Τρίτη 24 Μαΐου 2022

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΡΟΗ Ή ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ.

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΩΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ 12 ΠΛΑΚΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ
Κοινοποιεί ο Γεωκών  

Από το βιβλίο των προφητειών του Α. Σαββίδη: εγκληματολόγος, ψυχολόγος, εκπαιδευτής της Αστυνομίας και συγγραφέας, έχει γράψει 70 περίπου βιβλία και εκατοντάδες επιστημονικές μελέτες, υπήρξε μέλος της ΕΟΚΑ του 1955, ένα από τα βιβλία του με τίτλο ’’ βιβλίο των Προφητειών ‘’ το έγραψε το 1970-72 , τον κον Ανδρέα τον γνώρισα στο σπίτι ενός γνωστού μου Ιερωμένου, πριν από πολλά χρόνια, και μας αποκάλυψε ένα καταπληκτικό γεγονός που του έχει συμβεί.

Μας είπε ότι ενώ βρισκόταν μόνος στο σπίτι του το 1970, ξαφνικά είδε έναν ( όπως λέει ) καλοκάγαθο, σεβάσμιο Γέροντα με κατάλευκη όπως το χιόνι γενειάδα .

Ο Γέροντας του είπε ‘’ όλα όσα θα σου αποκαλυφτούν είναι εκείνα που είναι γραμμένα να γίνουν. Κανένας δεν μπορεί να αλλάξει τη ροη η το χρόνο των γεγονότων που θα ακολουθήσουν, εκτός από τον Θεό.

1) Το 2 το 7 και το 13 είναι αριθμοί των κλειδιών των πληγών που θα ακολουθησουν, την ημέρα 13+2 του 7ου μήνα…Και 13 Χ 2 χρόνια πριν λήξει ο 20ος αιώνας θα γίνει πραξικόπημα ( Κύπρο )

Σημείωση 13+2 = 15 (δεκάτη πέμπτη μέρα ) 13 χ 2 χρόνια πριν λήξει ο 20ος αιώνας = 1974

ΔΗΛΑΔΗ 15/7/1974 = ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


2) Την ημέρα 13+7 του ιδίου μήνα και 7 Χ 2 του επόμενου μήνα, του ιδίου έτους, θα γίνει εισβολή στην Κύπρο από τους άπιστους…

Σημείωση 13+7 = 20 ( εικοστή μέρα ) = 20/7/1974 πρώτη εισβολή

7 Χ 2 = 14 ( δεκάτη τετάρτη μέρα ) του επόμενου μήνα = 14/8/1974 η δεύτερη εισβολή

3) Στην πράσινη γραμμή συρματοπλέγματα θα χωρίσουν την Κύπρο σε βόρεια και νότια, ( μην ξεχνάτε ότι όλα αυτά ειπώθηκαν το 1970) 

 Αυτά όμως πρέπει να γίνουν διότι Ο ΘΕΟΣ είναι τρομερά θυμωμένος από την διάσπαση της αγαπημένης του εκκλησίας της Κύπρου και την απομάκρυνση πολλών Κυπρίων από τον Θεό…

Τα συρματοπλέγματα θα καταρρεύσουν, αλλά η Κύπρος δε θα ελευθερωθεί ακόμη… (Σημείωση ..θα εννοεί το άνοιγμα των οδοφραγμάτων)

4) Θα ακολουθησουν πολλά σχέδια για λύση του Κυπριακού όπως εκείνα που θα προέρχονται από τον πονηρό μεταμφιεσμένο υπό μορφή ενδιαφέροντος από σύμμαχο υπερδύναμη, της Αγγλίας, και της Τουρκίας ……

5) Η σημερινή υπερδύναμη και η Ανατολικο-κεντρικη Ασία θα συγκλονιστούν από δυο μεγάλους σεισμούς που θα ισοπεδώσουν τα πάντα σε ακτίνα χιλιάδων χιλιομέτρων.

6) Θα γίνει μια αλυσιδωτή σύγκρουση των 12 πλακών της Γης , ο άξονας της Γης θα μετατοπιστεί, μεγάλα τεμάχια γης θα εξαφανιστούν για πάντα, νέα γη θα εμφανιστεί σε μέρη όπου τώρα υπάρχει θάλασσα, οι άνθρωποι θα αναζητούν σπηλιές για να κρυφτούν, ενώ οι άστεγοι και οι νεκροί θα είναι εκατοντάδες χιλιάδες. ( Σημείωση: η επιφάνεια της Γης συντίθεται από δώδεκα περίπου μεγάλες πλάκες)

7) Η ΑΟΡΑΤΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΧΕΡΟΥΒΙΜ με ηγέτη τον Χρυσοσωτηρα θα βοηθήσει στην απελευθέρωση της Κύπρου και όλοι οι Κύπριοι περιλαμβανομένων των αρχιερέων και ιερέων, πρέπει να τρέξουν στην εκκλησία του Χρυσοσωτηρα κοντά στην θάλασσα της Κερύνειας και να μετανοήσουν για τις παλαιές αμαρτίες, την ανήθικη ζωή, τις αλληλοκατηγορίες, τα ψεύδη και τις συκοφαντίες τους.

8) ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΡΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ
μην ξεχνάτε ότι αυτά τα έγραψε το 1970-72:

Α) σημείο θα είναι η εξαφάνιση από προσώπου της γης των διδύμων της σημερινής υπερδύναμης, τα δίδυμα θα κατεδαφιστούν από ισχυρότατες εκρήξεις που θα προκαλέσουν δυο ιπτάμενα αεροπλάνα και θα υπάρξει μέγας οδυρμός από την απώλεια χιλιάδων ζωών, το Αφγανιστάν και το Ιράκ θα γνωρίσουν μεγάλη καταστροφή και θα βρεθούν υπό την κατοχή ξένων στρατευμάτων για αρκετό χρόνο….

Β) σημείο, χιλιάδες νεκροί από σεισμό σε μια χώρα και τα πελώρια κύματα που θα ακολουθησουν ( ίσως να εννοούσε το τσουναμι του 2004 όταν χάθηκαν 250.000 άνθρωποι)Γ) σημείο, θα είναι η πλήρης ισοπέδωση μιας μεγάλης ανατολικής χώρας που συνορεύει με το Ιράκ και της βορειοδυτικής Τουρκίας με εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς.

Πριν από το γεγονός αυτό το Ισραήλ θα ισοπεδώσει πολλές πόλεις του Λιβάνου και θα υπάρξουν εκατοντάδες νεκροί κυρίως πολίτες και αθώα παιδιά.


ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΥΘΕΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ 12 ΚΑΙ Ο ΛΕΒΙΑΘΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ


Σημείωση… ο ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΙ η ΑΦΡΟΔΙΤΗ είναι τα θαλάσσια οικόπεδα για εξόρυξη πετρελαίου και αερίου της Κύπρου, το Λεβιάθαν είναι του Ισραήλ

5 σχόλια:

 1. «Θἄρθη ξαφνικά. Νὰ ἔχετε ἕνα σακκούλι σιτάρι κρεμασμένο στὴ θύρα. Αὐτὸ θὰ σᾶς ἐμποδίση φεύγοντας. Μὴ τὸ ἀφήσετε. Νὰ τὸ πάρετε μαζὶ σας, γιὰ νὰ φᾶνε τὰ παιδιά σας».
  «Μὲ ἄλλους θὰ κοιμηθῆτε καὶ μὲ ἄλλους θὰ ξημερώσετε».
  «Θὰ ἰδῆτε τρεῖς φαμίλιες σ᾿ ἕνα σπίτι»
  «Πίσω ἀπὸ τὴ μιὰ θύρα νὰ κρυφθῆ κανείς, γλυτώνει· θὰ εἶνε βιαστικό»
  «Νὰ παρακαλῆτε νὰ εἶνε μέρα καὶ ὄχι νύκτα, καλοκαίρι καὶ ὄχι χειμώνας»
  «Θἀρθῆ ξαφνικά· τ᾿ ἄλογα θ᾿ ἀπομείνουν ζεμένα στὶς δουλειές τους καὶ σεῖς θὰ φύγετε»
  «Ἀπὸ ψηλά, μέσα ἀπὸ τὸ λιμάνι θἄρθη ὁ χαλασμός»
  «Θἀρθῆ ξαφνικά· τ᾿ ἄλογα θ᾿ ἀπομείνουν ζεμένα στὶς δουλειές τους καὶ σεῖς θὰ φύγετε»
  «Νὰ κρυφθῆτε ἢ κοντὰ στὴν πόρτα ἢ κοντὰ στὴν πλάκα, ἂν εἶναι βιαστικὸ καὶ γρήγορο»
  «Πολλὰ θὰ συμβοῦν. Οἱ πολιτεῖες θὰ καταντήσουν μπαράγκες»

  ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ας υποθέσουμε ότι μου έρχεται ένας λογισμός να δω τον Κούλη, τον Τσίπρα και όλο το εβραιομασωνικό συναπάντημα κρεμασμένους από τη γλώσσα. Αγνοεί η συνείδηση, ότι και η παραμικρή κίνηση της καρδιάς και του μυαλού αφήνει ίχνη στη ζωή τη δική μας και την ιστορία. Και η παραμικρή μου αυτή σκέψη θα αποδώσει την καρποφορία της στο σώμα της ύπαρξής μου και της ιστορίας, αν δεν έλθω σε αυτομεμψία και μετάνοια.

  Έ λοιπόν, το σύνολο όλων των λογισμών και όλων των πράξεων όλων των ανθρώπων ανά τους αιώνες (σταυροφορίες, τουρκοκρατία κλπ.) μέχρι και σήμερα δημιουργεί ένα αρνητικότατο ισοζύγιο για τον Πνευματικό Νόμο, το οποίο δια των φυσικών φαινομένων, σεισμών, καταποντισμών, αλλά και πολέμων και άλλων δεινών τείνει να εξισορροπηθεί.

  Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι κακά όσα περιμένουμε, αλλά οι λογισμοί και οι πράξεις της ανά τους αιώνες ανθρωπότητας, οι οποίες προκαλούν τα "αντανακλαστικά" του Πνευματικού Νόμου, ώστε να αντιδράσει με τέτοιο τρομακτικό τρόπο, ώστε να εξισορροπήσει το αρνητικό πνευματικό ισοζύγιο.

  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΖΗΤΑ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΤΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ:
  Για να έχει ελεύθερη πρόσβαση να επεμβαίνει και να μειώνει φιλάνθρωπα τις συνέπειες του Πνευματικού Νόμου, που θα ενεργοποιηθούν ως καρποφορία των ελεύθερων επιλογών και των θελημάτων των ανθρώπων.

  (Βιβλίο αναφοράς

  ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΤΟΥ ΑΣΚΗΤΟΥ
  "ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΚΟΥΣΙΩΝ ΘΛΙΨΕΩΝ")

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όποιος απομακρύνεται εκ της ενθυμήσεως του Θεού, βαστά μέσα του πονηρή καρδία μίσος κατά του πλησίον. Όποιος μετά της ενθυμήσεως του Θεού τιμά πάντα άνθρωπον, ευρίσκει βοήθειαν εκ παντός ανθρώπου δια του νεύματος του Θεού.

   Όσιος Ισαάκ ο Σύρος

   Διαγραφή
  2. Καταλαβαίνουμε από όλα αυτά πόσο ανόητο είναι να διακόπτουμε τον ησυχαστικό βίο των αναχωρητών για να τους ρωτήσουμε για τα επερχόμενα, χωρίς εμείς να έχουμε καμία διάθεση να αλλάξουμε τους εαυτούς μας.

   Διαγραφή
 3. ΝΤΙΝ ΝΤΙΝ ΚΟΚΟΝΑ ΜΑΡΙΓΩ,
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΠΕΡΝΩ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΖΕΙΣ ΨΑΡΙΑ ,ΠΕΤΑ ΚΑΛΕ ΕΝΑΝ ΚΕΦΤΕ,
  ΩΧ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΡΑΔΙΚΙΑ.
  ΕΥΓΕ ,
  ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή