Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ!!!

ΚΤΗΝΩΔΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗ" τ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΝΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ YAIR LAPID: «Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ 12 000 ΝΕΚΡΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ… ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΑΜΕ»!!!
2 ΒΙΝΤΕΟ


O Yair Lapid, τ. Πρωθυπουργός του Ισραήλ και νυν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε με περισσή άνεση:” η πλειοψηφία των 12 000 νεκρών Παλαιστινίων ήταν τρομοκράτες […] καλώς τους ξεφορτωθήκαμε.

” Τα χιλιάδες παιδιά ήταν τρομοκράτες; To Ισραήλ 2 κόμματα μια πολιτική. Ως και ο Λαπίντ που παρίστανε το αντίπαλο δέος στο Νετανιάχου ως πιο μετριοπαθής κάνει αυτή τη σοκαριστική δήλωση τότε φαίνεται πως η αιματοχυσία δεν θα έχει τέλος ώσπου η γενοκτονία να ολοκληρωθεί.

Στην υπενθύμιση του δημοσιογράφου ότι το Ισραήλ είπε στον κόσμο να μετακινηθεί από Β Γάζας προς Νότο για να είναι πιο ασφαλής και 1.000.000 κόσμος εκτοπίστηκαν εκεί και τώρα το Ισραήλ επεκτείνει τις επιθέσεις και στο Ν Γάζας και τους λέει πηγαίνετε σε μια μικρή ζώνη δίπλα στην ακτή και οπότε δεν υπάρχει ασφαλής χώρος για αμάχους ο Λαπίντ είπε: ότι και στο Χαν Γιούνις είναι τρομοκράτες και θα κάνουμε τα οφειλόμενα. Στη συνέχεια συνέκρινε τη Χαμάς με την ISIS.

Ακόμη κι ακολουθήσω το συλλογισμό του στην ISIS στους τρομοκράτες και στις οικογένειες τους προσφέρθηκαν τεράστιοι καταυλισμοί στον κούρδικο θύλακα στη Β Συρία που ελέγχουν οι ΗΠΑ και προστατεύθηκαν. 

Στη συνέχεια κάποιοι επαναπατρίστηκαν συν γυναιξί και τέκνοις γιατί οι περισσότεροι ήταν ξένοι υπήκοοι ή διαμένοντες στην Ευρώπη ή τους άφησαν και πέρασαν στο Ιντλίμπ στο χώρο που κατέχει η Τουρκία ή τους έχουν στους καταυλισμούς ακόμη κατά χιλιάδες και τους διαφυλάττουν ως κόρη οφθαλμού για να τους επαναχρησιμοποιήσουν οι δυτικοί κατά συριακού στρατού και λαού σε μια ενδεχόμενη νέα ανάφλεξη ως πληρεξούσιους..

Επιπρόσθετα οι νεκροί είναι 12.000 αλλά υπάρχουν και 6.000 αγνοούμενοι κάτω από τα ερείπια. Οπότε μιλάμε για περίπου 20.000 νεκρούς όπως οι ίδιοι οι Ισραηλινοί έχουν δώσει.

 Υπολογίζεται ότι στο συνολικό αριθμό περιλαμβάνονται τουλάχιστον 7.000 παιδιά οι τρομοκράτες. Παιδιά στρατιώτες δεν είχε η Χαμάς είχε η δυτικών συμφερόντων ΊΣΙΣ αν έχουν στοιχεία για παιδιά στρατιώτες να τα δώσουν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου