Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

AΠΟ ΤΟ 2019 ΕΙΧΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑ ΩΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΣΕΙΣΜΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΆΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ ΠΟΥ ΟΡΜΗΝΕΨΕ ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ: ”ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕΘ΄ΗΜΩΝ ΣΤΗΤΩ”!.

Ο ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ: «ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΤΟΥ 2023 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ!» 

2 ΒΙΝΤΕΟ


Ο Μόρφου Νεόφυτος από το 2019 είχε υποδείξει με τον τρόπο του την Αντιόχεια ως επίκεντρο σεισμού επικαλούμενος τον Άγ. Ιωάννη Χρυσόστομο της Αντιόχειας που ορμήνεψε γράψτε στα σπίτια: ”Χριστός μεθ΄ημών στήτω”!

Μια μέρα πριν τους αποκαλυπτικούς σεισμούς το dimpenews.com στις 5/2/23 αναδημοσίευσε δηλώσεις του Δεσπότη που έκανε στις 2/2/23 δηλ. 4 μέρες πριν τους σεισμούς όπου προειδοποιούσε: οι μέρες και οι μήνες του 2023 θα είναι οι πιο δύσκολοι όλων των αιώνων

Ο Δεσπότης Μόρφου διηγείται ήδη προ ετών ότι ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος της Αντιόχειας πριν γίνει αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινούπολης και ήταν απλός ιερέας ορμήνεψε τους κατοίκους της γεννέτειρας του Αντιόχειας να γράψουν στα κτίρια ”Χριστός μεθ΄ημών στήτω” για να έχουν εξ άνωθεν προστασία κατά τους μεγάλους σεισμούς.. ”Χριστός μεθ΄ημών στήτω” 

”Ο Χριστός είναι μαζί μας να σταθείς όρθιο” Όπερ και εγένετο όσοι τον πίστεψαν και το έπραξαν γλίτωσαν τα σπίτια τους και κυρίως τις ζωές τους ενώ όσοι τον περιέπαιξαν ως θρησκόληπτο υπέστησαν τις συνέπειες…

Αυτά τα άκρως ωφέλιμα κι επίκαιρα σε ομιλίες του έχει αναφέρει ο Δεσπότης Μόρφου Νεόφυτος από το 2019 έως και 2021. Aπό εδώ το πήγε από εκεί το πήγε υπέδειξε την Αντιόχεια από τότε και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου αρχές 2023 και συνέβησαν όσα συνέβησαν.

΄”O Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος όταν έγιναν οι μεγάλοι σεισμοί της Αντιόχειας και ήταν ακόμα παπάς πριν γίνει Δεσπότης είπε στους Χριστιανούς: Να πάτε να γράψετε όλοι επάνω στους τοίχους: “Χριστός μεθ’ ημών στήτω” και εννοούσε ότι ο Χριστός είναι μαζί μας σε διατάζω σπίτι να σταθείς αυτό σημαίνει στήτω είναι προστακτική.

Και πράγματι όπου οι Χριστιανοί τον επίστευσαν όπως και τον Άγιο Συμεών το Νέο Στυλίτη (σσ τον εν τω Θαυμαστώ όρει που ήταν επίσης Αντιοχείτης και είχε χάσει τον πατέρα του από σεισμό όταν ήταν 5 χρονών) που κι εκείνος τα ίδια τους έλεγε, δεν εράγισε το σπίτι κανενός. Όπου τους κορόϊδεψαν έπεσαν τα σπίτια!”

Η επίμονη αναφορά του Δεσπότη στον εξ Αντιοχείας Αγ Ιωάννη Χρυσόστομο στους σεισμούς της Αντιόχειας και στην επίκληση ιερή φράση περί σεισμών αποδείχθηκαν ότι δεν ήταν καθόλου συμπτωματικές ή τυχαίες.

Αλλά ο Δεσπότης Μόρφου καλεί το λαό σε μετάνοια σ΄Ελλάδα και Κύπρο γιατί κανείς λαός δεν είναι περιούσιος ούτε στο απυρόβλητο. Έχει επανειλημμένα αναφερθεί σε προρρήσεις μεγάλων Γερόντων ή και Αγίων της Ορθοδοξίας για μεγάλο επικείμενο σεισμό και σ΄ελλαδικό χώρο..“Χριστός μεθ’ ημών στήτω“…

Δεσπότης Μόρφου τέτοιος Δεσπότης βγαίνει κάθε 100 χρόνια…κι αν έγινε δυσάρεστος έγινε για να προλάβει από έγνοια για τον άνθρωπο και το λαό ή και τους λαούς ανέλαβε το θρησκευτικό κόστος…δεν λειτούργησε με λαϊκισμό και δημαγωγία ως .. ψευδοπροφήτης…


 


 




3 σχόλια:

  1. ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ. ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ίδιος ο άνθρωπος, όταν αλλάζει διάθεση (μετανοεί) μεταβάλλει πολλές φορές και τη θεία απόφαση. Ως εκ τούτου δεν είναι αρκετό να γνωρίζει κάποιος τη γενική έκφραση του θείου θελήματος. Ο κύριος στόχος του θείου θελήματος είναι η έκφραση και η εκδήλωση της θείας αγάπης, γιατί ο σκοπός όλων των κινήσεών μας είναι να γευθούμε το πλήρωμα της Αγάπης Του.

    Κάθε προσπάθεια που γίνεται με σκοπό την υπακοή στο προσκυνητό θείο θέλημα, αν δεν έχει ως βάση της αγάπη προς Αυτόν (αλλά π.χ. το φόβο με την αρνητική έννοια) κινδυνεύει να είναι ανθρώπινη ενέργεια, ή καλύτερα αδυναμία!

    Όταν θέλετε να μάθετε το θέλημα του Θεού, να αφήνετε τελείως το δικό σας μαζί με κάθε άλλη σκέψη ή πρόγραμμα και με πολλή ταπείνωση να ζητάτε στην προσευχή σας την επίγνωση αυτού. Και ό,τι θα σχηματιστεί ή θα βαρύνει στην καρδιά σας, κάμετέ το και θα είναι κατά Θεόν. Οι έχοντες περισσότερη παρρησία και έξη στο να προσεύχονται γι’ αυτό, ακούν μέσα τους ευκρινέστερα την πληροφορία και γίνονται προσεκτικότεροι στη ζωή τους και δεν κάνουν τίποτα χωρίς τη θεία πληροφορία.

    ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΥ
    Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ
    Ο ΗΣΥΧΑΣΤΗΣ
    ΒΙΟΣ - ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ - "Η ΔΕΚΑΦΩΝΟΣ ΣΑΛΠΙΓΞ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο τυχαία δεν είναι η ρήση του Αγίου Πορφυρίου, του Καυσοκαλυβίτου ότι οι Προφητείες γράφτηκαν για να μην εκπληρωθούν

      Διαγραφή