Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΕΧΕΦΡΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ;;;

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗ ΤΣΑΝΤΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΑΣ; ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

ΒΙΝΤΕΟ


Από τον Δρ Vernon Coleman

Η ευθανασία γίνεται πλέον νόμιμη σε όλο τον κόσμο. Και είναι όλο και πιο συνηθισμένο για τα παιδιά να στοχοποιούνται.

Ο Δρ Vernon Coleman περιγράφει ένα σενάριο ενός παιδιού που επιλέγει την ευθανασία χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς του. Είναι υποθετικό, φυσικά, επειδή η ευθανασία είναι παράνομη στο Ηνωμένο Βασίλειο ... προς το παρόν.

Ο κύριος και η κυρία Ρόμπινσον έτρωγαν το βραδινό τους γεύμα. Ο γιος τους Ρόμπερτ άργησε να γυρίσει σπίτι από το σχολείο, αλλά δεν ανησυχούσαν αδικαιολόγητα. Υπήρχε μεγάλη πιθανότητα το λεωφορείο που συνήθως έπαιρνε να καθυστερήσει ή ακόμα και να ακυρωθεί.

Ήταν στα μισά της μηλόπιτας και της κρέμας τους όταν χτύπησε το τηλέφωνο.

«Αυτό είναι το σπίτι του Ρόμπινσον;» ρώτησε μια φωνή που η κυρία Ρόμπινσον δεν αναγνώρισε.

Η κυρία Ρόμπινσον έδωσε το όνομά της.

«Είμαι η υποδιευθύντρια που είναι υπεύθυνη για τη μονάδα ευθανασίας του σχολείου», είπε μια ψυχρή, στην πραγματικότητα γυναικεία φωνή. "Πότε θα ήταν βολικό να μαζέψετε τη τσάντα του γιου σας, το κιτ γυμναστικής και τα προσωπικά αντικείμενα του γιου σας;"

Η κυρία Ρόμπινσον ένιωθε κρύα και λιποθυμία. «Τι συνέβη στον Ρόμπερτ;» ρώτησε. Ο σύζυγός της σηκώθηκε και ήρθε να είναι δίπλα της για να ακούσει τη συζήτηση.

«Ο Ρόμπερτ εκμεταλλεύτηκε την πολιτική ευθανασίας του σχολείου», είπε η γυναίκα. «Αισθανόταν πολύ πεσμένος σήμερα το απόγευμα. Υποθέτω ότι δεν επιλέχθηκε για την ποδοσφαιρική ομάδα».

«Και τον σκότωσες;» φώναξε η κυρία Ρόμπινσον. «Ο Ρόμπερτ ήταν μόνο δώδεκα!»

«Ω, όχι, επέλεξε να αυτοκτονήσει. Σας στείλαμε μια επιστολή σχετικά με τη νέα υπηρεσία ευθανασίας του σχολείου. Επιτρέπουμε σε όλους τους μαθητές μας να εγγραφούν».

«Μα δεν μας είπες τίποτα;»

«Ωχ όχι», είπε η φωνή. «Θα ήταν πολύ ανάρμοστο, ανήθικο και παράνομο να συζητήσουμε τα σχέδια ενός παιδιού με τους γονείς του. Πότε θα σας βολέψει να πάρετε τη τσάντα του, το σετ γυμναστικής και τα προσωπικά του αντικείμενα;»

Η κυρία Ρόμπινσον έριξε το τηλέφωνο και τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της κατέρρευσαν.

«Γεια σας, γεια σας», είπε η κρύα φωνή. «Πότε θα σας βολέψει να πάρετε τη τσάντα του, το σετ γυμναστικής και τα προσωπικά του αντικείμενα; Το σχολείο έχει το δικαίωμα να χρεώνει 50 λίρες την ημέρα εάν τα αντικείμενα δεν συλλέγονται εντός 24 ωρών - αν και επιτρέπουμε στους γονείς 48 ώρες πριν από την απαγγελία χρεώσεων».

Μπορεί να νομίζετε ότι υπερβάλλω και ότι τίποτα τέτοιο δεν θα μπορούσε να συμβεί. Αλλά θα κάνατε λάθος. Η ευθανασία γίνεται πλέον νόμιμη σε όλο τον κόσμο. Και είναι όλο και πιο συνηθισμένο για τα παιδιά να στοχοποιούνται. Όταν τους επιτραπεί να αυτοκτονήσουν, οι γονείς τους δεν θα ενημερωθούν εκ των προτέρων. Οι παράφρονες, οι ψυχικά ασθενείς, οι ανάπηροι, οι φτωχοί και οι άνεργοι θα βρεθούν επίσης στο στόχαστρο. Δείτε τι συμβαίνει στις χώρες που έχουν νομιμοποιήσει την ευθανασία. Αυτός είναι ο κόσμος του Net Zero και της Μεγάλης Επαναφοράς.

Η Βρετανία είναι η τελευταία χώρα που εξετάζει την εισαγωγή της «υποβοηθούμενης αυτοκτονίας από γιατρό» - όπως αρέσκονται να την αποκαλούν οι λάτρεις της ευθανασίας.

Αν θέλετε να σταματήσετε αυτό το απαίσιο σχέδιο, παρακαλώ παρακολουθήστε και μοιραστείτε το βίντεό μου με τίτλο «Θέλουν να σε σκοτώσουν. Δείτε πώς θα το κάνουν». 
 

Μοιραστείτε το βίντεο όσο ευρύτερα μπορείτε. 


Στείλτε το βίντεο σε πολιτικούς (οι οποίοι σύντομα θα ψηφίσουν για την ευθανασία), δημοσιογράφους, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς παρουσιαστές κ.λπ. 

Σύντομα θα είναι πολύ αργά – και υποψιάζομαι ότι σύντομα θα είναι παράνομο να επικρίνουμε την ευθανασία. Και παρακαλώ διαβάστε και μοιραστείτε το βιβλίο του Jack King με τίτλο «Θέλουν να μας σκοτώσουν». 

 Για τρεις ημέρες μπορείτε να κατεβάσετε το eBook δωρεάν από το Amazon. Ένα πολύ μικρό δικαίωμα καταβάλλεται στο χαρτόδετο. Ο Δρ King έχει προσφερθεί να συζητήσει την ευθανασία σε πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς - αλλά κανείς δεν θα του επιτρέψει να μιλήσει. 

Για άλλη μια φορά, φαίνεται ότι η συζήτηση και η συζήτηση απαγορεύονται. Είστε η μόνη ελπίδα να σταματήσει η ευθανασία.

Όλα αυτά είναι πολύ, πολύ αληθινά. Και έχουμε μόνο εβδομάδες για να το σταματήσουμε αυτό. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι η ευθανασία πρέπει να είναι διαθέσιμη έτσι ώστε εκείνοι που υποφέρουν να έχουν την επιλογή αν επιθυμούν ή όχι να τερματίσουν τη ζωή τους, αλλά αυτό δεν είναι το νόημα της εκστρατείας μου κατά της ευθανασίας.

 Η γενική υγειονομική περίθαλψη, η φροντίδα ψυχικής υγείας, η παρηγορητική φροντίδα και η φροντίδα σε νοσοκομεία μειώνονται σκόπιμα σε όλο τον κόσμο για να αναγκάσουν τους ανθρώπους να εγγραφούν για ευθανασία. Μόλις εισαχθεί η ευθανασία στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεν θα περάσει πολύς καιρός μέχρι οι άνθρωποι να στερηθούν την επιλογή του αν θα ζήσουν ή θα πεθάνουν ή όχι. 

Οι άνθρωποι σε άλλες χώρες όπου έχει εισαχθεί η ευθανασία, συμβουλεύονται αυτόματα να επιλέξουν την ευθανασία αντί να τους δοθεί η ιατρική βοήθεια που χρειάζονται. Για παράδειγμα, σε μια Καναδή προσφέρθηκε ευθανασία αντί για τον ανελκυστήρα σκάλας που χρειαζόταν απεγνωσμένα. 

Επίσης, η ευθανασία προωθείται ως ανώδυνος θάνατος, κάτι που είναι απόλυτο ψέμα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, άνθρωποι πέθαναν φρικτά και χρειάστηκαν ώρες για να πεθάνουν. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, καθώς και τη συγκλονιστική αλήθεια ως προς το γιατί οι κυβερνήσεις θέλουν να το εισαγάγουν, διαβάστε το βιβλίο του Jack King.

Όπου κι αν ζείτε στον κόσμο, θα πρέπει να βοηθήσετε στην καταπολέμηση του παγκόσμιου σχεδίου για να καταστεί η ευθανασία νόμιμη παντού. Θυμηθείτε: αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα προς το Net Zero και τη Μεγάλη Επαναφορά. Και μόλις νομιμοποιηθεί η ευθανασία, δεν θα είναι ποτέ μη νομιμοποιημένη.
Σχετικά με τον συγγραφέα

Βέρνον Κόλμαν MB ChB DSc άσκησε την ιατρική για δέκα χρόνια. Είναι επαγγελματίας συγγραφέας πλήρους απασχόλησης για πάνω από 30 χρόνια. Είναι μυθιστοριογράφος και συγγραφέας εκστρατειών και έχει γράψει πολλά βιβλία μη μυθοπλασίας. 

Έχει γράψει πάνω από 100 βιβλία που έχουν μεταφραστεί σε 22 γλώσσες. Στην ιστοσελίδα του, ΕΔΩ, υπάρχουν εκατοντάδες άρθρα που είναι ελεύθερα να διαβαστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου