Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ 1958 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΦΡΙΚΗΣ

 Η «ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ» ΗΤΑΝ ΜΙΑ EΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΥΣΙ

ΒΙΝΤΕΟ 

Γράφει ο Michael Senger 
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Τα ελίτ μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό για το πρώτο παγκόσμιο ξέσπασμα της Monkeypox στα μέσα Μαΐου 2022 - μόλις ένα χρόνο μετά την προσομοίωση που πραγματοποιήθηκε σε διεθνές συνέδριο βιοασφάλειας στο Μόναχο μιας "παγκόσμιας πανδημίας που αφορά ένα ασυνήθιστο στέλεχος της Monkeypox" που θα ξεκινήσει στα μέσα Μαΐου 2022.Η "ευλογιά των πιθήκων" (Monkeypox) εντοπίστηκε για πρώτη φορά το 1958, αλλά δεν έχει υπάρξει ποτέ παγκόσμιο ξέσπασμα Monkeypox εκτός της Αφρικής μέχρι τώρα - ακριβώς την εβδομάδα του ακριβούς μήνα που προέβλεψαν οι άνθρωποι της βιοασφάλειας στην προσομοίωση πανδημίας. Πάρτε αυτούς τους τύπους στο Λας Βέγκας!

Ο Ed Yong, ο οποίος έχει γράψει δεκάδες υστερικά άρθρα για το Covid στο The Atlantic, συμπεριλαμβανομένων διαμαντιών όπως: COVID-19 Long-Haulers Are Fighting for Their Future, Even Health-Care Workers With Long COVID Are Being Dismissed, How Did This Many Deaths Become Normal? και The Final Pandemic Betrayal, βρίσκεται επί ποδός για το νέο ξέσπασμα της Monkeypox.

Ο Eric Feigl-Ding ασχολείται επίσης με αυτό το θέμα.

.

https://twitter.com/DrEricDing/status/1527065615818711040?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1527065615818711040%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fbrownstone.org%2Farticles%2Fmonkeypox-was-a-table-top-simulation-only-last-year%2F

Οι επιδημιολόγοι Jennifer Nuzzo και Bill Hanage βρίσκονται στη σκηνή - αλλά ακόμα δεν έχουν πει τίποτα για το αν βλέπουν κάτι περίεργο στο πρώτο παγκόσμιο ξέσπασμα της Monkeypox που θα συμβεί στα μέσα Μαΐου του 2022, ένα χρόνο αφότου έδρασαν ως σύμβουλοι σε μια διεθνή προσομοίωση βιοασφάλειας ενός παγκόσμιου ξεσπάσματος Monkeypox που θα συμβεί στα μέσα Μαΐου του 2022.
Η αμερικανική κυβέρνηση βρίσκεται επί ποδός με μια παραγγελία 13 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίου Monkeypox από τη Bavarian Nordic.

Ο ΠΟΥ βρίσκεται επί ποδός.


Το παγκόσμιο ξέσπασμα της Monkeypox -που συμβαίνει στο ακριβές χρονοδιάγραμμα που προβλέπεται από μια προσομοίωση βιοασφάλειας ενός παγκόσμιου ξεσπάσματος Monkeypox ένα χρόνο πριν- έχει εκπληκτική ομοιότητα με το ξέσπασμα του COVID-19 λίγους μήνες μετά το Event 201, μια προσομοίωση μιας πανδημίας κοροναϊού σχεδόν ακριβώς όπως το COVID-19.


Το Event 201 φιλοξενήθηκε τον Οκτώβριο του 2019 -μόλις δύο μήνες πριν από την πρώτη αποκάλυψη του κοροναϊού στη Wuhan- από το Ίδρυμα Gates, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το Bloomberg και το Johns Hopkins.

Όπως και με το Event 201, οι συμμετέχοντες στην προσομοίωση Monkeypox έχουν μέχρι στιγμής τηρήσει σιωπή πέτρας όσον αφορά τη συμμετοχή τους σε μια προσομοίωση πανδημίας, τα γεγονότα της οποίας έτυχε να επαληθευτούν στην πραγματική ζωή λίγους μήνες αργότερα.

Ένα άτομο που ήταν παρών τόσο στο Event 201 όσο και στην προσομοίωση Monkeypox είναι ο George Fu Gao, διευθυντής του Κινεζικού Κέντρου Ελέγχου Ασθενειών. Στην εκδήλωση 201, ο Gao έθεσε συγκεκριμένα το θέμα της αντιμετώπισης της "παραπληροφόρησης" κατά τη διάρκεια μιας "υποθετικής" πανδημίας κορονοϊού.

.

https://twitter.com/lladany/status/1508874727565058051?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1508874727565058051%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fbrownstone.org%2Farticles%2Fmonkeypox-was-a-table-top-simulation-only-last-year%2F

Εδώ είναι ο Gao στην εκδήλωση 201 ακριβώς δίπλα στη δική μας Avril Haines, Διευθύντρια της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών - τεχνικά ο υψηλότερου επιπέδου αξιωματούχος των υπηρεσιών πληροφοριών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κοιτάξτε αυτά τα χαριτωμένα. Δεν σας κάνει να αισθάνεστε ζεστά και χνουδωτά; Φτου. Ζηλεύει ο Kim Philby.Τούτου λεχθέντος, δεν θα κάτσω εδώ να συζητήσω άγριες θεωρίες συνωμοσίας ότι μπορεί να υπάρχει κάτι ασυνήθιστο σε μια παγκόσμια πανδημία που εκδηλώνεται λίγους μήνες μετά από μια προσομοίωση μιας παγκόσμιας πανδημίας ακριβώς αυτού του είδους, ακολουθούμενη λίγο αργότερα από την πρώτη παγκόσμια επιδημία ενός ακόμη πιο σκοτεινού ιού λίγους μήνες μετά από μια προσομοίωση μιας επιδημίας ακριβώς αυτού του είδους.

Αν θέλετε να είστε καλός Αμερικανός (Έλληνας) και να βγάζετε εξαψήφιο μισθό -ή να είστε φίλοι με ανθρώπους που βγάζουν εξαψήφιο μισθό- τότε κάντε ό,τι σας λέει η κυβέρνησή σας: Καθίστε κάτω, σκάστε, μείνετε σπίτι, σώστε ζωές, κάντε τα εμβόλιά σας, δείξτε τα χαρτιά σας και βάλτε φίμωτρο στα παιδιά σας.ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ


Monkeypox Was a Table-Top Simulation Only Last Year ⋆ Brownstone Institute


ΠΗΓΗ1 σχόλιο:

  1. Η ευλογιά προέρχεται από πιθήκους, ο Covid 19 από νυχτερίδες και η επόμενη πλανδημία πιθανότατα από ... αράχνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή