Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΩΝ, ΓΡΙΒΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ


Κ. ΓΡΙΒΑΣ:«Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΣΧΑΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ!
 ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ; 


2 ΒΙΝΤΕΟ
1ο: ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE  ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
 2ο: ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ TOY K. ΓΡIBA ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΚΑΝΑΛΙ


«Για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνισμού, αντιμετωπίζουμε τον κίνδυνο εξαφανίσεως και μάλιστα στο ορατό μέλλον.»

Γράφει ο ( Λ )

Μια συνέντευξη έξω από τα δόντια έδωσε ο καθηγητής Γεωπολιτικής Κωνσταντίνος Γρίβας στην εκπομπή «Εστιάζοντας στην Επικαιρότητα» με το Φώτη Γιοβαννόπουλο στην οποία μεταξύ άλλων τόνισε πως η Ελλάδα αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο κίνδυνο, όχι του Ελλαδικού κράτους από την επανάσταση του 1821, αλλά του ελληνισμού! 

Είναι τόσο μεγάλη η απειλή, που για πρώτη φορά αντιμετωπίζουμε τον κίνδυνο εξαφανίσεως και μάλιστα στο ορατό μέλλον.Ο καθηγητής όπως θα παρακολουθήσετε στα videos έθεσε το ζήτημα της ύπαρξης ενός τεράστιου στρατού κατοχής από ΜΚΟ στην Ελλάδα ενώ έθεσε ένα ερώτημα το οποίο θα κληθούμε να απαντήσουμε πολύ σύντομα όλοι οι Έλληνες. 

Το ερώτημα είναι πάρα πολύ απλό. Θέλουμε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε; Θέλουμε να συνεχίσει να υπάρχει ο ελληνισμός και η Ελλάδα;

Απολαύστε το τρέιλερ της συνέντευξης στο πρώτο video και ολόκληρη τη συνέντευξη στο δεύτερο βίντεο, καθώς στο ΥouΤube για λόγους που μόνο η Νέα Τάξη γνωρίζει, η συνέντευξη μάλλον δεν είναι αποδεκτή.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου