Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣ6ΤΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΠΤΕ)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ Νο. 36  
(ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ  «ΕΝΩΣΗΣ») 



Heads of The World Order: 1) Lord Jacob de Rothschild. 2) His son Nathaniel. 3) Baron David René de Rothschild 4) Sir Evelyn de Rothschild 5) David Rockefeller 
6) Nathan Warburg 7) Henry Kissinger 8) George Soros 9) Paul Volcker 10) Larry Summers 
11) Lloyd Blankfein 12) Ben Shalom

 Γράφει ο Στέλιος Κυριμλής 
       
Ο Henry Makow, (Henry Makow.com) PhD, συγγραφέας, διανοούμενος,  ακαδημαικός, και ακτιβιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων, έγραψε πάρα πολλά βιβλία, για τον Φεμινισμό και την Νέα Παγκόσμια Τάξη, γεννήθηκε στον Καναδά το 1949, από Πολωνο-Εβραίους γονείς. 

 Είναι αυτός που σε ηλικία 50 ετών ανακάλυψε και έγραψε για το θεωριτικό συνωμοσίας, των Πεφωτισμένων (Ιλλουμινάτι) ότι ο κόσμος ελέγχεται από Εβραιο / Μασωνικές / Σατανικές / Κομμουνιστικές δυνάμεις, με αρχηγό το ίδρυμα Ρόκφέλερ….

Η κύρια προτεραιότητα των Ιλλουμινάτι στην αρχή, ήταν να πάρουν τον έλεγχο των μέσων μαζικής ενημέρωσης το οποίο και κατάφεραν.

 Επίσης, ο ίδιος πιστεύει, ακράδαντα, ότι η ομοφυλία και ο φεμινισμός, για τους άνδρες και τις γυναίκες, να αρνούνται τον γάμο και την τεκνοποίηση, άρχισε και άνθισε, από τους Ιλλουμινάτι, ως ένα μέρος της προσπάθειας ελάττωσης του πληθυσμού της Γής!

Στις «Σκέψεις μου» νο. 30 , που έγραψα στις 20 Σεπτεμβρίου 2019, όπως και στις «Σκέψεις μου» νο. 31, που έγραψα στις 4 Οκτωβρίου 2019, έγραψα για την συμφωνία  των Πρεσπών και ότι η διχοτόμηση της Ελλάδος είχε αποφασισθεί το 2008….και ότι είμαστε τώρα στο δεύτερο και τελικό στάδιο της άλωσης της Χώρας μας!!!...

Στίς «Σκέψεις μου» νο. 16, που έγραψα στις 7 Νοεμβρίου 2018, μίλησα για το Χρέος που έχει κάθε Χώρα όπως και η Ελλάδα, που δεν πρόκειται να ξεπληρωθεί ποτέ, απλούστατα γιατί ο τόκος δεν εκτυπώθηκε ποτέ, μόνο το κεφάλαιο!!!...

Για αυτό οι Ιλλουμινάτι αγόρασαν όλες τις τράπεζες του κόσμου!!

Παραθέτω παρακάτω μερικά από τα μυστικά των Ιλλουμινάτι που ανακάλυψε και για τα οποία γράφει στα βιβλία του, εκτεταμένα και μας τα παρουσιάζει ο Jean d’Eau, από την Βουδαπέστη…

Το μεγάλο μυστικό: Όλες οι κεντρικές τράπεζες ανήκουν στην οικογένεια Rothschild εκτός απο τρείς!

Το έτος 2000 υπήρχαν 7 χώρες στις οποίες η κεντρική τράπεζα δεν ελέγχοταν απο τους Ρόθτσιλντ. Αυτές ήταν:  Aφγανιστάν, Ιράκ, Σουδάν, Λιβύη, Κούβα, Βόρεια Κορέα, Ιράν…

         Στην συνέχεια είχαμε το «τρομοκρατικό» χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους και αμέσως μετά τον πόλεμο στις χώρες αυτές 
(Aφγανιστάν και Ιράκ) .

Ο πόλεμος είχε σαν αποτέλεσμα οι κεντρικές τράπεζες των χωρών αυτών να ελέγχονται πλήρως από την οικογένεια Ρόθτσιλντ και το Παγκόσμιο Τραπεζικό τους σύστημα  

Το ίδιο έγινε και στην Γιουγκοσλαβία όπου η Κεντρική Τράπεζα της χώρας δεν ελεγχόταν από τους Ρότσιλντ και τους υπόλοιπους Εβραίους Διεθνείς Τραπεζίτες και έτσι εισέβαλλαν οι «δημοκράτες» κατ’ εντολή των Ρότσιλντ. 

Μετά τους δυο αυτούς πολέμους έμειναν μόνο 5 χώρες που δεν ελεγχόταν από τους Ρότσιλντ: Σουδάν, Λιβύη, Κούβα, Βόρεια Κορέα, Ιράν.

Όσοι έχουν ασχοληθεί, γνωρίζουν τι έγινε στο Σουδάν και στην Λιβύη, και πόσο γρήγορα στήθηκε η Κεντρική Τράπεζα της Βενγκάζης. 

Επίσης κλάπηκε και ο τεράστιος θησαυρός που υπήρχε στο θησαυροφυλάκιο της τράπεζας από τους χρόνους του μεγάλου Αλεξάνδρου ακόμη. 

Μόνο 3 τράπεζες υπάρχουν πλέον που δεν ελέγχονται από τους Ρότσιλντ:    Κούβα, Βόρεια Κορέα, Ιράν.  Όπως καταλαβαίνετε αυτές οι χώρες αποτελούν και τον επόμενο στόχο των Ρότσιλντ!!!...

1930: Η πρώτη παγκόσμια Τράπεζα των Ρότσιλντ ιδρύθηκε στην Βασιλεία της Ελβετίας και ήταν η «Τράπεζα Διεθνών Διευθετήσεων»

H μυστική «λύση» των Rothschild για το ελληνικό «πρόβλημα»
(Δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στις 18 Μαΐου 2008 !!!)

Ένας φίλος μου που είναι τώρα ένα απογοητευμένο υψηλόβαθμο μέλος της Εβραϊκής Μασονίας (Καμπαλιστικός Ιουδαισμός) στη Βουδαπέστη μου είπε τι έρχεται όσον αφορά την ελληνική κρίση…..

Η Ελλάδα επιλέχτηκε για να παίξει το ρόλο του κράτους μέλους σε πτώχευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να «δημιουργήσει» το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να «βρει» τη «λύση» σύντομα.

Η Ελλάδα επιλέχθηκε επειδή συμβολίζει την Ευρώπη (κανείς στην Ευρώπη δεν νοιάζεται για χώρες όπως η Ουγγαρία ή η Εσθονία) και επειδή η οικονομία της ήταν σχετικά εύκολο να καταστραφεί, αφού παραιτήθηκε από το δικό της νόμισμα. 


Οι ευρωπαίοι «ελίτ» χρησιμοποιούν την Ελλάδα για να πείσουν τις χειραγωγούμενες μάζες, ("sheeple" = άνθρωποι – πρόβατα) ότι αν το ελληνικό πρόβλημα δεν λυθεί, η Νότια Ευρώπη θα χρεοκοπήσει, κάτι που θα προκαλέσει την κατάρρευση ολόκληρου του ευρωπαϊκού χρηματοπιστωτικού συστήματος και κατά συνέπεια την πτώχευση του συνόλου της ευρωπαϊκής οικονομίας.

Το «πρόβλημα» είναι ότι η λεγόμενη Ευρωζώνη (όπου το νόμισμα του ευρώ αντικατέστησε τα εθνικά νομίσματα) είναι καταδικασμένη να καταρρεύσει από τότε που τα ευρωπαϊκά κράτη του Νότου (καθώς και αυτά της Ανατολικής Ευρώπης) δεν μπορούν να στηρίξουν την οικονομία τους, εφόσον δεν μπορούν να υποτιμήσουν το δικό τους νόμισμα, προκειμένου να ενισχύσουν τις εξαγωγές και  τον τουρισμό (που τώρα καταπίνονται από το ευρώ.) 

Εδώ είναι που οι διεφθαρμένοι πολιτικοί της παγκοσμιοποίησης έπαιξαν τον ρόλο τους στην αποδυνάμωση της δικής τους οικονομίας με κάθε τρόπο, αλλά η σημερινή «παγκόσμια ύφεση» που προκλήθηκε από τους Χαζάρους διεθνείς τραπεζίτες ήταν το κύριο μέρος του σχεδίου να φέρει τις νότιες και τις ανατολικές ευρωπαϊκές οικονομίες σε ένα οριακό σημείο, όπως και να εξασθενήσει την αμερικανική οικονομία και να φέρει την κατάρρευση της κινεζικής, της ινδικής και της ρωσικής οικονομίας.

 Η «μόνη λύση» σύντομα πρόκειται να προταθεί σύντομα από την ΕΕ είναι να καταστείλει τις εθνικές φορολογικές και δημοσιονομικές πολιτικές στην Ευρώπη (σημ. Οίμου: εξ ου και οι φοροελαφρύνσεις του Κούλη) και να τεθεί ένας κεντρικός ευρωπαϊκός προϋπολογισμός. 

Όλα τα ευρωπαϊκά κράτη θα πρέπει να στείλουν το μεγαλύτερο μέρος από τα χρήματα των φορολογουμένων τους σε μια κεντρική ευρωπαϊκή κυβέρνηση ενώ και οι εθνικοί προϋπολογισμοί θα πρέπει να καθορίζονται από αυτήν την κεντρική κυβέρνηση.            
Πρόκειται να είναι λίγο πιο περίπλοκο, αλλά αυτό θα σημαίνει ότι οι ευρωπαϊκές εθνικές κυβερνήσεις θα πάψουν να υπάρχουν. Παράλληλα, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ήδη ανακοινώσει την  «απαραίτητη» δημιουργία ενός μεγάλου ευρωπαϊκού στρατού (αν και αρκετά κράτη αντιστέκονται στην ιδέα),για να ταιριάζει με την κυρίαρχη στρατιωτική δύναμη των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ. 
Όπως ήδη γνωρίζετε, οι διεθνείς τραπεζίτες είναι πράγματι κυρίως ευρωπαίοι τραπεζίτες (Rothschild, De Medici, Hapsburg, Sinclair και λοιποί.) 
Και αυτοί είναι οι πραγματικοί εγκέφαλοι πίσω από την ανθρωπογενή παγκόσμια ύφεση (όπως ακριβώς είναι πίσω από την απάτη της «υπερθέρμανσης του πλανήτη».)

Έτσι, η ευρωπαϊκή «ελίτ» είναι τώρα στο δρόμο για να γίνει πιο ισχυρή από τη παραδοσιακή αμερικάνικη «ελίτ». 

Το μόνο που χρειάζεται είναι να καταστεί η Ευρωπαϊκή Ένωση ένα πραγματικό υπερκράτος (κεντρική φορολογία και δημοσιονομική πολιτική) με ένα πραγματικό σούπερ στρατό (τον επερχόμενο ευρωπαϊκό στρατό). 

Στη συνέχεια, οι Αμερικάνοι «ελίτ» θα αναγκαστούν να συγχωνεύσουν τις ΗΠΑ στην ΕΕ και όχι το αντίθετο, όπως θα ήθελαν!

 Η προκύπτουσα «Ένωση» (αυτή είναι η προβλεπόμενη ονομασία) θα είναι μια αυτοκρατορία που θα διοικείται από τις δυνάμεις του χρήματος των οποίων οι πρόγονοι κυβέρνησαν την χαζαρική αυτοκρατορία εκείνη την εποχή. 

Αν κάποιος εξακολουθεί να πιστεύει ότι τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» είναι πλαστά, ας περιμένει έως ότου το σχέδιο εκπληρωθεί και θα ξυπνήσει σε ένα κόσμο των «Σοφών της Σιών». 

Εκτός βέβαια αν η Αμερική, η Κίνα ή η Ρωσία μπορούν να σταματήσουν την άνοδο της νέας χαζαρικής αυτοκρατορίας!
Αγαπητοί μου φίλοι αυτές είναι οι τελευταίες «σκέψεις μου» και έχετε το δικαίωμα αν διαφωνείτε και να μου το πείτε!


Με εκτίμηση, 

 Στέλιος Κυριμλής 

Πρόεδρος Μακεδονικού Συλλόγου 
 Greater Washington D.C. Area 
 Πρώην ‘Υπατος Πρόεδρος 
 Παμμακεδονική ‘Ενωση Αμερικής




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου