Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

ΠΑΛΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΓΙΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΝΤΡΩΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ!

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΣ CHRISTIAN PERRONNE:«Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ ΕΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ 2-3% ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ 30%! ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΥΠΗΡΞΕ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ»


Ο καθηγητής Ιατρικής, Λοιμωξιολόγος Christian Perronne: η ευλογιά των πιθήκων έχει χαμηλή θνησιμότητα 2-3% έναντι της ανθρώπινης ευλογιάς που υπερβαίνει 30%!

 Εκτός κι αν υπήρξε γενετική τροποποίηση του ιού! Λίγο μεταδόσιμη απ’ άτομο σ’ άτομο, μικρή πιθανότητα ταχείας, ευρείας εξάπλωσης! Θέλουν να θέσουν τον πλανήτη σε καραντίνα; Οι ”Συμπτώσεις”…

Εδώ είναι η επεξεργαμένη αντίδραση του Γάλλου καθηγητή Ιατρικής Christian Perronne. Λοιμωξιολόγου και τ. Αντιπροέδρου στον Π.Ο.Υ της ομάδας Ευρωπαίων ειδημόνων επί εμβολιασμού (ETAGE) στις (20/5/22) στην ανακοίνωση της ευλογιάς των πιθήκων.

To Monkeypox ή ευλογιά των πιθήκων έχει μια χαμηλή θνησιμότητα 2-3%. Αυτή δεν έχει καμία σχέση με τη θνησιμότητα της ανθρώπινης ευλογιάς που υπερβαίνει το 30%.
Εκτός, βέβαια αν εισήχθησαν γονίδια για ν΄αποκομιστεί κέρδος λειτουργίας κάτι που στην Ιολογία σημαίνει γενετική τροποποίηση του ιού για να τον κάνουν πιο μεταδοτικό ή πιο ιογενή. Στην περίπτωση που μας απασχολεί εδώ το 3% θνησιμότητας για Monkeypox είναι 100 φορές περισσότερο από τον Covid.


Περίεργο, γιατί ο Μπιλ Γκέιτς είχε ανακοινώσει ότι επρόκειτο να υπάρξει επιδημία ενός ιού που προερχόταν από την ευλογιά και επένδυσε σε ένα εμβόλιο κατά της ευλογιάς το 2019. 

Είναι δυνατός !
Περίεργο γιατί στις 6 Δεκεμβρίου 2021 η Επιτροπή Φαρμάκων της Ευρωπαικής Υπηρεσίας Φαρμάκων ΕΜΑ έδωσε την άδειά της για να διατεθεί στην αγορά η tecovirimat (TROXX) για τη χρήση της στο πλαίσιο τη ανθρώπινης ευλογιάς, της ευλογιάς των πιθήκων , της βοδινής ευλογιάς και των επιπλοκών του εμβολιασμού κατά της ευλογιάς.

Περίεργο επίσης που επηρεάζει τους άνδρες ομοφυλόφιλους. Στο δελτίο τύπου του DGS ( Γενική Διεύθυνση Υγείας) , αναφέρεται ότι επηρεάζει κυρίως άνδρες ομοφυλόφιλους και ότι η μετάδοση γίνεται κυρίως μέσω της αναπνευστικής οδού. Υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει και μου μοιάζει αντιφατικό.

Είναι επίσης πολύ περίεργο ότι τα κρούσματα φτάνουν ταυτόχρονα σε πολλές απομακρυσμένες χώρες. Υπάρχει μικρή πιθανότητα για ταχεία και ευρεία εξάπλωση, επειδή τα άτομα που προσβάλλονται από Monkeypox καλύπτονται με μεγάλες φουσκάλες, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου και επομένως μπορούν να εντοπιστούν από μακριά. 

Αυτοί οι ασθενείς έχουν πυρετό και μεγάλη κόπωση. Δεν είναι επομένως σε κατάσταση να πηγαίνουν παντού μέσω των μέσων μαζικής μεταφοράς ή στη δουλειά. Εύκολο να τα απομονώσεις (εκτός αν τους πεις να πάνε σπίτι για να τους μολύνουν όλους). 

Η ευλογιά των πιθήκων είναι λίγο μεταδόσιμη από άτομο σε άτομο. Απαιτεί στενή και παρατεταμένη επαφή.

Φαίνεται απίθανο να υπήρξε αυθόρμητη εμφάνιση, σε λίγες μέρες, μεμονωμένων κρουσμάτων στον Καναδά, τις ΗΠΑ και σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες. Ειδικά αφού οι ασθενείς δεν είχαν ταξιδέψει πριν.
Αυτό είναι πολύ χοντρό! Ο σκοπός της νέας υπόθεσης είναι η αναστολή όλων των μεταφορών και να θέσουν τον πλανήτη σε καραντίνα;


 

1 σχόλιο:

  1. Πολύ ενδιαφέρουσα επιστημονική συζήτηση με τον Δρ. Καρδιολόγο Κωνσταντίνο Αρβανίτη:

    Ευλογιά των πιθήκων: Το επικρατέστερο σενάριο.

    https://www.youtube.com/watch?v=jPf8X4GzO_k

    ΑπάντησηΔιαγραφή