Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ...

Η ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ




Οι πρώτες «τροχιοδεικτικές» βολές εναντίον των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων έγιναν από την Ντόρα Μπακογιάννη, που σε συνέντευξή της τάχθηκε υπέρ της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου με τους Τούρκους, λέγοντας ότι για εκείνη το θέμα δεν αποτελεί «ταμπού».

Μετά την κυρία Μπακογιάννη είχαμε δηλώσεις υπέρ της συνεκμετάλλευσης από διάφορους παράγοντες του δημόσιου βίου, όπως καθηγητές, σχολιαστές σε ΜΜΕ και πολιτικούς. 

Ένας από τους όψιμους οπαδούς αυτής της ολισθηρής για τα εθνικά μας ζητήματα οδού είναι ο πρώην βουλευτής και αρχηγός κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης, που είπε σε τηλεοπτική εκπομπή σχετικά με τη συνεκμετάλλευση: «Κάτω από κάποιους όρους όλα συζητιούνται. Θα ήταν πολύ εγωιστικό να επιβάλουμε εμείς σ’ όλο τον κόσμο ότι είναι μια κλειστή λίμνη».

Επιπλέον, ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι δεν συμφέρει την Ελλάδα ένας πόλεμος με την Τουρκία και ότι η χώρα μας πρέπει να εφαρμόσει την τακτική του 4ου μ.Χ. αιώνα, όταν η ανατολική αυτοκρατορία υποκατέστησε στην εξουσία τη Ρώμη! 

Κοντολογίς, συνεργαζόμενοι με τους Τούρκους να διεισδύσουμε στο κράτος τους και να καταλήξουμε να το ελέγχουμε. Φυσικά, αυτό που θεωρεί ως «λύση» ο κ. Καρατζαφέρης είναι απολύτως εξωπραγματικό. 

Αυτή η συνταγή της «διείσδυσης» στις δομές εξουσίας της Τουρκίας απέτυχε παταγωδώς στην εφαρμογή της και στο παρελθόν, όταν ο Ελληνισμός είχε ισχυρό πληθυσμιακό έρεισμα στα εδάφη τα οποία τώρα κατέχει αυτό το κράτος-συμμορία.

 Αρα, μια τέτοια απόπειρα αυτή την εποχή θα φάνταζε κάτι περισσότερο από άστοχη. Θα φαινόταν και θα ήταν αστεία.

Πέρα από τις γραφικότητες που ακούγονται δεξιά και αριστερά και το παράλογο δίλημμα «πόλεμος ή παράδοση τμήματος των ελληνικών δικαιωμάτων στην Τουρκία», υπάρχει η πραγματικότητα – κι αυτή μας επιβάλλει να μην υποχωρήσουμε ούτε χιλιοστό στις «σειρήνες» του ενδοτισμού και του εξευμενισμού του θηρίου.

Όχι μόνο δεν πρέπει να κάνουμε πίσω, αλλά οφείλουμε να προχωρήσουμε με θάρρος μπροστά. Η Τουρκία πρέπει να πιεστεί τώρα, που βρίσκεται σε δύσκολη θέση, να αναγνωρίσει το σύνολο των ελληνικών θέσεων.

Η συνεκμετάλλευση είναι προδοσία.


ΠΗΓΗ



4 σχόλια:

  1. ΤΙ ΟΦΕΛΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΝΑΛΟΓΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΙΚΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΕΥΠΕΠΤΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
    ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.
    ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ.
    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ,ΟΛΙΓΟΝ ΑΛΛΑΓΜΕΝΗ
    ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ;
    ΠΟΙΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ,ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ,ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ,ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΥΣ;
    ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ;
    ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.
    ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΔΕΥΕΙ ΣΕ ΑΝΑΓΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ ΓΙΑ ΔΙΧΟΤΟΜΙΣΗ .
    ΚΑΖΑΝ ΚΑΖΑΝ Ο ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ;
    ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΜΕ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΕΝΤΟΛΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λυπάμαι για την κατάντια του Καρατζαφέρη τον οποίο εψήφιζα ως ΛΑΟΣ. Κατήντησε "κύων επιστρέψας επί το ίδιον εξέραμα και υς λουσαμένη εις κύλισμα βορβόρου". Δηλαδή για να μην είμαστε εγωϊστές κατά τη γνώμη του δεν πρέπει να κατέχουμε και τόσα πολλά νησιά στο αιγαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΊΒΑΝΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΟΥΜΕ.
      ΜΟΝΟ ΝΑ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΡΙΚΩΣ.
      I'm sory Αμερικανάκια

      Διαγραφή
  3. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημενους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή