Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ 4ΟΥ ΡΑΪΧ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ, ΣΑΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ...



Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΩΝ, 
ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

3 ΒΙΝΤΕΟ




Ενώ υπό άλλες συνθήκες θα έδινα σήμερα θερμά συγχαρητήρια στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις ελαφρύνσεις φόρων και ασφαλιστικών εισφορών που προωθεί, και οι οποίες δίνουν μεγάλη ανάσα στους ανθρώπους της μεσαίας τάξης που πραγματικά μοχθούν και παράγουν σ’ αυτή τη χώρα κόντρα σε αναρίθμητες αντιξοότητες, είμαι δυστυχώς υποχρεωμένος να ιεραρχήσω τη σοβαρότητα των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας και να στηλιτεύσω για μία ακόμη φορά τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις που γίνονται στα εθνικά μας θέματα.


Η κοροϊδία του ελληνικού λαού στο ζήτημα των ελληνοτουρκικών σχέσεων συνεχίζεται με αμείωτη ένταση από σύσσωμο το πολιτικό προσωπικό της χώρας. 

Η ελληνική κυβέρνηση, αφού πρώτα επιχείρησε να παραστήσει την αιφνιδιασμένη από την ανακοίνωση της συμφωνίας Τουρκίας-Λιβύης για την οριοθέτηση ΑΟΖ μεταξύ τους, δέχτηκε ορυμαγδό σχολίων που της επεσήμαιναν πως η εξέλιξη αυτή όχι μόνο είχε προβλεφθεί από καιρό από πολλούς ειδικούς αλλά και είχε ανακοινωθεί από τους ίδιους τους Τούρκους πριν από μήνες. 

Και πάλι όμως απέφυγε επιδεικτικά να ανακηρύξει ελληνική ΑΟΖ ακόμη και με την Κύπρο, ή έστω να στείλει συντεταγμένες στον ΟΗΕ για την οριοθέτηση της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Και το ερώτημα που τίθεται βέβαια είναι γιατί δεν το κάνει; Εφόσον η Τουρκία προχώρησε σε οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας με τη Λιβύη, γιατί δεν πράττουμε κι εμείς το ίδιο π.χ. με την Κύπρο;

Τόσες μέρες η ελληνική κυβέρνηση κορόιδευε ασύστολα τον ελληνικό λαό λέγοντάς του ότι τάχα ενεργεί με διπλωματικά μέσα για να εξασφαλίσει τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα και ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε διότι έχουμε στο πλάι μας ισχυρούς συμμάχους. 

Όλοι απορήσαμε με την αδιάφορη έως ανάλγητη στάση των Ευρωπαίων εταίρων μας που μας στήριξαν μόνο με λόγια, και απογοητευτήκαμε από την έλλειψη άσκησης οποιασδήποτε πρακτικής πίεσης σε βάρος των Τούρκων. 

Τώρα όμως αποκαλύπτεται ότι η ίδια η ελληνική κυβέρνηση (με τη σύμφωνη γνώμη του ΣΥΡΙΖΑ) ήταν εκείνη που εμπόδισε τους Ευρωπαίους να επιβάλουν κυρώσεις στην Τουρκία για την αυθαίρετη ενέργειά της!

 Όπως ομολόγησε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης «πέρα από την ξεκάθαρη δήλωση στήριξης της Ελλάδας και την ξεκάθαρη δήλωση ότι αποτελεί παραβίαση του δικαίου της θάλασσας και δεν παράγει αποτελέσματα η συνομολόγηση δύο μνημονίων, κρίναμε ότι δεν θα έπρεπε σε αυτή τη φάση να ζητηθούν από την Ελλάδα άλλες κυρώσεις. Αυτή τη στιγμή, πέρα από τη διαρκή εκστόμιση απειλών, δεν έχουμε παραβίαση της δικιάς μας ΑΟΖ από τουρκικές ενέργειες»


Είναι πραγματικά απίστευτο το μέγεθος της ξετσίπωτης κοροϊδίας που έφαγε αυτός ο λαός. Επί εβδομάδες οι κυβερνώντες τού έκρυβαν ότι οι ίδιοι σταμάτησαν τους Ευρωπαίους από το να δώσουν ένα σκληρό μάθημα στον Ερντογάν για τις ιταμές προκλήσεις του. Κατ’ αρχάς αυτό που κάνει τρομερή εντύπωση είναι πως ο ίδιος ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας δείχνει να αγνοεί πως η Ελλάδα ΔΕΝ έχει ανακηρύξει ΑΟΖ και επομένως αυτή δεν υφίσταται. 

Προφανώς μπερδεύει την ΑΟΖ με την υφαλοκρηπίδα, την οποία επίσης δεν έχουμε οριοθετήσει επισήμως με αποστολή συντεταγμένων στον ΟΗΕ, συνεπώς δεν την έχουμε κατοχυρώσει. Επομένως οι Τούρκοι βρήκαν απλώς ξέφραγο αμπέλι και μπήκαν. 

Και συμπλήρωσε ο Βαρβιτσιώτης πως αυτή η στάση της μη επιβολής κυρώσεων στην Τουρκία «μας δίνει μια δυνατότητα ελιγμών. Διαφορετικά τον Ιανουάριο – Φεβρουάριο όταν θα έπρεπε να κλιμακώσουμε τις ενέργειες δεν θα είχαμε πολλά περιθώρια ελιγμών». Με άλλα λόγια η ελληνική κυβέρνηση στήνει νέα μεγάλη εξαπάτηση του λαού. 

Ξέρει πολύ καλά ότι σε λίγες εβδομάδες, μόλις θα μπει το νέο έτος, θα έρθουν ακόμη χειρότερες προκλήσεις από την Τουρκία (αφού ο ίδιος ο Ερντογάν το έχει ανακοινώσει δημοσίως) οι οποίες προφανώς θα αφορούν την αποστολή ερευνητικού πλοίου κοντά στην Κάρπαθο και στην Κρήτη στην αυθαίρετα ορισμένη ΑΟΖ, ή τον καθορισμό βυθοτεμαχίων εκ μέρους της Άγκυρας και την πρόσκληση ξένων εταιρειών να διεξάγουν έρευνες σ’ αυτά. 

Επειδή όμως η ελληνική πλευρά δεν σκοπεύει να αντιδράσει στρατιωτικά κατά κανέναν τρόπο (το επαναλαμβάνει διαρκώς ο Δένδιας λέγοντας πως «δεν θα επιτρέψουμε στην Τουρκία να μας υποβιβάσει στο επίπεδο του καυγατζή Βαλκάνιου»), θα κοροϊδέψει πάλι τους Έλληνες τότε λέγοντάς τους πως κατάφερε δήθεν με πολλή δουλειά και κόπο τους Ευρωπαίους εταίρους μας να επιβάλουν κυρώσεις στην Τουρκία – τις οποίες όμως αυτοί είναι καθ’ όλα πρόθυμοι να επιβάλουν ήδη από ΤΩΡΑ, αλλά τους εμποδίζουμε εμείς!

Η μεθόδευση που γίνεται σε βάρος των εθνικών μας συμφερόντων είναι πρωτοφανής σε θρασύτητα.

 Το ίδιο πολιτικό προσωπικό που με τα λάθη, τις υστεροβουλίες και τις παραλήψεις του οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία και στον διεθνή διασυρμό, και αντί να ενισχύσει την αποτρεπτική της ισχύ τη διέλυσε τελείως, ελίσσεται παρασκηνιακά (προφανώς σε συνεννόηση με τους Τούρκους) για να βρει εύσχημο τρόπο να σερβίρει στους Έλληνες τη νέα εθνική ήττα που έρχεται, χωρίς να προκληθούν αντιδράσεις. 

Η παράδοση του μεγαλύτερου μέρους της υφαλοκρηπίδας μας και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στους Τούρκους θα πρέπει να θεωρείται πλέον δεδομένη. 

Οδηγούμαστε σε νέα επαίσχυντη «συμφωνία των Πρεσπών» η οποία θα είναι ακόμη χειρότερη διότι: 

1) θα ενισχύσει τον μεγάλο εχθρό της χώρας με τα έσοδα του ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ εθνικού πλούτου ώστε να μπορέσει μετά από μερικά χρόνια να ανατρέψει πλήρως την ισορροπία ισχύος σε βάρος μας και να μας ακρωτηριάσει και εδαφικά, και

 2) θα σβήσει τη μοναδική ελπίδα που έχουμε ως έθνος να σηκώσουμε ξανά κεφάλι οικονομικά εντός του 21ου αιώνα.

Το κλίμα της εθνικής προδοσίας καλλιεργείται εντέχνως με δηλώσεις σύσσωμου του τουρκολαγνικού τόξου στο οποίο προεξάρχοντα ρόλο έχουν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο πρωθυπουργός των Ιμίων, της παράδοσης Οτσαλάν και της μεγάλης διασπάθισης του δημόσιου χρήματος, Κώστας Σημίτης. 

Όλοι αυτοί οι ριψάσπιδες, οι εκφραστές του ανόητου και ανιστόρητου δόγματος του «δεν διεκδικούμε τίποτα από κανέναν», αντί να ψάξουν να βρουν λαγούμι να κρυφτούν για τα αίσχη που έκαναν σε βάρος της πατρίδας μας και την έφεραν στη σημερινή κατάντια, εισηγούνται τώρα με περισσό θράσος ότι πρέπει να καθίσουμε σε ένα τραπέζι διαλόγου με την Τουρκία για να αποφασίσουμε από κοινού μαζί της αν θα μας κόψει το χέρι από τον βραχίονα ή από τον ώμο! 

Ανακάλυψαν ακόμα και την προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των Ελλήνων. 

Ξέρουν ότι το συγκεκριμένο δικαστήριο δικάζει λαμβάνοντας υπ’ όψιν του και πολιτικά κριτήρια, εξυπηρετεί σαφώς τα συμφέροντα των Μεγάλων Δυνάμεων και δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να μας δικαιώσει απόλυτα, αλλά θα φροντίσει να ικανοποιήσει και την Τουρκία για να έχουν οι Αμερικανοί το κεφάλι τους ήσυχο. 

Το επικαλούνται όμως για να μπορούν να πουν μετά τη δυσμενή για εμάς απόφαση πως «εφόσον εμείς ανέκαθεν τασσόμασταν υπέρ του διεθνούς δικαίου, δεν μπορούμε τώρα να αγνοήσουμε μια απόφαση διεθνούς δικαστηρίου!» και να μεταθέσουν έτσι αλλού το μπαλάκι των ευθυνών για την πρωτοφανή εθνική ήττα που θα έχουν συνομολογήσει.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεθόδευση της παράδοσης ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στους Τούρκους, παίζουν τα ελληνικά ΜΜΕ, και μάλιστα τα πιο ισχυρά από αυτά που έχουν και τη μεγαλύτερη απήχηση. Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ με φιλοτουρκική προπαγάνδα. 

Δεν περνά ούτε μέρα που να μην πληροφορηθούμε τι έκανε ο Ερντογάν, ποιο μέρος επισκέφθηκε, τι είπε, και πώς απείλησε ο ίδιος και οι υπουργοί του την Ελλάδα, λες και είμαστε ακόμα βιλαέτι της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και πρέπει να ακούμε τα φιρμάνια του πολυχρονεμένου σουλτάνου. 

Κατόπιν τα τουρκολάγνα ελληνικά ΜΜΕ περνούν σε δήθεν αθώες ειδήσεις από την Τουρκία οι οποίες ποσώς ενδιαφέρουν οποιονδήποτε Έλληνα – ότι ψόφησε το κοπάδι ενός Τούρκου βοσκού στην Καππαδοκία, ότι τρελάθηκε ένας Τούρκος στην Αττάλεια και σκότωσε όλο το σόι του, ότι βούλιαξε από κατολισθήσεις ένας επαρχιακός δρόμος στο Ερζερούμ, ή ότι έπεσε ένα παιδάκι σε πηγάδι εκεί που έπαιζε στη Σμύρνη.

 Ειδήσεις τέτοιου είδους στερούνται βεβαίως οποιασδήποτε ουσιαστικής σημασίας για τον μέσο Έλληνα, και η μόνη τους χρησιμότητα είναι, με τη διαρκή επανάληψη σαν πλύση εγκεφάλου, να του εμπεδώσουν ασυνείδητα την εντύπωση ότι τελικά «ίδιο σόι» είμαστε με τους γείτονες και θα πρέπει να μας νοιάζουν τα βάσανά τους και τα προβλήματά τους. 

Και βέβαια, το βράδυ, έρχεται η σειρά των τουρκικών σήριαλ που επί 15 χρόνια τώρα εμπεδώνουν στην πιο αφελή και ευκολόπιστη μερίδα των συμπατριωτών μας την εντύπωση πως «οι Τούρκοι τελικά δεν διαφέρουν και πολύ από εμάς, έχουν ανεπτυγμένη οικονομία, είναι ωραίοι τύποι, με ηθικές αξίες και ενδιαφέροντα έθιμα, και οι γλώσσες μας έχουν πολλά κοινά στοιχεία – άρα γιατί να θέλουν να μας βλάψουν;».

Το ελληνικό πολιτικό προσωπικό που επιτρέπει να διεξάγονται τέτοιου είδους ψυχολογικές επιχειρήσεις των Τούρκων στη χώρα μας, ευθύνεται επίσης στο ακέραιο για τη σημερινή κατάντια των ενόπλων μας δυνάμεων λόγω της αφροσύνης και του ωχαδερφισμού του. Οι πολιτικοί επιλέγουν τα άτομα που θα καταλάβουν τα ανώτατα στρατιωτικά αξιώματα, και οι πάντες γνωρίζουν με τι κριτήρια γίνονται αυτές οι επιλογές.

Επί δεκαετίες κόβονταν τα πόδια στους άξιους και ικανούς, και προωθούνταν οι κομματικά αρεστοί έστω κι αν ήταν εντελώς ακατάλληλοι και ανίδεοι. Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στον ιστότοπο militaire ο πρώην Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, ναύαρχος εν αποστρατεία Κοσμάς Χρηστίδης, είπε τα εξής γελοία και εξωφρενικά:

«Κανείς στρατιωτικός δεν σκέφτεται τον πόλεμο. Οι αξιωματικοί μας εκπαιδεύονται κατ’ αρχάς να είναι υπερασπιστές της ειρήνης, δεύτερον να είναι ποιμένες της δημοκρατίας, και φύλακες του έθνους και της εθνικής κυριαρχίας. Έτσι εκπαιδεύουμε τους αξιωματικούς. Δεν τους εκπαιδεύουμε για πόλεμο, ούτε και για βούτυρο βέβαια. Είμαστε όμως προετοιμασμένοι, αν χρειαστεί, κι έτσι πρέπει να κάνει κανένας, αν χρειαστεί να πάει και στον πόλεμο».

Άρες μάρες κουκουνάρες δηλαδή από τον αξιωματικό που ηγήθηκε του πολεμικού μας ναυτικού επί χρόνια και που υποτίθεται ότι έπρεπε να κάνει τους Τούρκους να τρέμουν απέναντί μας και να το σκέφτονται δύο φορές πριν μας προκαλέσουν. 

Και να φανταστεί κανείς πως τον άνθρωπο αυτό που παραδέχεται με τόση χαζομάρα και άγνοια ότι δεν εκπαίδευε τους υφισταμένους του για πόλεμο αλλά για να είναι «ποιμένες της δημοκρατίας» (!), τον διόρισε ο ΣΥΡΙΖΑ διευθύνοντα σύμβουλο σε μεγάλη κρατική αμυντική βιομηχανία – όπου και πάλι βέβαια τα έκανε θάλασσα και παραιτήθηκε κακήν κακώς αφήνοντας μηδενικό έργο πίσω του.

Αυτοί δυστυχώς διαχειρίζονται τις τύχες του έθνους μας σήμερα – όχι οι άριστοι και οι ικανοί, αλλά οι ολίγιστοι και οι ανίκανοι. Εκεί έγκειται το άλλο σκέλος της μεγάλης κοροϊδίας των Ελλήνων που είναι η προσπάθεια της κυβέρνησης να μας φοβίσει με τις τουρκικές προκλήσεις, και να μας φέρει ενώπιον κατάλληλου διλήμματος το οποίο να ερμηνεύσει η ίδια αυθαίρετα ως «λαϊκή βούληση αποφυγής του πολέμου πάση θυσία». 

Οι ίδιοι άνθρωποι που κάθε χρόνο στις παρελάσεις μας φλομώνουν με αρλούμπες περί «αποφασιστικότητας», περί «αξιόμαχου των ενόπλων μας δυνάμεων» και περί «υψηλού φρονήματος», το γυρίζουν τώρα το παραμύθι και ούτε λίγο ούτε πολύ μας λένε πως δεν έχουμε καμία τύχη απέναντι στους Τούρκους σε περίπτωση θερμού επεισοδίου. 

Προσπαθούν επίσης να αποδώσουν τη δειλία, την ασχετοσύνη και την κουταμάρα του πολιτικού προσωπικού στην ελαττωμένη ισχύ των ενόπλων μας δυνάμεων, και να ταυτίσουν τη δυναμική απάντηση έναντι των τουρκικών προκλήσεων με την ανάγκη αύξησης της στρατιωτικής θητείας ή την ανάγκη στράτευσης των γυναικών.

Πρόκειται βεβαίως για τελείως παραπλανητικά ψευδο-διλήμματα. Πρώτον, ας αξιοποιήσουμε ΠΛΗΡΩΣ και ας εκπαιδεύσουμε ΕΠΑΡΚΩΣ το υπάρχον στρατιωτικό προσωπικό και, αν διαπιστώσουμε ότι δεν φτάνει να καλύψει τις ανάγκες μας θα δούμε τι μπορεί να γίνει και με τη στρατιωτική θητεία. 

Το να έχουμε όμως κληρωτούς να ρίχνουν με το ζόρι 10 σφαίρες σε όλη τη διάρκεια της θητείας τους, και να αναλώνουν τον χρόνο τους σε ανούσιες αγγαρείες ή στο να βοηθούν να λουφάρουν οι μόνιμοι στρατιωτικοί, δεν πείθει κανέναν ότι φταίει η μικρή διάρκεια της θητείας για τα χάλια μας.

Το γεγονός επίσης ότι έχουμε 20.000 ανυπότακτους (σχεδόν δύο ολόκληρες μεραρχίες δηλαδή) στους οποίους όχι μόνο δεν ασκείται καμία δίωξη αλλά οι κυβερνήσεις διαχρονικά περνούν νόμους για να τους επιτρέπουν να έρχονται ελεύθερα στην Ελλάδα τις αργίες των Χριστουγέννων και του Πάσχα, ή τους καλοκαιρινούς μήνες για να κάνουν τα μπάνια τους, ή στις εκλογές για να ψηφίζουν, δείχνει ότι δεν μας φταίει η μικρή θητεία αλλά ότι το κράτος ανταλλάσσει με ελεεινή υστεροβουλία την ιερή υποχρέωση της ένοπλης υπηρεσίας στην πατρίδα με μερικές ψήφους «πονηρών».




Δεύτερον, η υποχρεωτική στράτευση των γυναικών με βρίσκει κάθετα αντίθετο. Οι γυναίκες σίγουρα μπορούν (πάντα σε εθελοντική βάση) να βοηθήσουν σε ορισμένες λειτουργίες των ενόπλων δυνάμεων που ταιριάζουν στη φύση και τις δεξιότητές τους όπως π.χ. θέσεις γραφείων, ή ως υγειονομικό προσωπικό κ.λπ ώστε να αποδεσμεύσουν αντίστοιχο αριθμών ανδρών για να απασχοληθεί σε άλλα «βαριά» καθήκοντα, αλλά το να τις τοποθετούμε σε μάχιμες θέσεις μονάδων εκστρατείας (στα τεθωρακισμένα, το πεζικό, το πυροβολικό ή το μηχανικό, για παράδειγμα) όπως γίνεται σήμερα στον ελληνικό στρατό είναι όχι μόνο κουτό, αλλά κατά την προσωπική μου γνώμη εγκληματικό – για λόγους που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να αναπτύξω εδώ. 

Αρκεί να σκεφτούμε πως αυτό που δεν διανοείται κανείς να κάνει ούτε στον αθλητισμό, δηλαδή να κατεβάσει π.χ. μία γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα αντιμέτωπη μιας ανδρικής, είναι εντελώς ανόητο να νομίζουμε ότι μπορεί να γίνει στον πόλεμο όπου οι σωματικές και ψυχολογικές φορτίσεις και απαιτήσεις είναι υπερπολλαπλάσιες εκείνων ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. 

Θα πουν κάποιοι πως και το Ισραήλ έχει θεσπίσει την υποχρεωτική στράτευση των γυναικών, αλλά τους προκαλώ να μου πουν ΜΙΑ ΦΟΡΑ όπου οι Ισραηλινοί έριξαν στην πραγματική μάχη γυναίκες. Απλούστατα κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ΠΟΤΕ!

Οι κυριότεροι λόγοι που οι Ισραηλινοί έχουν θεσπίσει την υποχρεωτική στράτευση των γυναικών (εξαιρούνται οι παντρεμένες) είναι δύο:

1) επειδή θέλουν να ξέρει από πρώτο χέρι ο μισός πληθυσμός της χώρας το μεγάλο βάρος που φέρει ο άλλος μισός για την άμυνα της πατρίδας και να είναι οι πάντες εξοικειωμένοι με βασικά πράγματα όπως ο χειρισμός όπλων και η παροχή πρώτων βοηθειών, και

2) επειδή αξιοποιούν τις γυναίκες ως εκπαιδεύτριες σε απαιτητικές ειδικότητες για να παίρνουν στο φιλότιμο τους άνδρες (π.χ. αν ένας κληρωτός δει την εκπαιδεύτρια να πηδάει πρώτη με αλεξίπτωτο από ένα αεροπλάνο θα ντραπεί να δειλιάσει και θα ακολουθήσει χωρίς δεύτερη σκέψη.

 Το ίδιο κι αν ένας κληρωτός που εκπαιδεύεται ως πυροβολητής άρματος, δει την εκπαιδεύτρια να πετυχαίνει με την πρώτη τον στόχο, θα βάλει τα δυνατά του να μην υστερήσει για λόγους γοήτρου).

Το θέαμα του σημερινού ελληνικού στρατού που έχει γεμίσει με γυναίκες στα μάχιμα πόστα, είναι κάτι παραπάνω από αποκαρδιωτικό – είναι εξοργιστικό για την εγκληματική ανευθυνότητα εκείνων των ανεγκέφαλων «αρμοδίων» που το επέτρεψαν να συμβεί, και εύχομαι να μην έρθει η ώρα που θα το πληρώσουμε ακριβά.




Στο ψευδίλημμα ότι θα πρέπει τάχα «να τα βρούμε με την Τουρκία για να μην γίνει πόλεμος» ή στο ακόμη πιο ύπουλο και ελεεινό ρητορικό ερώτημα «και τι θέλετε, να κάνουμε πόλεμο με την Τουρκία;» η απάντηση κάθε υπεύθυνου και σοβαρού Έλληνα πολίτη που σέβεται τον εαυτό του, την καταγωγή του και την πατρίδα στην οποία γεννήθηκε θα πρέπει να είναι ΜΙΑ:

Δεν παραχωρούμε ούτε ΣΠΙΘΑΜΗ κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, και ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ. Όποιος θέλει να αποσπάσει κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας, θα πρέπει πρώτα να πολεμήσει εναντίον μας και, αν το καταφέρει, να τα πάρει δια της βίας. 

Τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα δεν είναι τσιφλίκι κανενός Μητσοτάκη, Σημίτη, Μπακογιάννη, Δένδια, Παναγιωτόπουλου, Τσίπρα ή Κοτζιά για να μπορεί να τα παζαρεύει ή να τα χαρίζει όπου γουστάρει, πολύ δε περισσότερο να το κάνει αυτό εν κρυπτώ και να φέρνει τον λαό προ τετελεσμένων.

Οι κυβερνώντες έχουν ορκιστεί να τηρούν το Σύνταγμα και να υπερασπίζονται τα εθνικά δίκαια, και όχι να επιβάλουν τις ιδεοληψίες τους στους εντολείς τους. Αν κάποιος φοβάται ή δειλιάζει απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις, ας παραιτηθεί από το αξίωμά του κι ας πάει στο σπίτι του για να αφήσει κάποιον ικανότερο να εκπροσωπήσει τη λαϊκή βούληση.

Αρκετά με τους ψοφοδεείς και ανίκανους πολιτικούς. Ο κάθε Έλληνας πολίτης έχει εθνικό χρέος να γίνει ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΟΣ μαζί τους. Πάψτε να αντιμετωπίζετε τους πολιτικούς με χαμόγελα. Δυστυχώς η αβρότητα και τα χαμόγελα προς τους πολιτικούς εκλαμβάνονται ως βλακεία.

 Συνειδητοποιήστε ότι αυτοί οι άνθρωποι (που στη συντριπτική τους πλειονότητα είναι εντελώς ανεπαρκείς από άποψη τυπικών και ουσιαστικών προσόντων) είναι σ’ αυτές τις καλοπληρωμένες θέσεις για να σας υπηρετούν, και όχι για να ξεπουλάνε την πατρίδα και τα συμφέροντα των μελλοντικών γενεών Ελλήνων για το στενό προσωπικό τους όφελος. 

Όποτε βρίσκεστε απέναντί τους να τους δίνετε ξεκάθαρα να καταλάβουν πως δεν ανέχεστε την παραμικρή εθνική μειοδοσία και πως όλοι εμείς θα πρέπει να παραδώσουμε την Ελλάδα στα παιδιά και στα εγγόνια μας όση ακριβώς την παραλάβαμε, και ούτε χιλιοστό μικρότερη.

Ιδιαίτερα όσοι ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, έχουν αυξημένη πατριωτική ευθύνη έναντι όλων. Πρέπει να καταστήσουν απολύτως σαφές στους βουλευτές τους ότι παρακολουθούν προσεκτικά τα πεπραγμένα τους και πως ακόμη και η παραμικρή βλάβη που θα επιφέρουν στο εθνικό συμφέρον δεν θα περάσει ατιμώρητη. 

Αλλά και ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης, δείξτε όλοι με κάθε τρόπο ότι ο λαός ξύπνησε και δεν αστειεύεται, ούτε μπορεί να ξεγελαστεί με χάντρες και καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς. 

Να διαμαρτύρεστε έντονα για τις ανούσιες φιέστες που οργανώνει κάθε τόσο το υπουργείο Άμυνας και να απαιτείτε από το στρατιωτικό προσωπικό να μην χαζολογάει αλλά να πάει να προστατεύσει τα σύνορα της χώρας, να αποτρέψει την αθρόα είσοδο λαθρομεταναστών και να αποκρούσει (ακόμη και με τη χρήση βίας και με οποιαδήποτε θυσία απαιτηθεί) κάθε απόπειρα των Τούρκων να δημιουργήσουν νέα τετελεσμένα. 

Τρίξτε τα δόντια στους πολιτικούς για να σοβαρευτούν, και να μην βρουν τον τόπο μας συμφορές για τις οποίες θα μας αναθεματίζουν οι μελλοντικές γενιές Ελλήνων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου