Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...ΞΥΠΝΑΕΙ!!!

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300.000 ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ

3 ΒΙΝΤΕΟ
 



Ιστορική πορεία στο Λονδίνο: Πάνω από 300.000 διαδηλωτές υπέρ των Παλαιστινίων με κύριο αίτημα την κατάπαυση τού πυρός στη Γάζα

Τα συνθήματα που ακούγονταν από τους διαδηλωτές για τον πόλεμο Ισραήλ – Χαμάς ήταν «ελευθερία στην Παλαιστίνη», «κατάπαυση του πυρός τώρα», «ντροπή για τον Σουνάκ» και «ντροπή στον Στάρμερ».

Μεγάλη πορεία πραγματοποιήθηκε χθες στο κέντρο του Λονδίνου υπέρ των Παλαιστίνιων. Σύμφωνα με τη βρετανική αστυνομία, περισσότεροι από 300.000 άνθρωποι συμμετέχουν σε αυτή. 

Νωρίτερα χθες, η πορεία για τους Παλαιστίνιους προκάλεσε αντιδιαδήλωση από ακροδεξιές οργανώσεις στην πρωτεύουσα ανήμερα της ημέρας μνήμης για τους βετεράνους του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.Το αποτέλεσμα ήταν τα υπάρξουν επεισόδια. Τουλάχιστον 92 αντιδιαδηλωτές έχουν συλληφθεί από τις αρχές.


Η αστυνομία εξετάζει επίσης τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και λέει ότι έχει δει ανθρώπους στην κύρια διαδήλωση που έχουν καταγραφεί να λένε συνθήματα υπέρ της Χαμάς. Προσπαθούν να αναγνωρίσουν αυτούς τους ανθρώπους.

Τα συνθήματα που ακούγονταν από τους διαδηλωτές για τον πόλεμο Ισραήλ – Χαμάς ήταν «ελευθερία στην Παλαιστίνη», «κατάπαυση του πυρός τώρα», «ντροπή για τον Σουνάκ» (σ.σ. Βρετανός πρωθυπουργός) και «ντροπή στον Στάρμερ» (ηγέτης των Εργατικών). 

Το κύριο αίτημα της διαδήλωσης ήταν η κατάπαυση του πυρός στη Γάζα.

Η αστυνομία ανέφερε ότι σχεδόν 2.000 αστυνομικοί είχαν κινητοποιηθεί για να αποτρέψουν ταραχές.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου