Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΦΟΒΟΥ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ.

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ 



Γράφει η Lily*

Ενώ η πλειοψηφία των ανθρώπων συνεχίζει να αγκαλιάζει πρόθυμα τις σταδιακές «άδειες» για μια περιορισμένη αίσθηση «ελευθερίας», όλα στη διακριτική ευχέρεια εκείνων που βρίσκονται στην εξουσία, υπάρχει μια ταχεία και ανεξέλεγκτη πρόοδος προς πιο αυστηρές πολιτικές αποκλεισμού που σχετίζονται με την κλιματική αλλαγή, κοινωνικούς κανονισμούς και πλήρη έλεγχο. 

Οι προσωρινές παραχωρήσεις που γίνονται στο κοινό, με το πρόσχημα της χαλάρωσης των δρακόντειων εντολών, αποσκοπούν κυρίως στην καταστολή της άμεσης δυσαρέσκειας μεταξύ του πληθυσμού, διασφαλίζοντας παράλληλα τη μελλοντική συμμόρφωση και υπακοή τους. 

Αυτή η στρατηγική έχει ως στόχο να ανοίξει το δρόμο για την εγκαθίδρυση μιας πραγματικής υποτακτικής κοινωνίας υπό κρατική εξουσία. 

Ένα βασικό στοιχείο αυτού του σχεδίου περιλαμβάνει τη συγκέντρωση του πληθυσμού στις λεγόμενες «έξυπνες» πόλεις, που διαθέτουν ζώνες 15 λεπτών όπου τα ταξίδια εκτός αυτού του χρονικού πλαισίου υπόκεινται σε εξαιρετικά περιοριστική παρακολούθηση. 

Αυτή η φαινομενικά βολική και επικεντρωμένη στην ασφάλεια προσέγγιση είναι, στην πραγματικότητα, μια ανησυχητική μορφή τρέλας που καλύπτεται από το πρόσχημα της προστασίας του περιβάλλοντος.

Οι προετοιμασίες, ο πειραματισμός και η εκτέλεση αυτών των ανησυχητικών αστικών συστημάτων που μοιάζουν με φυλακές βρίσκονται σε εξέλιξη, μεταμφιεσμένα ως υποτιθέμενο δημόσιο όφελος – ένα σκανδαλώδες και απατηλό ψεύδος. 

Ακόμη και καθώς συνθέτω αυτές τις λέξεις, η ανάπτυξη πόλεων διάρκειας 15 λεπτών βρίσκεται ενεργά σε εξέλιξη σε διάφορες τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένης της "The Line" στη Σαουδική Αραβία, του Ντουμπάι στα ΗΑΕ, της Οξφόρδης στο Ηνωμένο Βασίλειο, της Μελβούρνης και του Μπρίσμπεϊν στην Αυστραλία, της Βαρκελώνης στην Ισπανία, του Μπουένος Άιρες, ακόμη και στο Πόρτλαντ του Όρεγκον, στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Ενώ πολλοί έχουν παραμείνει απληροφόρητοι, νανουρισμένοι σε μια ψευδή αίσθηση φθίνοντος ολοκληρωτισμού, το κυρίαρχο τεχνοκρατικό σχήμα συνεχίστηκε αμείωτο. Για όσους μπορεί να αισθάνονται αποκλεισμένοι, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς ένα σύστημα φυλακής 15 λεπτών θα βρει σύντομα το δρόμο του σε μια πόλη ή κωμόπολη κοντά σας.

Η κομητεία Oxfordshire στο Ηνωμένο Βασίλειο προχωρά γρήγορα στις προσπάθειές της να καθιερώσει την πρώτη ολοκληρωμένη πρωτοβουλία πόλης διάρκειας 15 λεπτών και ανακοίνωσε επίσημα μια «ΔΟΚΙΜΗ» που έχει οριστεί για τον Ιανουάριο του 2024. 

Αυτή η δοκιμή, ωστόσο, είναι ουσιαστικά ένα πείραμα κλειδώματος που σχετίζεται με το κλίμα και έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τον πληθυσμό για συνεχιζόμενα lockdown ή, ακριβέστερα, μια περιορισμένη ύπαρξη μέσα σε ελεγχόμενα περιβάλλοντα. 

Είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι η παγκόσμια ατζέντα για την άσκηση ελέγχου εξαρτάται από την ενοποίηση των πληθυσμών σε μικρότερα αστικά κέντρα, συνοδευόμενη από εκτεταμένους τεχνολογικούς μηχανισμούς κυβερνητικής εποπτείας και εξουσίας, που απαιτούν ολοκληρωμένη επιτήρηση. 

Αυτή η στρατηγική καλύπτεται υπό το πρόσχημα της αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής και η αναζήτηση της παγκόσμιας κυριαρχίας βασίζεται στην εφαρμογή ενός κεντρικού, ψηφιακού νομισματικού συστήματος. 

Ένα τέτοιο σύστημα ενορχηστρώνεται από κεντρικά τραπεζικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο και διοικείται ιδιωτικά από την άρχουσα ελίτ – μέρος του ίδιου βαθέος κράτους που ασκεί επιρροή στις κυβερνήσεις. Μόλις τα ψηφιακά νομίσματα των κεντρικών τραπεζών γίνουν πραγματικότητα, οι προσωπικές ελευθερίες θα μειωθούν. Η έννοια και η εκτέλεση ελεγχόμενων ψηφιακών νομισμάτων είναι αντίθετες με την ατομική ελευθερία και είναι απαραίτητα εργαλεία για τον κρατικό έλεγχο.

Για άλλη μια φορά, αισθάνομαι υποχρεωμένη να τονίσω τη «μεγαλύτερη εικόνα», καθώς όλα όσα εκτυλίσσονται – είτε πρόκειται για τον πολλαπλασιασμό της «παραπληροφόρησης που σχετίζεται με τον ιό», την εμφάνιση «παραλλαγών», τις ενορχηστρωμένες συγκρούσεις, την αφήγηση της «κλιματικής αλλαγής», τα ψηφιακά νομίσματα της Κεντρικής Τράπεζας, την έννοια των πόλεων των 15 λεπτών, τις συζητήσεις γύρω από ζητήματα τρανσέξουαλ, τους σκηνοθετημένους ισχυρισμούς ρατσισμού, τη διανομή ενέσεων που μοιάζουν με βιολογικά όπλα και μια πληθώρα υφιστάμενων και επικείμενων σεναρίων ελέγχου – είναι όλα Διασυνδεδεμένα. 

Είναι αναπόσπαστα μέρη μιας μοναδικής ατζέντας: του πλήρους τεχνοκρατικού ελέγχου πάνω σε κάθε άτομο στη Γη. 

Αυτός ο πρωταρχικός στόχος είναι ακριβώς αυτό που η Μεγάλη Επαναφορά, η καθιέρωση ενός νέου παγκόσμιου συστήματος διακυβέρνησης και η νομισματική εξαγορά είναι όλα προσανατολισμένα προς την επίτευξη. Ανεξάρτητα από το ποιο συγκεκριμένο σχέδιο κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα σε οποιαδήποτε δεδομένη ημέρα, είναι απλώς διαφορετικές πτυχές της ίδιας πρωταρχικής φιλοδοξίας. 

Είναι σημαντικό να μην απορρίψετε τα διάφορα μικρότερα σχέδια, αλλά να αναγνωρίσετε ότι όλα συγκλίνουν σε έναν απώτερο στόχο – να ασκήσετε κυριαρχία πάνω σε εσάς και σε κάθε κάτοικο του πλανήτη μας, και τίποτα λιγότερο.

Η ουσία της εν λόγω υπόθεσης μπορεί να αποσταχθεί σε μία μόνο δήλωση από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), που δημοσιεύτηκε στις 15 Μαρτίου 2022, η οποία αναφέρει:


«Καθώς η κλιματική αλλαγή και οι παγκόσμιες συγκρούσεις προκαλούν σοκ και πιέσεις σε ταχύτερα χρονικά διαστήματα και αυξημένη σοβαρότητα, η πόλη των 15 λεπτών θα γίνει ακόμη πιο κρίσιμη».

Αυτή η μοναχική διακήρυξη συνδέει ολόκληρη την αφήγηση της υποτιθέμενης «κλιματικής αλλαγής» και των παγκόσμιων συγκρούσεων ως δικαιολογίες για την εφαρμογή παγκόσμιων lockdown. 

Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι αυτό το σχέδιο βρίσκεται σε κίνηση εδώ και δεκαετίες, αλλά απέκτησε σημαντική δυναμική, ιδιαίτερα μετά τα αμφισβητήσιμα μέτρα αποκλεισμού που επιβλήθηκαν από τις κυβερνήσεις το 2020.

Αν δεν υπάρξει ευρεία αντίσταση ενάντια σε αυτή την αυταρχική ώθηση, θα πρέπει να προετοιμαστούμε για σταδιακά αυστηρότερους περιορισμούς σε κάθε πτυχή της ζωής, που θα περιλαμβάνουν την ελεύθερη κυκλοφορία, τα ταξίδια, την ατομική σκέψη, την επικοινωνία, τις αποφάσεις υγειονομικής περίθαλψης, την ιατρική περίθαλψη, τις οικονομικές συναλλαγές, την παρακολούθηση του άνθρακα, την ολοκληρωμένη επιτήρηση, τα συστήματα κοινωνικής πίστωσης και την επαναφορά των lockdown που σχετίζονται με το κλίμα.

Όσον αφορά την κυβέρνηση των ΗΠΑ και τους πολίτες της, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι αυτή η κυβέρνηση και ο κυρίαρχος ρυθμιστικός μηχανισμός της μπορούν να παρομοιαστούν με μια οργανωμένη εγκληματική επιχείρηση.

 Ευδοκιμεί στην ευρεία συνεργασία και συμμόρφωση ενός σε μεγάλο βαθμό υπάκουου πληθυσμού που επικεντρώνεται κυρίως στο να τα βγάλει πέρα και να διατηρήσει την εξάρτησή του από τις σύγχρονες ανέσεις όπως τα smartphones, οι τηλεοράσεις, η ψυχαγωγία, η βασική διατροφή και η τήρηση της εξουσίας. 

Αυτή η επικρατούσα νοοτροπία θα μπορούσε ενδεχομένως να σημάνει την πτώση αυτής της κοινωνίας. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να παραμείνει έτσι, δεδομένου του τεράστιου αριθμού ατόμων που δεν προσυπογράφουν αυτή την προοπτική και των σχετικά λίγων που διεκδικούν τον έλεγχο της πλειοψηφίας του πληθυσμού σε αυτή τη χώρα.

Είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι ο όρος «κλιματική αλλαγή» χρησιμεύει ως θεμέλιο για όλες τις μελλοντικές προσπάθειες που αποσκοπούν στην επίτευξη πλήρους ελέγχου σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Είναι και θα συνεχίσει να είναι το εργαλείο του φόβου που χρησιμοποιείται για να συγκεντρώσει τις μάζες κάτω από την επιρροή του. 

Κάθε φορά που συναντάς τη λέξη «αειφόρος» και την αποδέχεσαι χωρίς αμφισβήτηση ως νόμιμη, ή όταν το κράτος διακηρύσσει ότι προστατεύει τον πλανήτη στο όνομα της «διατήρησης» ή όταν η «βιώσιμη ανάπτυξη» χρησιμοποιείται ως μέσο για τη χάραξη και την επιβολή κυβερνητικών πολιτικών, κάθε φορά που συμβαίνει αυτό, παραιτείσαι από ένα μέρος της αυτονομίας σου, ενώ το κράτος συσσωρεύει περισσότερη εξουσία και κυριαρχία πάνω σου. 

Η υπέρτατη ατζέντα του φόβου γνωστή ως «κλιματική αλλαγή» χρησιμεύει ως βαριοπούλα και ο καθένας από εσάς μπορεί να εμφανίζεται ως ξεχωριστά καρφιά, αλλά όταν ενώνεστε, έχετε τη δύναμη να διατηρήσετε τα πάντα ανέπαφα.

Η σκόπιμη εξαπάτηση της ανθρωπογενούς «κλιματικής αλλαγής» συνεχίζει να κερδίζει δυναμική, καθώς θα είναι συνεχώς ο ακρογωνιαίος λίθος για μελλοντική χειραγώγηση και έλεγχο που ενορχηστρώνεται από εκείνους που βρίσκονται στην εξουσία και τους πολιτικούς και μιντιακούς πληρεξούσιούς τους.

 Ενώ αυτοί οι ελεγκτές υπονομεύουν τις οικονομίες, εξαλείφουν κρίσιμες πηγές τροφίμων και παραγωγής, εξαντλούν σημαντικά αποθέματα ενέργειας που διατηρούν τη ζωή, προκαλούν σημαντική βλάβη στο περιβάλλον και τους βασικούς πόρους του ζωτικής σημασίας για την ύπαρξή μας, επιδιώκουν στόχους ευγονικής και προωθούν προσπάθειες μείωσης του πληθυσμού, η πλειοψηφία των ανθρώπων συνεχίζει να συμμορφώνεται με κάθε οδηγία και προπαγάνδα, ενώ παραμένει βαθιά συνδεδεμένη και εξαρτημένη από τα κινητά τους τηλέφωνα και τους απαθείς και απαθείς και επιφανειακές ψευδο-ζωές. 

Όλα αυτά σκιαγραφούν μια ζοφερή εικόνα της παρακμής της ανθρωπότητας και της ανόδου των τεχνοκρατικών ολιγαρχών.

*Πρώην πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας και πράκτορας πληροφοριών.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου