Σάββατο 28 Μαΐου 2022

ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΚΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 26/5/2022,

 ΓΕΡΩΝ Κ.:«ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΙΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ COVID19, ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥΣ!!!»

Κοινοποιεί ο Γεωκών  

 Σχόλιο του  ΓεωκώνΣε μήνυμα του ο Γέροντας στις 10 Απρ 2021 και με τίτλο ‘’ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΛΕΠΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΨΑΡΙΩΝ !!!!  ‘’ μας προειδοποιούσε…

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ :  το εμβόλιο για τον COVID-19 σε συνδυασμό με την νέα άγνωστη επιδημία θα δώσει φοβερές  ασθένειες, και πρωτόγνωρες, στο σώμα των ανθρώπων -Φοβερές δερματοπάθειες-Ανεπάρκεια νεφρών-Εγκεφαλικά-Καρδιολογικά νοσήματα-Νευρολογικά νοσήματα-Παράλυση, θα είναι η χειρότερη επιδημία που έχει εμφανιστή στην Γη…..

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ, ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΛΟ ΜΕ ΛΕΠΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΨΑΡΙΩΝ !!!

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΜΕ ΛΕΠΙΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ…. ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ,  ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΜΕ ΠΛΗΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ

 ΤΟ ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 26/5/2022

Παιδιά μου, αυτοί  έχουν κατασκευάσει και άλλους ιούς εκτός του covid19, ποιο ισχυρούς και πολύ θανατηφόρους, όχι μόνο αυτόν με τα λέπια αλλά και θα φέρουν ασθένειες που ο κόσμος τις έχει ξεχάσει , αλλά θα είναι περισσότερο θανατηφόρες διότι θα είναι πολύ ενισχυμένα και θα τα αναμείξουν για να γίνουν αποτελεσματικά, σύφιλη, οστρακιά, λέπρα, ιλαρά, αυτές οι αρρώστιες θα κτυπήσουν περισσότερο τους εμβολιασμένους, θα ξυπνήσουν μνήμες λέπρας, ιλαράς, ανεμοβλογιάς, οστρακιάς, ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ μαζί με την δήθεν των πιθήκων η οποία όμως είναι η ιλαρά των προβάτων μεταλλαγμένη.

Με την ιλαρά των προβάτων γέμιζε το σώμα των αρρώστων με σπυριά με πύον, όχι κόκκινα όπως της ιλαράς αλλά ΑΣΠΡΑ, τα συμπτώματα ήταν υψηλός πυρετός 40 + πόνος στον λαιμό και πολύ φαγούρα, κτυπούσε τα παιδιά ηλικίας περίπου 10 ετών, δεν πέθαινε όμως κανένας, η θεραπεία το 1945 και μετά ήταν με αντιβιοτικά και νερό με ζάχαρη, τώρα όμως οι ιοί είναι πολύ ισχυρότεροι και έχουν προχωρήσει σε ‘’πάντρεμα’’ διαφόρων ιών

Η θεραπείες που χρησιμοποιούσαν για τον covid19 άφησε πολλά προβλήματα στο συκώτι σε πολλούς ανθρώπους.

Έρχεται σε λίγο καιρό και η σειρά της λέπρας, και ακολουθεί η χολέρα Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, θα ξεσπάσει με μεγάλη μανία στους ανθρώπους και θα δούμε πράγματα που ούτε μπορούμε να φανταστούμε.

Οι άνθρωποι που θα υποφέρουν από όλες αυτές τις ασθένειες που είναι φτιαχτές και μπήκαν με ΕΜΒΟΛΙΑ, θα έχουν μια πιθανότητα να επιβιώσουν, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ, ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΖΕΟΝ ΥΔΩΡ, ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΖΕΟΝ ΥΔΩΡ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.

Παιδιά μου σε λίγες μέρες εβδομάδες δεν γνωρίζω τον χρόνο, θα γίνει κάτι πολύ σοβαρό στην ανθρωπότητα, ΣΥΝΤΟΜΑ, η ανθρωπότητα θα βρεθεί σε ένα πολύ μεγάλο αδιέξοδο, η ανθρωπότητα θα βρεθεί απροετοίμαστη μπροστά σε ΠΕΙΝΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ, δηλαδή 3 σε 1, ο κόσμος θα βρεθεί σε ένα κυκεώνα πολύ δύσκολο.

Θα θυμίζει τον ΤΙΤΑΝΙΚΟ την ώρα της καταστροφής, που όλοι οι άνθρωποι έτρεχαν να μπουν σε βάρκες με τις βαλίτσες στα χέρια, για να σωθούν και να πάνε στην Αμερική, ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ Ο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ που πάει να βουλιάξει, και θα βουλιάξει.

Οι άνθρωποι θα είναι τρομοκρατημένοι, και θα σκέπτονται σε ποιο καράβι να ανέβουν, αν βρουν, και σε ποιο αεροπλάνο και σε ποιες χώρες να πάνε για να σωθούν, τα πράγματα όμως δεν θα εξελιχτούν έτσι διότι στις χώρες που θα πάνε νομίζοντας ότι θα σωθούν, δυστυχώς όμως όλες αυτές οι χώρες θα καταρρεύσουν…

 ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ θα είναι ασφαλής

Οι Βούλγαροι δυστυχώς θα έχουν άσχημες βλέψεις προς την Μακεδονία μας, μέσα στην αναμπουμπούλα θα ανάψουν τα αίματα και οι αναμνήσεις, Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, θα είναι ένα κρατίδιο που θα μαζευτεί έως την Βαυαρία…BAYERN



Παιδιά μου θα έχουμε πολύ δυνατά κτυπήματα, όλοι οι Έλληνες πρέπει να γονατίσουν και να προσεύχονται στην ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ




6 σχόλια:

  1. Ο Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός, το είχε αποκαλύψει ΞΕΚΑΘΑΡΑ, στον Όσιο Αγιορείτη και αόρατο ασκητή Βασίλειο Καυσοκαλυβίτη (+2015): στις ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ασθένειες που ήδη υπάρχουν ΚΑΙ θα υπάρξουν και μελλοντικά, θα ΣΩΖΟΝΤΑΙ (μόνο) όσοι ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΜΟΝΑ (επίμονα, και με ειλικρινή μετάνοια) στον αληθινό Θεό, στην Υπεραγία Θεοτόκο και στους άλλους Αγίους της Εκκλησίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άγιος Ευμένιος Σαριδάκης: Είναι ο νέος Άγιος Θεράπων (θεραπεύει τις ασθένειες και την νέα δαιμονική ασθένεια "Ευλογιά των Πιθήκων").

    https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2022/05/blog-post_79.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αδελφέ μας Γεώργιε, (GEWKWN) Χριστός Ανέστη.
    Θα είχες σέ παρακαλώ τήν καλοσύνη να μού εξηγήσεις τί εννοεί ό Γέροντας λέγοντας Ζέον Ύδωρ;
    Δέν γνωρίζω τί είναι αυτό. Πρώτη φορά τό συναντώ εδώ στό κείμενό σου.
    Ευχαριστώ, καλή καί ευλογημένη Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ζέον αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο τέλεσης κάθε Θείας Λειτουργίας, σύμφωνα με το βυζαντινό λειτουργικό τυπικό.

    Ως ζέον ορίζεται το βρασμένο νερό (ζέον ύδωρ), το οποίο εκχέει ο λειτουργός στο ποτήριο της Θείας Ευχαριστίας μετά την πλήρωση του ποτηρίου με την μερίδα ΙΣ, μία από τις τέσσερις μερίδες του Αμνού Σώματος και την ένωσή του με το Αίμα. Ο λειτουργός, αφού βάλει τη μερίδα του αμνού στο ποτήριο, λέγοντας: «Πλήρωμα Ποτηρίου πίστεως, Πνεύματος Αγίου», ευλογεί το δοχείο με το ζέον διά του: «Ευλογημένη η ζέσις των αγίων σου πάντοτε, νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων» και εκχέει το ζεστό νερό μέσα στο ποτήριο, ενώ ταυτόχρονα ομολογεί: «Ζέσις πίστεως, Πνεύματος αγίου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ. Δέν είχα καταλάβει ότι αναφερόταν στό γνωστο ζέον. Τό εξέλαβα ώς μεταφορική έννοια.
      Συγνώμη για τήν αφελή απορία μου.

      Διαγραφή