Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ;

Η PELOSI ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΗΝ TAIPEI, ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΤΑΙΒΑΝ, ΑΥΡΙΟ ΝΥΧΤΑ. ΥΠΕΞ ΚΙΝΑΣ: «O ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ» .

ΒΙΝΤΕΟ


Η Pelosi θα φθάσει στην Taipei, την πρωτεύουσα της Ταιβάν, αύριο νύχτα αναφέρει το ταϊβανέζικο τηλεοπτικό δίκτυο TVBS επικαλούμενο πηγές.


Η Νancy Pelosi θα φτάσει στην Ταϊβάν στις 2 Αυγούστου αναφέρει ένα Media



Δημοσιογράφος από κρατικό έντυπο της Ταϊβάν ανέφερε ότι ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων του Κογκρέσου των ΗΠΑ θα φτάσει στην Ταϊπέι στις 2 Αυγούστου. Η Wall Street Journal τονίζει πως αύριο Τρίτη η Nancy Pelosi θα πάει στην Ταιβάν. 

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΥΠΕΞ Κίνας δηλώνει σχετικά: “Θα θέλαμε να πούμε στις Ηνωμένες Πολιτείες για άλλη μια φορά ότι η Κίνα είναι εδώ, η κινεζική PLA ( στρατός Κίνας) δεν θα μείνει ποτέ με σταυρωμένα τα χέρια και η Κίνα θα δώσει αποφασιστικές απαντήσεις και ισχυρά αντίμετρα για να υπερασπιστεί την κυριαρχία και την εδαφική της ακεραιότητα».

Η Κίνα θα πραγματοποιήσει ασκήσεις στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας από τις 2 έως τις 6 Αυγούστου.



Ο αμερικανικός στρατός ανακοινώνει μια επείγουσα στρατιωτική άσκηση στον Ειρηνικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επίσκεψη της Πελόζι στην Ταϊβάν.

Οι ΗΠΑ αναπτύσσουν πλοία και αεροπλάνα κοντά στην Ταϊβάν πριν από μια ανεπιβεβαίωτη επίσκεψη της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι. Λευκός Οίκος: Δεν πρέπει να μας τρομοκρατούν πιθανές κινεζικές ενέργειες ή ρητορική.

Τέσσερα J-16 μαχητικά του People’s Liberation Army Air Force της Κίνας μπήκαν στα νοτιοδυτικά της Ζώνης Ταυτοποίησης Αεράμυνας της Ταϊβάν (ADIZ) σήμερα αναφέρει το τμήμα άμυνας της Ταϊβάν, (Ταϊπέι).





Αναφορές από τοπικές πηγές της Ταϊπέι υποδηλώνουν ότι μπορεί να προσγειωθεί στο νησί το βράδυ της 2ης Αυγούστου...Ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών, Ζάο Λιτζιάν, προειδοποίησε τη Δευτέρα τις ΗΠΑ ότι ο στρατός της Κίνας δεν θα σταθεί αναποφάσιστος εάν η Πελόζι επισκεφθεί την «Ταϊβάν της Κίνας» κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Ασία.


Η Κίνα συνεχίζει ν΄απειλεί τις ΗΠΑ για πιθανή επίσκεψη της Πελόζι στην Ταιβάν.”Αν οι ΗΠΑ παραβιάσουν την κόκκινη γραμμή θα λάβουν αποφασιστικά αντίμετρα! 

Αν η Pelosi πάει Ταιβάν θα εκραγεί η πυριτιδαποθήκη των στενών της Ταιβάν. Η Πελόζι μετά τη Σιγκαπούρη κατευθύνεται για Ν Κορέα στο δρόμο της για Ταιβάν μετά την επίσκεψη σε Μαλαισία.


Η Κίνα απειλεί τις ΗΠΑ για Πελόζι. Σε συνεχή επαγρύπνηση. ”Η Κίνα έχει επανειλημμένα καταστήσει σαφές στις ΗΠΑ τη σοβαρή ανησυχία της για την προγραμματισμένη επίσκεψη της Pelosi στην Ταϊβάν και τη σταθερή αντίθεσή της στην επίσκεψη. Εάν οι ΗΠΑ αμφισβητήσουν την κόκκινη γραμμή της Κίνας, θα αντιμετωπιστούν με αποφασιστικά αντίμετρα. Οι ΗΠΑ πρέπει να φέρουν όλες τις συνέπειες που θα προκύψουν”. Αυτή είναι ανακοίνωση της Κίνας. 

Η Πελόζι διατηρεί κλειστά τα χαρτιά της μετέβη προς το παρόν στη Σιγκαπούρη στην ασιατική περιοδεία της ενώ στο τελευταίο ανακοινωθέν της δεν αναφέρει την Ταιβάν εντός των επόμενων προορισμών της που περιλαμβάνουν Μαλαισία, Ιαπωνία, Ν Κορέα. Μπορεί να μπλοφάρει ωστόσο και η Κίνα είναι με το χέρι στη σκανδάλη.



”H Pelosi είναι στη Σιγκαπούρη και θα πετάξει για Ν Κορέα στο δρόμο της για Ταιβάν μετά την επίσκεψη στη Μαλαισία. Ο στρατός Κίνας PLA ξεκάθαρα προετοιμάστηκε πολύ καλά. Αν τολμήσει να σταματήσει στην Ταϊβάν, θα είναι η στιγμή να ανάψει η πυριτιδαποθήκη της κατάστασης στα στενά της Ταϊβάν” αναφέρει τώρα λογαριασμός με διασύνδεση με το κράτος Κίνας.

Το δρομολόγιο της Nancy Pelosi στην Ταϊβάν επιβεβαιώθηκε από τοπικά μέσα ενημέρωσης

Η Πελόζι θα προσγειωθεί στην Ταϊπέι την Τρίτη το βράδυ και θα περάσει το βράδυ στο ξενοδοχείο Grand Hyatt, ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Στη συνέχεια, η Πελόζι θα μεταβεί στο κοινοβούλιο της Ταϊβάν το πρωί της Τετάρτης, όπου θα συναντήσει την Τσάι Ινγκ-Γουέν.




1 σχόλιο:

  1. Ένα μάτσο ερασιτέχνες θεατρίνοι (πού να βρεθούν επαγγελματίες όπως ο Ronald Reagan) προσπαθούν να παίξουν στο παγκόσμιο θέατρο του παραλόγου το σενάριο που τους έχει βάλει να παίξουν "ο άρχων του κόσμου ετούτου", ώστε να πείσουν τον κοσμάκη ότι πρέπει να γίνει παγκόσμιος πόλεμος.

    Το κακό είναι ότι συμμαρτυρεί και ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός για την ανάγκη του πολέμου, ώστε να συνέλθει η ανθρωπότητα από τον κατήφορο που έχει πάρει και να της πιστωθούν στη συνέχεια λίγες δεκαετίες ακόμα ζωής σ'αυτό τον πλανήτη μέχρι να γίνει η τελική Κρίση και ανταπόδοση και στη συνέχεια να πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή