Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Η ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΕΧΕΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ

ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Dr. REINER FUËLLMICH 



Όπως αναφέρθηκε στην έκθεση, ο δικηγόρος Δρ Reiner Fuëllmich συνελήφθη την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου ενώ προσπαθούσε να ανανεώσει ένα διαβατήριο. Κρατήθηκε στο Μεξικό και οδηγήθηκε πίσω στη Γερμανία, όπου συνελήφθη εκ νέου και φυλακίστηκε. 

Υπήρξε πολύ μικρή δημοσιότητα γύρω από τη σύλληψή του και την τρέχουσα κατάσταση, ωστόσο, έχουμε δημοσιεύσει προηγουμένως μια ενημέρωση για τον Δρ Fuëllmich που είχε μοιραστεί η φίλη του Δρ Elsa Schieder και ο δικηγόρος Dagmar Schoen στις 28 Οκτωβρίου. Μπορείτε να δείτε το βίντεο και την απομαγνητοφώνηση εδώ.

Την περασμένη εβδομάδα η Elsa Scheider μοιράστηκε και πάλι μια ενημέρωση, αυτή τη φορά με ένα πολύ σύντομο μήνυμα από τον Δρ Fuëllmich. Είναι πολύ σύντομη, ωστόσο, σκέφτηκα ότι αξίζει να το μοιραστώ εδώ, καθώς επιβεβαιώνει, αν όχι πολλά άλλα, ότι μετά από ένα μήνα, ο Reiner Fuëllmich εξακολουθεί να βρίσκεται στη φυλακή!

Στις 9 Νοεμβρίου η ELSA έγραψε.

Ξέρω ότι θέλετε να μάθετε. Εδώ είναι λοιπόν η ενημέρωση από Bittel.tv. Υπήρξε ένα προσωπικό μήνυμα από τον Reiner.

Τα πάει καλά, είναι ευγνώμων για όλους εσάς που είστε εκεί.

Έχει τηλεόραση και τώρα έχει έρθει σε επαφή με άλλους κρατούμενους και γνωρίζει τις ιστορίες αρκετών από αυτούς.

Οι επιστολές χρειάζονται περίπου 2 εβδομάδες για να ελεγχθούν. Παίρνει μόνο 30 την ημέρα και είναι ευγνώμων για τον καθένα.

Υπήρχαν επίσης μηνύματα από τον Roger Bittel (του bittel.tv) ότι μπορούμε τώρα να κάνουμε δωρεές σε γερμανικό τραπεζικό λογαριασμό.

Εγώ (η Έλσα) θα λάβω τις λεπτομέρειες και θα σας τις στείλω μόλις έχω τις ακριβείς πληροφορίες. Για οποιαδήποτε δωρεά, πρέπει να καθορίσετε σε τι πρέπει να δαπανηθεί: νομικά έξοδα κ.λπ. Όλα πρέπει να πάνε στην καθορισμένη δαπάνη.

Ο Roger έδωσε επίσης λεπτομέρειες σχετικά με τη σύλληψη. Καθώς τα διαβατήρια του Ράινερ και της συζύγου του είχαν χαθεί με κάποιο τρόπο, ζητήθηκαν νέα, μαζί με παράταση των θεωρήσεων τους. Όλα αυτά είχαν γίνει χωρίς συμβάντα. 

Έπρεπε να τους παραλάβουν από το αεροδρόμιο, καθώς το προξενείο ήταν κλειστό. Αλλά αντί να τους δοθούν τα έγγραφα, τέθηκαν υπό κράτηση επειδή δεν είχαν τα έγγραφα που έπρεπε να πάρουν. Ο Ράινερ ενημερώθηκε ότι υπήρχαν και θέματα που τον αφορούσαν στη Γερμανία.

Η σύζυγος του Ράινερ τελικά αφέθηκε ελεύθερη, αλλά όχι ο Ράινερ. Μεταφέρθηκε πρώτα αεροπορικώς στις ΗΠΑ και από εκεί στη Φρανκφούρτη, όπου ανοίχτηκε ο φάκελος και οι δικηγόροι του μπόρεσαν να δουν τις κατηγορίες εναντίον του.

Ο Roger έκλεισε με ένα ευχαριστώ σε όλους που ήταν εκεί - πάνω από 8000 άτομα άκουγαν μόνο στο κανάλι Telegram. Ζήτησε να συνεχίσουμε να κρατάμε τον Ράινερ στις σκέψεις μας.

Ελπίζει να έχει περισσότερα νέα για την Κυριακή, αλλά τόνισε ότι σε μια εποχή όπως αυτή, μερικές φορές πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. (δεν έχει συμβεί ακόμα).


Η Elsa Scheider δημοσίευσε τις παρακάτω φωτογραφίες στις 17 Νοεμβρίου.

«Ακριβώς έξω από τη φυλακή», έγραψε, «τα πανό λένε:

Αλληλεγγύη στον Reiner Fuellmich! Σας ευχαριστώ για το έργο σας για την Επιτροπή Corona.






Και θέλω να πω ευχαριστώ στους ανθρώπους που έφτιαξαν και έφεραν το πανό, που στέκονται αλληλέγγυοι με τον Reiner Fuellmich. Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο που μου έστειλε αυτές τις φωτογραφίες.

Εκτιμώ τόσο πολύ αυτή την αίσθηση αλληλεγγύης – εμείς μαζί τους, ο ένας με τον άλλον, όλοι μας με τον Ράινερ.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που νοιάζεστε και κάνετε ό, τι μπορείτε!!
Δημοσιεύτηκε στις 17 Νοεμβρίου 2023

—————————————–
Κάποιο υπόβαθρο Για όποιον δεν έχει ακούσει για τον Δρ Reiner Fuellmich.


Ο Δρ Fuellmich, ο οποίος ζει και εργάζεται τόσο στο Γκέτινγκεν όσο και στην Καλιφόρνια, αφιέρωσε το χρόνο του στην Ερευνητική Επιτροπή Corona, «με σχολαστικότητα και επιμονή, με τη βαθιά πίστη και ελπίδα ότι θα μπορέσω να ρίξω φως στις σκοτεινές αβύσσους των γεγονότων του Corona», δηλώνει στην ιστοσελίδα του.

Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2022, ο Fuellmich είχε δημιουργήσει ένα δίκτυο διεθνών εμπειρογνωμόνων και δικηγόρων, γιατρών και επιστημόνων και είχε πραγματοποιήσει περισσότερες από 400 συνεντεύξεις που εξέθεσαν τα «μέτρα και τους παίκτες» που λέει ότι ήταν μόνο η κορυφή ενός παγόβουνου «η καρίνα του είναι πολύ βαθύτερη και ευρύτερη από ό, τι είχα υποψιαστεί προηγουμένως».

«Όταν η Ερευνητική Επιτροπή Corona τερματίστηκε μονομερώς, αποφάσισα να μην το σχολιάσω πλέον δημόσια, αλλά να διευθετήσω τη σύγκρουση - όπως αρμόζει - στο δικαστήριο. Μια δημόσια διαμάχη είναι πρωτίστως επιζήμια για τον ίδιο τον σκοπό – να συμβιβαστεί με αυτό που συνέβη γύρω από την πανδημία». Πηγή

«Γι' αυτό ήταν σημαντικό για μένα να συνεχίσω αυτό το έργο. Είμαι χαρούμενος που μπορώ να χτίσω μια νέα ομάδα εν μέρει με παλιούς συντρόφους και συνεργάτες, καθώς και με πολλούς νέους, φρέσκους και με υψηλά κίνητρα ανθρώπους. 

Μια νέα μορφή με νέες συνεντεύξεις θα προσθέσει σε όσα έχουμε μάθει μέχρι στιγμής. Είμαστε ακόμα στην αρχή και ακούγοντας διεθνείς εμπειρογνώμονες και επιστήμονες οδηγεί σε εκπλήξεις και απροσδόκητες συνδέσεις και για εμάς». Πηγή

Ωστόσο, ο Howell Woltz, φίλος της Elsa Schieder, δήλωσε: «Είμαι απλά έκπληκτος που έμεινε ελεύθερος τόσο πολύ. Οι παγκοσμιοποιητές που προσπάθησαν να μας σκοτώσουν μισούν πραγματικά τον Reiner Füellmich».

Σκέφτηκα ότι οι αναγνώστες μπορεί να βρουν το παρακάτω κομμάτι γραμμένο από τον Howell Woltz ενδιαφέρον

Η ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΉ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΈΝΗ ΚΛΊΚΑ ΣΥΝΈΛΑΒΕ ΤΟΝ ΡΆΙΝΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΆΛΥΨΉ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΑ: ΑΠΌ ΤΟΝ Howell Woltz

«Ο δύσμοιρος Olaf Sholz και η κυβέρνησή του στη Γερμανία είναι τόσο δημοφιλείς όσο η ευλογιά των πιθήκων σε ένα γκέι λουτρό, οπότε πρέπει να κλείσουν τα γεγονότα που αποκαλύπτονται τώρα ότι το εμβόλιο που επέβαλαν στον λαό τους έχει σκοτώσει πολύ περισσότερους από τον ιό της Γουχάν.

Τα δεδομένα αποκάλυψαν συγκλονιστικά ότι ο εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε το 95% των θανάτων COVID-19 τους 12 μήνες μεταξύ 1ης Ιουνίου 2022 και 31ης Μαΐου 2023. 


Πρέπει να αποκρύψουν την αλήθεια αυτών των 17 εκατομμυρίων θανάτων -και όποιον το λέει- γι' αυτό σχεδίασαν να καταστρέψουν τον Reiner Füellmich. Ο Ράινερ και η σύζυγός του έχασαν τα διαβατήρια και τις βίζες τους ενώ ταξίδευαν στο Μεξικό, οπότε υπέβαλαν αίτηση στη γερμανική πρεσβεία στην Τιχουάνα για αντικατάσταση. 

Όταν ήρθαν στην πρεσβεία για να παραλάβουν τα έγγραφα, ωστόσο, επετράπη στη σύζυγο του Ράινερ να αφεθεί ελεύθερη - αλλά συνελήφθη με εντάλματα από δύο από τους μεγαλύτερους δικαιούχους αυτών των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας της Pfizer - τη Γερμανία και την ΕΕ! Χάουελ Γουόλτζ

Ε.Ε.! Ο REINER ΕΊΝΑΙ Ο ΠΑΤΈΡΑΣ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΈΡΓΗΣ 2.0 – ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΉΣ ΔΊΚΗΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΏΝ VAXX

Δεν υπήρξε μεγαλύτερη φωνή στην αποκάλυψη της αλήθειας για τα δηλητήρια που επιβλήθηκαν στην Ευρώπη από την ΕΕ και τη Γερμανία από αυτόν τον ήρωα, τον Reiner Füellmich, οπότε από μια κακή μακιαβελική άποψη της παγκοσμιοποίησης, την καταλαβαίνω.



Σύμπτωση; Αμέσως μετά την εκδήλωση του Reiner που εξέθεσε τους εγκληματίες "εμβολιαστές" των κυβερνήσεων της ΕΕ και των φαρμακευτικών εταιρειών σε ολόκληρο τον κόσμο, οι ίδιοι αυτοί οικονομικοί δικαιούχοι υπέβαλαν ποινικές καταγγελίες εναντίον του!

Όπως ο Lorenzo de Medici αποφάσισε ότι έπρεπε να βγάλει τον ιερέα, Savonarola, για να υπερασπιστεί τη φήμη της οικογένειάς του στη Φλωρεντία, ο Olaf Sholz και η Ursula von der Leyen στόχευσαν τον Δρ Füellmich.

Δεν ήταν επειδή είπε ψέματα - ω όχι - όπως ο Giarolamo Savonarola, ο Δρ Füellmich καταστρέφεται επειδή απαίτησε τις δοκιμές εμβολίων και τις μελέτες που απαιτούνται από το νόμο, τις οποίες ούτε ο Sholz ούτε η von der Leyen πήραν ποτέ το χρόνο να επιτρέψουν!

Με άλλα λόγια, τα έγγραφα στο γερμανικό δικαστήριο σήμερα αποδεικνύουν ότι αυτοί -ο Σολτς και η φον ντερ Λάιεν- παραβίασαν το νόμο, όχι ο Ράινερ Φούελμιχ, ο οποίος απλώς απαίτησε τα αποδεικτικά στοιχεία που απαιτούνται πριν μπορέσουν να εγκρίνουν, να αγοράσουν ή να δώσουν εντολή για το δηλητήριο.

Και όπως και άλλοι που λένε την αλήθεια, ο Δρ Füellmich πρέπει να φιμωθεί για να προστατεύσει την εγκληματική τάξη - αλλά όλα θα βγουν τον επόμενο μήνα - όπως θα διαβάσετε παρακάτω. Πηγή
ΈΤΣΙ, ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΣΗΜΕΊΟ, ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΊ ΈΝΑ ΈΓΚΛΗΜΑ



Ο Savanarola -στη φωτογραφία- (και άλλοι εχθροί των Μεδίκων) ισχυρίστηκαν ότι η τράπεζά τους ήταν αφερέγγυα και χρησιμοποιούσε τα κεφάλαια της Φλωρεντίας. 

Τα χρήματα στην πραγματικότητα δανείστηκαν στον Πάπα (ή δωροδοκία;) -και επιστρέφονται- αλλά τα γεγονότα δεν έχουν σημασία σε αυτό το σημείο σε τέτοιες καταστάσεις ή ιστορίες, η κατηγορία από μόνη της είναι σημαντική.

Χωρίς να δει καμία απόδειξη – η οποία θα ταπείνωνε τον Πάπα και την Εκκλησία – ο Σαβαναρόλα απλώς κήρυττε από τον άμβωνα των παραπτωμάτων των Μεδίκων μέχρι που ο λαός της Φλωρεντίας ξεσηκώθηκε εναντίον τους – και έβαλε τον Σαβαναρόλα στην εξουσία!

Αλλά εκεί τελειώνει η ομοιότητα μεταξύ αυτών των δύο λόφων εξουσίας - (εκτός ίσως από το γεγονός ότι ο Savanarola κρεμάστηκε από τους Φλωρεντινούς έξι χρόνια αργότερα). Πηγή



Η κατήγορος -στη φωτογραφία- που χρησιμοποιείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη γερμανική κυβέρνηση, είναι η Viviane Fischer, μια ελάχιστα γνωστή δικηγόρος, που έγινε διάσημη μέσω της σύνδεσής της με την αποκάλυψη των γερμανικών και ευρωπαϊκών εγκλημάτων από τον Reiner Füellmich.

ΚΑΙ ΕΔΏ ΕΊΝΑΙ ΠΟΥ ΠΆΝΤΑ ΚΛΕΊΝΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΊΑ

Εργάστηκα σε πάνω από 400 ποινικές ομοσπονδιακές υποθέσεις και έγραψα κυριολεκτικά το βιβλίο για τέτοια δικαστικά εγκλήματα, Justice Denied: the United States v. Οι άνθρωποι – έτσι ξέρω την άσκηση.

Πρώτον, εντοπίζεται ο στόχος, δεύτερον, κατασκευάζεται ή εντοπίζεται ένα έγκλημα, στη συνέχεια οι «μάρτυρες» προετοιμάζονται για να πουν τι πρέπει να ειπωθεί στο δικαστήριο

Ο αρχηγός της σοβιετικής μυστικής αστυνομίας Λαβρέντι Μπέρια ήταν γνωστό ότι έλεγε στον Ιωσήφ Στάλιν όταν χρειαζόταν να του αφαιρεθεί κάποιος ενοχλητικός αφηγητής της αλήθειας: «Δείξε μου τον άνθρωπο και θα σου βρω το έγκλημα» και πήγαινε στα γκουλάγκ που πήγε.

Αυτός ακριβώς είναι ο τρόπος με τον οποίο εξακολουθεί να λειτουργεί αυτό στην Αμερική και την Ευρώπη, οι οποίες, δυστυχώς, έμαθαν πολλά από τον Στάλιν και τη Σοβιετική του Ένωση.

Το «έγκλημα» που χρησιμοποιήθηκε για τη σύλληψη του Reiner Füellmich είναι ένας ισχυρισμός ότι 1,35 εκατομμύρια ευρώ λείπουν από έναν λογαριασμό τριών ατόμων που χρησιμοποιείται για τη δίωξη των υποθέσεων τους εναντίον της κυβέρνησης και των φαρμακευτικών εταιρειών.

Έτσι, φαίνεται ότι οι εισαγγελείς έκαναν μια συμφωνία και έστρεψαν την όμορφη Viviane εναντίον του μέντορά της, βάζοντάς την σε κάθε μέσο ενημέρωσης που μπορούν να βρουν για να ισχυριστούν ότι ο Reiner Füellmich έκλεψε χρήματα από τον σκοπό που ίδρυσε προσωπικά.

Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα με την υπόθεση (ποτέ δεν σκόπευαν να παραπεμφθούν σε δίκη) και χάρη σε κάποιο σκάψιμο, η αλήθεια έχει ξεφύγει, γεγονός που θα απαιτήσει την απόρριψή της.

Τα χρήματα είναι ακόμα στο λογαριασμό.

Θα στοιχημάτιζα στη λίρα στερλίνα ότι στη Viviane προσφέρθηκε ασυλία από αυτό το έγκλημα που δεν έχει ακόμη συμβεί, συμφωνώντας να διαβάσει το σενάριό τους εναντίον ενός από τους καλύτερους ανθρώπους στην κοινότητα της αλήθειας, του Δρ Reiner Füellmich. Πηγή



η τέταρτη Διεθνής Σύνοδος Κορυφής για τον Covid που αποκαλύπτει τα εγκλήματα των vaxxers βρίσκεται σε ένα μέρος που δεν μπορούν να ελέγξουν, 18-19 Νοεμβρίου

ΣΎΜΠΤΩΣΗ ΌΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΉ / ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΉ ΚΛΊΚΑ ΕΠΈΛΕΞΕ ΑΥΤΉ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΆΛΕΙ ΤΟΝ ΔΡ FÜELLMICH;

Το ICS 4 θα παρουσιάσει στοιχεία που μπορούν να τοποθετήσουν όλους τους συμμετέχοντες σε αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας στις αποβάθρες του NUREMBURG 2.0 του Δρ Füellmich.

Καλύτερα, αυτή η αλήθεια θα αποκαλυφθεί στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας τον επόμενο μήνα – ένα μέρος που οι παγκοσμιοποιητές δεν ελέγχουν (ακόμα).

Το ICS 3, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 3 Μαΐου του τρέχοντος έτους στις Βρυξέλλες, για παράδειγμα, έχει προβληθεί πάνω από 4 δισεκατομμύρια φορές για να σας δώσει μια ιδέα για το πόσο φοβούνται αυτοί οι εγκληματίες.

Όταν τέσσερα δισεκατομμύρια από τα περίπου επτά δισεκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη – πολλοί από τους οποίους έχουν περιορισμένα μέσα επικοινωνίας – γνωρίζουν ότι είστε ένας αιμοδιψής δολοφόνος που δηλητηρίασε αναίτια τον κόσμο, πού θα κρυφτείτε;

Η μόνη σας επιλογή είναι να επιτεθείτε σε εκείνους που λένε την αλήθεια – λέγοντας ψέματα γι' αυτούς.

Αλλά δεν θα λειτουργήσει στο τέλος. Η αλήθεια είναι έξω τώρα και είναι καταδικασμένοι, ειδικά μετά το ICS 4 τον επόμενο μήνα (αυτό το Σαββατοκύριακο) στη Ρουμανία. Ο Δρ Füellmich θα μείνει στην ιστορία ως ήρωας σε αυτόν τον αγώνα – και θα νικήσουμε στο τέλος – αλλά παρακαλώ όλους να προσευχηθούν για αυτόν τον καλό άνθρωπο, τον Reiner Füellmich, ενώ βρίσκεται στο κρησφύγετο του διαβόλου.

Howell Woltz 


Δυστυχώς, έχουμε μόνο τα λόγια λίγων φίλων του Δρ Fuellmich για να μας ενημερώσουν, είμαι βέβαιος ότι μια μέρα σύντομα η αλήθεια θα αποκαλυφθεί.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου