Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

ΣΤΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, Η ΦΟΥΣΚΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΠΕΡΓΙΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ...

ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΠΟΛΕΜΟΣ, ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΡΕΛΑ, ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΤΩΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!



Από: Gary D. Barnett

«Ίσως απλώς περιπλανιέσαι εδώ με τον αντίχειρα ψηλά στον κώλο σου, περιμένοντας κάποια απάντηση που μπορεί να σε αφήσει να ξεφύγεις».

Το μόνο που πιστεύω είναι να μην πιστεύω, αλλά να γνωρίζω. Να μην πιστεύετε τίποτα από την κυβέρνηση ή τα μέσα ενημέρωσης, να μην εμπιστεύεστε τίποτα χωρίς ακραίο έλεγχο, να αποδεχτείτε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο ή τυχαίο και ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο, και επομένως είναι σχεδιασμένα εκ των προτέρων και με σχέδιο. 

Το να ζεις με αυτόν τον τρόπο ανοίγει τα μάτια και προσφέρεται για μια ζωή προστατευμένη από λογική και κριτική σκέψη. 

Χωρίς αυτή τη στάση, υπόκειται κανείς σε κάθε μορφή προπαγάνδας, λόγω της εξάρτησης από την αναζήτηση μιας ψευδούς πραγματικότητας που βασίζεται στις απόψεις των άλλων. Αυτή είναι απλώς μια συνταγή για μια σκλαβωμένη τυραννία.

Αυτό στο οποίο καταλήγει μια ζωή διακυβέρνησης είναι απλώς μια συνενοχή του τρόμου επικυρωμένη από το κράτος, απαραίτητη για τον έλεγχο των μαζών. Όσο περισσότερο χάος δημιουργείται, όσο περισσότεροι σχεδιασμένοι κίνδυνοι υπάρχουν, τόσο πιο εύκολο γίνεται να κυβερνάς το κοπάδι. 

Οι ταυτόχρονες απειλές που προέρχονται από κάθε γωνία θα μπερδέψουν το πλήθος, επιτρέποντας άστατο και αχαλίνωτο όλεθρο. ανατρέποντας την ολότητα της φυσικής τάξης των πραγμάτων σε τέτοιο βαθμό που να διχάζει ακόμη περισσότερο αυτόν τον αδαή, αδύναμο και αξιολύπητο πληθυσμό.

Τα περισσότερα όλα όσα συμβαίνουν σήμερα είναι στενά συνδεδεμένα μεταξύ τους. Αυτά τα φαινομενικά ξεχωριστά γεγονότα συμπίπτουν όλα με τις κακές ατζέντες του Κράτους και της κυρίαρχης φυλής του. 

Οι δαιμονιώδεις Σιωνιστές, με τον ιδιόκτητο και ελεγχόμενο εταίρο τους στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, διαπράττουν γενοκτονία κατά των Παλαιστινίων, αλλά ταυτόχρονα επιτίθενται στον Λίβανο, επιθετικά θα μπορούσα να προσθέσω, όλα με αμερικανική χρηματοδότηση και συμπαιγνία. 

Το ίδιο ισχύει και για το φιάσκο της Ουκρανίας, καθώς και τα δύο χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά δεκάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων στη λεγόμενη «ελίτ» μέσω εκτεταμένων μέσων ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, και για τη μεταφορά πλούτου στα τέρατα της εξουσίας. 

Εξαιτίας αυτής της παράφορης επιθετικότητας, το Ιράν έχει ξεκινήσει μια επίθεση εναντίον του Ισραήλ, μια αμυντική θέση μπορώ να προσθέσω, και αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε τουλάχιστον έναν τεράστιο περιφερειακό πόλεμο στη Μέση Ανατολή που θα επηρεάσει όλους εσάς. 

Αυτό ακριβώς ήθελαν οι Σιωνιστές, και εάν οι ΗΠΑ συμμετάσχουν φυσικά σε αυτόν τον πόλεμο, δεν θα υπάρξει τέλος στη σφαγή και τον κίνδυνο που εμπεριέχεται.

Ταυτόχρονα, ο λεγόμενος «εκλογικός» κύκλος των ΗΠΑ πλησιάζει σε ένα μήνα, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει εγχώριο χάος σε επίπεδα που δεν είδαμε ποτέ, επιτρέποντας περισσότερα μέτρα ελέγχου από αυτήν την ειδεχθή κυβέρνηση, συμπεριλαμβανομένων μερικών ή μαζικών ελέγχων στρατιωτικού νόμου σε μεγάλες περιοχές αυτής της χώρας. 

Στην ουσία, αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε εσωτερικό και διεθνή πόλεμο ταυτόχρονα, προκαλώντας αναταραχή σε μια ήδη εύθραυστη ατμόσφαιρα λόγω πολλών άλλων συνδετικών παραγόντων.



Ο τυφώνας Helene, μια καταιγίδα που σχεδόν σίγουρα δημιουργήθηκε, καθοδηγήθηκε και ενισχύθηκε για να καταστρέψει μεγάλα τμήματα των Νοτιοανατολικών ΗΠΑ, ταιριάζει απόλυτα με την καταστροφή των πηγών τροφίμων που αναζητούν οι παγκοσμιοποιητές, την ψεύτικη ατζέντα για την «κλιματική αλλαγή», την εξάλειψη γεωργία που προκαλεί τεράστιες ελλείψεις, διακοπή της γραμμής ανεφοδιασμού, ασφαλιστική κατάρρευση, πείνα και καταστροφή ζωτικών πόρων που είναι απαραίτητοι για την καθημερινή ζωή. 

Όλα αυτά συμβαίνουν μόλις ο αποτρόπαιος ΟΗΕ, με τη συναίνεση 193 χωρών, (κυβερνήσεις) μόλις πρότεινε το κακό του «Σύμφωνο για το Μέλλον», όλα βασισμένα στη χρήση χειραγωγημένων καιρικών φαινομένων ως εφαλτήριο για τον περιορισμό, τον έλεγχο και τη ρύθμιση του υδρόγειο που βασίζεται σε ψεύτικα συμβάντα «έκτακτης ανάγκης».

Ταυτόχρονα, ολόκληρη η ανατολική ακτή και οι περιοχές του Κόλπου, αντιμετωπίζουν μια απεργία λιμενεργατών που θα μπορούσε κυριολεκτικά να κλείσει μεγάλο μέρος της ικανότητας της χώρας να παραδώσει τρόφιμα και ζωτικά αγαθά, σε όλο το απόλυτο χάος που δημιουργείται ειδικά από αυτή τη σκασμένη κυβέρνηση. τις εταιρείες της, τις τράπεζές της, τον στρατό της και όλες τις εμπλεκόμενες κρατικές γραφειοκρατίες. 

Θυμηθείτε, όλα αυτά που περιγράφω, και αυτή είναι μόνο μια μερική λίστα, συμβαίνουν παράλληλα, και κάθε κομμάτι αυτού του παζλ είναι πλήρως συνδεδεμένο, κάτι που δεν συνέβη τυχαία.

Ενώ όλα αυτά συμβαίνουν ταυτόχρονα, η απειλή περισσότερων ψεύτικων «ιών» και «πανδημιών» επιπλέει ως επικείμενη στο εγγύς μέλλον, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει σε, και σε αυτούς τους τρελούς καιρούς πλήρους τρέλας, περισσότερα lockdown , περιορισμοί, ενέσεις δηλητηριωδών βιοόπλων, απώλεια θέσεων εργασίας και απαγορεύσεις ταξιδιών. 

Όλα αυτά και πολλά άλλα είναι σίγουρα δυνατά, δεδομένων των μνημειωδών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν ήδη τόσοι πολλοί, με περισσότερη τρέλα να έρθει.

Βρισκόμαστε επίσης μόλις ένα βήμα μακριά από την πλήρη ψηφιοποίηση του νομίσματος σε όλες τις πτυχές του χρηματοπιστωτικού συστήματος, λόγω του πλήθους των συνένοχων και των συνδετικών τραγωδιών που εσκεμμένα επιτίθενται σε όλες ταυτόχρονα. 

Το κράτος χρειάζεται να υποθέσει πολλαπλές απειλές και καταστροφές, έτσι ώστε τα πρόβατα να δεχτούν κάθε εντολή και εντολή από την άρχουσα τάξη, ώστε να λάβουν κρατικές αποδοχές για αγαθά και υπηρεσίες, και άδεια να υπάρχουν απλά χωρίς συνεχή ακραία παρενόχληση ή χειρότερα κατά τη διάρκεια του επόμενου χάος.

Τις τελευταίες ημέρες, η υποδομή σε μεγάλο μέρος των ΗΠΑ έχει αποδεκατιστεί εντελώς, οι επικοινωνίες, οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας και το διαδίκτυο έχουν καταστραφεί ή κλείσει, τρόφιμα και καύσιμα δεν υπάρχουν σε μεγάλο μέρος της Νοτιοανατολικής Αμερικής και τα υπόλοιπα της χώρας δεν θα μπορέσει να προμηθευτεί τα απαραίτητα τρόφιμα και αγαθά λόγω του πολύ ύποπτου χρόνου της απεργίας των λιμενεργατών που συμπίπτει απόλυτα με τον πανικό που καταναλώνει τόσους πολλούς.

Καθώς το γράφω, υπάρχουν πολλές αναφορές για πελάτες της Τράπεζας της Αμερικής που δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους ή, αν είναι δυνατόν, πολλοί εμφανίζουν μηδενικά υπόλοιπα, με την αποποίηση ευθύνης ότι τα υπόλοιπα δεν μπορούν επί του παρόντος να εμφανιστούν.

Ελπίζω όλοι σας να προσπαθήσετε να κατανοήσετε το εύρος, τη συνενοχή, το χρονοδιάγραμμα, τη συμπαιγνία και τη συνωμοτική φύση όλης αυτής της ταυτόχρονης τρέλας. 

Αυτό για άλλη μια φορά δεν είναι τυχαίο, και ελπίζω να είστε προετοιμασμένοι για κάθε πιθανή ταλαιπωρία, επιθετικότητα και τρομερή απειλή που περιμένει να απελευθερωθεί στις μάζες κατά τη διάρκεια αυτής της παράφορης επίθεσης στην ανθρωπότητα.

«Ο λόγος που είναι δύσκολο είναι ότι έχουμε ρυθμιστεί να γελάμε με τις θεωρίες συνωμοσίας και λίγοι άνθρωποι θα διακινδυνεύσουν τη δημόσια γελοιοποίηση υποστηρίζοντάς τις. 

Από την άλλη πλευρά, το να υποστηρίζεις την τυχαία άποψη είναι παράλογο. Σχεδόν όλη η ιστορία είναι ένα αδιάσπαστο μονοπάτι της μίας συνωμοσίας μετά την άλλη. Οι συνωμοσίες είναι ο κανόνας, όχι η εξαίρεση».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου