Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΈΚΑΝΕ ΓΑΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ

ΜΕ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ:  «ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ ΕΖΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ. ΕΔΩ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ»!
2 ΒΙΝΤΕΟ



Με μπουλντόζες και κατά των χριστιανών Αρμενίων το Ισραήλ. Έκανε Γάζα τα Ιεροσόλυμα. Ορθόδοξος κληρικός: σε αυτή τη γη έζησε και έπαθε ο Χριστός. Εδώ Αναστήθηκε. Δεν θα φύγουμε παρά νεκροί από εδώ. Οι φανατικοί Εβραίοι δεν έχουν κανένα δικαίωμα στους Αγίους Τόπους!

Ένας Ορθόδοξος νεαρός κληρικός πήγε προς υποστήριξη των Αρμενίων που βιώνουν πρωτοφανείς διωγμούς από το καθεστώς Νετανιάχου και μίλησε με ομολογιακό στο συγκεντρωμένο πλήθος: 

Θυμηθείτε ότι ένας άνθρωπος ονόματι Ιησούς Χριστός έζησε σε αυτή τη γη ήπιε νερό από αυτή τη γη πέθανε σε αυτή τη γη Αναστήθηκε κι Αναλήφθηκε. Δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ αυτή τη γη ούτε τις εκκλησίες μας μέχρι να επιστρέψουμε στο Θεό μας στους ουρανούς. 

Λοιπόν λέμε σε όλον τον κόσμο ότι θα παραμείνουμε στους Τόπους μας θα παραμείνουμε μέσα στις εκκλησιές μας . Λέμε σε αυτούς τους απαίδευτους σε αυτούς τους φανατικούς Εβραίους τους λέμε: εσείς δεν έχετε κανένα δικαίωμα σε αυτή τη γη.

Ο Άγιος Φιλούμενος ζει και εμπνέει τον καλόν αγώνα...

Ένας πλούσιος Ισραηλινός κατασκευαστής ακινήτων μετέφερε μπουλντόζες το βράδυ 27/11/23 και κάλεσε τους εποίκους να εισβάλουν στη γειτονιά των Αρμενίων Χριστιανών για να τους εκδιώξουν από την Ιερουσαλήμ. 
Πλήθος Αρμενίων και λοιπών χριστιανών μαζεύθηκαν να υπερασπιστούν τα χριστιανικά εδάφη που ο Ίδιος ο Χριστός εξαγόρασε με το Τίμιο αίμα Του.



ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. ΑΦΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΦΙΛΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΜ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ.
    ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΕΜΑΛ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΕ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ.
    ΕΝΩ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΠΟΥ ΣΦΑΖΕΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΞΕΡΙΖΩΝΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΩΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ - ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ.
    ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΙΜΒΡΟ ΤΗΝ ΤΕΝΕΔΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ;
    ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΛΕΞΟΚΟΥΛΗΔΕΣ ΣΕ ΚΑΣΕΛΑΚΙΑ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΚΑΤΙΝΕΣ ΚΑΙ JERONYMO -BARTOLOMEW.

    ΑπάντησηΔιαγραφή