Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

ΣΕΙΕΤΑΙ Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ!!! ΤΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ...

ΙΣΧΥΡΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ 6,4 ΚΑΙ 5,8 ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ! ΑΙΣΘΗΤΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: «ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ»ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ…

9 ΒΙΝΤΕΟ


Σείεται η Μεσόγειος!! Ισχυροί σεισμοί 6,4 και 5,8 στην Αντιόχεια με διαφορά 3′. Πολύ αισθητοί σε όλη τη Μ Ανατολή..”Συγχώρεσέ μας Κύριε κραυγάζει ο κόσμος…. Επιφανειακοί και πολύ καταστροφικοί!

ΠΡΩΤΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ




Ισχυρός σεισμός στην Αντιόχεια στην Τουρκία πριν λίγο 6.5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σύμφωνα με παρατηρητήρια. Το επίκεντρο ήταν στο Karatas περί τα 20 χλμ Δυτικά της Αντιόχειας. Επιφανειακός βάθος μόλις 7,7 χλμ. Ο σεισμός έγινε πολύ αισθητός στη Συρία, Παλαιστίνη,Ιορδανία και ως το Λίβανο και τη Βηρυτό όπου έπεφταν σοβάδες..

Η AFAD ανακοίνωσε ότι σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στις 20:04, με επίκεντρο την περιοχή Ντεφνέ του Χατάι.Οι Τούρκοι το δίνουν 6,4. Γίνεται λόγος για κατάρρευση κτιρίων στην Αντιόχεια. Διακοπή ηλεκτρικού στην Αντιόχεια.

Καλύτερα αντί άλλης διπλωματίας ν’ αναπτύξουμε διπλωματία σεισμών με το Θεό τουτέστιν μετάνοια.. Σείεται η Μεσόγειος τον ένιωσαν όλη στη Μ Ανατολή ”συγχώρεσέ μας Κύριε” λένε όλοι και τρέμουν. Ως και οι Λιβανέζοι βγήκαν όλοι στο δρόμο στο πόδι όλη η Συρία καταρρεύσεις ως και στο Χαλέπι..Για δίδυμο σεισμό 6,4 και 5,8 Ρίχτερ στη Χατάι κάνει λόγο το (AA)

Το Παρατηρητήριο Kandilli του Πανεπιστημίου Boğaziçi και το Ινστιτούτο Ερευνών Σεισμών ανακοίνωσαν ότι ένας σεισμός 6,4 Ρίχτερ σημειώθηκε στο Hatay, όπου χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στους σεισμούς με επίκεντρο το Kahramanmaraş στις 6 Φεβρουαρίου. Το Kandilli ανέφερε ότι ο σεισμός που σημειώθηκε στην περιοχή Büyükcat-Samandağ είχε βάθος 7,7 χιλιομέτρων.



”Αποφάσισε η γη να μας καταπιεί” γράφει κάτοικος της Αντιόχειας..μεταφέρουν ότι είναι όλοι στους δρόμους έσπασαν τα τζάμια των κτιρίων…


ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ

Στην περιοχή Σαμάντα της Χατάι, μόλις 3 λεπτά μετά τον σεισμό των 6,4 βαθμών, άλλος σεισμός 5,8 βαθμών σημειώθηκε στην περιοχή Σαμάντα της Χατάι. Αναφέρθηκε ότι ο σεισμός σημειώθηκε σε βάθος 7 χιλιομέτρων.

Θεομηνία…



Δημοσιογράφος Adem Metan από Αντιόχεια: «Έγινε ένας τεράστιος σεισμός. Όλα καταστράφηκαν, παντού καταστράφηκαν».

Kάποιοι από Λατάκια λένε ότι ήταν πιο ισχυρός από τα 8αρια.. Μετά τον σεισμό των 6,4 Ρίχτερ στο Χατάι, πολίτης έπαθε νευρικό κλονισμό: «Καταστράφηκε… Είναι νεκροί… Καταστρέφεται ακόμα. Πού θα πάμε?” Εκκενώνονται τα νοσοκομεία μετά τον σεισμό των 6,4 Ρίχτερ στη Χατάι. Οι ασθενείς μεταφέρονται έξω με φορεία.


Διεθνή ΜΜΕ:Μετά τον σεισμό στη Χατάι, το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο εξέδωσε προειδοποίηση για τσουνάμι.

Μετά τους δύο νέους σεισμούς στην Τουρκία προειδοποιήσεις για τσουνάμι σε Ελλάδα, Γαλλία και Ιταλία και το Τουρκικό Τμήμα Διαχείρισης Καταστροφών ζητά από τους κατοίκους των παράκτιων πόλεων να απομακρυνθούν από τις ακτές της Μεσογείου και να παρατηρείται η άνοδος της θάλασσας επίπεδο.

Ο Δρ. Naci Görür: Δεν νομίζω ότι αυτός ο σεισμός θα αποτελέσει απειλή από τη θάλασσα.

Πανικός στην Αντιόχεια ...





”Ήταν πιο σοβαρός από τον σεισμό του Καχραμανμαράς. Αυτήν τη στιγμή, είναι παντού σκοτάδι και δεν μπορούμε να εντοπίσουμε ακριβώς την καταστροφή.

Το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού μας είναι θύματα σεισμού. Πώς να εντοπίσουμε; Καταλάβετε ότι βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση τώρα.

Υπάρχουν κατεστραμμένα κτίρια, λαμβάνονται ειδοποιήσεις, μοιραζόμαστε και επεμβαίνουμε με την περιφερειάρχη” δηλώνει ο Δήμαρχος Hatay Defne İbrahim Güzel

Μια φήμη διαδόθηκε για το φράγμα Karaçay. Είδαμε ότι δεν υπάρχουν ακόμη επιβεβαιωμένοι κίνδυνοι.

Μια γυναίκα πέθανε στο Samandag αφού πέτρα έπεσε στο κεφάλι της. Υπάρχουν 4 άτομα στα συντρίμμια στην περιοχή Ντεφνέ. Ένα από αυτά έχει απεγκλωβιστεί και οι εργασίες συνεχίζονται για τους υπόλοιπους.

Στιγμιότυπο οθόνης της ομάδας WhatsApp ατόμων που κατοικούν στο Samandag:

«Υπάρχει μεγάλη καταστροφή.
Ένα σύννεφο σκόνης σχηματίστηκε [πάνω από την πόλη]».3 νεκροί από σεισμό στην Αντιόχεια και περί τους 200 τραυματίες ενώ άγνωστο είναι πόσοι είναι οι εγκλωβισμένοι στα ερείπια. Ο Υπουργός εσωτερικών S. Soylu δήλωσε πως 213 τραυματίστηκαν…




Aποκαλυπτικό τοπίο, αστροπελέκια….



κατάρρευση κτιρίου στο Ιντλίμπ στη ζώνη του Haram στη Συρία



Χαλέπι σήμερα κατάρρευση











 

3 σχόλια:

  1. "ΤΗΕ ΒΕST ΝΑΜΕ"
    ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΛΗΣ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ. "ΑΝ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΤΕ, ΑΝ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΛΙΓΑ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ". ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ. ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ 7,6R ΚΑΙ 7,8R, Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ. ΚΑΙ ΕΧΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ 6,4R ΚΑΙ 5,8R EΓΙΝΕ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΔΟΝΑ (ΙΣΡΑΗΛ) ΣΤΑ 4,0R. ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΤΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑ!!! "ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΧΤΥΣΟΥΜΕ" ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ, ΟΧΙ "ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ" ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ;
    ΓΙΑ ΚΑΝΤΟ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σε άκουσα να λες: «ο Κύριος θέλει να είμαστε οικείοι μαζί Του». Υπάρχει κανείς που να μην έχει αντιληφθεί πόσο αγαπώ αυτή την οικειότητα που έχεις μαζί Μου; Τι είπα στον Σίμωνα που Με κάλεσε στο σπίτι του και σκανδαλίστηκε όταν είδε τη Μαρία να Μου φέρεται με οικειότητα; Είπα, «Σίμων, δεν Με υποδέχθηκες χύνοντας νερό στα πόδια Μου, αλλά εκείνη έχυσε δάκρυα πάνω στα πόδια Μου και τα σκούπισε με τα μαλλιά της. Δεν με φίλησες όταν μπήκα στο σπίτι σου, αλλά εκείνη σκέπασε τα πόδια Μου με τα φιλιά της. Δεν άλειψες το Κεφάλι Μου με λάδι, αλλά εκείνη άλειψε τα πόδια Μου με μύρο.»
    - Πείτε Μου, τι είναι θρησκεία; Θρησκεία είναι όταν υποσχεθήκατε στον Θεό να αφιερωθείτε σ' Αυτόν, να αφοσιωθείτε στον Θεό, γεμάτοι εμπιστοσύνη και πίστη μέχρι τέλους, αλλά ποτέ δίχως αγάπη μέσα σας. Επειδή η αγάπη καλύπτει πολλές αμαρτίες. Η αγάπη είναι μια σταθερή πρόσκληση για τον άνθρωπο. Γι’ αυτό, ας μην ξαφνιάζεται κανείς όταν συνεργάζομαι με εκείνους που Με αγαπούν, με όλους αυτούς που τους έχρισα και τους κάλεσα να γίνουν προφήτες Μου, και για κάθε άλλο σκοπό.
    Α, υπάρχει και κάτι άλλο. Άκουσα τον φίλο σου να σου θέτει μια ερώτηση, στην οποία θα απαντήσω: ‘ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΘΕΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΒΑΣΑΝΑ;’
    Η θεϊκή Μου δύναμη σας έδωσα όλα όσα χρειάζεστε για να ζήσετε – για να είστε ευτυχισμένοι – κι όμως πόσοι στον κόσμο αυτόν Μου πρόσφεραν αληθινή λατρεία; Λείπει η λατρεία και όταν απουσιάζει η λατρεία, αυτό και μόνο απομακρύνει τον άνθρωπο από το να Με γνωρίσει και να Με κατανοήσει.1 Σας κάλεσα όλους με τη δόξα Μου και την αγαθότητά Μου να είστε καλοί. Ποτέ δεν έπαψα να σας δίνω δώρα, δώρα που θα σας αξιώσουν να μετέχετε της θεϊκής φύσης και να αποφύγετε τη φθορά μέσα στον κόσμο, που ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ. Αλλά η αγάπη απουσιάζει από τον κόσμο, έχει αντικατασταθεί από κάθε λογής επιθυμίες που είναι φθοροποιές όχι μόνο για την ψυχή σας αλλά και για το σώμα σας. Υποφέρετε από τα δικά σας λάθη και από το δικό σας χέρι… όχι από το δικό Μου.
    Είμαι η Καταφυγή σας, ο Σωτήρας σας και το Οχύρωμά σας! Όποιος Με επικαλείται, να είναι βέβαιος ότι Εγώ Είμαι μαζί του… IC
    Η Αγάπη σας αγαπά...
    ________________________________________
    1 Με άλλα λόγια, είναι εξαιτίας της αποστασίας μας που υποφέρουμε και πεθαίνουμε, όπως είπε ο Κύριος στο παρελθόν. Αυτοκαταστρεφόμαστε.
    http://www.tlig.org/el/messages/chrono/2023/

    Ο Κύριος θέλει να είμαστε οικείοι μαζί Του
    10 Αυγούστου 2015
    ................
    Μεγάλα κακά γίνονται, τελετές που θυσιάζουν παιδιά, και όλα αυτά γίνονται πάντα στο όνομα της ειρήνης και της προόδου. ΦΟΝΟΙ, ΑΠΑΤΕΣ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΡΚΙΕΣ, ΔΙΝΟΥΝ µΙΑ ΟΡΑΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΕΑ.
    Η οργή του Πατέρα Μου δεν µπορεί πια να συγκρατηθεί. Πλησιάζει ο θάνατος της γης και ό,τι έσπειρε τούτη η γενεά, αυτό και θα θερίσει. Θα ξεσπάσει μια φωτιά, σφοδρότερη από ό,τι έχει δει ανθρώπου µάτι, και τα στοιχεία της γης θα λιώσουν, κατακαίοντας τη φύση, τους ανθρώπους, τα ζώα, τα πάντα!

    Ξεχάσατε ότι ο Πατέρας έχει και Έλεος, έχει και Οργή;
    18 Μαΐου 2013

    ΑπάντησηΔιαγραφή