Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΥΡΑΝΝΟΙ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ!

ΟΙ ΧΟΥΘΙ ΤΗΣ ΥΕΜΕΝΗΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΑΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ! 52 ΟΜΗΡΟΙ ΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ. ΥΕΜΕΝΗ: ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΠΕΙ Η ΓΑΖΑ! 
2 ΒΙΝΤΕΟ 1: ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΧΟΥΘΙ,  2: ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΤΑΝΚ ΣΤΗ ΓΑΖΑ


ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ: ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ:«ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ». 
Ο ΤΥΡΑΝΝΟΣ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ;

Οι Χούθι της Υεμένης αιχμαλώτισαν ισραηλινό πλοίο το «Galaxy Leader» στην Ερυθρά Θάλασσα! Τουλάχιστον 52 όμηροι ! Ισραήλ: το πλοίο ανήκει εν μέρει σε Ισραηλινό μεγιστάνα…

H Υεμένη θα κάνει δήλωση για πλοίο και θα κάνει ό,τι πει η Γάζα. Κρατάει ομήρους 22μελές πλήρωμα και 30 επιβάτες! Σκληρό πόκερ…

Αναφορές για αιχμαλωσία από τους Χούθι της Υεμένης ενός ισραηλινού πλοίου, του «Galaxy Leader», με 22 άτομα πλήρωμα.

Αξιόπιστες πηγές για το Al-Mayadeen: Οι ναυτικές δυνάμεις της Υεμένης καταφέρνουν να αιχμαλωτίσουν ένα ισραηλινό πλοίο στα βάθη της Ερυθράς Θάλασσας . Πηγές στο Al-Mayadeen: 52 άτομα συνελήφθησαν στο ισραηλινό πλοίο.

Υεμένη: Μια στρατιωτική πηγή της Υεμένης είπε στο Al-Mayadeen: Θα εκδώσουμε μια στρατιωτική δήλωση για τον φάκελο του ισραηλινού πλοίου και θα περιμένουμε τι θα ευχαριστήσει τους Παλαιστίνιους, τη Γάζα και την αντίσταση. 

Το πλήρωμα του πλοίου και οι επιβαίνοντες βρίσκονται υπό έρευνα και οι εθνικότητες τους έχουν επαληθευτεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Υεμένης


Άλλες πηγές: ένα οχηματαγωγό που ανήκει εν μέρει σε μια ισραηλινή εταιρεία, στα ανοικτά των ακτών της Υεμένη αιχμαλωτίστηκε από τους Houthis.

Al Arabiya: «Οι Χούθι στην Υεμένη κατέλαβαν ένα ισραηλινό πλοίο με 22 ισραηλινά μέλη πληρώματος στην Ερυθρά Θάλασσα».



Ισραηλινοί λογαριασμοί αναφέρουν ότι το πλοίο που καταλήφθηκε ήταν το πλοίο με το όνομα Galaxy Leader.

Το εβραικό κανάλι 12 αναφέρει: το Ισραήλ διερευνά μια αναφορά στη Σαουδική Αραβία: οι Χούτι κατέλαβαν ένα ισραηλινό φορτηγό πλοίο στην Ερυθρά Θάλασσα..

Τη 44η μέρα του πολέμου οι Χούθι ανέλαβαν ένα πλοίο στην Ερυθρά Θάλασσα, το IDF λέει: “Αυτό δεν είναι ισραηλινό πλοίο”

Το δίκτυο Al-Arabiya ανέφερε ότι οι Χούθι κατέλαβαν ένα “ισραηλινό πλοίο”, αλλά πρόκειται για ένα βρετανικό πλοίο που ανήκει εν μέρει σε Ισραηλινό μεγιστάνα– το οποίο στην πραγματικότητα είχε μισθωθεί σε μια ιαπωνική εταιρεία για αυτό το ταξίδι.

Οι Χοθτι στην Υεμένη κατέλαβαν ένα φορτηγό πλοίο με το όνομα Galaxy Leader στην Ερυθρά Θάλασσα, το οποίο φέρει σημαία των Νήσων Μπαχάμες. 

Το δίκτυο της Al-Arabiya ανέφερε ότι επρόκειτο για ισραηλινό πλοίο, αλλά το πλοίο ανήκει σε βρετανική εταιρεία και είχε μισθωθεί σε ιαπωνική εμπορική εταιρεία για το συγκεκριμένο ταξίδι.

 Η ίδια βρετανική εταιρεία ανήκει εν μέρει στον Ισραηλινό εφοπλιστή μεγιστάνα Rami Unger. 22 μέλη του πληρώματος στο πλοίο και κανένας από αυτούς δεν είναι Ισραηλινός.

Το IDF δήλωσε μετά το περιστατικό: «Η πειρατεία του φορτηγού πλοίου από τους Χούθι κοντά στην Υεμένη στη νότια Ερυθρά Θάλασσα είναι ένα πολύ σοβαρό περιστατικό σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Πρόκειται για ένα πλοίο που έφυγε από την Τουρκία καθοδόν προς την Ινδία με διεθνές πολιτικό πλήρωμα, χωρίς Ισραηλινούς. Αυτό δεν είναι ισραηλινό πλοίο». Ωστόσο είναι ισραηλινών συμφερόντων…


Οι Χούθι της Υεμένης είχαν δημοσιοποιήσει ένα βίντεο για να προειδοποιήσουν για την πρόθεσή τους να καταστρέψουν τυχόν ισραηλινά πλοία, συμπεριλαμβανομένων πολιτικών πλοίων, εντός της Ερυθράς Θάλασσας και του στενού Bab al-Mandab.

Oι σιίτες αντάρτες Χούτι της Υεμένης που βγήκαν νικητές από μακροχρόνιο πόλεμο κατά συμμαχίας 7 κρατών που ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας αλλά και την πρωτεύουσα Σάανα στην παλαιστινιακή κρίση μπήκαν από νωρίς στη μάχη και έχουν εκτοξεύσει δεκάδες αν όχι εκατοντάδες πυραύλους μεγάλους βεληνεκούς κατά του Ισραήλ. Το τελευταίο απειλεί να στραφεί εναντίον της Υεμένης.


Το κρίσιμο σημείο. Η Τσαχάλ παραδέχεται ότι είναι όμηροι 22 μέλη του πληρώματος και λέει ότι είναι όλοι ξένοι δεν λέει όμως τίποτα για τους συν 30 επιβαίνοντες που ισχυρίζονται οι Χούθι ότι ήταν στο πλοίο. Οι Χούθι μιλούν για 52 ομήρους.

Το ρεσάλτο έγινε στον κόλπο του Aden λέει το al hadath.

Aναλυτές: Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή έχει εισέλθει σε μια περίοδο χωρίς επιστροφή

Αφού οι δυνάμεις της Υεμένης κατάφεραν να ελέγξουν το ισραηλινό φορτηγό πλοίο Galaxy Leader, οι Υεμενίτες έγιναν ουσιαστικά μια ισχυρή δύναμη κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Το πλοίο προορίζεται για τη μεταφορά πολιτικών και στρατιωτικών οχημάτων, το μήκος του ξεπερνά τα 180 μέτρα και η τιμή του ξεπερνά τα 55 εκατομμύρια δολάρια.

O TYΡΑΝΝΟΣ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ

η αιχμαλωσία του πλοίου από Houthis είναι μια “ενέργεια της ιρανικής τρομοκρατίας που είναι ένα βήμα πριν την επίθεση στον ελεύθερο κόσμο” είπε ο Βενιαμίν Νετανιάχου ( ισρ. Tv)

Ο Τύραννος της Γάζας θεωρεί ότι ανήκει στον ελεύθερο κόσμο;

ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ;; YΠΟ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΚΑΤΟΧΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 

Μίλησε και ο ειρηνοποιός!!!

«Το Ισραήλ ηγείται της μάχης του πολιτισμένου κόσμου ενάντια στο κακό» πρόεδρος της ισραηλινής οντότητας (Isaac Herzog)

Δεν υπάρχει πολιτισμένος κόσμος γιατί αν υπήρχε θα σας είχε σταματήσει και δεύτερον και να υπήρχε δεν θα ήσασταν μέρος του με βάση τη γενοκτονία που διαπράττετε και την πρωτόγνωρη στα όρια του σατανισμού μαζική βρεφοθυσία 6.000 παιδιών.

Διευθυντής του Γραφείου Al-Hadath στην Παλαιστίνη, o Ziad Halabi: Ο ισραηλινός στρατός επεκτείνει τις χερσαίες επιχειρήσεις του νότια της Γάζας… και υφίσταται μεγάλες απώλειες στα βόρεια της Λωρίδας της Γάζας.


TO ANAKOINΩΘΕΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΥΕΜΕΝΗΣ  (Χούθι/Ansarullah)

…και με βάση τη θρησκευτική, ανθρωπιστική και ηθική ευθύνη απέναντι στον καταπιεσμένο παλαιστινιακό λαό και την άδικη πολιορκία στην οποία υφίσταται και τη συνέχιση των φρικτών και αποτρόπαιων σφαγών που διέπραξε ο ισραηλινός εχθρός.

Οι ναυτικές δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Υεμένης,… πραγματοποίησαν στρατιωτική επιχείρηση στην Ερυθρά Θάλασσα, αποτέλεσμα της οποίας ήταν η κατάσχεση ισραηλινού πλοίου και η μεταφορά του στις ακτές της Υεμένης.

Οι ένοπλες δυνάμεις της Υεμένης αντιμετωπίζουν το πλήρωμα του πλοίου σύμφωνα με τις διδασκαλίες και τις αξίες της ισλαμικής μας θρησκείας.

Οι ένοπλες δυνάμεις της Υεμένης ανανεώνουν την προειδοποίησή τους προς όλα τα πλοία που ανήκουν ή βρίσκονται σε επαφή με τον ισραηλινό εχθρό ότι θα γίνουν νόμιμος στόχος για τις ένοπλες δυνάμεις.

Καλεί όλες τις χώρες των οποίων οι υπήκοοι εργάζονται στην Ερυθρά Θάλασσα να απόσχουν από οποιαδήποτε εργασία ή δραστηριότητα με πλοία Ισραήλ ή Ισραηλινής ιδιοκτησίας.

Οι ένοπλες δυνάμεις της Υεμένης επιβεβαιώνουν ότι θα συνεχίσουν να πραγματοποιούν στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά του ισραηλινού εχθρού έως ότου σταματήσει η επιθετικότητα κατά της Λωρίδας της Γάζας και μέχρι να σταματήσουν τα αποτρόπαια εγκλήματα που συνεχίζονται μέχρι στιγμής κατά των Παλαιστινίων αδελφών μας στη Γάζα και τη Δυτική Όχθη. 

Αυτός που απειλεί την ασφάλεια και τη σταθερότητα της περιοχής και των διεθνών διαδρόμων είναι η σιωνιστική οντότητα και κοινωνία.

Εάν η διεθνής κοινότητα ανησυχεί για την ασφάλεια και τη σταθερότητα της περιοχής και δεν επεκτείνει τη σύγκρουση, πρέπει να τερματίσει την ισραηλινή επιθετικότητα κατά της Γάζας.

Οι επιχειρήσεις των ενόπλων δυνάμεων απειλούν μόνο τα πλοία της ισραηλινής οντότητας και αυτά που ανήκουν σε Ισραηλινούς, όπως αναφέραμε σε προηγούμενη δήλωση.

ΒΙΝΤΕΟ των Ταξιαρχιών Al-Qassam που εξουδετερώνουν τανκ ισραηλινό στη Λωρίδα Γάζας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου