Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΚΛΙΜΑΤΟΣ... ΤΑΡΑΧΕΣ, ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ

 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΣΤΗΝ Νο1 ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ, ΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ! ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ 3 ΠΑΙΔΙΑ...


10 ΒΙΝΤΕΟ


Ο δράστης

Μια ακόμη τρομοκρατική μυστήρια αυτή τη φορά στο Δουβλίνο στην Ιρλανδία. Στη χώρα της ΕΕ που έχει ασκήσει κριτική όσο καμιά άλλη στο Ισραήλ για Γάζα που παγκοσμίως μετά τη Ν Αφρική έχει τηρήσει την πιο σκληρή στάση έναντι Γενοκτονίας. Ποιός έχει δόλο για αντιστροφή κλίματος; 

Την ώρα που παιζόταν αν θ’ απελάσει πρέσβη Ισραήλ; Μάλιστα ή ο Νετανιάχου ή ο πρόεδρος του Ισράηλ πάντως υψηλά ιστάμενος είχε δηλώσει οι Γαζιώτες να φύγουν και να πάνε σε Σινά και Ιρλανδία τόσο σθεναρή θέση κατά Ισραήλ είχε η Ιρλανδία. Επομένως γιατί να την χτυπήσουν οι Άραβες πρέπει να είσαι αφελής ως το κόκκαλο για να δεxθείς το αφήγημα..

Πέντε άνθρωποι, μεταξύ των οποίων τρία μικρά παιδιά, νοσηλεύονται μετά από μια επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε σήμερα στο κέντρο της πόλης του Δουβλίνου κοντά σε σχολείο, ανακοίνωσε η ιρλανδική αστυνομία.

 Βρωμάει ότι είναι χειραγωγούμενη για να μεταστρέψει πολιτική και κοινή γνώμη Ιρλανδίας που έχουν ξεσπαθώσει κατά Γενοκτονίας. Φήμες ότι ο δράστης είναι Αλγερινός. Ό,τι και να είναι προφανώς κι εργαλειοποιήθηκε εν αγνοία του από δυτικές υπηρεσίες. Αν ξέρανε για ποιους δουλεύανε θα τα είχαν παρατήσει προ πολλού...

”Εγκλήματα βάρβαρα, μίσους και ανανδρίας” του Ισραήλ κατήγγειλε πριν 2 μέρες η αρχηγός της ιρλανδικής αντιπολίτευσης, Mary Lou McDonald,που ζητά την απέλυση του πρεσβευτή του Ισραήλ στην Ιρλανδία. Τώρα ο πρέσβης σιγούρεψε τη θέση του

“Πού είναι η προστασία του διεθνούς δικαίου για κάθε παιδί που σκοτώνεται στη Γάζα; Δεν επιτρέπεται στο Ισραήλ να διαπράττει φρικαλεότητες ατιμώρητα.” είχε καταγγείλει η πολιτικός γιατί στην Ιρλανδία έχουν αν μη τι άλλο αξιωματική αντιπολίτευση.




Πριν μια ώρα ακόμη ανέβασε: ”Πώς θα μπορούσε μια Ευρωπαϊκή Ένωση που λατρεύει να μιλά για «Ευρωπαϊκές Αξίες», Ανθρώπινα Δικαιώματα, Διεθνές Δίκαιο, να επιλέξει τώρα να αγνοήσει τη Ισραηλινή Γενοκτονία που λαμβάνει χώρα εναντίον του ανυπεράσπιστου Παλαιστινιακού λαού…;”


Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι οι άνθρωποι δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι στην πλατεία Πάρνελ της πρωτεύουσας.

Ένα κορίτσι έχει τραυματιστεί σοβαρά από την επίθεση και τα άλλα δύο παιδιά νοσηλεύονται με λιγότερο σοβαρά τραύματα, ανέφερε η αστυνομία. Μια ενήλικη γυναίκα νοσηλεύεται επίσης με σοβαρούς τραυματισμούς και ένας ενήλικος άνδρας έχει υποστεί λιγότερο σοβαρά τραύματα, πρόσθεσε η αστυνομία.

Η εφημερίδα Irish Times ανέφερε ότι ο βασικός ύποπτος της επίθεσης συνελήφθη και φέρει τραύματα που πιστεύεται να προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του. Η εφημερίδα ανέφερε ότι οι πρώτες ενδείξεις υποδηλώνουν ότι ο άνδρας προσπάθησε να επιτεθεί σε νεαρά άτομα και ότι περαστικοί επενέβησαν.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι πραγματοποιεί έρευνες αναφέροντας ότι δεν αναζητά κάποιο άλλο άτομο αυτή τη στιγμή.

Το κίνητρο της επίθεσης, που σημειώθηκε κοντά σε σχολείο, δεν έχει αποσαφηνιστεί, πρόσθεσε η Irish Times.

Σύμφωνα με το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο RTE, η αστυνομία δεν θεωρεί το συμβάν τρομοκρατικού χαρακτήρα.
Ο Ιρλανδός πρωθυπουργός Λέο Βαράντκαρ δήλωσε την Κυριακή ότι «δύο μέτρα και δυο σταθμά εφαρμόζουν η Ευρωπαϊκή Ένωση και ορισμένες δυτικές δυνάμεις σχετικά με το Ισραήλ και την Παλαιστίνη».
Σε συνέντευξή του στο ιρλανδικό ραδιόφωνο RTÉ, ο Varadkar πρόσθεσε: «Οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ορισμένες δυτικές δυνάμεις έχουν ακολουθήσει μια προσέγγιση διπλών σταθμών όσον αφορά τη θέση τους για το Ισραήλ και την Παλαιστίνη, κάτι που δεν έκανε η Ιρλανδία».
Τόνισε ότι «ούτε το αεροδρόμιο Shannon ούτε κανένα άλλο ιρλανδικό αεροδρόμιο χρησιμοποιείται από τον αμερικανικό στρατό για να υποστηρίξει το Ισραήλ».

Εξήγησε επίσης ότι «όσον αφορά το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο, πρέπει να ισχύει σε όλους τους τομείς».

Eν κατακλείδι ο χώρος της τρομοκρατίας είναι και πολύ ευρύς και κόσκινο..

Η τρομοκρατία είναι όπλο που ο καθένας το θέλει στα χέρια του.. Το Μπατακλάν ας πούμε ήταν αυθεντική εκδοχή και οι καμικάζι στρατός που χτύπησαν το Παρίσι αλλά υπάρχουν και οι χειραγωγούμενες επιθέσεις τούτη εδώ είναι καραμπινάτη όπως και η άλλη στο Παρίσι όπου ένας ψευδοχριστιανός Σύριος έσφαζε μωρά και οι αστυνόμοι του κάνανε αέρα.. Η τρομοκρατία έχει αυθεντικές εκτελέσεις αλλά και διασκευές, κυρίως διασκευή και μιξάρισμα άγριο ..

Το κοινοβούλιο της Νότιας Αφρικής ενέκρινε την Τρίτη ψήφισμα με το οποίο κάλεσε να κλείσει η πρεσβεία του Ισραήλ στην Πρετόρια και να ανασταλούν οι διπλωματικές σχέσεις τους 2 χωρών..Φοβήθηκαν ότι η Ιρλανδία θα έκανε το ίδιο και στοχοποιήθηκε προφανώς

Ο Πρόεδρος της Συρίας Άσαντ απονέμει στον Πρέσβη της Νότιας Αφρικής στη Συρία το Συριακό Τάγμα Αξίας, Άριστης Τάξης για τη στάση της χώρας του για παλαιστινιακό Γάζα.

και τώρα βγήκαν οι και καλά για κλάματα ”πατριώτες” και τα καίνε γιατί λέει τους χτύπησε Αλγερινός.. έτοιμους τους είχαν θέλουν να σώσουν το Ισραήλ όχι τη χώρα τους .. .πάει το δούλεμα σύννεφο.. Εργαλειοποίηση και τρομοκράτη και πλήθους.


Ο Επίτροπος της Garda/Αστυνομίας, Ντρου Χάρις, κατηγόρησε τους ταραξίες σαν μια «τρελή, χούλιγκαν φατρία», ενώ η υπουργός Δικαιοσύνης, Έλεν Μακέντι, απηύθυνε έκκληση για ψυχραιμία και είπε ότι «ένα επιθετικό και χειραγωγικό στοιχείο» χρησιμοποιούσε το προηγούμενο περιστατικό για να «προκαλέσει όλεθρο». 

Ο Επίτροπος της Garda, Ντρου Χάρις, είπε ότι μια «εντελώς τρελή φατρία που οδηγείται από την ακροδεξιά ιδεολογία» βρίσκεται πίσω από την αναταραχή στο Δουβλίνο σήμερα το απόγευμα.



Ο Επίτροπος Garda είπε ότι όλα τα πιθανά κίνητρα εξετάζονται για την επίθεση με μαχαίρι ενώ είπε πως πολλά αστυνομικά οχήματα υπέστησαν ζημιές από τους ταραχοποιούς.







1 σχόλιο:

  1. Μη μασάτε δεν είναι η εθνικότητα μόνο, κρύβονται πολλά από πίσω.
    https://trelogiannis.blogspot.com/2023/11/1-cia.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή