Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΙΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΤΗ ΓΗ!!!

MEGA ALERT – Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ» ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ!!!

4 ΒΙΝΤΕΟ


από τον Jamie White

Ο διοικητής της Τράπεζας της Αγγλίας Άντριου Μπέιλι προειδοποίησε ότι «αποκαλυπτικές» ελλείψεις τροφίμων σε όλο τον κόσμο βρίσκονται στο δρόμο, επικαλούμενος τον αυξανόμενο πληθωρισμό.

«Αυτό είναι μια μεγάλη ανησυχία. Δεν είναι μόνο μια μεγάλη ανησυχία για αυτή τη χώρα, είναι μια μεγάλη ανησυχία για τον αναπτυσσόμενο κόσμο», λέει ο διοικητής της BoE Andrew Bailey…

Σε μια συνάντηση με βουλευτές στην Επίλεκτη Επιτροπή του Υπουργείου Οικονομικών τη Δευτέρα, ο Μπέιλι εξήγησε ότι ο λαός της Βρετανίας αντιμετωπίζει ένα «πολύ μεγάλο εισοδηματικό σοκ» που θα επιδεινωθεί καθώς ο πληθωρισμός επιταχύνεται σε διψήφιο ποσοστό το τελευταίο τρίμηνο του 2022.


«Ο [κίνδυνος] για τον οποίο θα φανώ μάλλον αποκαλυπτικός, υποθέτω, είναι το φαγητό», είπε ο Μπέιλι, ισχυριζόμενος ότι μια συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών της Ουκρανίας αποκάλυψε ότι η Ουκρανία δεν θα μπορέσει να στείλει τα αποθέματα σιταριού και λαδιού της έξω από τη χώρα εν μέσω της σύγκρουσής της με τη Ρωσία.

«Η Ουκρανία έχει τρόφιμα, αλλά δεν μπορεί να τα βγάλει αυτή τη στιγμή. Ενώ [ο υπουργός Οικονομικών] ήταν αισιόδοξος για τη φύτευση καλλιεργιών – όπως γνωρίζετε η Ουκρανία είναι σημαντικός προμηθευτής σιταριού, σημαντικός προμηθευτής λαδιού – είπε ότι ήταν αισιόδοξος για τη φύτευση, αλλά είπε αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τρόπο να το στείλουμε όπως έχουν τα πράγματα, και χειροτερεύει», είπε ο Μπέιλι.

«Αυτό είναι μια μεγάλη ανησυχία. Δεν είναι μόνο μια μεγάλη ανησυχία για αυτή τη χώρα, είναι μια μεγάλη ανησυχία για τον αναπτυσσόμενο κόσμο», πρόσθεσε. «Συγγνώμη που είμαι αποκαλυπτικός, αλλά είναι μια μεγάλη ανησυχία».


Στη συνέχεια, ο Μπέιλι προέτρεψε για περισσότερη στρατιωτική επέμβαση από το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ για να βοηθήσουν την Ουκρανία για να μετακινήσει τις εξαγωγές τροφίμων της εκτός χώρας.

«Δεν είμαι καθόλου στρατιωτικός στρατηγιστής, αλλά ό,τι μπορεί να γίνει για να βοηθήσει την Ουκρανία να βγάλει την τροφή της έξω θα ήταν μια τεράστια συνεισφορά».

Αυτό έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες αφότου ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Rockefeller Rajiv Shah προειδοποίησε ότι μια «μαζική, άμεση επισιτιστική κρίση» παγκοσμίως θα ξεκινήσει «σε περίπου έξι μήνες».

Προτού η έλλειψη γάλακτος για μωρά φτάσει στα ύψη στις ΗΠΑ, ο Τζο Μπάιντεν προειδοποίησε τον Μάρτιο ότι οι ελλείψεις τροφίμων στις ΗΠΑ «θα είναι πραγματικές».Αυτά δεν είναι απλώς προβλέψεις, είναι προγραμματισμένες εξελίξεις ως μέρος της Μεγάλης Επανεκκίνησης του Βιομηχανικού Κόσμου του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ χρησιμοποιώντας μια ελεγχόμενη κατάρευση της προσφοράς βασικών αγαθών και υπηρεσιών για την ανασύσταση ενός παγκόσμιου συστήματος τροφίμων που αναγκάζει τους ανθρώπους να καταναλώνουν ζωύφια και να πρωτεΐνη φυτών.

Σε ένα άρθρο του Ιουνίου 2020 στον ιστότοπό του με τίτλο «Πώς να ξαναφανταστούμε τα διατροφικά μας συστήματα για έναν κόσμο μετά τον COVID», το WEF καλεί για πρωτοβουλίες κοινωνικής μηχανικής για τη μετατόπιση της παγκόσμιας διατροφής στο όνομα της υγείας και της καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής.

Δείτε τις πλήρεις παρατηρήσεις του Bailey:


6 σχόλια:

 1. Μα ... αν δεν ισχύουν αυτά, αυτό θα σήμαινε ότι οι προφητείες Πατροκοσμά, ΠαιΪσίου, Γερόντισσας της Αττικής, Νεκτάριου Βιτάλη, Ιωσήφ Βατοπεδινού κλπ. είναι ανυπόστατες.

  Όσοι αναπαρήγαγαν τις προφητείες τους ήταν "γραφικοί", "κινδυνολόγοι" και ... "θεούσοι". Τώρα που το λέει η τράπεζα της Αγγλίας, τώρα το σενάριο αυτό φαντάζει αληθοφανές;

  Επίσης, όσοι αναπαρήγαγαν τις προφητείες για να περνάει η ώρα, χωρίς να ξεκινούν να μετανοούν, ή για να εντυπωσιάσουν είναι πλέον καιρός να ξεκινήσουν έντονη πνευματική ζωή, ώστε να πάρουν εσωτερική πληροφορία ότι όλα θα τα κάνει ο Χριστός μας διαχειρίσιμα. Την ταπείνωση τη θεωρώ ως δεδομένη, αφού όλα αυτά που μας έκαναν να "φουσκώνουμε" από υπερηφάνεια θα σκάσουν όπως το μπαλόνι των τελευταίων σκιών της μεταπολίτευσης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ήμουν σίγουρος από τότε ... Από τότε που μου απαγορεύτηκε η είσοδος σε εστιατόρια, λόγω μη χρήσης μασκούλας, ότι όποτε ανοίξει η εστίαση ... θα κλείσει η σίτιση!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΠΕΙΝΑ

  Διαρκῶς συμβαίνουν στήν ζωὴ μας ἀπρόοπτα. Ἔρχεσαι στό Μοναστῆρι γιά νά βρεῖς πνευματικὴ ζωή, καὶ συναντᾶς κακούς. Εἶναι ἀπρόοπτο. Ζητᾶς κελλὶ ἀπὸ τὴν πλευρὰ τοῦ μοναστηριοῦ πού δέν ἔχει ὑγρασία, τὸ ἀποκτᾶς, διαπιστώνεις ὅμως ὅτι ἡ θάλασσα σοῦ προκαλεῖ ἀλλεργία, ὁπότε δέν μπορεῖς νά χαρεῖς οὔτε τὴν ἡμέρα, οὔτε τὴν νύχτα. Ἀμέσως θὰ σοῦ πεῖ ὁ λογισμός, σήκω νά φύγῃς. Εἶναι ἀπρόοπτο. Σὲ πλησιάζω μὲ τὴν ἰδέα ὅτι εἶσαι καλὸς ἄνθρωπος καὶ βλέπω ὅτι εἶσαι ἀνάποδος. Ἀπρόοπτο.

  Παρουσιάζονται συνεχῶς ἀπρόοπτα ἐνώπιον μας, διότι ἔχομε θέλημα καὶ ἐπιθυμίες. Τὰ ἀπρόοπτα εἶναι ἀντίθετα πρὸς τὸ θέλημα καὶ τὴν ἐπιθυμία μας, γι’ αὐτὸ καὶ μᾶς φαίνονται ἀπρόοπτα, στήν οὐσία ὅμως δέν εἶναι. Διότι ἄνθρωπός πού ἀγαπᾷ τὸν Θεὸν προσδοκᾷ τὰ πάντα καὶ λέγει πάντοτε: «γενηθήτω τὸ θέλημά σου». Θὰ ἔρθη βροχή, λαίλαπα, χαλάζι, κεραυνός; « Εἴη τὸ ὄνομα Κυρίου εὐλογημένον». Ἐπειδὴ αὐτὰ κοστίζουν στήν σαρκικότητα μας, γι’ αὐτὸ ἐμεῖς τὰ βλέπομε ὡς ἀπρόοπτα.
  Γιά νά μὴν ταράσσεσαι λοιπὸν κάθε φορὰ καὶ στεναχωριέσαι, γιά νά μὴν ἀγωνιᾶς καὶ προβληματίζεσαι, νά τὰ περιμένῃς ὅλα, νά μπορεῖς νά ὑπομένῃς ὅ,τι ἔρχεται. Πάντα νά λες, καλῶς ᾖλθες πείνα, καλῶς ᾖλθες ἀρρώστια, καλῶς ᾖλθες ἀποτυχία, καλῶς ᾖλθες μαρτύριο. Αὐτὸ φέρνει τὴν πραότητα, ἄνευ τῆς ὁποίας δέν μπορεῖ νά ὑπάρχῃ καμία πνευματικὴ ζωή.

  Όσιος Αιμιλιανός Σιμωνοπετρίτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πού να τα ξέρει αυτά ο καημένος ο Jamie White!!! Γεννήθηκε πνευματικά τυφλός κι εμείς ως Ορθόδοξοι πρέπει να του τα μεταλαμπαδεύσουμε, αλλά πρέπει πρώτα να τα βιώσουμε εμείς!!!

   Διαγραφή