Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΛΕΜΩΝ ΜΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΚΙΝΑΣ - ΗΠΑ;

ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΥΤΙΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΗΠΑ - ΚΙΝΑ;


 

Είναι οξύμωρο η Ρωσία που όλο το πριν διάστημα της εμπόλεμης αντιπαράθεσης με την Ουκρανία έχει βγάλει και κραδαίνει τα πυρηνικά της εναντίον της Δύσης , σήμερα να βγαίνει με τον πρόεδρο της και να λέει " προς ΘΕΟΥ όχι παιχνίδια με τα πυρηνικά"

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

" Δεν μπορούν να υπάρξουν νικητές σε έναν πυρηνικό πόλεμο και ένας τέτοιος πόλεμος δεν πρέπει ποτέ να αρχίσει, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Putin, σε ανακοίνωση που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το Κρεμλίνο. 

«Ως κράτος μέλος της Συνθήκης για τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων και ένας από τους θεματοφύλακες της, η Ρωσία συμμορφώνεται με συνέπεια με το πνεύμα της Συνθήκης και με όσα προβλέπει», είπε ο Putin σε επιστολή του προς τους συμμετέχοντες σε διάσκεψη για τη συνθήκη στη Νέα Υόρκη.

«Ξεκινάμε από το γεγονός ότι δεν μπορούν να υπάρξουν νικητές σε έναν πυρηνικό πόλεμο και δεν πρέπει ποτέ να ξεσπάσει, και υπερασπιζόμαστε την ίση και αδιαίρετη ασφάλεια για όλα τα μέλη της παγκόσμιας κοινότητας».

ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΤΑΙΒΑΝ;

" Σοβαρή κλιμάκωση διαπιστώνεται στις ήδη τεταμένες σχέσεις μεταξύ ΗΠΑ - Κίνας λόγω της επικείμενης επίσκεψης της Nancy Pelosi αύριο 2 Αυγούστου 2022 στην Ταιβάν, με τους Κινέζους να έχουν πολλάκις προειδοποιήσει πως δεν «θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια».

Μάλιστα, η Διοίκηση Μάχης της Ανατολικής Ζώνης του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού της Κίνας δημοσίευσε ένα προπαγανδιστικό βίντεο, καλώντας τους πατριώτες «να θαψούν όλους τους εχθρούς που επιχειρούν να εισβάλουν».
Ένα βίντεο εμφανίστηκε στον επίσημο λογαριασμό της διοίκησης στο κοινωνικό δίκτυο WeChat.


«Να είμαστε σε κατάσταση πλήρους πολεμικής ετοιμότητας, να ακολουθούμε εντολές, να θάβουμε όλους τους εισβολείς (στο έδαφος της ΛΔΚ. - Περίπου εκδ.) εχθρούς», γράφει χαρακτηριστικά η λεζάντα.

Νωρίτερα, τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν την πρόθεση της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Nancy Pelosi, να επισκεφθεί την Ταϊβάν στο πλαίσιο της ασιατικής περιοδείας της." ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΛΛΆ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ¨ΠΥΡΗΝΙΚΑ¨ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ.

Ίσως και να είναι αυτό που έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ.


Πριν τον τούρκο εδώ σε εμάς φαίνεται να βιώνουμε οικονομικές εκπλήξεις που με την σειρά του μπορεί να φέρουν πολιτικές ανατροπές. Όλα αυτά ήδη τρέχουν γρήγορα και επηρεάζονται από τις διεθνείς πολεμικές συγκρούσεις που ακατάπαυστα επεκτείνονται.

Ποια είναι η καλή είδηση επιτέλους; γράφαμε στις 26 Ιούλιου του 2022



ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου