Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Η ΡΩΣΙΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ


Ο ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΝ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!

ΒΙΝΤΕΟ


ΤΟΥ ΚΙΜΩΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Ως γνωστόν, ο Βλαντίμιρ Πούτιν έχει υπογράψει το διάταγμα που αναστέλλει οριστικά την συμμετοχή της Ρωσίας στην συμφωνία, συνεπεία της αντίστοιχης απόσυρσης των ΗΠΑ από την INF, συμφωνία από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου, που είχε περιορίσει σημαντικά την κούρσα των εξοπλισμών στην Ευρώπη.

Με άλλα λόγια η Ρωσία μπορεί να έχει όσα πυρηνικά όπλα θέλει.

Στην ελληνική και παγκόσμια επικαιρότητα ήρθε ξαφνικά ο «θρυλικός πυρηνικός χαρτοφύλακας» των Ρώσων, μια ειδική συσκευή που χρησιμοποιείτο από τον αρχηγό της Ρωσίας για να εξουσιοδοτήσει τη χρήση των ανάλογων όπλων, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό μέσω του τηλεοπτικού σταθμού Zvezda TV, που ανήκει στο Υπουργείο Άμυνας της χώρας, διαβάζουμε στο Sputniknews.gr!

«Τα πάντα μπορούν να ισοπεδωθούν με το πάτημα ενός κουμπιού. Αρκεί να δώσει την εντολή ο πανίσχυρος Βλαντίμιρ Πούτιν. Πατώντας το κουμπί που βρίσκεται στον χαρτοφύλακα, η Ρωσία μπορεί να ξεκινήσει πυρηνικό πόλεμο», αναφέρει το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «STAR».

«Θα ήθελα να σημειώσω ότι το κουμπί “εκτόξευσης” είναι πραγματικά λευκό. Ένα από τα συστατικά του χαρτοφύλακα είναι μια κάρτα flash – είναι ατομική και είναι ένα από τα κλειδιά που χρησιμοποιούνται», αναφέρει Ρώσος παρουσιαστής.

Ο χαρτοφύλακας, όπως είπε , που παρουσιάστηκε στο κοινό είναι ένα παλιότερο μοντέλο περασμένων δεκαετιών και είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια συσκευή αποκαλύφθηκε στην τηλεόραση.

Όπως και να έχουν τα πράγματα η «Αρκούδα» πλέον λογίζεται ως «απόλυτη υπερδύναμη» που κρατά στα χέρια της τις τύχες του πλανήτη, με βάση πάντα τα ρεπορτάζ ελληνικών και διεθνών ΜΜΕ, και όχι ως «φτωχή χώρα που εξάγει μόνο γυναίκες», όπως συνήθιζαν να λένε πολλοί, αλλά ως πανίσχυρο κράτος.

Όλοι τώρα θα παρατηρούν, τρομαγμένοι, τον χαρτοφύλακα που φέρει μαζί του ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, προσέχοντας με αγωνία αν ο «Τσαρ Βλαντ» θελήσει να τoν ανοίξει και να πατήσει το «λευκό» κουμπί, χρώμα που αρέσει στους διεθνιστές αντιπάλους της Ρωσίας αλλά και στους σοβιετικούς προκατόχους του Βλαντίμιρ Βλαντίμιροβιτς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου