Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Ο ΦΟΒΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ


ΤΟ «ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΤΕΡ(Κ)ΟΥΛΗΣ» ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ!
Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΝΕΙΡΩΞΗ
Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης

Με πρόσχημα τα «επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα», τα οποία εξειδικεύονται ως «θυελλώδεις άνεμοι», η κυβερνητική προστατευτική νταντά μας, που υποτίθεται ότι νοιάζεται για την υγεία και την ζωή των βρεφοποιημένων πολιτών, δηλ. το δαιμονισμένο Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, μόλις προ ολίγου κινητοποίησε τον τρομολαγνικό συναγερμό του 112, ώστε τα νήπια να φορέσουν τα πάμπερς τους και να αυτοεγκλωβιστούν πίσω από τα κάγκελα της μωρουδιακής κούνιας τους.Κούνια που σας κούναγε!

Προσέξτε πατερΚούληδες, σας έχουμε πάρει χαμπάρι εδώ και καιρό. Ο διακαής πόθος σας είναι ο περιορισμός της μετακίνησης.

Λοκντάουν, απαγόρευση πρόσβασης σε άλση και δασικές εκτάσεις, πόλεις των 15 λεπτών, (εγ)κλιματική αλλαγή...

Κοιμάστε και ξυπνάτε με την αντισυνταγματική ονείρωξη του περιορισμού των μετακινήσεών μας, την ώρα που εσείς, ως μέλη της αλητήριας ελίτ θέλετε να είστε ανεξέλεγκτοι σε όλα.


Οι εντολές που έχετε λάβει από τα νεοταξίτικα ιερατεία είναι να βάλετε τα δυο πόδια του Έλληνα σε ένα παπούτσι. Να τον ευνουχίσετε, να τον νηπιοποιήσετε, να τον κλείσετε στο ψηφιακό κελλί του και να τον αρμέγετε μέσω της ΔΕΗ, της Εφορίας, και κάθε άλλης οργανωμένης κτηνωδίας.

Όσο ο λαός πίνει νεοταξίτικο γαλατάκι από το μπιμπερό του και μασουλάει την πιπίλα του, μπορείτε να αισιοδοξείτε ότι θα τα καταφέρετε.

Αλλά δεν μπορεί, λέγε-λέγε την μαύρη αλήθεια, όλο και περισσότεροι θα αρχίζουν να ξυπνάνε.

Γι' αυτό ακριβώς βιάζεστε πολύ...

Εύχομαι, 112 να είναι οι ώρες σας!
3 σχόλια:

 1. Γι' αυτούς που τους ξέρουν και τους περιμένουν στη γωνία, φίλτατε Κωνσταντίνε, αυτά είναι αναμενόμενα. Το καλοκαίρι αντίστοιχα βλέπεις στην εθνική οδό ΠΡΟΣΟΧΗ, ΥΨΗΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΥΡΚΑΪΑΣ (εννοεί σαφέστατα "υψηλός κίνδυνος εμπρησμών"). Κι αναρωτιέται ο οικογενειάρχης που θέλει να πάει να δροσιστεί σε καμία παραλία: "Θα πάω να δροσιστώ, ή θα γίνω παρανάλωμα όπως στο Μάτι;

  Αυτό είναι το ελάχιστο κόστος που επιτρέπει μέχρι τώρα ο Κύριος για την αποστασία μας. Διότι αυτός που έχει εξουθενώσει τον εαυτό του, στηρίζει όλες του τις ελπίδες στο Χριστό, προσεύχεται και κάνει ό,τι μπορεί για να ακολουθήσει τα ίχνη του Κυρίου του δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Άλλοι "κίνδυνοι" που ... "επωάζονται":
  ΠΡΟΣΟΧΗ, ΥΨΗΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
  ΠΡΟΣΟΧΗ, ΥΨΗΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2024
  ΠΡΟΣΟΧΗ, ΥΨΗΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΣΥΡΡΑΞΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (αυτό δεν το χουν, διότι εδώ καθαρίζει ο η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ και ο ΜΙΧΑΗΛ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΧΑΛΑΡΑ ΧΑΛΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ .
  ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕ 80% ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ Ο ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ.
  Ο ΚΟΥΛΗΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ,Η ΒΟΥΛΗ ΨΗΦΙΖΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ, Η Δ.Ι.Σ ΧΟΡΕΥΕΙ ΕΝ ΧΟΡΩ ,Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΨΑΡΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΓΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ.
  ΟΠΟΥ ΓΑΤΑ ΕΕ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΑΡΑΧΩΒΑ ΚΑΙ ΕΡΜΟ ΚΚΕ ΠΑΡΚΕ ,ΠΑΛΕ ΠΟΤΕ ΒΟΥΝΙΣΙΟ
  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΣΕΛΙΣΙΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή