Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ...

ΗΡΘΕ; ….ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΒΙΝΟ  RON CHAYA Ο ”ΜΕΣΣΙΑΣ” ΤΟΥΣ (ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ) ΗΡΘΕ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΔΥΟ Η ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ!! 

ΒΙΝΤΕΟ


ΗΡΘΕ; ….Σύμφωνα με Ραβίνους ο ”Μεσσίας” τους ( Αντίχριστος) ήρθε είναι στη γη και έχει αποκαλυφθεί ήδη σε δύο ή και περισσότερα άτομα!! 

ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ μας το φέρνουν σιγά σιγά προλειαίνουν το έδαφος..

Σύμφωνα με το Ραβίνο Ron Chaya ο Μεσσίας τους ήρθε είναι στη γη και έχει αποκαλυφθεί ήδη σε τουλάχιστον δύο ανθρώπους ίσως και περισσότερους και επικαλείται το λεγόμενο Ραβίνο του Bloomberg που είναι στη μεγαλύτερη πόλη της Τορά στο εξωτερικό με 100.000 σπουδαστές.

Αισθάνομαι ότι ζούμε ξανά μια δυστοπία..και ότι πρέπει να το παίζουμε και όλα καλά..

Είτε τον φέραν είτε όχι είναι σ΄έξαρση διαμορφώνουν κλίμα για να τον εμφανίσουν.Tα γεγονότα επί κόβιντ και η Γάζα δεν συμβαίνουν καθημερινά έχουν πάρει φόρα.. Η συνέχεια θα δείξει

Ραβίνος Ron Chaya:

Ο Αγαπητοί φίλοι είμαι ευτυχισμένος που μπορώ να σας το διηγηθώ. Έχω ένα φίλο που κατοικεί στο Lakewood που είναι η πιο μεγάλη πόλη της Τορά εκτός Ισραήλ. Είναι περίπου μια ώρα δρόμος από τη Ν Υόρκη στο νότο και υπάρχουν γύρω στους 100.000 μαθητές της Τορά. Αυτή είναι η πρωτεύουσα της Τορά στο εξωτερικό.

Εκεί πέρα είναι ένας μεγάλος Tsadik που αποκαλείται ο Ραβίνος του Bloomberg. Eκεί στο Lakewood λέγεται ότι είναι ένας από τους 36 κρυμμένους ( δηλ. όπως το σισίτικο ισλάμ έχει τον κρυφό ιμάμη που θα έρθει στο τέλος του χρόνου έτσι και οι Εβραίοι έχουν υποτίθεται κρυμμένους Ραβίνους;) Αυτός είναι ένας γηραιός κύριος. 

Λέγεται ότι αυτός έχει ρουάχ/rouah hakodesh (άγιο πνεύμα). Ασχολείται με Kolel (oμάδα μελέτης) νυχθημερόν. Ένας πολύ μεγάλος Ταλμουδιστής Hakham (σοφός) αλλά πολύ πολύ Ασκενάζι. Είναι Λιθουανικής καταγωγής όπως λέγεται. Πολύ συγκροτημένος . 

Ποτέ δεν μιλάει για Μεσσία ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ. Κι ο φίλος μου άκουσε του τηλεφώνησαν να πει για το Μεσσία γιατί ο φίλος μου μιλάει πολύ για το Μεσσία όπως εγώ και μου είπε ότι ο Ραβίνος είπε ότι ξέρει ποιος είναι ο Μεσσίας και ότι ήδη αποκαλύφθηκε σε 2 άτομα. 

Με πήρε χθες τηλέφωνο και μου είπε.. Χθες βράδυ τον πήρα 10 φορές τηλέφωνο και δεν τον πέτυχα. Τώρα είναι 8.30 π.μ θα τον πάρω την ώρα του πρωινού του. Τον πήρε τηλέφωνο και με πήρε πίσω.

Μου είπε ο Μεσσίας ξέρει ότι είναι ο Μεσσίας.( σσ έχει και καλά συνέιδηση της αποστολής του) Ήδη αποκαλύφθηκε σε 2 άτομα ίσως και περισσότερα. Ο κολητός μου που είναι Τυνήσιος τον ρώτησε θα έρθει το Πεσάχ το Πάσχα δηλ. το Ιουδαϊκό ή νωρίτερα; Λέει άκου αυτός είναι ο θεός που αποφασίζει. Εγώ πιστεύω πριν το Πάσχα θα είναι εδώ. 

Επωφελείται από την ευκαιρία και τον ρωτάει: αυτός είναι ο Yenouka; Σιωπή. Του λέει ο Yenuka έχει όλα τα προσόντα για να είναι ο Μεσσίας. Μελετά τη Τορά είναι μεγάλος σοφός είναι εντελώς ταπεινός όλα τα κάνει άδολα. Αλλά δεν είναι βέβαιο μπορεί να είναι ένας άλλος. 

Οπότε αγαπητοί φίλοι το γεγονός ότι ο Ραβίνος Bloomberg μιλάει έτσι αυτό είναι ακόμη πιο μεγάλη είδηση. Αυτό είναι όπως λέμε στη γαλλική τα πουλερικά θα έχουν δόντια. Ο Μεσσίας έφθασε.. Είναι τόσο απίθανο ένας Tsadik Ασκενάζι αυτού του τύπου να μιλάει κατ΄ αυτόν τον τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι ο Μεσσίας φθάνει. 

Οπότε φίλοι μου προετοιμαζόμαστε..(σσ το είδαμε και τελευταία με τη Γάζα) Δεν ξέρουμε ακόμη όλα αυτά που μας περιμένουν μέχρι να φθάσει ο Μεσσίας . Αλλά να έχουμε εμπιστοσύνη ότι είμαστε εδώ είμαστε στο τέλος.

( σ.σ. αγωνία να κρατήσει τον κόσμο στην αναμονή. Καλά πως άλλαξε αυτός ο λαός εδώ έναν Μωυσή και λάκισαν όταν αυτός αργοπόρησε να κατέβει από το Σινά με τις εντολές και αλλάξαν Θεό και λατρέψαν το μοσχάρι και τώρα…

Κάποιον πρέπει να εμφανίσουν στάνταρ όλη η θρησκεία τους έχει στηριχθεί σε αυτή την εκπλήρωση και η αδημονία τους στο μεταξύ έγινε πολύ μεγαλύτερη αφότου ήρθε ο Χριστός να εμφανίσουν κι αυτοί κάποιον τον ανταγωνιστή του στην ανθρωπότητα .Είναι παγιδευμένοι σε αυτή την προσμονή. ΈΛΕΟΣ)

Θα έχουμε την ευτυχία να δούμε το Μεσσία να κάνουμε μια μεγάλη Techuva να πλησιάσουμε το Θεό να συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι να προσευχηθούμε Beezrat Hachem και θα είμαστε πολύ ευτυχισμένοι σύντομα με την παρουσία του Θεού..( σσ αυτόν που περιμένουν τον λέει Θεό κι ας είπε κάποιος δικός τους ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα )

Και μετά σου λέει συνωμοσιολογίες

αυτοί είπαν κατά το ”συ είπας” που είπε και ο Χριστός

Το πότε θα επιτρέψει ο Θεός να τον εμφανίσουν σε 2 μήνες ή σε 1000 έτη Κύριος γνωρίζει αυτό που κρατάμε στάνταρ είναι η επιβεβαίωση ότι ο Ιουδαϊσμός που κάποιοι τον εμφανίζουν ουδέτερο στην εσχατολογία του εμμένει στην προσδοκία της επί γης εμφάνισης ενός επίγειου Μεσσία που θα θεωρείται Θεός.. δηλ Μεσσίας στη Θέση του Μεσσία και Θεός στη θέση του Θεού δηλ, Αντίχριστος για τη χριστιανική αντίληψη. 

Αυτό όμως αφορά και τον κάθε πολίτη ανεξαρτήτως θρησκευτικών ή φιλοσοφικών πεποιθήσεων αφού είναι μια θέση παράλληλα του πολιτικού Ιουδαισμού/ θεοκρατίας αφού θα τον φέρουν και ως παγκόσμιο κυβερνήτη 2 σε ένα.






8 σχόλια:

  1. Καλό είναι για μας τους Χριστιανούς να ασχολούμαστε με τον Χριστό και όχι με τον αντίχριστο. Μέσα στην αποκάλυψη λέει "και αποκαλυφθήσεται ο υιός της ανομίας". Αποκαλυφθήσεται λέει. Όπως κάνουμε τα εγκαίνια ενός αγάλματος, ο κόσμος δεν το έχει δει το άγαλμα, δεν ξέρει την μορφή του και τότε ξαφνικά φεύγει το πανί που σκεπάζει το άγαλμα και αποκαλύπτεται. Έτσι και ο αντίχριστος, ο κόσμος δεν θα ξέρει ποιός θα είναι, θα αποκαλυφθεί. Αλλά ο Θεός δεν θα αφήσει το πλάσμα του στην μανία αυτού του τέρατος. Μας δίνει στοιχεία για να τον αναγνωρίσουμε. Το πιό τρανταχτό σημείο είναι το 666. Εδώ είναι που κατατροπώνονται όσοι θεωρούν τα λόγια των γραφών άκυρα ή υπερβολικά. 2000 χρόνια πριν γράφτηκε η προφητεία απο τον άγιο Ιωάννη και τώρα βγαίνουν όλα. Από τον ψηφισμό των γραμμάτων θα μπορέσουμε να αναγνωρίσουμε την ταυτότητά του. Άλλωστε εκείνη την εποχή θα εμφανιστούν και οι προφήτες Ηλίας και Ενώχ. Αυτοί θα υποδείξουν στον κόσμο το τι πραγματικά είναι. Θα είναι οι πιο δύσκολες εποχές που θα έρθουν ποτέ στην ιστορία του ανθρωπίνου γένους. Μην ασχολούμαστε λοιπόν με τον αντίχριστο αλλά με τον Χριστό. Αν πιστεύουμε θα αποκτήσουμε και την γνώση την στιγμή που πρέπει. Το να ξέρουμε από τώρα πότε θα έρθει ή πως τον λένε είναι εκ του πονηρού και δεν οφελεί σε τίποτε την ψυχή μας.

    __________________________________________________________________



    Όλα αυτά που λέγονται τώρα ίσως ακούγονται δυσάρεστα και σκληρά αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

    Στον κόσμο αν πεις δυσάρεστα πράγματα ή αν τον ελέγξεις δεν αρέσει. Σε κατατάσσει στους κακούς. Δες στην παλιά διαθήκη πόσους προφήτες σκοτώσανε οι ισραηλίτες. Ακόμη και τον Θεό τους σκοτώσανε επί του σταυρού, επειδή αυτά που τους έλεγε δεν χαιδεύανε τα αυτιά τους. Πες στον κόσμο για ελευθερία χωρίς αγώνες, για αυτές τις προφητείες περί ξανθού γένους και κόκκινης μηλιάς χωρίς να βάλεις μέσα την λέξη “μετάνοια” και όλοι θα σε αγαπήσουν. Μόλις βάλεις αυτή τη λέξη όλοι θα αποστρέψουν το πρόσωπό τους. Δεν έχουμε συνηθίσει τον έλεγχο γιατί δεν έχουμε ταπείνωση. Λέει στην παλιά διαθήκη "μη έλεγχε κακούς ίνα μη μισήσωσί σε, έλεγχε σοφό και αγαπήσει σε".



    Για τον κάθε έναν μας το τέλος του κόσμου τούτου έρχεται με την κοίμησή του. Εκεί μόνοι μας απέναντι στον Θεό θα δώσουμε λόγο για τα αμαρτήματά μας, για τις καλές μας πράξεις. Υπάρχει μια ζυγαριά, και από την μία μπαίνουν οι αμαρτίες και από την άλλη όλα τα καλά που έχουμε κάνει, οι αγώνες που έχουμε δώσει για την σωτηρία μας, η πίστη μας. Αλλά όσο και να προσπαθήσουμε δεν είναι πότε δυνατόν να καταφέρουμε να γείρουμε την ζυγαριά προς το μέρος που θέλουμε με τις δικές μας δυνάμεις. Πρέπει να κρατάμε στο χέρι μας ακόμη μία αρετή. Την ταπείνωση. Αυτή θα την δώσουμε στον Θεό μας και θα τον παρακαλέσουμε να την βαρύνει τόσο ώστε να γείρει η ζυγαριά πρός την σωτηρία.

    Μετάνοια αδελφέ μου, μετάνοια... Μόνο έτσι θα κερδίσουμε την Βασιλεία του Θεού, μόνο έτσι θα λυπηθεί ο Θεός την πατρίδα μας και θα μας ελεήσει.

    ΛΟΓΙΑ ΓΕΡΟΝΤΟΣ (1η επιστολή)
    (απόσπασμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «Ταύτας τας εσχάτας ημέρας, όπου τα χνώτα του Αντιχρίστου μολύνουν γην και θάλασσαν και πάσαν πνοήν ζωής, ως δρόσον χάριτος αναψύχουσαν, ως αύραν Προφήτου Ηλιού αναρριπίζει ο Θεός την ενέργειαν της νοεράς προσευχής εις τα στήθη και την καρδίαν της Εκκλησίας, ως αντίδοτον ψυχικής και σωματικής υγείας και σωτηρίας δια τας ημέρας που έρχονται και θα έλθουν»

      (Άγιος Εφραίμ Φιλοθεΐτης και Αριζονίτης)

      Διαγραφή
    2. Το πιασες ο υπονοούμενο φαντάζομαι: Η βαρεμάρα μας να λέμε την Ευχούλα, η οποία ενεργεί ως αντίδοτο της ψυχικής, της σωματικής υγείας και της Σωτηρίας μας τους δίνει το δικαίωμα να φέρουν τον αρχηγό της Παρά Φύσιν ζωής

      Διαγραφή
    3. Η Ευχούλα είναι το "112" του αντίχριστου και της ... συνοδείας του!!!

      Διαγραφή
  2. Σύμφωνα με τον Άγιο Παϊσιο τον Αγιορείτη, οι Ραβίνοι ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι ο Ιησούς Χριστός ΕΙΝΑΙ ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ Μεσσίας (αυτό το ομολογούν οι Ραβίνοι στο αυτί στους ετοιμοθάνατους Εβραίους).
    Όμως οι Ραβίνοι υπηρετούν τα δικά τους επίγεια νομιζόμενα "συμφέροντα" (ακριβώς όπως έκαναν όταν θανάτωσαν τον Ιησού Χριστό).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η νέα ταυτότητα και η Εκκλησία.

    Μιλά ο Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης, (16 Νοεμβρίου 2023).

    https://www.youtube.com/watch?v=MhE60bNx_Tk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα λόγια πολλών είναι σαν αυτών που μιλούν για ειρήνη σε επίθεση του εχθρού εναντίον των ειρηνευόντων αθώων.
    Κάτι σαν τις ελληνικές δοσιλογικές κυβερνήσεις που με το στανιό βαφτίζουν τους Τούρκους ως συνομιλητές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τότε εάν τις είπη προς υμάς· Ιδού εδώ είναι ο Χριστός ή εδώ, μη πιστεύσητε· διότι θέλουσιν εγερθή ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήται και θέλουσι δείξει σημεία μεγάλα και τέρατα, ώστε να πλανήσωσιν, ει δυνατόν, και τους εκλεκτούς. Όταν έρθει ο Χριστός θα φανερωθεί σε όλους ταυτόχρονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή