Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΕ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΩΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ....


 ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ  ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 13/12/19-19/1/20 


Από τις 4 Δεκεμβρίου έχουμε γίνει αποδέκτες ενός μηνύματος από τον Γεωκών, το οποίο μας τόνιζε ότι «δεν είναι για δημοσίευση…»
Είχε λάβει μήνυμα από τον γέροντά του με πρόρρηση για πολύ σοβαρά γεγονότα ότι μπορεί να συμβούν το διάστημα από τις 13 Δεκεμβρίου 2019 έως και 19 Ιανουαρίου 2020.

Δεν το δημοσιεύσαμε λοιπόν σεβόμενοι την επιθυμία του γέροντος. Το μήνυμα απευθυνόταν στον διαχειριστή του ιστολογίου μας και το παραθέτουμε αυτούσιο.


Gewkwn 4 Δεκεμβρίου 2019 - 1:46 μ.μ. 



«Αγαπητέ Φίλε, εύχομαι στον Κύριο να είσαι, γερός και δυνατός και πάντα με υγεία,

Αυτό που θα διαβάσεις δεν είναι για δημοσίευση…

Από τις 13 Δεκεμβρίου 2019 έως και 19 Ιανουαρίου 2020 να είσαι σε αυξημένη επαγρύπνηση, η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη από ότι υποψιάζεσαι, δεν είμαστε στο 12 παραπέντε αλλά στο 12 και πέντε, ο Γέροντας μου μας έχει προειδοποιήσει πριν από κάποια χρόνια για Μαύρα Χριστούγεννα, χωρίς όμως χρονολογία. 

 Σήμερα μας είπε ότι ΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ, τότε θα δούμε ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ και να είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα

Να έχουμε ένα κερί της Ανάστασης στο σπίτι μας και όταν θα βρεθούμε σε πολύ άσχημη κατάσταση να το ανάψουμε και να προσευχόμαστε συνεχώς. 

Να έχουμε Αγιασμό στο σπίτι όπως και αντίδωρο…

Ο Γέροντας μας επανέλαβε ότι οποιανδήποτε στιγμή Ο Κύριος μπορεί να αλλάξει την απόφαση του, και ότι εμείς πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι…


Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ    

 Γεωκών»

Εννοείται ότι το ηλεκτρονικό μήνυμα είναι στην διάθεσή μας και αποτελεί αδιάψευστο στοιχείο!

Μετά την δημοσίευσή μας της ανάρτησης του Δρ. Κωνσταντίνου Βαρδάκα όπου περιγράφει την εμφάνιση του Αγίου Γέροντος Εφραίμ  «σε αγιασμένη ψυχούλα λίγα 24ωρα μετά την κοίμηση του» και την πρόρρησή του ότι η τουρκική επιθετικότητα θα ενταθεί κοντά στα ΣΑΡΑΝΤΑ του, τα οποία συμπίπτουν με την εορτή του Μεγάλου Αντωνίου (17/1/2020), μόλις χθες ο διαχειριστής μας έλαβε νέο μήνυμα από τον Γεωκών που επιτρέπει, με ευλογία από τον γέροντά του, την δημοσιοποίηση του πρώτου μηνύματος. 


 Gewkwn 17 Δεκεμβρίου 2019 - 7:55 π.μ 

«*Αγαπητέ Φίλε, διαβάζοντας το κείμενο του κ. Βαρδάκα θυμήθηκα ότι στις 4 Δεκ. 2019 σου έστειλα ένα μήνυμα του Γέροντα μου που έλεγε τα ίδια πράγματα, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΤΟΥ ΔΕΚ. 2019 δηλαδή πολλές μέρες πριν ο
κ. Βαρδάκας γράψει το κείμενο, αυτό…*

*Μετά από αυτά, το κείμενο είναι ελεύθερο ( με ευλογία από τον Γέροντα ) 
να δημοσιευτεί…*» 


ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΔΕΛΦΙΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!

4 σχόλια:

  1. ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΚΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΟΥ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ!
    ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!

    ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΓΕΩΚΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΔΑΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΧΩ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΟΥ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΚΑΝΩ" ΤΟ ΕΙΠΑ ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ, ΗΡΕΜΗΣΕ.
    P.S.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΕΩΚΩΝ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΒΑΡΔΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΠΗΓΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΑΤΗΣΩ (ΕΝΝΟΩ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚ). ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Γεωκών είναι υπαρκτό πρόσωπο και ο γέροντάς του επίσης. Καλύτερα το κριτήριο να είναι αν αυτά που λέγονται, είναι Ορθόδοξα ή όχι.
      Δεκτό ως χιούμορ, απλά δεν ήταν ξεκάθαρο.
      Καλά Χριστούγεννα και σε σένα.

      Διαγραφή