Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Η ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ!

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΧΕΡ ΆΣΑΝΤ, ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟΧΕΥΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ! ΕΠΕΖΗΣΕ!


Θρίλερ με Μαχέρ Άσαντ, αδελφό του προέδρου Συρίας καθώς το Ισραήλ στόχευσε την οικία του! ‘Η νεκρός ή τραυματίας.. Συριακές σελίδες αρχικά έλεγαν χάθηκε η επαφή αργότερα ότι νοσηλεύεται και τώρα ότι είναι νεκρός .. Ότι επλήγη και βομβαρδίστηκε το κτίριο όπου βρισκόταν είναι το μόνο σίγουρο..

Το πρακτορείο al Arabiya αναφέρει στις 30/9/24 ότι ”μια βίλα έγινε στόχος στην ύπαιθρο της Δαμασκού με ηγέτες της Χεζμπολάχ και Φρουρούς της Επανάστασης. Ο MaherAssad επέζησε από απόπειρα δολοφονίας του Ισραήλ… Και το Συριακό Παρατηρητήριο: ο αδερφός του προέδρου έλαβε μηνύματα ειδοποίησης που έλεγαν ότι είναι ο επόμενος στόχος”!

Τα αραβικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν προηγουμένως ότι η επαφή με τον Μαχέρ Άσαντ, τον αδελφό του Σύρου προέδρου Μπασάρ, έχει χαθεί. Βομβαρδίστηκε η οικία του αλλά τώρα συριακές πηγές διαβεβαιώνουν ότι επέζησε και νοσηλεύται. Αργότερα κάποιες αναφέρουν ότι είναι ήδη νεκρός..

Σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές, βρισκόταν σε κτίριο που δέχθηκε ισραηλινή επίθεση νωρίτερα σήμερα στην περιοχή Yaafur κοντά στη Δαμασκό. O Μαχέρ Άσαντ αδερφός του Μπασάρ αλ άσαντ είναι ο πραγματικό ιθύνων νους στρατεύματος και πληροφοριών.. Kαι ισραηλινές πηγές όπως το κανάλι 14 αναπαράγουν την είδηση.

Επλήγη νωρίτερα η οικία του στο Yaafur κοντά στη Δαμασκό. Δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση από συριακής πλευράς..

Αναφορές τον θέλουν να βρίσκεται στο νοσοκομείο Αλ Σάμι στη Δαμασκό, και να νοσηλεύεται «σε σταθερή κατάσταση». Αργότερα άλλες πηγές τον θεωρούν νεκρό.. και μάλιστα γίνεται ονομαστική αναφορά σε Σύρους διοικητές που σκοτώθηκαν κατά τη συνάντηση..

Αραβόφωνα μέσα αναφέρουν ότι η βίλα του Μαχέρ αλ Άσαντ, αδελφού του Σύρου προέδρου, που βρίσκεται στο Γιαρφούρ κοντά στη Δαμασκό, βομβαρδίστηκε χθες το βράδυ, λένε, από την ισραηλινή αεροπορία.

Υπήρχε μια συνάντηση ανώτερων Ιρανών αξιωματούχων την ώρα της επίθεσης.

Τα αραβικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η επαφή με τον Μαχέρ Άσαντ, τον αδελφό του Σύρου προέδρου Μπασάρ, είχε χαθεί.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρισκόταν σε κτίριο που είχε δεχθεί επίθεση νωρίτερα στην περιοχή Yaafur, κοντά στη Δαμασκό.

Η αραβική εφημερίδα Al Quds επικαλείται μια στρατιωτική πηγή που είπε ότι «ένα drone στόχευσε τον Maher Assad, τον αδελφό του Bashar Al Assad, με τρεις πυραύλους στη «Villa»του την Κυριακή στην περιοχή Yafor στη δυτική έρημο της Δαμασκού, χωρίς να γνωρίζει την έκταση ζημιάς και απώλειες. “

Σύμφωνα με την πηγή, ακούστηκαν εκρήξεις στην ατμόσφαιρα της υπαίθρου της Δαμασκού προς Ντίμα, Ααφούρ και Σαμπούρα.

Σε ξεχωριστή ισραηλινή επιδρομή, στοχεύθηκε η περιοχή Wadi Hanna στην πόλη Al-Qasir στην ύπαιθρο της Χομς της κεντρικής Συρίας, ακολουθούμενη από θόρυβο και εκρήξεις στη δυτική ύπαιθρο της Χομς.

Εν τω μεταξύ, το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων SANA μετέδωσε ότι ακούστηκαν εκρήξεις στην περιοχή της συριακής πρωτεύουσας Δαμασκού, υποδεικνύοντας ότι αυτό επαληθεύεται.

Και η σημερινή νύχτα θα είναι μεγάλη..


ΕΠΕΖΗΣΕ

Το πρακτορείο al Arabiya αναφέρει στις 30/9/24 ότι ”μια βίλα έγινε στόχος στην ύπαιθρο της Δαμασκού με ηγέτες της Χεζμπολάχ και Φρουρούς της Επανάστασης. Ο MaherAssad επέζησε από απόπειρα δολοφονίας του Ισραήλ…

Ανεπίσημες Συριακές πηγές διέψευσαν ότι ο Μαχέρ αλ Άσαντ σκοτώθηκε στο Γιααφούρ, επειδή δεν βρισκόταν στη βίλα τη στιγμή της επίθεσης, ενώ βρισκόταν έξω από τη Δαμασκό. Υπάρχει πιθανότητα ωστόσο να ήταν παρών και να τραυματίστηκε…

To πρακτορείο Al Hadath είχε δημοσιεύσει χθες ότι στοχεύθηκε με ισραηλινούς πυραύλους η βίλα του αδερφού του Προέδρου Συρίας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου