Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΞΥΠΝΙΟΥ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ : *ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ (ΩΣ) ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ*

 

Γράφει ο Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Υπάρχει και ένα πρόσφατο γεγονός - μαρτυρία, θα το πούμε γιατί έτσι μας μεταφέρθηκε από μια ψυχούλα του Θεού.

Αυτός ο άνθρωπος, όπως μας είπε τελείωσε μόνο το Δημοτικό, αλλά διαβάζοντας πολλά από τα εκδοθέντα βιβλία για τον Άγιο Παϊσιο διευρύνθηκε το γνωστικό του επίπεδο..." σαν να τελείωσα πανεπιστήμιο" έλεγε στους οικείους του...

-*Έμαθα να διαβάζω , να γράφω και να συντάσσω σωστά τα λόγια μου .

Ποτέ δεν είχα καμμία αμφιβολία ότι όλα όσα διάβασα δεν τα είπε ο Άγιος, αυτή την πληροφορία μου την έδινε η καρδιά γιατί όλα τα ρουφούσα σαν δροσερό νερό*

Τα βιβλία αυτά δεν τα διάβασε μόνο μια φορά, αλλά πολλές φορές . Μάλιστα τοποθέτησε και ένα κομοδίνο στο προσκεφάλι του και τα έβαλε επάνω

Τόσο σεβασμό τα έχει που πριν κοιμηθεί τα ασπάζεται με σεβασμό.
Ένα βράδι ,όπως μας εξιστόρησε δίχως να κλείσει καλά - καλά τα μάτια του είδε τον Άγιο Παϊσιο να τον φιλάει στο μέτωπο και να του λέει...
* όπως εσύ φιλάς τα βιβλία μου έτσι σε φιλάω και εγώ *

*ότι έγγραψα και είπα το έδινα μέσα από την καρδιά μου για την Πίστη και την Πατρίδα μου και ήταν εκ Θεού και όχι δικά μου*

* δύσκολοι καιροί, δύσκολη η μετάνοια , εύκολη όμως η θεραπεία μόλις ανοίξει η ώρα του Ουρανού*

*τα ΣΗΜΕΙΑ των ΚΑΙΡΩΝ να τα διαβάζετε ως σαν να διαβάζετε τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ*


Αυτά μας μετέφερε , αυτά σας μεταφέρω , αξιολογήστε τα και να πούμε ένα Δόξα Σοί ο Πανάγαθος ΘΕΟΣ που μας χάρισε τέτοια ΟΥΡΑΝΙΑ ΔΩΡΑ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΥ.


ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


11 σχόλια:

  1. Το χειρόγραφο κείμενο “Σημεία των καιρών” του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου:

    https://www.pigizois.gr/afieromata/paisios/simeia_kairon_ger_paisiou_agioritou.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι τρέλα είναι αυτή βρε άνθρωποι. Είναι δυνατόν ο Άγιος να είπε κάτι τέτοιο; πρόκειται για συκοφαντια σίγουρα. Ένας Άγιος ποτέ δεν θα έλεγε να διαβάζω κάτι σαν τον Απόστολο. Πλάκωσαν οι αιρετικοί παντού και θέλουν να μας πείσουν να μην διαβάζουμε τις γραφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α κατούρα τα πόδια σου ρε,σε αυτό το κείμενο ο άγιος εκτός των ακριβών πληροφοριών αναλύει την μεθοδευμένη πονηρία των αρχιερέων ώστε να επιτελεστεί στους πιστούς και άρα σε όλους το σφράγισμα,για να μπορεί να γίνει αποδεκτό δηλαδή αυτό που όλοι γνωρίζουμε ως το μέγιστο αιώνιο κακό

      Διαγραφή
    2. Οπότε να μην διαβάζουμε τον Απόστολο και να κάνουμε θρησκεία 4 σελίδες σημείωμα λες; Α ξέχασα να προσκυνάμε και τα κάστανα που βρέθηκαν στην παναγουδα.. Βρε ουστ

      Διαγραφή
  3. http://www.tlig.org/el/messages/1180/

    31 Μαΐου 2018
    Κατεβαίνω στους καιρούς σας για να βάλω φωτιά
    σε τούτη τη γενεά

    Μαθήτρια Μου, ειρήνη σε σένα. Σου δίνω την Ειρήνη Μου. Ξέρεις τι σου έχω δώσει; Σου έχω δώσει στα χέρια Φωτιά. Τη δική Μου Φωτιά! Αυτή η Φωτιά είναι ασύλληπτη για τον ανθρώπινο νου, καθώς τυλίγει όποιον Την πλησιάζει και τον κάνει να φλέγεται από την ανάγκη να μετανοήσει. Ω, ναι! Ήρθα τότε για να φέρω Φωτιά στη γη και τώρα κατεβαίνω στους καιρούς σας για να τυλίξω στις φλόγες τούτη τη γενεά και να την κάνω να μετανοήσει! Ω, πόσο διάφανοι θα γίνουν όταν τους αρπάξει η Φωτιά και τους τυλίξει!
    Γι’ αυτό κι όλοι αυτοί που σε απορρίπτουν, σε απορρίπτουν από φόβο. Αν και δεν μπορούν να αντιληφτούν την αιτία που σε απορρίπτουν, το πνεύμα τους διαισθάνεται ότι μεταφέρεις στα χέρια σου κάτι διαφορετικό, ακατανόητο, και δεν μπορούν να το προσδιορίσουν. Τότε γιατί τυφλώθηκαν; Είναι γιατί ποτέ δεν γνώρισαν τη μυρωδιά εκείνου που εξαγνίστηκε από αυτήν τη Φωτιά.
    Η Φωτιά Μου[1], την οποία σου εμπιστεύθηκα να μεταφέρεις στα χέρια σου, παρά την αναξιότητά σου, θα φανερώσει την ψυχή του καθενός και αυτά που κουβαλάει, για να τον οδηγήσει στη μετάνοια. Διαχωρίζει αυτούς που προορίζονται για τη Βασιλεία Μου από εκείνους που θα παραμείνουν εκτός της Βασιλείας Μου.
    Αυτή η Φωτιά, που κάνει μερικούς από σας να ζαρώνουν από φόβο στο πλησίασμά Της, προέρχεται από το Άγιο Πνεύμα και από τον Λόγο που σας δίνω! Γι’ αυτό μην απορείς που σε φοβούνται όσοι σε απορρίπτουν. Προσπάθησε να καταλάβεις. Η Φωτιά Μου γίνεται αντιληπτή με τον Λόγο Μου, αλλά τούτη η γενεά, και θα έλεγα, η πλειονότητα αυτής της γενεάς, μέσα στο σκοτάδι τους, αδυνατούν να αντιληφθούν τι είναι αυτό που μεταφέρεις, τι σου εμπιστεύτηκα και ποια είναι η σημασία του.
    Επίσης, είναι ανίκανοι να διακρίνουν τα ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ. Τους διαφεύγει και αδυνατούν να αρπάξουν τούτη την ευκαιρία που τους δίνω να μετανοήσουν. Γι’ αυτό λοιπόν, είναι οι ταπεινοί που θα ωφεληθούν και θα επιτρέψουν σε τούτη ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ, ΑΥΛΗ ΦΩΤΙΑ να τους τυλίξει. Προσκαλώ όλους εκείνους που αναγνωρίζουν την αθλιότητά τους και την ανάγκη για σωτηρία να κάνουν ένα βήμα. Ωστόσο, όλοι εκείνοι που παραμένουν αδιάφοροι στην πρόσκλησή Μου, δεν θα πάρουν μέρος στο δικό Μου τραπέζι. Ο νους τους υποκύπτει στις περιορισμένες γνώσεις τους, θα μείνουν δίχως κανένα όφελος. Πολλοί θα αναζητήσουν πολύ αργά την Βασιλεία Μου.
    Γι’ αυτό λοιπόν, μάθε, Βασούλα, ότι δεν κοπίασες μάταια. Κέρδισα πολλούς που βρίσκονταν στις πύλες του θανάτου. Σε ευλογώ για να λαμπρύνω ακόμη μια φορά τα μάτια σου! IC


    [1] Τα μηνύματα της Αληθινής εν Θεώ Ζωής που οδηγούν τον κόσμο στη μετάνοια και στον Θεό.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !


    12 Απριλίου, 1997


    - Την Ειρήνη Μου σου δίνω. Βασούλα, έλα και άκουσε την Αγία σου Μητέρα:

    Ο Λόγος του Παντοδύναμου πράγματι σου απευθύνθηκε. Έλα τώρα, εσύ στην οποία έχει ανατεθεί το Θείο μήνυμα, έλα και γράψε τούτο:
    "Χριστός Ανέστη!"
    Αληθώς Ανέστη!
    Ναι, ο Χριστός ανέστη, κι αυτό θέλει ο Θεός να πεις σε όλους. Διακήρυξε σ' αυτόν τον ετοιμοθάνατο κόσμο ότι ο Υιός Μου αληθώς ανέστη. Κήρυξε έναν Χριστό αναστημένο, άγγελέ Μου, επειδή πολλοί από τη γενεά σας δεν αναγνωρίζουν αυτήν την αλήθεια εξαιτίας του ορθολογισμού τους. Δεν διάβασες: "Αυτοί οι ίδιοι καυχώνται για τα κοσμικά τους επιτεύγματα, νομίζοντας ότι έχουν όλα όσα επιθυμούν κι ότι είναι ένδοξοι επειδή κατέχουν κοσμικά βασίλεια". Είναι γεμάτοι με τη δική τους σπουδαιότητα αντί για την πληρότητα του Τριαδικού Θεού. Γι' αυτό η γη βρίσκεται σε αναταραχή και χύνεται τόσο αίμα αθώο. ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ. Ο Σατανάς και η σκοτεινή του κυριαρχία ξερνούν πάνω στη γη τον εμετό τους φέρνοντας θλίψη στις οικογένειες καθώς και διαιρέσεις. Αναδεικνύουν ψευδοπροφήτες σε όλο τον κόσμο επιτελώντας σημεία και τέρατα, όλ' αυτά για να υποκύψουν και οι εκλεκτοί στην απάτη τους.

    Αυτοί οι ψευδοπροφήτες πέφτουν πάνω σας βροχή, φέρνοντας τόση αταξία και τόση σύγχυση, φτωχά Μου παιδιά... Λόγια και ψευδορκίες γεμίζουν το στόμα τους, και οι προφητείες τους μοιάζουν με δηλητηριώδη φυτά που ευδοκιμούν τώρα στα αυλάκια του αγρού του Κυρίου. Οι ρίζες τους απλώνονται για να ξεφυτρώσουν νέα δηλητηριώδη φυτά. Τα σήματα κινδύνου αντηχούν στ' αυτιά σας, παιδιά Μου, αλλά φαίνεστε να καταλαβαίνετε η να διακρίνετε αυτά τα σήματα. Γυρεύουν τον άνεμο που θα μεταφέρει τις φωνές τους ψηλότερα από αυτές του Βασιλιά Σολομώντα, του προφήτη Ηλία ή του Μωυσή, και διακηρύσσουν ότι είναι ασύγκριτα σπουδαιότεροι. 1 Στεφανώνουν τον εαυτό τους και αναρωτιούνται: "δεν είναι θαυμάσιο να έχει κανείς τόση εξουσία;" Έχετε το νου σας για να μην ξεγελαστείτε, και είθε ο Θεός να χαρίσει στις καρδιές σας διάκριση, ώστε η Δόξα Του που φανερώνεται μπροστά στα μάτια σας, να σας προσελκύσει στην Αλήθεια.
    ________________________________________
    1 Η Αγία Μητέρα μας, μας προειδοποιεί να φυλαγόμαστε από εκείνους που διακηρύσσουν ότι είναι ανώτεροι του Σολομώντα ή εκείνους που ισχυρίζονται ότι είναι ο Ηλίας ή ο Μωυσής ή...... Μετά, υπάρχουν άλλες ψυχές σε πλήρη πλάνη που παρασύρουν πολλούς άλλους να διαβάζουν τις πλάνες τους και να τις ακολουθούν.
    .........
    20 Δεκεμβρίου, 1993
    - Θα σας επισκεφθώ όλους στο τέλος... 1 Κι εσύ, κόρη Μου, μην αφήσεις να σε καταλάβει η αποθάρρυνση - ο αγώνας σου δεν τελείωσε, μη μειώνεις λοιπόν την ταχύτητά σου. Θα σε βοηθήσω και θ' ακούσεις τη Φωνή Μου για να τονωθεί η ψυχή σου. Άκουσε τώρα προσεκτικά και γράψε:

    Στην αρχή, όταν δεν γνώριζες τι σημαίνει η Ακεραιότητα, στην αρχή πριν έρθει η Σοφία να σου διδάξει το Λόγο Μου, σου είχα στείλει εκείνες τις μέρες τον υπηρέτη Μου Δανιήλ 2 για ν' αγγίξει την καρδιά σου και να σε φέρει κοντά Μου - έτσι ήρθα να υψώσω έναν από τους πιο ταπεινούς των ανθρώπων. Με την Χάρη Μου και τη Δύναμη Μου σε έκανα δική Μου. Η Ανώτατη Αρχή δείπνησε μαζί σου και σε χρησιμοποίησε σαν άρπα Του για να γοητεύσει πλήθος από την Οικογένειά Του με τον Ύμνο της Αγάπης Του. Να χαίρεσαι, κόρη, γιατί σκοπεύω να τελειώσω το ταξίδι της ζωής σου μαζί σου!

    Στην αρχή, πριν σε διαπεράσει η Φωτιά Μου, έστειλα τον υπηρέτη Μου Δανιήλ να σου ζητήσει να διαβάσεις το βιβλίο του Δανιήλ, γιατί μέσα σ' αυτό υπάρχουν συναφείς αλήθειες, αλήθειες και προφητείες που θα πρέπει να αποσφραγιστούν για να γίνουν κατανοητές. ΎΣΤΕΡΑ, ΝΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ. Συνεπώς, το βιβλίο του Δανιήλ που ήταν σφραγισμένο και τα λόγια του μυστικά, τώρα φανερώνονται σε όλους στην πληρότητά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. - Με αποζητάς, γιατί έχεις δει τη Δόξα Μου... Γράφε:

    Το ένα φρούριο μετά το άλλο πολιορκούνται από τον Άνομο. Έρχομαι σήμερα να προσφέρω σε όλη την ανθρωπότητα την Ειρήνη Μου, αλλά ελάχιστοι ακούνε. Έρχομαι σήμερα με όρους ειρήνης και μ' ένα Μήνυμα Αγάπης, αλλά η γη βλασφημεί την ειρήνη που προσφέρω, και ειρωνεύεται και χλευάζει την Αγάπη που δίνω στις παραμονές της Γέννησής Μου. Η ανθρωπότητα γιορτάζει αυτές τις ημέρες χωρίς το Άγιο Όνομά Μου. Το Άγιο Όνομά Μου έχει καταργηθεί και ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΟΥ ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΓΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ, ΛΑΤΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ. Ο Σατανάς βρήκε τα παιδιά Μου αδύνατα και κοιμισμένα και μπήκε στις καρδιές τους. Έχω προειδοποιήσει τον κόσμο.

    Το μήνυμα της Φατιμά μιλάει: Κατά την Ημέρα Μου, θα κάνω να δύσει ο ήλιος το μεσημέρι και θα συσκοτίσω τη γη το καταμεσήμερο. Θα επιτρέψω στο Δράκοντα να δαγκώσει αυτή την αμαρτωλή γενεά και να ρίξει πάνω της μια Φωτιά που ποτέ άλλοτε δεν είδε ο κόσμος και ούτε θα ξαναδεί, για να κάψει τα αναρίθμητα κρίματά της. Θα ρωτήσετε: "Θα χαθούν όλοι οι κάτοικοι της γης, οι καλοί μαζί με τους κακούς;" Σας λέω: οι ζωντανοί θα ζηλεύουν τους νεκρούς. Από τους δύο ο ένας θα σωθεί. Μερικοί θα ρωτήσουν: "Πού είναι ο Ηλίας και ο Μωϋσής που πρόκειται να έρθουν;" Σου λέω, πονηρή γενεά: όλ' αυτά τα χρόνια, δεν μιλούσαμε 2 με παραβολές. Ο Ηλίας και ο Μωϋσής ήρθαν και δεν τους αναγνωρίσατε αλλά τους φερθήκατε όπως θέλατε. Δεν ακούσατε τις Δύο Καρδιές Μας, την Άμωμη Καρδιά της Μητέρας Μου και την Ιερή Μου Καρδιά, άπιστη γενεά... Οι Δύο Καρδιές Μας δεν σας μίλησαν με παραβολές και με αινίγματα.

    Όλα τα Λόγια Μας ήταν Φως και οι Καρδιές Μας, σαν δύο Λυχνάρια, λάμπουν η μια κοντά στην άλλη με τέτοια λάμψη, ώστε να μπορούν όλοι να δουν. ?Αλλά δεν καταλάβατε. Οι Καρδιές Μας σαν δυο Ελαιόδενδρα 3 προσπάθησαν χρόνια τώρα να σας αναζωογονήσουν, σαν δυο κλαδιά από ελαιόδενδρα που αδειάζουν το έλαιον 4 για να θεραπεύσουν τη γενεά σας και να επουλώσουν τις πληγές σας. Αλλά η γενεά σας φέρθηκε στις δύο Καρδιές Μας όπως ήθελε. Οι Δύο Καρδιές Μας είναι χρισμένες 5 και είναι ζωντανές. Είναι σαν αιχμηρό δίκοπο σπαθί 6 και προφητεύουν, αλλά το ανυπότακτο πνεύμα αυτής της γενεάς ξανασταυρώνει το Λόγο Μου, 7 το δίκοπο σπαθί, και απορρίπτει τις Δύο Ιερές Καρδιές που σας μιλούν σήμερα, όπως ακριβώς απέρριψαν τους αγγελιαφόρους Μου στα Σόδομα και την Αίγυπτο.

    Το πείσμα αυτής της γενεάς ξεπέρασε εκείνο του Φαραώ, γιατί οι απαιτήσεις τους σε ανθρώπινη γνώση έγιναν πεδίο μάχης ενάντια στη δική Μου Γνώση. 8 Πράγματι, οι Δύο Καρδιές Μας έχουν γίνει μάστιγα για τους κατοίκους της γης 9 αλλά σύντομα, πολύ σύντομα τώρα, η Φωνή Μου πάλι θα ακουστεί. ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΩ ΜΕ ΚΕΡΑΥΝΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ. Η Δικαιοσύνη πλησιάζει. Και οι Δύο Καρδιές Μας που πολεμήσατε, στο τέλος θα θριαμβεύσουν. 10 Και η κυριαρχία του κόσμου θα ανήκει πια σε Μένα. 11 Όλ' αυτά είναι τώρα πολύ κοντά. Ανοίξτε τα μάτια σας και κοιτάξτε γύρω σας. Σας δίνω όλα τα ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ και εσείς, εσείς που μοχθείτε για να επικρατήσει η ευλάβεια των Δύο Καρδιών, μην αποθαρρύνεστε. Το Βιβλίο της Αποκάλυψης μιλάει γι' αυτή την Αλήθεια, καθώς και το Βιβλίο του Ζαχαρία. Μη φοβάστε, διαδώστε αυτή την ευλάβεια με εμπιστοσύνη και με θάρρος.

    ________________________________________
    ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΔΥΟ ΛΥΧΝΑΡΙΑ ΛΑΜΠΟΥΝ Η ΜΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ
    (Δεκέμβριος 24, 1991)
    24 Δεκεμβρίου, 1991

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΣΚΕΠΑΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ΤΟΥ


    16 Ιουλίου, 1991


    - Κύριέ μου;

    - Εγώ Είμαι. Μην αποθαρρύνεσαι, μικρή, σ' αυτή την εξορία. Είμαι στο πλευρό σου για να σε βοηθώ να σηκώσεις αυτό το φορτίο. Έλα να αναπαυθείς στην Ιερή Μου Καρδιά, ας γίνει η Οασή σου όσο διασχίζεις αυτή την έρημο. Δεν θα σ' εγκαταλείψω, ούτε θα σε παραμελήσω. Είμαι η Ελπίδα σου και ο κόπος σου δεν θα πάει χαμένος. Αγαπημένη ψυχή, σου προσφέρω την Υπομονή Μου. Ποτισμένη από την Αγάπη Μου, ω, και Τι δεν θα κάνω για σένα... αντί για το μονοπάτι που έπρεπε να διασχίσεις, σου έστρωσα ένα παρτέρι με ρόδα. Δεν θα κρύψω πόσο Εγώ, ο Σωτήρας σου, σε αγαπώ. Φανερώνω σήμερα σε όλη την ανθρωπότητα τη Ζηλότυπη Αγάπη Μου. Φανερώνω σε όλους σας το Άγιο Πρόσωπό Μου για να σας υπενθυμίσω να είστε άγιοι και να ζείτε άγια. Μου ανήκετε, πλασμένοι από την Πηγή της Υπέρτατης Αγάπης Μου, προορισμένοι να έχετε αιώνια θεμέλια σε Μένα και να είστε εικόνα της Θείας Μου Φύσης. Ο θάνατος δεν προοριζόταν για σένα, γενεά, αλλά δέχθηκες τις υποχθόνιες δυνάμεις.

    Κόρη, Εγώ ο Ύψιστος, είχα προβλέψει την προδοσία της Εκκλησίας Μου και τα χτυπήματα που θα δεχόταν το Σώμα Μου. Σήμερα ο ήλιος δεν σας χαρίζει το φως του, ούτε η σελήνη φέγγει επάνω σας. Ο Σατανάς σκέπασε όλη τη γη με τον καπνό του. Αποστατήσατε... Την Παντοτινή Μου Θυσία την κάνατε παρωδία, μια ανάξια απομίμηση, ένα βδέλυγμα ερημώσεως. Κρύβετε την Αλήθεια με ένα Ψέμα, είστε ένοχοι βλασφημίας... Η Αγία Μου Παρουσία στο Αρτοφόριο σάς ενοχλεί γι'αυτό βγάλατε δικό σας νόμο, εκτοπίζοντάς Με από το Θρόνο Μου. 1Ζητήσατε τη συγκατάθεσή Μου πριν το κάνετε; ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ. Αχ Βασούλα, βάλε σε εφαρμογή όλ' αυτά που σου έδωσα και συμμερίσου παιδί Μου, την αγωνία Μου. Το μόνο που θέλω είναι αγάπη, πιστότητα και έλεος. 2 Νιώθω προδομένος, όπως τότε που προδόθηκα από τον Ιούδα.

    - Έλα Κύριε, ν' αναπαυθείς στις καρδιές που Σε αγαπούν.

    - Λουλούδι, σε βεβαιώνω: φανερώνω με αυτό τον τρόπο το Άγιο Πνεύμα Μου στην ανθρωπότητα για να σας σώσω και να σας υπενθυμίσω το Λόγο Μου. Το Άγιο Πνεύμα της Αληθείας είναι ο Μάρτυρας Μου, το Άγιο Πνεύμα δεν φέρνει τίποτε νέο αλλά σας δίνει τις βασικές αλήθειες που Εγώ ο Ίδιος σας έδωσα .
    ________________________________________
    1 Ο Ιησούς εδώ εννοεί το νέο σύστημα στην Καθολ. Εκκλησία να τοποθετούν το Άγιο Αρτοφόριο στο πλάι, στη γωνία της εκκλησίας ή και σε διπλανό δωμάτιο με την πρόφαση ότι βρίσκεται σε πιο ασφαλές και ήσυχο μέρος.
    2Τα χείλη του Ιησού έτρεμαν στην προσπαθειά Του να συγκρατήσει τα δάκρυά Του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EIMAI H EΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΓΥΡΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
    ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΜΟΥ ΣΕ ΟΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ


    7 Φεβρουαρίου 1991

    Λίγοι είναι κείνοι που ρωτούν: "Για ποιο λόγο ο Κύριος και η Μητέρα Του έρχονται ξαφνικά επάνω μας;" και μόνο ένα υπόλοιπο από τις ιερατικές Μου ψυχές ενδιαφέρεται για τις συνεχείς Μας εμφανίσεις. Είπα ότι "θα στείλω τον αγγελιαφόρο Μου να Μου ετοιμάσει την οδό" 3 κι αυτό ακριβώς κάνει η Μητέρα Μου που είναι και δική σας Μητέρα. Οι Γραφές εκπληρώνονται και σας βεβαιώνω, Αυτός τον οποίο λαχταρούσαν οι Άβελ Μου και οι Ιακώβ Μου, θα μπει ξαφνικά στο Ναό Του 4 για να ξεριζώσει τους Κάϊν και τους Ησαύ, που κατέστρεψαν και ερήμωσαν την Εκκλησία Μου.

    Έχετε μετατρέψει τον Οίκο Μου σε οίκο εμπορίου, αυτόν τον Οίκο που όφειλε να είναι οίκος προσευχής! Εσείς όμως τον μετατρέψατε σε άντρο ληστών!

    Αν είμαι όπως λέτε 5 "ο Άγιος των Αγίων", πού είναι τότε η τιμή που Μου οφείλετε; Αν είμαι πράγματι ο Κύριός σας, πού είναι ο σεβασμός Μου; πού είναι η λατρεία Μου και το θυμίαμά Μου; Πού είναι η ευλάβειά Μου; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ; Γιατί δεν μπορείτε να κατανοήσετε τα Ουράνια πράγματα; Γιατί δεν πιστεύετε πια στα Μεγαλεία Μου; Γιατί διώκετε τους Άβελ Μου και τους Ιακώβ Μου; αν όχι φανερά στα κρυφά; Εμφανίζομαι, καθώς και η Αγία σας Μητέρα και φανερωνόμαστε μέσα από ψυχές σε πολλά έθνη, αλλά οι εκδηλώσεις Μας σας κουράζουν και μάλιστα σας εξοργίζουν. "Τι βαρετά που είναι όλ' αυτά" λέτε 6, γιατί μέχρι σήμερα δεν έχετε καταλάβει τα Ουράνια πράγματα, όπως οι Άβελ Μου και οι Ιακώβ Μου. Όχι, δεν έχετε καταλάβει την Αγάπη Μου, ούτε την ευλάβεια που οφείλετε στη Μητέρα Μου. Καλείτε στην πίστη και στηρίζεστε στη δική σας δύναμη, στη δική σας αυθεντία και στη δική σας διαλεκτική ικανότητα, ενώ η Φωνή Μου που καλεί σήμερα τους αμαρτωλούς σε μετάνοια, ενοχλεί τ' αυτιά σας.

    Όταν ο ήλιος της Δικαιοσύνης λάμπει ξαφνικά με βάλσαμο στις ακτίνες του, αρνείστε το Δώρο Μου που σας προσφέρεται σήμερα στη σκοτεινή σας εποχή. Ως πότε θα δέχομαι τις επανειλημμένες σας διώξεις; Ως πότε θα θυσιάζω, χρόνο με το χρόνο, τους Άβελ Μου και τους Ιακώβ Μου, που είναι το θυμίαμα των θυσιαστηρίων Μου και οι στιβαροί στύλοι της Εκκλησίας Μου; Κλείσατε τ' αυτιά σας στη Φωνή Μου για ν' ακούσετε μόνο τη δική σας. Εμποδίσατε πολλούς να γευθούν τους καρπούς των Νέων Μου Αμπελώνων, γιατί ο Σατανάς σάς κυρίεψε και παγίδεψε το πνεύμα σας, και να, άλλοι πληρώνουν για τα κρίματά σας 7. Άλλοι πληρώνουν για τη ματαιοδοξία σας και την αφροσύνη σας, για να σας σώσουν. Κάθε μέρα, αυτές οι γενναιόδωρες ψυχές σάς προσφέρουν το μάγουλό τους, για να ραπιστούν, να εξευτελιστούν και να βασανιστούν, για χάρη σας. Αυτές οι γενναιόδωρες ψυχές πληρώνουν με το ίδιο τους το αίμα, για να σας σώσουν.

    Περιμένω να σας ακούσω, αλλά δεν λετε αυτό που θάπρεπε, δεν μετανοείτε, αντίθετα ξεστρατίζετε καθώς συνεχίζετε το δρόμο σας, παρασύροντας πίσω σας εκατομμύρια ψυχές. Επιδιώκετε θέσεις και εξουσία και όχι την κατάκτηση και σωτηρία των ψυχών, αλλά θα πέσετε... Και αυτή η συνεχής αποστασία θα λήξει... Και μέσα σε σας, Άβελ Μου και Ιακώβ Μου, θα ανοικοδομήσω τα θυσιαστήριά Μου που κάποτε υπήρχαν, αλλά που τώρα είναι ερείπια. Θα κάνω να ξεχυθούν από μέσα σας ποτάμια κρυστάλλινου νερού και η μαρτυρία σας θα είναι καρποφόρα, γιατί αυτό το νερό θα αναβλύζει από την Πηγή Μου. Και σαν δένδρα ζωής που φυτρώνουν κοντά σ' αυτό το Άγιο Ποτάμι, τα παιδιά Μου θα ευημερούν από τη μαρτυρία σας.

    Θάρρος, παιδιά Μου, δεν σας εγκατέλειψα, ούτε σας ξέχασα. Όποιος ζει ενωμένος με Μένα θα νιώσει την Αγάπη Μου, όποιος τρέφεται από Μένα δεν θα αποκοπεί για να πεθάνει. Όποιος παραμένει ενωμένος με Μένα, θα ζήσει. Εγώ, ο Νυμφίος, έρχομαι να σας νυμφευθώ με την Ειρήνη Μου και την Αγάπη Μου και να σας θυμίσω ότι από την Αρχή ήσασταν δικοί Μου.

    Εγώ, ο Κύριος, σας ευλογώ, αφήνοντας το Στεναγμό της Αγάπης Μου στα μέτωπά σας. Να είστε ένα κάτω από το Άγιο Όνομα Μου.
    ΙΧΘΥΣ
    ________________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ
    (Οκτώβριος 22, 1990)
    22 Οκτωβρίου 1990
    http://www.tlig.org/el/messages/chrono/1990/
    Ειρήνη σε σας. ΕΙΜΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ, Ο ΛΥΤΡΩΤΗΣ ΣΑΣ. ΕΓΩ, Ο ΆΓΙΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΣΑΣ ΜΙΛΩ. Σας βεβαιώνω, θα χαρίσω ιδιαίτερες ευλογίες σε όσους δέχθηκαν αυτή τη μαρτυρία, γιατί με το να δέχονται αυτή τη μαρτυρία της Αγάπης πιστοποιούν την φιλαλήθεια και την Άπειρη Αγάπη του Υψίστου, αφού ό,τι είναι γραμμένο προέρχεται από Μένα. Αγαπημένοι, δίνω το Πνεύμα Μου χωρίς επιφύλαξη. Δίνω το Πνεύμα Μου για να υπενθυμίζω συνεχώς στον κόσμο τη στοργή Μου και τη μεγάλη Αγάπη που σας έχω. Δίνω το Πνεύμα Μου χωρίς επιφύλαξη για να υπενθυμίσω σε όλους σας τις Πέντε Μου Πληγές και το Πάθος Μου.

    Παιδί Μου, εσύ που Με διαβάζεις ή Με ακούς, κοίταξε γύρω σου, η Αυγή σύντομα θα χαράξει για σένα... και δεν θα χρειάζεται πια να συμβουλεύεσαι τις σκιές της νύχτας που ψιθυρίζουν και μουρμουρίζουν, ούτε θα χρειάζεται να πορεύεσαι στην απελπισία και στο σκοτάδι, γιατί οι μάγοι σας που βλασφημούσαν το Άγιο Όνομα Μου και αντικαθιστούσαν με σκοτάδι το φως, θα εξαφανιστούν. Αγαπημένοι, η Αυγή σύντομα θα χαράξει για σας και μόλις γίνει φως, τα δενδράκια σας θ' ανθίσουν. Οι έμποροι που διείσδυσαν στην Εκκλησία Μου θα πτοηθούν και όλοι οι αγοραστές θα αποθαρρυνθούν. Κάθε έμπορος που πλούτισε θα λιποψυχήσει. Θαμπωμένοι από τη Δόξα Μου και το Φως Μου, θα σταθούν αμήχανοι και κατάπληκτοι μπροστά Μου.

    Το σήμα στήνεται τώρα πάνω στις στέγες σας, οι πρεσβευτές Μου στέλνονται στο πόστο τους περιμένοντας το σήμα Μου. Η Επιστροφή Μου επίκειται. Εσείς λοιπόν που είστε οι αγγελιαφόροι Μου, ταχύνετε το βήμα σας, ανεβείτε σε κάθε λόφο να αναγγείλετε ότι η κρίση θα πέσει σύντομα πάνω σ' αυτούς τους εμπόρους, γιατί έγιναν ένα βδέλυγμα στα Μάτια Μου! Δεν έχετε διαβάσει ότι πρέπει να αγρυπνείτε και να προσέχετε, ώστε όταν δείτε να στήνεται στο Ιερό Μου το βδέλυγμα της ερημώσεως, για το οποίο μίλησε ο προφήτης Δανιήλ, να καταλάβετε ότι αυτό είναι το σημείο που αναφέρει ο προφήτης για τα τέλη των Καιρών; ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ; Οι πλίνθοι του Ιερού Μου έχουν καταρρεύσει και ζείτε στη μέση αυτής της μεγάλης αποστασίας της εποχής σας. Οι καταπιεστές Μου τώρα πιστεύουν ότι έχουν επικρατήσει και οι έμποροι πιστεύουν ότι θα συνεχίσουν τις συναλλαγές τους στο Ιερό Μου, αλλά τους λεω, "εσείς που διαφθείρατε τη σοφία σας ανταλλάσσοντας την Εικόνα Μου με ένα άψυχο άγαλμα, έναν ψεύτικο θεό, ένα είδωλο, εσείς που αγωνίζεστε να στήσετε αυτό το βδέλυγμα της ερημώσεως και να καταργήσετε την Παντοτινή Μου Θυσία, θα πιείτε ξέχειλο το ποτήρι της Δικαιοσύνης Μου."

    Αυτή η βαμμένη με κάθε λογής χρώματα μορφή, που οι έμποροι αυτοί προσπαθούν να σας κάνουν να τιμάτε και να ακολουθείτε, δεν είμαι Εγώ. Είναι μια εφεύρεση διεστραμμένης ανθρώπινης νοημοσύνης για να υποβαθμιστεί η έννοια της Αγιότητός Μου και της Θεότητός Μου. Είναι ένας ψεύτικος οικουμενισμός, είναι μια πρόκληση σε ό,τι είναι άγιο. Υποφέρω από τις αμαρτίες αυτών των εμπόρων. Προσευχηθείτε γι' αυτούς τους ιερείς που έγιναν έμποροι, η αμαρτία τους είναι σοβαρή. Προσευχηθείτε να βάλω μέσα τους το Πνεύμα της Αληθείας Μου και να τους κάνω να τηρούν τους Νόμους Μου και να σέβονται ειλικρινά τη Θεότητά Μου. Αγαπημένοι, εσείς που σας σφράγισα το μέτωπο και σας έκανα δικούς Μου, μην αφήσετε αυτούς τους εμπόρους να σας εξαναγκάσουν να ακολουθήσετε αυτή την ψεύτικη εικόνα, να προσέχετε. Σας τα λεω όλ' αυτά εκ των προτέρων, γιατί θέλω να έχετε την ελπίδα σας σε Μένα, το Θεό σας, όταν έρθει ο καιρός των μεγάλων δεινών. Σκοπεύω να σας επισκεφθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. .......................Η ώρα της Μεγάλης Μου Επιστροφής πλησιάζει και αλίμονο γι' αυτούς τους εμπόρους που αγωνίζονται να στήσουν το βδέλυγμα της ερημώσεως στο Ιερό Μου και να καταργήσουν την Παντοτινή Θυσία Μου, εξαναγκάζοντας σας να τρώτε τη μολυσμένη τους τροφή! αλίμονο γι' αυτούς τους εμπόρους που συνωμοτούν να φθείρουν το Λόγο Μου, εκλογικεύοντάς τον! αλίμονο για τους βλάσφημους που βλασφήμησαν δέκα φορές το Άγιο Όνομα Μου! αλίμονο για τους οπαδούς του Θηρίου που χάραξαν βλάσφημες εικόνες 1 κατά των Επτά Πνευμάτων Μου! Το φρούριό τους θα γίνει ένας σωρός χώμα από την Πνοή του Στοματός Μου! Κι εσύ παιδί Μου, που Με διαβάζεις ή Με ακούς, εσύ που σ' επισκέφθηκα στον τάφο σου και σου εμφύσησα την Πνοή Μου, σου λεω: ακολούθησε τα ματωμένα ίχνη που αφήνω για σένα πίσω Μου σαν σημάδι. Κι αν κάποιος περαστικός σε σταματήσει στο δρόμο και σε ρωτήσει, πες του ότι είσαι μαθητής Μου κι Εγώ, ο Δάσκαλός σου κι ότι πηγαίνεις να δώσεις μαρτυρία για έναν Χριστό εσταυρωμένο, έναν Χριστό αναστημένο. Κι αν σε σταματήσει ένας έμπορος, φυλάξου από την ατιμία του, πρόσεξε μην ανταλλάξει το Σταυρό που σου έδωσα με κάποια διεφθαρμένη δήθεν σοφία. Δίχως ήχο, δίχως λέξη, αγκάλιασε με περισσότερο πάθος το ραβδί πάνω στους ώμους σου κι ακολούθησε τα ματωμένα ίχνη Μου που θα σε οδηγήσουν σε Μένα... Κι αν κάποιος απ' αυτούς αρχίσει να προχωρεί κατά πάνω σου, μην καλύψεις το πρόσωπό σου από τις προσβολές ή τα κτυπήματα, πρόσφερε και τα νώτα σου, για να σε γνωρίσουν από τις πληγές σου. Ας γίνουν αυτές η τέλεια απομίμηση των Πληγών Μου, γιατί θα σου δοθούν απ' αυτούς τους ίδιους που χτύπησαν Εμένα, το Δάσκαλό σου.

    Και τότε το Σημείο του Υιού του Ανθρώπου θα φανεί στο στερέωμα. Ένα μεγάλο φως θα φανεί μέσα στο σκοτάδι σας, γιατί Εγώ, ο Άγιος, σκοπεύω να σας σώσω για χάρη του Ονόματός Μου.

    Έλα παιδί Μου, εσύ που Με ακούς ή Με διαβάζεις, σου έδειξα την Αγάπη Μου με αυτή τη μαρτυρία. Μη λες ότι είμαι πολύ μακριά για ν' αγαπώ, γιατί αυτή τη στιγμή τα Μάτια Μου σε κοιτάζουν με ιδιαίτερη τρυφερότητα και με μια αγάπη που ποτέ δεν θα μπορέσεις πλήρως να καταλάβεις. Αν χρειαζόταν να επιστρέψω για χάρη σου και μόνο, για να σε λυτρώσω, χωρίς τον παραμικρό δισταγμό θα ερχόμουν να επαναλάβω το Πάθος Μου, για χάρη σου και μόνο! Με πιστεύεις τώρα όταν σου λεω ότι κανείς δεν έχει μεγαλύτερη αγάπη από κείνον που προσφέρει τη ζωή του για χάρη των φίλων του; Σου τα λεω όλ' αυτά για να βρεις την ειρήνη σου στην Ιερή Μου Καρδιά, για να βρεις Αληθινή Ζωή σε Μένα, για να βρεις αληθινή αγάπη και ανάπαυση σε Μένα, το Θεό σου. Γνωρίζω ότι είσαι αδύνατος, παιδί Μου, αλλά η αδυναμία σου έλκει την Παντοδυναμία Μου.

    Μπορείς ν' αντιληφθείς όλη τη σημασία των λόγων Μου; λεω, ειρήνη σε σένα! Είμαι το Θύμα της Αγάπης που σου μιλά, είμαι Αυτός που σου έδωσε αυτή τη μαρτυρία Αγάπης σαν υπενθύμιση της Αγάπης Μου. Απορρόφησέ Με και επίτρεψέ Μου να σε κατακλύσω. Νιώσε πώς λαχταρά η Καρδιά Μου μια ανταπόδοση αγάπης! Μη Μου αντιστέκεσαι. Έλα σε Μένα όπως είσαι, έλα να πιεις από τον χείμαρρο της Καρδιάς Μου και θα διψάσεις ακόμη πιο πολύ. Ω, τόσοι πολλοί από σας πλανήθηκαν μακριά από την Αλήθεια και πήγαν από δω κι από κει. Η Αλήθεια είναι η ΑΓΑΠΗ. Εγώ είμαι η Αλήθεια. Γίνετε μάρτυρες της Αληθείας. Δεχθείτε το Άγιο Πνεύμα της Αληθείας, δεχθείτε το Άγιο Πνεύμα της Χάριτος. Σας ευλογώ όλους αφήνοντας το Στεναγμό της Αγάπης Μου στα μέτωπά σας. Να είστε ένα κάτω από το Άγιο Μου Όνομα.
    ________________________________________
    1 Ψεύτικος Χριστός. Ψεύτικες διδασκαλίες. Ορθολογιστικές και φυσιοκρατικές διδασκαλίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή