Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

ΝΕΩΤΕΡΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΦΕΡΑΜΕ ΣΤΟ ΦΩΣ


ΟΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΓΕΡΟΝΤΟΣ  ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΣΚΗΝΗΤΕΣ
ΒΙΝΤΕΟ


Ηχητικό ντοκουμέντο που έχει δημοσιοποιηθεί από το 2013, με προρρήσεις του Αγίου Γέροντος Ιωσήφ του Βατοπαιδινού, επιβεβαιώνει απόλυτα το περιεχόμενο του παλαιότερου ηχητικού ντοκουμέντου, που έχει δημοσιοποιηθεί από τον διαχειριστή του ιστολογίου μας.


Μιλούμε για το ηχητικό ντοκουμέντο που ηχογραφήθηκε περί το 1993 από επίσκεψη Κυπρίων γυναικών σε περίπλου του Αγίου Όρους, 

Ο ήχος της αναλογικής κασσέτας ψηφιοποιήθηκε από τον διαχειριστή του ιστολογίου μας στις 28 Μαΐου του 2010 και στις 29 Μαΐου του 2010 δημοσιοποιήθηκε από εκείνον για πρώτη φορά στο διαδίκτυο, σε ένα φόρουμ με τίτλο "Ορθόδοξες Χριστιανικές Συζητήσεις", το οποίο δεν υπάρχει πλέον.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ  ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΥ 

Το νεώτερο ηχητικό ντοκουμέντο, έχει δημοσιοποιηθεί από το 2013 και έχει σημεία προρρήσεων τα οποία σχεδόν ταυτίζονται με αυτά του παλαιότερου δικού μας ντοκουμέντου.

Ακούγονται μάλιστα οι φωνές των ερωτώντων, μία ανδρική και μία γυναικεία φωνή, πράγμα που το διαχωρίζει από το παλαιότερο δικό μας ηχητικό ντοκουμέντο, είναι συντομότατο και διαφορετικής ποιότητας ηχογράφηση.

Είναι σημαντικότατο πάντως!


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου