσει τη « Διακήρυξη για τη Στοκχόλμη+50 », η οποία μπορεί να είναι ή να μην είναι η «Πολιτική Διακήρυξη» που αναφέρεται παραπάνω και η οποία έχει εγκριθεί από ένα σωρό παγκοσμιοποιητικές ΜΚΟ.

Εκτός από όλα αυτά, η Στοκχόλμη θα φιλοξενήσει επίσης την « Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2022 » στις 5 Ιουνίου 2022, την επέτειο της δημιουργίας του UNEP.

Τι ακριβώς είναι λοιπόν όλη αυτή η διαφημιστική εκστρατεία; Α, απλώς το συνηθισμένο παγκοσμιοποιητικό παλαμάκι. Με τον όρο «συνήθης παγκοσμιοποιητική κλοπή» εννοώ την κατάληψη του πλανήτη και των πόρων του από την τάξη των αρπακτικών, φυσικά. Αλλά μην παίρνετε τα λόγια μου για αυτό. Από την προαναφερθείσα Δήλωση για τη Στοκχόλμη+50 :

Στις 8 Οκτωβρίου 2021, το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών (UNHRC) αναγνώρισε το «δικαίωμα σε ένα καθαρό, υγιές και βιώσιμο περιβάλλον». Για να εφαρμοστεί αυτό το δικαίωμα, θα απαιτηθούν διαρθρωτικές αλλαγές στη νομική, οικονομική, κοινωνική, πολιτική και τεχνολογική σφαίρα για την αποκατάσταση ενός σταθερού και εύρυθμου συστήματος της Γης. 

Μια κοινή συνείδηση ​​της παγκόσμιας αλληλεξάρτησής μας πρέπει να οδηγήσει σε μια νέα κοινή λογική, να ορίσει και να αναγνωρίσει τα παγκόσμια κοινά που υποστηρίζουν τη ζωή στη Γη — το πλανητικό σύστημα που μας συνδέει όλους και από το οποίο εξαρτόμαστε όλοι. 

Αυτό είναι ένα θεμελιώδες βήμα προς τη δημιουργία ενός συστήματος διακυβέρνησης για την αποτελεσματική διαχείριση των ανθρώπινων αλληλεπιδράσεων με το Σύστημα της Γης.

Ναι, ακριβώς όπως θα περίμενε κανείς, το σύνθημα «σώστε τον πλανήτη» χρησιμοποιείται ως κραυγή συγκέντρωσης για τον . . .

( . . . περιμένετε . . .)

. . . η ενίσχυση της παγκόσμιας διακυβέρνησης! 
Ουάου, ποιος θα το έβλεπε να έρχεται;

Συγκεκριμένα, μετά από αόριστη και ανόητη ρητορική σχετικά με την «εφαρμογή του δικαιώματος σε ένα υγιές περιβάλλον» και «την εγκαθίδρυση μιας αναγεννητικής οικονομίας», η διακήρυξη τελειώνει παρακαλώντας τους καλούς στα Ηνωμένα Έθνη να δώσουν στους εαυτούς τους περισσότερη δύναμη! Yaaaay!

Η μακροπρόθεσμη διακυβέρνηση των παγκόσμιων κοινών, η παράδοση παγκόσμιων δημόσιων αγαθών και η διαχείριση παγκόσμιων δημόσιων κινδύνων απαιτούν ένα μόνιμο σύστημα αποτελεσματικής διακυβέρνησης για να διαχειριζόμαστε αξιόπιστα τις αλληλεπιδράσεις μας με το Σύστημα της Γης στο σύνολό του. 

Για παράδειγμα, μια πρόταση για την επαναχρησιμοποίηση του ανενεργού Συμβουλίου Κηδεμονίας των Ηνωμένων Εθνών έχει συζητηθεί ευρέως, συμπεριλαμβανομένης της πιο πρόσφατης έκθεσης της κοινής μας ατζέντας (OCA) του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ.

Κάτι μου λέει ότι στο εγχειρίδιο της ιστορίας των νικητών του μέλλοντος, η 5η Ιουνίου 2022, θα χαιρετιστεί ως η ημέρα που οι γενναίοι και καλοπροαίρετοι γραφειοκράτες του ΟΗΕ έσωσαν τον πλανήτη χαρίζοντας μας την ευγενική παγκόσμια κυβέρνησή τους. (" . . . και οι άνθρωποι της γης μνημονεύουν αυτό το βαρυσήμαντο γεγονός σε μια ευχαριστήρια προσευχή προς τους ηγέτες του ΟΗΕ πριν από την πρόσληψη του ημερήσιου σιτηρεσίου ζωυφίων και βρόχινου νερού.")

Αλλά περίμενε! Τι λέει στη σελίδα " Πληροφορίες " της δήλωσης;

Αυτή η Διάσκεψη θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως «εργαστήριο ιδεών» για την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για τα κοινά, την οικονομία και τη διακυβέρνηση, οι οποίες θα γίνουν οι σπόροι δράσης στη Σύνοδο Κορυφής του Μέλλοντος το 2023 , όπως προβλέπεται στην έκθεση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την κοινή μας ατζέντα . .

Μια Σύνοδος Κορυφής του Μέλλοντος το 2023; Ω ναι. Που μας φέρνει στην επόμενη ημερομηνία στο παγκοσμιοποιητικό μας ημερολόγιο. . .

Σεπτέμβριος 2023: Σύνοδος Κορυφής του Μέλλοντος
Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες παρουσίασε μια έκθεση 85 σελίδων με τίτλο 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Democracy International , η έκθεση προσφέρει έναν «οδικό χάρτη για την αναβάθμιση του ΟΗΕ» και «καλεί για αναζωογόνηση της πολυμερούς προσέγγισης, ανανέωση της αλληλεγγύης και εντονότερο ενδιαφέρον για τις μελλοντικές γενιές».

Ακριβώς όπως θα περιμένατε, η Περίληψη της έκθεσης ξεκινά υπενθυμίζοντας μας τις (παγκοσμιοποιημένες) «υπαρξιακές κρίσεις» που (οι παγκοσμιοποιητές μας προειδοποιούν συνεχώς) απειλούν την ύπαρξη της ανθρωπότητας, όπως ο COVID-19, οι γεωπολιτικές συγκρούσεις και (φυσικά) την αλλαγή του κλίματος. 

Φυσικά, αυτό μετατρέπεται αμέσως σε απαίτηση των λαών του κόσμου: «Αγκαλιάστε ξανά την παγκόσμια αλληλεγγύη», η οποία προφανώς συνεπάγεται «ένα παγκόσμιο σχέδιο εμβολιασμού για την παράδοση εμβολίων κατά του COVID-19 στην αγκαλιά των εκατομμυρίων ανθρώπων στους οποίους εξακολουθούν να στερούνται αυτό το βασικό σωτήριο μέτρο»·«ανανεώστε το κοινωνικό συμβόλαιο μεταξύ των κυβερνήσεων και των ανθρώπων τους και εντός των κοινωνιών», το οποίο προφανώς συνεπάγεται «ενημερωμένες ρυθμίσεις διακυβέρνησης για την παροχή καλύτερων δημόσιων αγαθών και την έναρξη μιας νέας εποχής καθολικής κοινωνικής προστασίας, κάλυψης υγείας, εκπαίδευσης, δεξιοτήτων, αξιοπρεπούς εργασίας και στέγασης, καθώς και η καθολική πρόσβαση στο Διαδίκτυο έως το 2030 ως βασικό ανθρώπινο δικαίωμα».

«Τερματίστε την «ινδοδημία» που μαστίζει τον κόσμο μας υπερασπίζοντας μια κοινή, εμπειρικά υποστηριζόμενη συναίνεση γύρω από τα γεγονότα, την επιστήμη και τη γνώση», η οποία προφανώς συνεπάγεται την υιοθέτηση «ενός παγκόσμιου κώδικα συμπεριφοράς που προάγει την ακεραιότητα στη δημόσια ενημέρωση».

. . . και μια σειρά από άλλες παγκοσμιοποιητικές επιταγές, από τη δημιουργία μιας νέας «Πλατφόρμας Έκτακτης Ανάγκης» υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Εθνών που θα «πυροδοτείται αυτόματα σε κρίσεις επαρκούς κλίμακας και μεγέθους, ανεξάρτητα από το είδος ή τη φύση της εμπλεκόμενης κρίσης», έως την υιοθέτηση ενός νέου «Παγκοσμίου Ψηφιακού Συμφώνου» υπό την ηγεσία του ΟΗΕ για την «προώθηση ενός αξιόπιστου Διαδικτύου με την εισαγωγή κριτηρίων λογοδοσίας για διακρίσεις και παραπλανητικό περιεχόμενο».

Με άλλα λόγια, το συνηθισμένο παγκοσμιοποιητικό παλαμάκι.

Ωστόσο, ενσωματωμένη σε αυτή τη σχέση με την παγκόσμια κυβέρνηση είναι μια άλλη ιδέα: η σύγκληση μιας « Σύνοδος Κορυφής του Μέλλοντος » σε συνδυασμό με τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο του 2023.

 Παρατηρώντας τον σημερινό Klaus Schwabian globalese στη μόδα μεταξύ η όχι και τόσο Superclass αυτές τις μέρες, ο Γκουτέρες γράφει ότι «θα είναι σημαντικό να πραγματοποιηθεί μια «Σύνοδος Κορυφής του Μέλλοντος» υψηλού επιπέδου, πολλαπλών ενδιαφερομένων για να προωθηθούν ιδέες για ρυθμίσεις διακυβέρνησης στους τομείς διεθνούς ενδιαφέροντος που αναφέρονται σε αυτήν την έκθεση, και ενδεχομένως άλλες, όπου οι ρυθμίσεις διακυβέρνησης είναι εκκολαπτόμενες ή απαιτούν ενημέρωση».

Εάν παρακολουθείτε το MSM τον τελευταίο καιρό, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι αυτή η ιδέα της «Σύνοδος του Μέλλοντος» έχει κερδίσει την έλξη από τους παγκοσμιοποιητές υπεργοφρούς, συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατα εκλιπούσας πρώην Υπουργού Εξωτερικών Madeline « The Price Was Worth It » Albright. , ο οποίος έγραψε ένα κύριο άρθρο τον περασμένο Οκτώβριο αποκαλώντας την «Κοινή μας Ατζέντα» μια «νέα έκθεση που θα σπάσει το μονοπάτι» και καλούσε τα κράτη μέλη του ΟΗΕ να «υποστηρίξουν ένα επόμενο «ψήφισμα τροπολογιών» που υποστηρίζει το κάλεσμα του Γκουτέρες για μια Σύνοδο Κορυφής του Μέλλοντος τον Σεπτέμβριο του 2023». 

Προκειμένου να βάλει τα δόντια σε αυτό το παγκοσμιοποιητικό chinwag, η Albright υποστήριξε ότι "προπαρασκευαστικές επιτροπές (PrepComs) θα πρέπει να συγκληθούν σε όλο τον κόσμο" πριν από τη σύνοδο κορυφής "για να εξετάσουν και να προωθήσουν καινοτομίες παγκόσμιας διακυβέρνησης στην ειρήνη, την ασφάλεια και την ανθρωπιστική δράση, τη βιώσιμη ανάπτυξη και τον COVID -19 ανάκαμψη· ανθρώπινα δικαιώματα, διακυβέρνηση χωρίς αποκλεισμούς και κράτος δικαίου· και διακυβέρνηση του κλίματος».

Αλλά δεν είναι μόνο η παλιά φρουρά της Pax Americana που είναι ενθουσιασμένη με τις προοπτικές αναμόρφωσης της παγκόσμιας τάξης. Όπως θα γνωρίζουν οι βετεράνοι Corbett Reporteers, οι Κινέζοι άρχοντες, επίσης, είναι όλοι σε αυτήν την ατζέντα και ενθουσιασμένοι για την πιθανότητα να εδραιώσουν τον έλεγχό τους στον δικό τους πληθυσμό και να μετακινηθούν σε μια πιο σημαντική θέση στο τραπέζι των τεχνοκρατών της παγκοσμιοποίησης

Ως εκ τούτου, το προπαγανδιστικό όργανο ChiCom China Daily δημοσίευσε μια έκθεση τον Ιανουάριο, παπαγαλίζοντας με υπευθυνότητα την εκτίμηση του Γκουτέρες για τη «πυρκαγιά πέντε συναγερμών» που αντιμετωπίζει ο κόσμος από τον COVID-19, την ανισότητα, την κλιματική κρίση, τη δυσπιστία στην κυβέρνηση και την διαδικτυακή παραπληροφόρηση. 

Ακολούθησε τον περασμένο μήνα έκθεση του Xinhua που χαιρετίζει "τη δημιουργία ενός συμβουλευτικού συμβουλίου υψηλού επιπέδου για την αποτελεσματική πολυμερή σχέση" και σημειώνει ότι η Σύνοδος Κορυφής του Μέλλοντος θα "προωθήσει ιδέες για ρυθμίσεις διακυβέρνησης σε ορισμένους τομείς που θα μπορούσαν να θεωρηθούν παγκόσμια δημόσια αγαθά ή παγκόσμια κοινά, συμπεριλαμβανομένου του κλίματος και της βιώσιμης ανάπτυξης μετά το 2030, η διεθνής οικονομική αρχιτεκτονική, η ειρήνη, το διάστημα, ο ψηφιακός χώρος, οι μεγάλοι κίνδυνοι και τα συμφέροντα των μελλοντικών γενεών».

Οι επαίνους για τη λαμπρή έκθεση του Γκουτέρες (την οποία έγραψε εντελώς μόνος του, παιδιά, ειλικρινείς!) και η λαμπρή ιδέα του για μια σύνοδο κορυφής (την οποία οργανώνει μόνος του για τον μοναχικό του) συνεχίζουν να πέφτουν. 

Το Κατάρ και το Σουηδό Οι πρεσβευτές των Ηνωμένων Εθνών συνέγραψαν ένα άρθρο στο Al Jazeera χαιρετίζοντας την ιδέα ως ευκαιρία "να προχωρήσουμε προς ένα UN 2.0 " και το Παγκόσμιο Συμβούλιο του Μέλλοντος (ναι, υπάρχει κάτι τέτοιο) έχει δεσμευτεί γενναιόδωρα την υποστήριξη των "50 διεθνών αλλαγών» για την προετοιμασία της συνόδου κορυφής.

Όπως σημειώνει το Παγκόσμιο Συμβούλιο του Μέλλοντος: «μια Σύνοδος Κορυφής για το Μέλλον θα είναι ουσιαστική για την επιτάχυνση της υλοποίησης των ΣΒΑ και για να διασφαλιστεί ότι οι συνομιλίες και οι συζητήσεις θα μετατραπούν τελικά σε ενέργειες επί τόπου για να μην αφήσουμε κανέναν πίσω».

Αλλά περιμένετε: γίνεται χειρότερο! Η ίδια συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών που θα φιλοξενήσει τη Σύνοδο Κορυφής του Μέλλοντος θα φιλοξενήσει επίσης ένα «Πολιτικό Φόρουμ Υψηλού Επιπέδου για την Αειφόρο Ανάπτυξη», το οποίο, μας ενημερώνει βοηθητικά ο Κόμβος Γνώσης SDG , λαμβάνει χώρα κάθε τέσσερα χρόνια και προσφέρει Κυριαρχεί μια ακόμη ευκαιρία για να φανταστούμε πώς να μεταμορφώσουμε καλύτερα τον κόσμο σε μια φυτεία σκλάβων νεοφεουδαρχών!

Θεωρήστε αυτό το επερχόμενο συνέδριο ως απειλή, προσθέστε το "Summit of the Future" σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ανάγνωσης rss ή σύστημα ειδοποίησης ειδήσεων χρησιμοποιείτε και κυκλώστε την ημερομηνία στο ημερολόγιό σας. Ό,τι και να προκύψει από αυτό το συνέδριο, θα είναι άσχημα νέα για την ελεύθερη ανθρωπότητα.

ΜΑΪΟΣ 2024: Παγκόσμια Συνθήκη για την αντιμετώπιση των Πανδημιών, του ΠΟΥ
Μιλώντας για άσχημα νέα για την ελεύθερη ανθρωπότητα, πιθανότατα με έχετε ακούσει να μιλάω για την επερχόμενη παγκόσμια συνθήκη για την πανδημία του ΠΟΥ. Αλλά μην ανησυχείτε αν δεν με έχετε ακούσει να μιλάω γι' αυτό, γιατί σίγουρα θα με ακούσετε να μιλάω για αυτό περισσότερο στο μέλλον.

Σε περίπτωση που δεν το έχετε ακούσει ακόμα, η επόμενη μεγάλη ώθηση στην παγκόσμια βιοπολιτική είναι η έκκληση για μια παγκόσμια συνθήκη πανδημίας για την περαιτέρω κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας και την παροχή περισσότερης εξουσίας στον ΠΟΥ για να υπαγορεύσει την παγκόσμια πολιτική υγείας στο όνομα της διακοπής της επόμενο απατεώνας. 

Όπως έχω τονίσει αρκετές φορές τώρα, όπως η 11η Σεπτεμβρίου ήταν απλώς η δημόσια αποκάλυψη του νέου παραδείγματος διακυβέρνησης «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας», η απάτη του COVID ήταν απλώς η δημόσια αποκάλυψη του νέου παραδείγματος διακυβέρνησης «βιοασφάλειας». 

Αυτή η προτεινόμενη παγκόσμια συνθήκη για την πανδημία είναι που θα αρχίσει να ενσωματώνει αυτό το νέο παράδειγμα διακυβέρνησης, όπως ο νόμος PATRIOT που άρχισε να ενσωματώνει το παράδειγμα του τρόμου που ισχύει στις ΗΠΑ.

Η εκστρατεία που ωθεί τον σχηματισμό αυτής της συνθήκης βασίζεται σε μια προφανή αφήγηση Προβλήματος - Αντίδραση - Λύση για να ωθήσει το κοινό να αποδεχτεί τα επόμενα βήματα στην ατζέντα βιοασφάλειας.Πρόβλημα: Ο ΠΟΥ «απέτυχε» παταγωδώς στο να σταματήσει την «πανδημία» του COVID από το να «καταστρέφει τον κόσμο».

Αντίδραση: Χρειαζόμαστε έναν παγκόσμιο οργανισμό υγείας με δόντια!

Λύση: Πρέπει να υπογραφεί μια παγκόσμια συνθήκη πανδημίας για να παραχωρήσει περισσότερη εξουσία στον ΠΟΥ.

Μόλις συνειδητοποιήσετε ότι όλες οι προτάσεις για την παροχή περισσότερης εξουσίας σε μια μικρή κλίκα αλόγιστων γραφειοκρατών εισάγονται με αυτόν τον τρόπο - «δεν θέλετε ποτέ μια σοβαρή κρίση να πάει χαμένη», όπως παρατήρησε περιβόητα ο Rahm Emmanuel - η χειραγώγηση γίνεται προφανής. 

Μια «ανεξάρτητη επιτροπή» που δημιουργήθηκε για να «επανεξετάσει» το «πρόβλημα» της «αποτυχημένης» απάντησης του ΠΟΥ στον απατεώνα παρέδωσε μια έκθεση τον Ιανουάριο που —προς έκπληξη κανενός— κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «η ικανότητα του ΠΟΥ να επιβάλλει τις συμβουλές του ή να εισέρχεται σε χώρες για να διερευνήσει την πηγή των κρουσμάτων ασθενειών περιορίζεται σοβαρά» και επομένως πρέπει να τεθούν νέοι κανόνες σε παγκόσμιο επίπεδο για να δοθεί στον ΠΟΥ περισσότερη εξουσία να αστυνομεύει τον κόσμο για την υγεία απειλές.

 Το ονόμασαν μάλιστα «στιγμή του Τσερνομπίλ» του ΠΟΥ, υπονοώντας ότι θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει αυτήν την «καταστροφή» ως ευκαιρία για να εφαρμόσει θεμελιώδεις μεταρρυθμίσεις.

Αυτή η υποτιθέμενη «ανεξάρτητη» έκθεση παρέχει τέλεια κάλυψη στους παγκοσμιοποιητές για να συνάψουν μια νέα συνθήκη πανδημίας που είτε θα επεκτείνει, θα μεταρρυθμίσει, θα αναθεωρήσει ή θα παρακάμψει τους υφιστάμενους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας , τη συνθήκη του 2005 που η ίδια έδωσε στον ΠΟΥ άνευ προηγουμένου εξουσία να κηρύξει μια «Δημόσια Υγεία». 

Έκτακτη ανάγκη διεθνούς ενδιαφέροντος» και να παρέμβει στις υποθέσεις κυρίαρχων εθνών στο όνομα της καταπολέμησης των αντιληπτών απειλών για την υγεία.

Οι λεπτομέρειες για το τι ακριβώς θα περιλαμβάνει μια τέτοια συνθήκη —ή ακόμη και τη μορφή που θα λάβει— εξακολουθούν να είναι τρελά ασαφείς. Η προτεινόμενη νέα συνθήκη θα είναι, στην ορολογία του ΟΗΕ, ένα «μέσο», του οποίου υπάρχουν τρεις τύποι: συστάσεις, συμβάσεις και κανονισμοί. 

Οι κανονισμοί (όπως οι Διεθνείς Κανονισμοί Υγείας του 2005) είναι αυτόματα νομικά δεσμευτικοί και για τα 194 κράτη μέλη του ΠΟΥ, εκτός εάν αντιτίθενται ρητά. Τα μέτρα που θα μπορούσαν να ληφθούν σε μια τέτοια συνθήκη μπορεί να περιλαμβάνουν «την κοινή χρήση δεδομένων και αλληλουχιών γονιδιώματος αναδυόμενων ιών και κανόνες για τη δίκαιη κατανομή εμβολίων» και μια «προσέγγιση One Health» που «συνδέει την υγεία των ανθρώπων, των ζώων και του πλανήτη».

Με άλλα λόγια, το συνηθισμένο παγκοσμιοποιητικό «παλαμάκι».

Δύσκολα χρειάζεται να είναι κανείς ρεαλιστής συνωμοσίας για να καταλάβει πώς θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν μια τέτοια βαρετή καλοσύνη και σταγόνες από τον ΠΟΥ για την εφαρμογή μιας πολύ σκοτεινής ατζέντας βιοασφάλειας. 

Όποια κι αν είναι η ιδιαιτερότητα, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι όλες οι χειρότερες πτυχές της βιοϊατρικής τυραννίας - από τους νέους κανονισμούς έως τις βιαστικές πειραματικές ιατρικές παρεμβάσεις μέσω δοκιμών σε ανθρώπους σε περίπτωση κηρυγμένης έκτακτης ανάγκης έως την τυποποίηση των διαβατηρίων εμβολίων - θα είναι θέματα συζήτησης όταν αρχίσουν σοβαρά οι διαπραγματεύσεις για τη συνθήκη.

Μην ανησυχείτε, όμως, μπορείτε ακόμα να αφήσετε τη φωνή σας να ακουστεί! Ο ΠΟΥ άνοιξε ακόμη και μια ειδική σελίδα στον ιστότοπό του για να επιτρέψει το κοινό να σχολιάσει την πιθανή συνθήκη!

. . . Φυσικά, δεν ενδιαφέρονται να ακούσουν εάν οι άνθρωποι θέλουν ή όχι μια τέτοια συνθήκη εξαρχής, μόνο αυτό που πιστεύουν οι hoi polloi πρέπει να συμπεριληφθεί σε μια τέτοια συνθήκη. Συγκεκριμένα, ρωτούν:

«Ποια ουσιαστικά στοιχεία πιστεύετε ότι πρέπει να περιλαμβάνονται σε ένα νέο διεθνές μέσο για την ετοιμότητα και την αντιμετώπιση της επόμενης πανδημίας;»

Και ακόμη και τότε, δεν θέλουν να ακούσουν σχόλια από όλους . Στην πραγματικότητα, έχουν μια ολόκληρη σελίδα με τους όρους και τις προϋποθέσεις με το οποίο μπορείτε να υποβάλετε ένα σχόλιο αρχικά, συμπεριλαμβανομένων των διατάξεων ότι όσοι επιθυμούν να σχολιάσουν θα πρέπει να «Απέχουν να κάνουν δηλώσεις άσχετες με το υπό εξέταση θέμα», ότι παρουσιάζουν τα σχόλιά τους «με σεβασμό, χωρίς βωμολοχίες, διαφήμιση επιθέσεις hominem, χυδαιότητα ή άλλη ακατάλληλη γλώσσα» και ότι «δηλώνουν την οντότητα [που] εκπροσωπούν και οποιεσδήποτε άλλες σχέσεις, δέσμευση ή ρόλους που σχετίζονται με τις δημόσιες ακροάσεις ή τον ΠΟΥ, υπό το φως της εντολής του». 

Ω, και παρακαλώ να έχετε κατά νου «ότι ο ΠΟΥ δεν είναι σε θέση να διασφαλίσει ότι όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη θα μπορούν να συμμετέχουν στις δημόσιες ακροάσεις και ότι έτσι ο ΠΟΥ δεν αναλαμβάνει καμία δέσμευση ή δέσμευση να σας επιτρέψει να συμμετάσχετε στις δημόσιες ακροάσεις.»

 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου