Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΗ «ΦΙΛΙΑ»


ΓΕΡΟΝΤΑΣ:«ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΧΑΜΟΥ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ»



ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ: όταν οι νεοθωμανοί του Ερντογάν θα καλέσουν τους Ρώσους να καταλάβουν επειγόντως την ΠΟΛΗ και τα ΣΤΕΝΑ για να μην πέσουν στα χέρια των πρώην Κεμαλιστών.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Στον ΟΥΡΑΝΟ δεν υπάρχουν ΑΠΟΡΡΗΤΑ και φυσικά εκεί λύνονται οι ιστορικές ΑΠΟΡΙΕΣ.

Ο τίτλος δεν είναι υπερβολικός, αλλά κάνει μια υπέρβαση μέσα στο ιστορικό χρόνο των ημερών μας και μαζί με επισημάνσεις κάποιων αγίων πάτερων επεξηγεί το άμεσο μέλλον των εξελίξεων που τρέχουν.


Μπορεί η πατρίδα μας να ωδινάται με προβλήματα όπως το προσφυγικό που δεν δύνανται να διαχειριστούν.

Μπορεί η μανία του σουλτάνου να ξεδιπλώνεται καθημερινά με νέες δηλώσεις και εκφοβισμούς.

Μπορεί το ελληνικό πολιτικό δυναμικό να δείχνει σημεία ηττοπάθειας.

Μπορεί τα δεδομένα να αλλάζουν από ώρα σε ώρα, αλλά τα δεδομένα του ΟΥΡΑΝΟΥ είναι σταθερά και αμετάθετα. Αυτά τα δεδομένα συγκλίνουν στο ΣΧΕΔΙΟ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ που μόνο κάποιες ασκητικές ψυχούλες και προσευχόμενες μπορούν να μας δώσουν ψήγματα από αυτό που έρχεται.

Όταν ο πρόεδρος Πούτιν επισκέφτηκε την τελευταία φορά το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ, εμείς εδώ στην Ελλάδα με την συναισθηματική παρόρμηση του ΟΜΟΔΟΞΟΥ ηγέτη γράφαμε και γράφαμε τα καλύτερα λόγια για αυτόν.

Όμως μια ψυχούλα τότε μας έβαλε φρένο, λέγοντας μας:

- « Σε λίγο θα δεις τον Ρώσο να τα φτιάχνει με τον τούρκο και όχι μόνο να τα φτιάχνει αλλά να γίνεται και συνεταίρος σε πολλά»
Τον επόμενο καιρό τα είδαμε όλα …

Το τουρκικό πραξικόπημα το καλοκαίρι του 2016, την στρατηγική σύμπραξη συμφωνιών Πούτιν – Ερντογάν , μέχρι και παράδοση των S-400 συστοιχιών είδαμε και την οσονούπω ενεργοποίηση τους εις βάρος της Ελλάδος.

Ήταν λογικό μετά από καιρό να ξαναρωτήσουμε τον γέροντα αυτόν που επιβεβαιώθηκε και μάλιστα στην σκληρή εκδοχή των πραγμάτων και να ζητήσουμε την άποψη του …

« γιατί η Οικονομία του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ επιτρέπει αυτή την σχέση μεταξύ Πούτιν και Ερντογάν και μέχρι που θα φτάσει αυτό;»

Η απάντηση του ήταν κατατοπιστική και καταιγιστική για το ΑΥΡΙΟ της ευρύτερης περιοχής μας.

Μας είπε :

- Ο Πούτιν είναι εργαλείο της ΘΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ, όπως και ο κάθε άνθρωπος γίνεται τέτοιο εργαλείο για να υπηρετήσει την πορεία των πραγμάτων σύμφωνα με το σχέδιο του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ.

- Μέσα σε 20 χρόνια από το καλοκαίρι του 1999 που ο Γιέλτσιν τον έκανε πρωθυπουργό αναμόρφωσε την Ρωσία, από επαίτη δυτικών οικονομικών προγραμμάτων την έκανε στρατιωτική υπερδύναμη και συνομιλητή με τις άλλες ισχυρές χώρες.

- Αυτό, παιδί μου είναι το πρώτο μέρος του ΣΧΕΔΙΟΥ, όπως το απεργάστηκε ο Ουρανός.

- Η στενή σχέση Ερντογάν – Πούτιν είναι το δεύτερο μέρος του ΣΧΕΔΙΟΥ (είχαμε γράψει παλαιότερα ότι με τις συμφωνίες που υπογράφηκαν οι Ρώσοι ουσιαστικά έλαβαν από τον Ερντογάν και την νεοθωμανική αυλή του την αντιπαροχή των γεωπολιτικών ΣΤΕΝΩΝ και σήμερα βλέπουμε να διέρχεται από αυτά ο ρωσοτουρκικών συμφερόντων turkish stream και να προγραμματίζουν οι νεοθωμανοί μεγαλεπήβολο σχέδιο να διανοίξουν παράλληλη λωρίδα – κανάλι στην Αν. Θράκη, ώστε μαζί με τους Ρώσους να μονοπωλήσουν την στρατηγική αξία της περιοχής που έχει και παγκόσμια οικονομική διάσταση , αν αναλογιστούμε ότι το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό αεροδρόμιο φτιάχτηκε στην ίδια περιοχή που θέλουν να ανοίξουν την διώρυγα αυτή) 

Συνεχίζουμε με αυτά που μας επεσήμανε ο Πατέρας αυτός:

- Προκαλούν την τουρκία, μια να εισβάλλει στην Συρία και σήμερα την ερεθίζουν να εισβάλει στην Ελληνική ΑΟΖ και στα…

- Σε όσους μπελάδες την βάλουν, τόσο θα γίνει ευκολότερη η ανάφλεξη του εσωτερικού της που είναι ήδη έτοιμο με τα διάφορα εθνολογικά, κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα που την κατατρέχουν.

- Μπορεί ο Ερντογάν να φυλάκισε τον ανθό των κεμαλιστών, αλλά στην ΠΟΛΗ και τα Μικρασιατικά παράλια οι κεμαλιστές υπερτερούν.

- Ένα δεύτερο πραξικόπημα μπορεί να ανατρέψει τα πράγματα μέσα στην τουρκία και αυτή την φορά θα είναι σοβαρό γιατί η τουρκία θα βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση με την Ελλάδα.

- Το πρώτο πράγμα που θα προσπαθήσει να ελέγξει το πραξικόπημα αυτό θα είναι τα ΣΤΕΝΑ
( θυμηθήκαμε τις γέφυρες του Βοσπόρου που κατέλαβαν οι στρατιώτες στο πραξικόπημα του Ιουλίου του 2016)

- Τότε η νεοθωμανική ελίτ ( μπορεί η διάδοχος κατάσταση του Ερντογάν) να καλέσει βάσει μυστικών συμφωνιών που έχει κάνει με την Ρωσία, την δεύτερη. 

- Με την ρωσική βοήθεια θα αποτρέψουν την επικράτηση των πραξικοπηματιών στα ΣΤΕΝΑ και την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

- Θα είναι επιβεβλημένη η άμεση κάθοδος του Ρωσικού στρατού γιατί σε αντίθετη περίπτωση διακυβεύεται το μέλλον της ύπαρξης και της λειτουργίας του κοινού σχεδιασμού Πούτιν – Ερντογάν αγωγού turkish stream , όπως επίσης και η ναυσιπλοία του ρωσικού στόλου μέσω των Στενών προς την ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ.

- Τότε εδώ στην Ελλάδα θα ζήσουμε το ΘΑΥΜΑ γιατί ο τούρκος που όπως φαίνεται θα μας έχει στριμώξει θα χάνεται από την ιστορία

- Αυτό παιδί μου είναι το τρίτο μέρος του ΣΧΕΔΙΟΥ του ΟΥΡΑΝΟΥ, τώρα κατάλαβες τι απεργάζεται η παράδοξη σχέση Πούτιν –Ερντογάν;

(με τα παραπάνω θυμηθήκαμε τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ που μας είπε πριν χρόνους ότι « οι Ρώσοι θα κατέβουν στα ΣΤΕΝΑ για τα δικά τους συμφέροντα)

Αφού ευχαριστήσαμε τον γέροντα για τις πεφωτισμένες απόψεις του, του υποσχεθήκαμε ότι θα τις μεταφέρουμε, όσο μπορούμε με κατανοητό τρόπο, καθότι διαλευκάνουν κάποια ερωτηματικά όλων μας, με σκοπό να τις κρατήσουμε σαν μια γνωστική παρακαταθήκη, όταν θα επισυμβαίνουν τα διάφορα προφητευόμενα γεγονότα και εμείς πιθανώς να μην έχουμε την δυνατότητα τότε της επικοινωνίας , όπως την έχουμε σήμερα.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς αδελφοί

Το ελάχιστο έργο που κάνουμε με πτωχές δυνάμεις μακάρι να βοηθήσει στην Εθνική Εγρήγορση που πρέπει όλοι μας τούτες τις ώρες ανεξαρτήτου πολιτικής και ιδεολογικής άποψης να επιδείξουμε. 

Δεν είναι θέμα επιλογής αλλά ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ Ατομικής  (οικογενειών) και Εθνικής.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Ο υπέρτιτλος και ο τίτλος είναι του ιστολογίου μας, ενώ ο κανονικός τίτλος του άρθρου είναι με κόκκινα γράμματα άνωθεν του ονόματος του συγγραφέα.
  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου