Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ "ΑΫΛΕΣ ΑΞΙΕΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ!

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΙΣΤΩΣΗ: ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΤΟΣ ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΣΤΗΝ "ΚΙΝΑ"



Μετάφραση: Οίμος- Αθήνα

Αν χάσουμε αυτόν τον πόλεμο, και για πρώτη φορά φοβάμαι τώρα ότι μπορεί, δεν θα είναι εξαιτίας των ψεμάτων και των εξαπατήσεων από τους δισεκατομμυριούχους συνωμότες που ελέγχουν τις κυβερνήσεις, τα μέσα ενημέρωσης και τα επαγγέλματα.

Δεν θα οφείλεται στη λογοκρισία και τη δαιμονοποίηση των αληθοφανών.

Αν χάσουμε αυτόν τον πόλεμο, τον πιο σημαντικό στην ιστορία μας, θα είναι εξαιτίας των συνεργατών, των τρολ και των σημαιοφόρων της εικόνας που υπακούουν χωρίς σκέψη, που τσακώνονται και κλαψουρίζουν για ασήμαντα πράγματα και είναι άσχετοι τόσο ώστε αδυνατούν να καταλάβουν ότι αγωνιζόμαστε για τη ζωή μας και την ελευθερία μας.

Ας μην χάσουμε την επαφή... Η κυβέρνησή σας και η Big Tech προσπαθούν ενεργά να λογοκρίνουν τις πληροφορίες που αναφέρονται από το The Exposé για να εξυπηρετήσουν τις δικές τους ανάγκες. 

Και αν χάσουμε αυτόν τον πόλεμο δεν θα υπάρξει ποτέ άλλος πόλεμος που αξίζει να πολεμήσουμε. Θα είμαστε πιόνια. χωρίς κανέναν έλεγχο στη ζωή μας ή στο πεπρωμένο μας. 

Ο Σερ Κλάους Σβαμπ (ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ για υπηρεσίες συνωμοσίας) καυχιόταν ότι η Μεγάλη Επαναφορά του θα εξασφάλιζε ότι «δεν θα έχουμε τίποτα άλλο παρά να είμαστε ευτυχισμένοι». Φοβάμαι ότι οι συνεργάτες, τα τρολ και οι σημαιοφόροι της εικόνας δεν τον πιστεύουν.

Αναρωτιέμαι πόσοι από τους αποκαλούμενους δημοσιογράφους που εργάζονται για το BBC συνειδητοποιούν ότι τα ψέματα που διαδίδουν, οδηγούν σε έναν κόσμο όπου και αυτοί δεν θα κατέχουν τίποτα. 

Γιατροί, δημοσιογράφοι, δικαστές, δικηγόροι και πολιτικοί που υποστηρίζουν τη συνωμοσία, δεν θα εξαιρεθούν από τη διψασμένη για αίμα φιλοδοξία των συνωμοτών να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά 90%. Κανένας από αυτούς δεν θα εξαιρεθεί από το σχέδιο των δισεκατομμυριούχων να κατέχουν τα πάντα και να μας κυβερνούν ως σκλάβους.

Εάν και όταν πραγματοποιηθεί η Μεγάλη Επαναφορά, δεν θα έχουμε δικαιώματα, υπάρχοντα, ιδιωτικότητα, ελευθερία, επιλογές, οικογένεια, υγειονομική περίθαλψη, εκπαίδευση, ελευθερία κινήσεων και καμία ευκαιρία να ζήσουμε εκεί που θέλουμε να ζήσουμε. Δεν θα ελέγξουμε καν το σώμα μας.

Αν νομίζετε ότι αυτό είναι υπερβολή κοιτάξτε τους νέους νόμους που ψηφίζονται και κοιτάξτε τον τρόπο με τον οποίο αλλάζουν όλα.

Το NHS είναι απλώς μια σκιά του πρώην εαυτού του με δυστυχισμένο προσωπικό που αναγκάστηκε να διατηρήσει παράλογους κανόνες σχετικά με τις μάσκες και την κοινωνική απόσταση που δεν ήταν ποτέ απαραίτητες. Τα σχολεία κλείνουν αν υπάρχει ένα χαλαρό φύλλο που φυσάει γύρω από την παιδική χαρά.

Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν γίνει πρόθυμοι συνεργάτες. Ηττημένοι από τις ανοησίες της ανακύκλωσης και αποχαυνωμένοι από το κράτος νταντά. Στην πραγματικότητα πιστεύουν ότι η Πολιτεία τους φροντίζει και θα τους φροντίσει.

Αυτό εννοούν όταν μιλούν για τη Μεγάλη Επαναφορά. Δεν σχεδιάζουν λίγο φως στις άκρες της ζωής μας. Σχεδιάζουν να ελέγχουν ό,τι κάνουμε. να μας ανήκει.

Η ψηφιακή κοινωνία δεν σημαίνει απλώς να μπορείτε να πληρώνετε για τον καφέ σας χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείτε με μετρητά. Σημαίνει ότι επιτρέπεται να αγοράσετε έναν καφέ μόνο εάν σας το επιτρέπουν. Η ψηφιακή κοινωνία σημαίνει ότι ελέγχουν τα χρήματά σας και πώς τα ξοδεύετε.

Το σύστημα κοινωνικής πίστωσης που η Schwab και η εταιρεία έχουν δανειστεί από τους Κινέζους σημαίνει ότι θα χάσετε το δικαίωμά σας να πάρετε ένα λεωφορείο ή να νοικιάσετε ένα σπίτι εάν αμφισβητήσετε τι σας λένε να κάνετε, δεν δείξετε τον κατάλληλο σεβασμό στο σύστημα ή διαβάσετε ή παρακολουθήσετε υλικό που απαγορεύεται.

Μόλις καθιερωθεί η Μεγάλη Επαναφορά, όλοι θα λάβουν ένα καθολικό βασικό εισόδημα. Και αυτό θα είναι. Χωρίς ελπίδες και φιλοδοξίες.

Αναρωτιέμαι αν το προσωπικό του BBC συνειδητοποιεί ότι στη Νέα Παγκόσμια Τάξη οι παράλογα ακριβοπληρωμένοι παρουσιαστές του BBC θα λαμβάνουν τα ίδια έσοδα με τους συνοδούς των χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων;

Οι συνεργάτες, η αρετή που σηματοδοτεί τα ζόμπι που έχουν εκπαιδευτεί να πηδούν σε κάθε εντολή, που υπάκουσαν ευτυχώς στους κανόνες του lockdown, έκαναν την κοινωνική αποστασιοποίηση δύο βήματα, φορούσαν μάσκες και δέχονταν τρυπήματα θα πρέπει να γνωρίζουν ότι όσο άσχημα κι αν ήταν τα πράγματα τα τελευταία δύο χρόνια θα είναι πολύ, πολύ χειρότερα αν οι συνωμότες κερδίσουν τον πόλεμο. 

Η ζωή δεν θα επιστρέψει ποτέ στην «παλιά κανονικότητα» αν δεν τα καταφέρουμε.

Υπάρχουν μερικοί που πιστεύουν ότι όλα όσα συνέβησαν πρόσφατα είναι απλώς κακή τύχη: η φάρσα του covid. η παράλογη χρέωση προς το καθαρό μηδέν και οι συνέπειες ενός κατασκευασμένου πολέμου των μέσων ενημέρωσης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Αυτό δείχνει μια θλιβερά αφελή αποτυχία να κατανοήσουμε πώς ελέγχεται τώρα ο κόσμος.

Τα τρολ που ζουν και λειτουργούν μακριά από τη δράση, αλλά που γκρινιάζουν και γκρινιάζουν και σφυρίζουν και δημιουργούν μάχες από το τίποτα, βοηθούν τους συνωμότες. Ο εγωισμός, η άγνοια και η προδοσία των λίγων που ισχυρίζονται ότι τα μικρόβια δεν υπάρχουν ή ότι οι χορτοφάγοι είναι ΚΑΚΟΊ άνθρωποι επικροτούνται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Όσοι νομίζουν ότι υπερβάλλω ίσως θέλουν να αναρωτηθούν γιατί όποιος έχει πει την αλήθεια για τον covid ή τα εμβόλια covid έχει αμέσως φιμωθεί, απαγορευτεί, λογοκριθεί, δαιμονοποιηθεί και πει ψέματα.

Γιατί το BBC απαγορεύει τώρα κάθε ειλικρινή, ανοιχτή συζήτηση για τα εμβόλια ή την κλιματική αλλαγή, όταν η επιστήμη αποδεικνύει πέρα από κάθε αμφιβολία ότι τα εμβόλια covid είναι μη ασφαλή και αναποτελεσματικά και ότι η κλιματική αλλαγή δεν υπάρχει;

Δεν υπάρχει πλέον επιστημονική συζήτηση. Οι εφημερίδες και τα περιοδικά είναι διεφθαρμένα και πληρώνονται για να καταπιέζουν και να χλευάζουν την αλήθεια. Έχω αποδείξει ότι οι λεγόμενοι ελεγκτές γεγονότων υπάρχουν για να αποκρύπτουν πραγματικά γεγονότα και να προωθούν ψέματα.

Ο ψεύτικος πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, που πυροδοτήθηκε σκόπιμα από τους συνωμότες, θα έπρεπε να είχε καταστήσει σαφές ότι οι κυβερνήσεις μας έχουν κηρύξει τον πόλεμο σε εμάς – είναι ο πόλεμος για τον τερματισμό όλων των πολέμων.

Οι κυρώσεις που επιλέχθηκαν ως όπλα αποδεικνύουν ότι οι συνωμότες είναι δεσμευμένοι σε έναν πόλεμο που θα τους επιτρέψει να ελέγχουν ό,τι κάνουμε.

Οι κυβερνήσεις μας, κάνοντας αυτό που τους λένε οι δισεκατομμυριούχοι συνωμότες, δημιούργησαν σκόπιμα έναν κόσμο όπου θα υπάρξουν τεράστιες ελλείψεις καυσίμων και τροφίμων (με αναπόφευκτη την αυστηρή διανομή τροφίμων και καυσίμων), ταχέως αυξανόμενες τιμές και οικονομίες που καταρρέουν. Εκατοντάδες εκατομμύρια θα πεθάνουν από την πείνα στην Αφρική.

Οι κυβερνήσεις δεν επιδιώκουν να καταστείλουν ή να εκφοβίσουν ή να τιμωρήσουν τη Ρωσία. Μας πολεμούν.

Το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ δηλώνει ανοιχτά ότι οι συνωμοσιολόγοι και όποιος αμφισβητεί τις ανοησίες του covid είναι «εξτρεμιστές». Στην Ιρλανδία, η κυβέρνηση δήλωσε ότι το κράτος «οριοθετεί το δικαίωμα στην ιδιωτική ιδιοκτησία όταν αυτό είναι αναγκαίο για τη διασφάλιση του κοινού καλού». 

Η λέξη «κατάσχεση» εμφανίζεται πλέον συχνά. Καταπιεστικοί νέοι νόμοι εισάγονται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι ενοχλητικές αλήθειες είναι επικίνδυνες, λένε οι πολιτικοί και τα μέσα ενημέρωσης, και αυτοί που τις διαδίδουν πρέπει να κατασταλούν.

Αν οι συνωμότες κερδίσουν αυτόν τον πόλεμο, θα μείνουμε χωρίς ιστορία, χωρίς πολιτισμό, χωρίς αθλητισμό, χωρίς ψυχαγωγία, χωρίς υγειονομική περίθαλψη, χωρίς οικογενειακή ζωή, χωρίς ιδιωτικότητα, χωρίς αυτοσεβασμό, χωρίς αξιοπρέπεια, χωρίς πάθος και χωρίς δυνατότητα να απολαύσουμε μια αίσθηση επίτευξης.

Θα ταξιδέψετε μόνο όταν και όπου επιτρέπεται να ταξιδέψετε. Δεν θα έχετε αυτοκίνητο, οπότε θα εξαρτάστε από τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Αλλά θα σας επιτραπεί να χρησιμοποιήσετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς μόνο όταν σας δοθεί άδεια να το κάνετε.

Πιστεύετε πραγματικά ότι είναι σύμπτωση ότι γκρεμίζονται αγάλματα, ότι η cancel culture δεν επιτρέπει συζητήσεις, ότι επιτρέπεται στα παιδιά να επιλέγουν το φύλο τους, ότι οι γυναίκες εκδιώκονται από τον αθλητισμό και ότι εισάγονται περιοριστικοί νέοι νόμοι τόσο γρήγορα που δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τι επιτρέπεται και τι όχι;

Μετά τη Μεγάλη Επαναφορά ο νόμος θα είναι πολύ απλός: θα μας επιτραπεί να κάνουμε μόνο εκείνα τα πράγματα που μας επιτρέπεται να κάνουμε.

Αν νομίζετε ότι υπερβάλλω, τότε, φοβάμαι, ζείτε σε έναν κόσμο τόσο εξωπραγματικό όσο το εργοστάσιο σοκολάτας του Τσάρλι.

Όλα όσα προειδοποιούσα εδώ και δύο χρόνια έχουν συμβεί. Οι προκηρύξεις Do Not Resuscitate χρησιμοποιούνται για να σκοτώσουν τους ηλικιωμένους, τους ασθενείς και τα άτομα με ειδικές ανάγκες. 

Τα άχρηστα τεστ PCR μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη λήψη δειγμάτων DNA (τα οποία στη συνέχεια πωλούνται σε εμπορικές εταιρείες) ή για εμβολιασμούς.

Όταν οι συνωμότες λένε «Δεν θα σας ανήκει τίποτα και δεν θα είστε ευτυχισμένοι» αυτό εννοούν. Αυτή τη φορά το επόμενο έτος θα ζείτε στην «Κίνα».

Και θυμηθείτε ότι οι συνωμότες δεν έχουν κρύψει το γεγονός ότι θεωρούν τον κόσμο υπερπληθυσμένο – και ότι σκοπεύουν να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό απομακρύνοντας το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού.

Πιστεύετε ότι είναι πιθανό να είστε ένας από τους επιλεγμένους;

Αν θέλετε να ζήσετε σε έναν ελεύθερο κόσμο, όπου μπορείτε να πάρετε τις δικές σας αποφάσεις και τις δικές σας επιλογές, τότε πρέπει να αφιερώσετε όλη σας την ενέργεια στην καταπολέμηση των συνωμοτών.

Πληρώστε με μετρητά όσο πιο συχνά μπορείτε. Μην κατεβάζετε εφαρμογές. Μην κάνετε ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές. Μην εμπιστεύεστε τίποτα από όσα λέει κάποιος που πληρώνεται από μια κυβέρνηση. Μην εμπιστεύεστε οτιδήποτε βλέπετε, ακούτε ή διαβάζετε στα κύρια μέσα ενημέρωσης.

Θυμηθείτε: ζούμε σε έναν κόσμο όπου οι κυβερνήσεις μας έχουν κηρύξει πόλεμο. Πρέπει να παραμένουμε συνεχώς ενήμεροι και καχύποπτοι. Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι κακό, αναρωτηθείτε «Ποιος είναι ο πιο απειλητικός λόγος για αυτό;» και «Τι πρέπει να κάνω για να προστατευτώ;».

Η αιώνια παράνοια είναι πλέον το τίμημα της ελευθερίας

Η «κοινωνική πίστωση» είναι η μεγαλύτερη απειλή για την ελευθερία και την ιδιωτικότητά μας. Είναι το τελευταίο βήμα στο μονοπάτι προς τη Μεγάλη Επαναφορά. Και είμαστε πολύ κοντά εκεί. Ρίξτε μια ματιά στο πώς είναι η Κίνα σήμερα. 

Έτσι θα είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ευρώπη, η Αυστραλασία, οι ΗΠΑ και ο Καναδάς το επόμενο έτος. Και δεν θα υπάρξει επιστροφή. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος πόλεμος στην ανθρώπινη ιστορία. Και χάνουμε. 


«Κοινωνική πίστωση: Εφιάλτης στο δρόμο σας»  

Ένα βιβλίο του Vernon Coleman .


ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου