Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ, ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΚΗ ΜΕΘΗ...





Δυστυχώς επικρατεί φοβερή πνευματική τύφλωση που εμποδίζει, ακόμα και τους καλύτερους ειδικούς επιστήμονες και πολιτικούς αναλυτές να δουν ότι η επόμενη πόλη που θα καταλάβει στρατιωτικά η Ρωσία μετά την Κριμαία είναι η Κωνσταντινούπολη.

Αποτέλεσμα, οι πολιτικές αναλύσεις να περιστρέφονται γύρω από τις αιτίες και τα αποτελέσματά τους, αγνοώντας πλήρως τους λόγους, οι οποίοι υπερβαίνουν τον χωροχρόνο των αιτών και των αποτελεσμάτων.

 Σάμπως και τα πράγματα στον σύμπαντα κόσμο να γίνονται τυχαία και χαοτικά. Δεν είναι όμως έτσι επειδή ΥΠΑΡΧΕΙ Θεός. Η δημιουργία είναι ΛΟΓΟΣ και ΤΙΠΟΤΕ δεν γίνεται τυχαία και χαοτικά. 

Αντιθέτως, τα πάντα είναι προ-νοημένα. Εμείς τα εκλαμβάνουμε έτσι λόγω της αθεΐας μας. Έρχεται όμως σύντομα από τον Θεό στιγμή συνειδησιακής αφύπνισης.

Επιτέλους, ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω σχετικά με τις προρρήσεις των Αγίων μας:

Κάθε στιγμή που ζούμε είναι ταυτόχρονα ΚΑΙ παρελθόν ΚΑΙ μέλλον μαζί, ΕΠΕΙΔΗ στ' αληθινά ζούμε στο ΑΠΑΝ ΠΑΡΟΝ. 

Οτιδήποτε βλέπουμε να γίνεται σαν αποτέλεσμα μιας αιτίας έχει ΗΔΗ γίνει σε ένα παρελθόν και εκδηλώνεται σε ένα μέλλον, πάντα στο ΑΠΑΝ ή ΑΕΙ ΠΑΡΟΝ, σαν να ζούμε τα πάντα "πίσω στο μέλλον" (παρελθόν και μέλλον μαζί).

Η δική μας αντίληψη του χωροχρόνου (με βάση την χωροχρονική κλίμακα του νου μας) είναι εκείνη που δημιουργεί την ψευδαίσθηση του χωροχρόνου. 

Νομίζουμε ότι κάπου πηγαίνουμε και πως περνά ο χρόνος, ενώ στ' αληθινά τρέχουμε σαν τρελοί στο πουθενά του χώρου και το ποτέ του χρόνου. 

Πουθενά δεν φτάνουμε και τίποτε δεν περνά. Άλλωστε να περάσει για να πάει πού; Σχετικά με τις χωροχρονικές κλίμακες, π.χ., ένα μυρμήγκι ζει τα 70-90 χρόνια που ζει ένας άνθρωπος σε 24 ώρες, επτά χρόνια ενός σκύλου αντιστοιχούν σε ένα ανθρώπινο χρόνο, κοκ.

Υπάρχουν λοιπόν ΑΓΙΟΙ άνθρωποι, των οποίων η χωροχρονική κλίμακα του νου τους υπερβαίνει ασύλληπτα την ταχύτητα του φωτός και ζουν στο ΑΠΑΝ ΠΑΡΟΝ αυτό που για εμάς αποτελεί παρελθόν και μέλλον και θέλει πολλά χρόνια (από λίγα δευτερόλεπτα μέχρι αιώνες, χιλιετίες) για να συγκολληθεί και να γίνει ΕΝΑ στο ΑΠΑΝ ΠΑΡΟΝ. 

Η χωροχρονική κλίμακα του νού των Αγίων υπερβαίνει ασύλληπτα την ταχύτητα του φωτός ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Οι Άγιοι ΖΟΥΝ αυτό το ΑΕΙ ΠΑΡΟΝ (όπου δεν υπάρχει παρελθόν και μέλλον) και προλέγουν σε εμάς τους "χωροχρονικά καθυστερημένους", αυτό που ΉΔΗ έγινε (στο παρελθόν) εν είδη προφητείας (στο μέλλον) με σκοπό να μετανοήσουμε και να το αλλάξουμε. 

Επειδή αλοίμονο, ΔΕΝ αποτελεί πεπρωμένο. Οι προρρήσεις τους είναι σαν να μας παίρνουν "πίσω στο μέλλον μας" με σκοπό να μετανοήσουμε και να το αλλάξουμε. 

Και φυσικά, όσο δεν μετανοούμε, εκδηλώνεται πάντα σαν μέλλον αυτό που ήδη έγινε σαν παρελθόν και το οποίο προγνωρίζει ο Άγιος λόγω της ασύλληπτα υπερβολικής ταχύτητας του νου του ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Επομένως, για να γίνεται σοβαρή πολιτική ανάλυση, είναι καλή η Ρεάλ Πολιτίκ και ο Θουκυδίδης, αλλά ΒΑΣΗ πρέπει να είναι πάντοτε η ΑΛΗΘΕΙΑ του ΑΠΑΝΤΟΣ ΠΑΡΟΝΤΟΣ την οποία ΖΟΥΝ οι Άγιοι  μας. 

Διαφορετικά, ο όποιος πολιτικός αναλυτής, με ή χωρίς Δοκτοράτα, παραδέρνει σαν ακυβέρνητο σκάφος ανάμεσα στα κύματα των αιτιών και των αποτελεσμάτων, παντελώς ανίκανος να εξάγει το οποιοδήποτε συμπέρασμα.

ΒΑΣΗ είναι ο ΝΟΥΣ των Αγίων μας, ο οποίος πλησιάζει τον ΝΟΥ του Θεού που δεν γνωρίζει παρελθόν και μέλλον. ΑΠΟΛΥΤΩΣ όλες οι πολιτικές αναλύσεις πρέπει να γίνονται επί αυτής της ΒΑΣΗΣ για να είναι έγκυρες και να οδηγούν σε κάποιο συμπέρασμα. Διαφορετικά ο καθένας λέει το αφήγημα του ουραγός των γεγονότων.

Με δεδομένο ότι ο Τούρκος δεν έχει μετάνοια, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΑΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ακριβώς όπως προλένε οι Άγιοι μας. ΟΥΤΕ ΜΙΑ.

Ναι, υπό την στενή πατριωτική έννοια, σίγουρα δεν μας συμφέρει σαν Ελληνισμός η χειραφέτηση αυτή από τη Δύση που επιδιώκει ο Ερντογάν και η κοροϊδία που τους κάνει, λέγοντας τους ότι οι 
S-400 είναι για την... άμυνα του ΝΑΤΟ, αλλά έχει δίκαιο ο Ερντογάν. 

Με τους παρά τον λόγο ανθρώπους πρέπει κι εσύ να είσαι παράλογος, κι άστους αυτούς να καθαρίσουν τον σταύλο τους. 

Στο τέλος, όλοι αυτοί υπό κατάσταση μέθης που τους επιβάλλει ήδη ο Θεός, θα καταστραφούν ολοκληρωτικά από μόνοι τους κι ο Ελληνισμός θα ευχαριστεί τον Θεό που του έβαλε καραγκιόζηδες να τον κυβερνούν, καθιστώντας τον ανίκανο να λάβει μέρος στον παραλογισμό. 

Επειδή, δεν θα μείνει τίποτε από τον μεγάλο πόλεμο που εξυφαίνεται. ΜΟΝΟ ο Ελληνισμός θα μείνει που τότε θα τρώει με χρυσά κουτάλια.

Ούτε το ΝΑΤΟ θα υπερασπιστεί το Αιγαίο, ούτε το Ισραήλ, ούτε κανένας άλλος. Οι Τούρκοι θα κάνουν ό, τι είναι να κάνουν κι εμείς θα μείνουμε  παραλυμένοι από το φόβο μας, αλλά την στιγμή που θα το κάνουν, θα έχουν ΗΔΗ τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. 

ΑΥΤΟ είναι το προνοημένο  θέλημα του Θεού  και ευλογημένος ο άνθρωπος που το βλέπει από ΤΩΡΑ σταματώντας να αρλουμπολογεί και να αναλύει κουβέντες του αέρα.

Πολλοί θα είναι εκείνοι που θα ανεβαίνουν γονατιστοί το Σταυροβούνι σαν γίνουν, σύντομα ελπίζουμε, όλα αυτά που προείπαν οι Άγιοι μας...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου