Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ ΟΣΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΜΙΑ ΤΟΞΙΚΗ ΑΚΙΔΑ ΕΝΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ(SARS2-COV ALFA)!

ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ!!!

 


Γράφει ο Kit Knightly 
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε από το Κέντρο Φορολογίας Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης συζητά - και τελικά υποστηρίζει - την ιδέα ενός ειδικού φόρου που θα επιβάλλεται σε όσους αρνούνται να "εμβολιαστούν" κατά του "Covid19".

Οι συγγραφείς του εγγράφου υποστηρίζουν ότι ένας φόρος που σχετίζεται με το εμβόλιο θα ήταν "δικαιολογημένος" επειδή: "οι φόροι σε συμπεριφορές που θεωρούνται ανεπιθύμητες δεν είναι κάτι καινούργιο".

Και αυτό ενώ είναι παγκοσμίως γνωστό ότι ακόμη και τα "εμβόλια" προκαλούν σοβαρή βλάβη σε ορισμένους ανθρώπους...

"ορισμένα κράτη υιοθετούν πολιτικές που μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρή βλάβη σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όταν θεωρούν ότι τα οφέλη υπερτερούν του κόστους"

Ναι, το διαβάσατε σωστά.

Συνεχίζουν να προτείνουν όλα τα είδη των τρόπων διόρθωσης αυτής της "ανεπιθύμητης συμπεριφοράς", από την ευθεία φορολόγηση έως τις φορολογικές πιστώσεις για όσους έχουν εμβολιαστεί, τις εντολές εμβολιασμού και την υποχρεωτική ασφάλιση Covid για τους μη εμβολιασμένους (που είναι απλώς ένας άλλος τρόπος να πούμε "φορολόγηση").

Τώρα, εδώ είναι το σημείο όπου θα μπορούσαμε - και κανονικά θα το κάναμε - να αναλύσουμε το άρθρο παράγραφο προς παράγραφο. Θα αναλύαμε τα επιχειρήματα, θα συμπεριλαμβάναμε τα δεδομένα που αγνοούν, θα επισημαίναμε τις λογικές πλάνες... ξέρετε, τα συνηθισμένα.

Δεν θα το κάνουμε αυτό σήμερα.

Θα μπορούσαμε να επισημάνουμε ότι η αναλογία μόλυνσης-θανάτου για τα "κρούσματα" του Covid είναι ελάχιστη.

Ή ότι τα λεγόμενα "εμβόλια" δεν εμποδίζουν ούτε τη μόλυνση ούτε τη μετάδοση της υποτιθέμενης νέας ασθένειας που ονομάζεται "Covid19".

Θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε ένα νομικό επιχείρημα σχετικά με τα πολιτικά δικαιώματα, τον κώδικα της Νυρεμβέργης και τον ιατρικό εξαναγκασμό.

Αλλά δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα από αυτά.

Επειδή έχουν περάσει δύο χρόνια από αυτό, και η ζωή είναι πολύ σύντομη. Το κάναμε αρκετά, τα γεγονότα είναι όλα εκεί για όποιον ενδιαφέρεται αρκετά να τα βρει.

Αντ' αυτού, θα παραθέσουμε τη σελίδα "Σχετικά" του Κέντρου Φορολογίας Επιχειρήσεων της Οξφόρδης, με λίγη πρόσθετη έμφαση...

"Το Κέντρο Φορολογίας Επιχειρήσεων ιδρύθηκε το 2005 και χρηματοδοτήθηκε αρχικά από σημαντικές δωρεές μεγάλου αριθμού μελών της Ομάδας των Εκατό. Ορισμένες από αυτές τις εταιρείες και άλλες συνεχίζουν να υποστηρίζουν το CBT. Οι δωρητές κατά τη διάρκεια του έτους ήταν οι AstraZeneca [και] GlaxoSmithKline Plc

Για να γίνει σαφές, ο όμιλος Hundred Group είναι μια ομάδα άσκησης πίεσης (λ'ομπυ) που εργάζεται για λογαριασμό όλων των μελών του FTSE100.

Η GlaxoSmithKline είναι μία από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στον κόσμο και συνεργάστηκε με τον γαλλικό γίγαντα Sanofi για την παραγωγή ενός εμβολίου Covid, το οποίο απέφερε στις εταιρείες δισεκατομμύρια σε συμβάσεις προμήθειας, παρά το γεγονός ότι δεν έχει ακόμη εγκριθεί για δημόσια χρήση.

Αν γνωρίζετε οτιδήποτε σχετικά με το Covid, δεν χρειάζεται να σας πούμε ποια είναι η AstraZeneca.

Το CBT - και ως εκ τούτου η εφημερίδα - χρηματοδοτείται από μεγάλες επιχειρήσεις και μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες.

Χρειάζεται πραγματικά να προσθέσουμε κάτι άλλο;


ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ 


Big Pharma-funded paper recommends taxing the unvaccinated – OffGuardian


ΠΗΓΗ 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου