Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ! ΟΙ ΛΑΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ;

ΜΗΠΩΣ Ο ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ ΕΙΝΑΙ  ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΗΜΩΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ;



Γράφει ο Gary D. Barnett

Όταν οι μάζες αποφασίζουν συνειδητά να είναι ασυνείδητες, οι μάζες αποφασίζουν να εξοντωθούν από τη συνειδητή θέληση. Και σύμφωνα με τους νόμους του σύμπαντος, η επιθυμία τους πρέπει να εκπληρωθεί, γιατί έχουν χρησιμοποιήσει την ελεύθερη βούληση εναντίον του εαυτού τους.
~ Ρόμπιν Sacredfire

Ο κόσμος όπως τον ξέρουμε, τουλάχιστον δεδομένης της στάσης και της αδιαφορίας όπως ασκείται από τις μάζες, δεν θα τελειώσει με κάποια μαγική δύναμη από τους «ουρανούς», αλλά με το καταστροφικό χέρι του ίδιου του ανθρώπου.

 Αυτό νομίζω ότι είναι σχεδόν βέβαιο, καθώς η ανθρωπογενής φρίκη (κυβερνήτες, κυβερνήσεις και πληθυσμοί που μαστίζονται από απάθεια) είναι πλέον παγκόσμια. 

Δεν μιλάω φυσικά για τη φάρσα της «κλιματικής αλλαγής», αλλά για την τρομοκρατική εκστρατεία του ανθρώπου εναντίον του άλλου, των φυτών, των ζώων και της φύσης, σε όλη αυτή τη χώρα και τον κόσμο. 

Γίνεται πολύς λόγος σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι πολλά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα σήμερα είναι «βιβλικά», όταν στην πραγματικότητα είναι σίγουρα ένα δεδομένο συμπέρασμα ότι πολλά, αν όχι τα περισσότερα, γίνονται σκόπιμα προκειμένου να επιτευχθεί ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Τα σχόλιά μου δεν αφορούν μόνο τα καιρικά φαινόμενα, αλλά αυτό είναι τώρα ένα μεγάλο μέρος όλων όσων συμβαίνουν και οδηγεί στην εκπλήρωση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης που επιδιώκει όλη η κακή άρχουσα τάξη των παγκοσμιοποιητών που επιθυμούν να ερημώσουν τη γη.

 Πλημμύρες, λιμοί, «σούπερ» καταιγίδες, σπορά νεφών, HAARP, φωτιά, κατευθυνόμενη ενέργεια, τεχνολογία ραδιοκυμάτων, χημικά ίχνη και καταστροφές σε κάθε επίπεδο πηγαίνουν ακριβώς όπως έχουν προγραμματιστεί. 

Φυσικά, τα περισσότερα από αυτά αποδίδονται στην «κλιματική αλλαγή», αλλά φαίνεται προφανές, πιθανώς βέβαιο, ότι ο άνθρωπος φταίει, αλλά όχι λόγω των ψευδών ισχυρισμών που προωθούνται από τους ηλίθιους του κλίματος για την καθημερινή ζωή του προλεταριάτου. 

Το τέλος της ζωής όπως την ξέρουμε θα γίνει από το χέρι του ανθρώπου, αλλά είναι ένα εσκεμμένο σχέδιο που επιδιώκεται από εκείνους που κυβερνούν τους άλλους, και όχι το αποτέλεσμα τακτικών ανθρώπινων δραστηριοτήτων.

Καθώς γράφω αυτό, μαζικές καταιγίδες και πλημμύρες συμβαίνουν σε τέσσερις ηπείρους ταυτόχρονα, ενώ η συνέχιση της σποράς νεφών και η χειραγώγηση κάθε πιθανού μετώπου καταιγίδας προκειμένου να αλλάξει ο καιρός φαίνεται να συμβαίνει.

Το Ακαπούλκο, ένα μέρος που σπάνια βλέπει τυφώνες, έχει καταστραφεί και χωρίς προειδοποίηση. Πώς μπορεί αυτό να ληφθεί υπόψη η φυσιολογική συμπεριφορά αυτών των καταιγίδων και το γεγονός ότι χρειάζεται μεγάλο χρονικό διάστημα για να σχηματιστεί, και υπό συγκεκριμένες συνθήκες, όλα ακολουθούνται πολύ στενά από αυτούς που αναφέρονται ως «μετεωρολόγοι». 

Ο πρώτος καταστροφικός τυφώνας εκεί τον περασμένο Νοέμβριο, ο «Otis», ήταν μια τροπική καταιγίδα στην ανοικτή θάλασσα που σε λιγότερο από 24 ώρες, και στο σκοτάδι, μετατράπηκε σε τυφώνα κατηγορίας 5 που έφτασε στην ξηρά χωρίς προειδοποίηση, καταστρέφοντας μεγάλο μέρος αυτής της περιοχής. 

Η τρέχουσα κατάσταση στο Ακαπούλκο είναι εξίσου περίεργη, καθώς μόλις χτυπήθηκε ξανά, και στη συνέχεια αυτή η καταιγίδα βγήκε στη θάλασσα, αποδυναμώθηκε, γύρισε και χτύπησε ξανά την ίδια περιοχή χωρίς προειδοποίηση, ρίχνοντας σχεδόν 3 πόδια βροχής. Εξηγώντας αυτό μακριά ως ένα φυσικό τυχαίο, είναι τρελό.

Επιπλέον, ολόκληρες οι νοτιοανατολικές ΗΠΑ έχουν μόλις βιώσει ανήκουστη καταστροφή με τον τυφώνα Helene, μια αργά αναπτυσσόμενη καταιγίδα, που κινούνταν με πολύ γρήγορο ρυθμό, που γρήγορα μετατράπηκε σε τυφώνα κατηγορίας 4 πριν φτάσει στην ξηρά στη Φλόριντα. 

Αυτό που συνέβη στη συνέχεια ήταν σχεδόν απίστευτο, καθώς τα ποσά βροχόπτωσης σε πολλές πολιτείες κυμαίνονταν από 10 έως 20 ίντσες και έως και 33 ίντσες υγρασίας σε σύντομο χρονικό διάστημα σε αρκετές περιοχές. 

Αυτό δεν είναι απλώς ανήκουστο, είναι σίγουρα εξαιρετικά ύποπτο. Πολλές περιοχές της Φλόριντα, της Τζόρτζια, της Νότιας Καρολίνας, της Βόρειας Καρολίνας, του Τενεσί, της Βιρτζίνια και αλλού έχουν καταστραφεί.

Το να εξηγήσουμε όλη αυτή την καταστροφή εδώ είναι αδύνατο, αλλά συμβαίνουν και τόσα άλλα. Ολόκληρος ο κόσμος βρίσκεται υπό πολιορκία από τους παγκοσμιοποιητές και ακόμα λίγοι δίνουν προσοχή. 

Είμαστε στο χείλος του πολέμου σε κάθε στροφή, καθώς το πιο κακό σιωνιστικό Ισραήλ διαπράττει μαζική γενοκτονία και τώρα επιτίθεται στο Λίβανο με το ψευδές πρόσχημα της άμυνας. 

Οι ΗΠΑ και το Ισραήλ θεωρούν κάθε επιθετική επιθετικότητα ως άμυνα, καθώς σφαγιάζουν αθώους χωρίς αιτία ή συνείδηση. τόσο κακά, δολοφονικά όσο και ψευδή κράτη. 

Οι ΗΠΑ ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα, και είναι τώρα, το σκυλί του σιωνιστικού Ισραήλ, φαινομενικά ελέγχονται εξ ολοκλήρου και χειραγωγούνται (εθελοντικά) από την ισραηλινή πολιτική, ανεξάρτητα από την ειδεχθή φύση της βαρβαρότητάς τους. 

Ο κίνδυνος για όλους εξαιτίας αυτής της παραφροσύνης είναι μεγάλος, αλλά η αδιάκριτη δολοφονία συνεχίζεται...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου